Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menüm kızlar
kahvaltı hiç vaktim yoktu : 1 kutu kakolu süt
öğlen : taze fasülye
200 g yoğurt
akşam : piirnç pilavı
kuru fasülye
bir kase yoğurt
toplam kalori : 853
su : 1 lt (daha yatmama çok var ama su çok az oldu bugün ,havalar soğudu ya aklıma gelmiyor )
belki yatmadan acıkırsam 5-6 tane badem de yerim
şimdi kısa da olsa spor yapasım var bakalım yaparsam yazarım :)

bu aralar bir tembellik var üstümde hem okul hem spor açısından toparlamaya çalışıyorum, gerçi her gün erken kalkmaktan da pilim bitmiş olabilir ama o konuda yapacak bir şey yok erken yatmaya çalışmam lazım işlerimi erken bitirip

Slm kızlar bugün yoğun geçti temizlik yaptım biraz. Evim üstüme geliyor bazen herşeyi atasım geliyor
Menüm gelsin:
Kahvaltı ıspanaklı yumurta, az beyaz peynir, 2 siyah zeytin, 2 ceviz
ara bir muz 6 fındık
Öğlen güveç ve yoğurt
Ara çay 3-4 küçük kuru incir
Akşam güveç, çay, iki hurma, bir kaç parça cevizli sucuk
Yatmadan yarım bardak süt
İyi geceler herkese.

Merhaba gece kuşu Gülşen geldi

Menümü yazıp kaçmam lazım

Sabah
2 yumurta
60 gr peynir
Domates salatalık
Maydonoz

Öğle
1 dilim ekmek
1 bardak çabuk çorba

Ara
1 elma

Akşam
1 küçük kase et kavurma
1 dilim ekmek
1 küçük kase yoğurt

Kaçamak
1 avuç kuruyemiş

İyi geceler kızlar. Dün yatmadan eşimle yoğurt kürüne başlamaya karar verdik. Aranızda deneyen var mı? Az yağlı yoğurt demiş tarifinde ama ben kendi ev yapımı yoğurdumla deneyeceğim. Light ürünleri hiç sevmiyorum neyse 3 yemek kaşığı yoğurt, yarım limon, bir çay kaşığı kırmızı pul biber. Yatmadan yarım saat önce yenir. En az iki hafta deneyin diyor başladık bakalım.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür kavuşturana
Dün öğleden sonra tekrar kontrole gittim ağrım var diye Doktor normalde ağrımın baya geçmiş olması gerektiğini söyledi hatta izah ettim tam geçti derken daha beter bir ağrı giriyor diye
1 hafta 10 gün daha kolla öyle hemen geçmez dedi ama eğer 10 gün içinde geçmezse birde Fizik Tedavi bölümüne görün belki seni rahatlatacak bir tedavi uygularlar dedi

Arkadaşımın kemikte sıkıntı olabilir demesine takılınca ne olur ne olmaz başka bir doktora daha görüneyim dedim Başka bir hastaneye görünüp ne olur ne olmaz birde Röntgen çektirdim Şükür kırık yada çatlakta yokmuş Alçılık bir durum yok kollamaya devam et dedi Fazladan birde ilaç verdi suda eriyen günde 1 tanede ondan iç dedi
Bakalım kollamaya devam edeceğiz artık

Bu arada dün gece bir ara tam telefonu elime aldım öyle böyle bir ağrı girmedi o an telefon bile elimden düştü ve resmen çığlığı bastım Evdekiler de o an yerlerinden fırladılar
Küçük kuzum özellikle beni o halde görünce felaket üzüldü kendi ağrımdan geçtim o an onu sakinleştirmeye uğraştım Yavrum Annemin o hali gözümün önünden gitmiyor diye ağlayıp durdu en sonunda kuşum gel senin enerjine ihtiyacım var diye koltuğa onunla birlikte uzandık Sarılışıp uyuduk ve hakikaten ilk kez deliksiz bir uyku çektim
Çok şükür şu anda çok daha az ağrım var ama sanki her an tekrar yine başlayacak gibi bir gerginlik var hala omuzumda ARtık bir müddet daha katlanacağız yapcak bir şey yok

