- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Bu kadar uzun sürmesi başka neden olabilir diye düşündürüyor bencede bi git doktora inşallah sorunu bulurlar çokkk geçmiş olsun ben az çekmedim boyun ağrısı insanı hayattan soğutuyor :)))
Bende lohusalik döneminde çok şey yaşadım insan uunutamıyor ama şimdi devir döndü ben aynısını görümcelerime ve kv ye yapıyorum insanları düşündükçe kırmamaya calistikca onlar senin saf olduğunu sanıyor Allahtan eşim arkamda Oda onlarla bir olsa verem olur giderdim hiç takma kafana iyi oluyor aslinda bazen böyle şeyler saf salak yerine koyanlari anlıyorsun
Canım ya bi düzelemedindileğe katılıyorum bi röntgen çektir bence de ,bu kadar zamanda ağrı geçmez mi yahu çok sinir bozucu
Dilekten de Allah razı olsun
Azami dikkat et et kendine banum
Kardeş takımdan selam getirdim, nasılsınız napıyorsunuz hanımlar?oynakbasi34 banucum geçmiş olsun hasta mısın?
tutukluk oluyor mu o omzunda sabahları yada boynunda
İyi geceler kızlar. Dün yatmadan eşimle yoğurt kürüne başlamaya karar verdik. Aranızda deneyen var mı? Az yağlı yoğurt demiş tarifinde ama ben kendi ev yapımı yoğurdumla deneyeceğim. Light ürünleri hiç sevmiyorumneyse 3 yemek kaşığı yoğurt, yarım limon, bir çay kaşığı kırmızı pul biber. Yatmadan yarım saat önce yenir. En az iki hafta deneyin diyor başladık bakalım.
Allah razı olsun canımvalla omzum tutuldu sanırken 1 hafta geçmeyince tekrar göründüm Emar falan çekildi iltihaplanmaya bağlı ödem varmış ve inan öyle böyle ağrım olmuyor kaç gecedir uyuyamıyordum daha bu gece yeni ilk kez deliksiz bir uyku çektim
Kolumu çok fazla kullanmamaya çalışıyorum ( askıda zaten )
Buraya bile çok sık yazmıyorum belki parmakları da kullanmak ağrıyı tetikler diye
günaydın çok geçmiş olsun banum, allahım tez zamanda şifa versin inşallah.
Sağolasın inşallah veririz. Sana çok üzüldüm durumun zor bence bir doktora daha mı gözüksen normal değil böyle ağrıSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür kavuşturana
Dün öğleden sonra tekrar kontrole gittim ağrım var diyeDoktor normalde ağrımın baya geçmiş olması gerektiğini söyledi hatta izah ettim tam geçti derken daha beter bir ağrı giriyor diye
1 hafta 10 gün daha kolla öyle hemen geçmez dedi ama eğer 10 gün içinde geçmezse birde Fizik Tedavi bölümüne görün belki seni rahatlatacak bir tedavi uygularlar dedi
Arkadaşımın kemikte sıkıntı olabilir demesine takılınca ne olur ne olmaz başka bir doktora daha görüneyim dedimBaşka bir hastaneye görünüp ne olur ne olmaz birde Röntgen çektirdim Şükür kırık yada çatlakta yokmuş Alçılık bir durum yok kollamaya devam et dedi Fazladan birde ilaç verdi suda eriyen günde 1 tanede ondan iç dedi
Bakalım kollamaya devam edeceğiz artık
Bu arada dün gece bir ara tam telefonu elime aldım öyle böyle bir ağrı girmedio an telefon bile elimden düştü ve resmen çığlığı bastım Evdekiler de o an yerlerinden fırladılar
Küçük kuzum özellikle beni o halde görünce felaket üzüldükendi ağrımdan geçtim o an onu sakinleştirmeye uğraştım Yavrum Annemin o hali gözümün önünden gitmiyor diye ağlayıp durdu en sonunda kuşum gel senin enerjine ihtiyacım var diye koltuğa onunla birlikte uzandık Sarılışıp uyuduk ve hakikaten ilk kez deliksiz bir uyku çektim
Çok şükür şu anda çok daha az ağrım var ama sanki her an tekrar yine başlayacak gibi bir gerginlik var hala omuzumdaARtık bir müddet daha katlanacağız yapcak bir şey yok
Hemde ne soğutmak canım valla dün ağlamaktan içim dışıma çıktı
Bakalım doktorun dediği gibi daha sık soğuk kompres yapacağım inşallah faydası olurda bir an önce geçer
Sorma Ayşem inanılmaz sinirlerim bozuldu dün hatta senin eski evin oradaki Şafak hastanesine gidiyordum ya dün sırf biraz deşarj olmak için ( birazda eşimin patronuna kızdım eşime izin vermedi diyehastalık olduğu halde adam işimiz var hiç bir yere gitmiyorsun demiş ) bir başladım yürümeye bizim mahalleye kadar
Eşim duyunca yahu bu halde üstelik yağmurda okadar yol yürünürmü dedi ama o an inan ne ağrı ne yağmur umurumda olmadı
İkinci hastaneye de okadar yolu yürüdükten sonra gittim
Şükür kırık yada çatlak yokmuşsanırım kaç haftanın birikimi ancak geçecek
Allah razı olsun canımvalla omzum tutuldu sanırken 1 hafta geçmeyince tekrar göründüm Emar falan çekildi iltihaplanmaya bağlı ödem varmış ve inan öyle böyle ağrım olmuyor kaç gecedir uyuyamıyordum daha bu gece yeni ilk kez deliksiz bir uyku çektim
Kolumu çok fazla kullanmamaya çalışıyorum ( askıda zaten )
Buraya bile çok sık yazmıyorum belki parmakları da kullanmak ağrıyı tetikler diye
Tutukluk yok da biraz fazla hareket edince felaket bir ağrı giriyoromzumdan boynuma ordan da beynime sanki şimşekler çaktırıyor İnşallah en kısa zamanda geçer de bende rahatlarım İş miş de yapma yeterki iyileş diyor eşim sağ olsun
İnşallah faydasını görürsünüz canımDüzenli yapıp güzel kilo verdim diyenler çok fazla nette
Sağolasın inşallah veririz. Sana çok üzüldüm durumun zor bence bir doktora daha mı gözüksen normal değil böyle ağrı
Günaydın millet sabah limonlu suyumu içtim bir de hadi tartılayım dedim 70.6 kilo çıktım umarım haftaya 69 a falan düşerim. Bu hafta spor yapamıyorum hiç. dün çok geç çıktım işten eve gelince de kahvaltılık yiyip yattım mesaj yazmayı unuttum.
Bebişleri uyuttum bir girip bakayım dedim herkes nerelerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?