Hemde ne soğutmak canım valla dün ağlamaktan içim dışıma çıktı
Bakalım doktorun dediği gibi daha sık soğuk kompres yapacağım inşallah faydası olurda bir an önce geçer

Canım ya bi düzelemedindileğe katılıyorum bi röntgen çektir bence de ,bu kadar zamanda ağrı geçmez mi yahu çok sinir bozucu
Dilekten de Allah razı olsun
Azami dikkat et et kendine banum

Sorma Ayşem inanılmaz sinirlerim bozuldu dün hatta senin eski evin oradaki Şafak hastanesine gidiyordum ya dün sırf biraz deşarj olmak için ( birazda eşimin patronuna kızdım eşime izin vermedi diye hastalık olduğu halde adam işimiz var hiç bir yere gitmiyorsun demiş ) bir başladım yürümeye bizim mahalleye kadar
Eşim duyunca yahu bu halde üstelik yağmurda okadar yol yürünürmü dedi ama o an inan ne ağrı ne yağmur umurumda olmadı
İkinci hastaneye de okadar yolu yürüdükten sonra gittim
Şükür kırık yada çatlak yokmuş sanırım kaç haftanın birikimi ancak geçecek

Kardeş takımdan selam getirdim, nasılsınız napıyorsunuz hanımlar? oynakbasi34 banucum geçmiş olsun hasta mısın?

Allah razı olsun canım valla omzum tutuldu sanırken 1 hafta geçmeyince tekrar göründüm Emar falan çekildi iltihaplanmaya bağlı ödem varmış ve inan öyle böyle ağrım olmuyor kaç gecedir uyuyamıyordum daha bu gece yeni ilk kez deliksiz bir uyku çektim
Kolumu çok fazla kullanmamaya çalışıyorum ( askıda zaten )
Buraya bile çok sık yazmıyorum belki parmakları da kullanmak ağrıyı tetikler diye

tutukluk oluyor mu o omzunda sabahları yada boynunda

Tutukluk yok da biraz fazla hareket edince felaket bir ağrı giriyor omzumdan boynuma ordan da beynime sanki şimşekler çaktırıyor İnşallah en kısa zamanda geçer de bende rahatlarım İş miş de yapma yeterki iyileş diyor eşim sağ olsun

İnşallah faydasını görürsünüz canım Düzenli yapıp güzel kilo verdim diyenler çok fazla nette

günaydın çok geçmiş olsun banum, allahım tez zamanda şifa versin inşallah.

Kızlar bu arada dün ikinci hastaneye giderken Minibüsde bekarken tanıştığım birini gördüm
Normalde zaten ara ara deng geliyorduk ama genelde beni arabanın içinde eşimle görüyordu ve selam verip geçiyorduk Dün tam minibüse bindim baktım biri Banu gel buraya otur diye sesleniyor bir döndüm o tanıdık
Geçmiş olsun falan dedikten sonra ya yanlış anlama ama sen baya kilo vermişsin ya dedi Bekarken şakasına bana kız bir gün senle yemeğe çıkalım mı falan diye takılırdı bana o yüzden biraz tedirgin konuştu hani farklı bir niyet algılanmasın hesabı Tabi benim içim rahat olduğu için çok rahat bir şekilde evetttt dedim sırıtarak Valla çok iyi olmuşsun falan diyince yok daha var dedim 10 kg daha gitse yeter bence dedi Yok Allahın izniyle bir 20 kg daha vermem lazım en az dedim
Cidden inanılmaz fark var inşallah omzunda geçer bir an önce de sende hedefine ulaşırsın dedi

Doğrucu Davut olan ben tabi eşimle bir araya gelir gelmez bu olayı onada anlattım adını söyleyince abi olan mı o kardeş mi olan o dedi bende yok sırnaşık olan o dedim nasıl gülüyor nasıl tarif ediyorsun onu diyerek
Fıstık gibi oldun tabi fark edilecek dedi Başkası olsa ya eşine anlatmaz yada anlatsa bile tartışma çıkar belki kıskançlıktan ama sağ olsun eşimin bana güveni tam üstelik üzerinden geçmiş 20 sene ( o dönem çocukça birşeydi sonuçta o kişinin de eşime olsun bana olsun saygısı var asla öyle bir niyeti olamayacağına eminiz )

Çok güzel motivasyon oldu bana

Sağolasın inşallah veririz. Sana çok üzüldüm durumun zor bence bir doktora daha mı gözüksen normal değil böyle ağrı

Yine ben geldimmmm

Kızımı almaya gitmeden Anneme uğrayıp öğlenlik yemeğimi yedim Aslında yemeğim var demiştim ama ısrarla yemek yaptım gel diyince hadi kırmayayım dedim Sağ olsun çocuklara da paket yaptı
Çok şükür sabah beri biraz daha hafif ağrım ama tabiki doktorun dediği gibi kollamaya devam edeceğim ne olur ne olmaz yine azdırmayayım iyice geçmeden

Okula kuzuyu almaya gittiğimde Öğretmeniyle de iki dakika konuştuk Geçenlerde daha bu omuzumu görmeden kuzuya bir gün size ziyarete gelmek istiyorum demişti ama ben açıkçası omuzumdan dolayı biraz erteleme taraftarıydım hatta Öğretmen omzumu görünce de kızıma Annen iyileşsin öyle gelirim demiş sağ olsun Tabi bizimki de Öğretmen gelmeyecek diye baya bir takmıştı Bugün Annemde ne zaman derse gelsin ben nasılsa ikramlık börek yaparım sende büyük kızınla bir salata birde kek yaparsın tamamdır diyince Öğretmene onu haber vermeye gideyim dedim
Allahtan programı doluymuş önümüzdeki hafta ama sonraki hafta konuşup gün belirleriz dedi iyi oldu hem o zamana kadar omuzumda geçer

Sağolasın inşallah veririz. Sana çok üzüldüm durumun zor bence bir doktora daha mı gözüksen normal değil böyle ağrı

Dün akşam göründüm şükür kırık çatlak yokmuş İlaçlar sanırım ancak ufak ufak etki etmeye başlıyor
Bol bol soğuk kompres yapıyorum sabah beri baya iyi geldi Belki ilk zamanlar çok soğuk diye kısa tuttum ondan da tam azalma olmamış olabilir

Hadi gözün aydın canım 6lı rakamlara çok az kalmış darısı benimde başıma ( gerçi benim yolum uzun ama imkansız diye bir şey yoktur sadece zaman alır )

Şimdi biraz internette araştırdım da Omuzda iltihaplanma varsa ağrının kesilme süreci genelde 20 günü buluyormuş ilk 10 gün sık sık soğuk kompres yapılıp ilaçların da düzenli içilmesi durumunda iltihap ufak ufak azalmaya başlarmış yani bir 10 gün daha dayanacağım artık
10 günden sonra ufak ufak fizik tedavi hareketleri yapılabilirmiş ama dinlendirmek bu süreçte çok önemliymiş kolu
ASlında doktorların bana söylediğinin aynısı yazıyordu
Çok nadiren süreç çok uzarsa tıbbi müdahale ile o sıvı alınıyormuş ama genelde hiç gerek kalmıyormuş

Açıkçası doktorlarada tabiki inanıp güvendim ama hani derler ya çeken bilir benimki o hesap hiç geçmeyecek gibi geliyordu şimdi nettede çoğunlukla aynı şeyi okuyunca biraz rahatladım demekki bir tek ben bu durumu bukadar şiddetli yaşamıyormuşum Rabbim dermansız dert vermesin buda geçecek inşallah ...Aminnn

Slm kızlar
Dünkü menüm
Sabah peynir zeytin iki dilim salam iki dilim tb ekmeği yeşil çay

Ara 10findik

Öğlen bol acılı et sote iki dilim ekmek chiali ayran

Akşam hamsi tava bol limonlu salata

20:30 Bir küçük muz beş fındık

Yarım saat spor doga3

Bugünkü menüm
Sabah sucuklu yumurta peynir iki dilim tb ekmeği

Öğlen Bir kâse bol limonlu kısır Bir bardak ayran

Ara yeni yaptım
Bir mandalina 10findik

Akşam yemeği
Bol acılı beyaz lahana sarması var bulgurla sarılmış yanında ayran içerim

Belimden dolayı bu hafta spor yapamiycan galiba fıtığı olan bilir uyuşma ve güçsüzlük var ağrı cabası diz kapağim çok zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…