Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Kahvaltı yağda yumurta, 2 ceviz, 2 zeytin, bir parça beyaz peynir, yarım dilim çavdar ekmek tereyağlı çilek reçelli
Ara bir muz, 3 kuru kayısı, 4 kuru üzüm, bir latte
Öğlen kocaman bir tabak pastırmalı kuru fasulye ve bulgur pilavı, turşu
Ara soda (öğlen çok yemişim iki porsiyon gibi)
Akşam çay
Gece yatarken yoğurt kürü

Selam kizlar
Kahvaltim..
1 dilim ekmek
9 tane kücük kirmizi turp
1/3salatalik
1 parca peynir
7 zeytin
1 portakal
Öylen yemeğim...
1 tabak mercimek çorbasi
3 kaşik bulgur pilav
1/2 tabak karişik sebze yemeģi
1 mandalin
Akşam....
1 elma
1 kücük kaze yoğurt
10 adet çiğ badem

Toplam kalori ..994

Normalinde akşam meyve yemiyorum cünkü diyetisyenler saat 16.00 dan sonra meyve yemeyi tavsiye etmiyorlar..kilo verimini yavaşlattiği hatta durdurduğu icin meyvedeki şekerden dolayi..ama elma yiyesim geldi..yaninada yoğurt ve çiģ bağdem şeker dengesini korumasi için..akşam yemeği vaktide en gec 18.00...ama genelde 17.00 civarinda oluyo..ondan sonrasi sadece su,bitkk vr meyve çaylari..(şekersiz )

Son düzenleme:
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı pekmez tahin
Bir dilim peynir
Ikı dilim ekmek

Ara
Bir tane cennet hurmasi

Öğlen
Etli bulgur pilavı yarım tabak

Ara
Bir tane mandalina

Akşam
Yarım tabak etli bulgur pilavı
Salata
Yoğurtlu havuç salatası
Ikı dilim ekmek

Misafirlerim geldi akşama kadar iyi gitmişti bir saat önce iki tane şekerpare yedim (((

Spor 50 dk doga3
Şu 3 lt

ben seni ftr doktoruna gidiyorsun sanıyordum ftr ye görünmen lazım senin hangi bölüme gidiyordun ?

Merhaba iyi akşamlar,
Bu hafta iş yoğunluğundan dengem tamamen şaştı. Sabah işe geç kaldığım için bir şey yiyemedim sadece limonlu su içtim.
Öğle bir çikolata yedim bu ince uzun baton çikolatalardan.
Akşam 4 kepçe kıymalı nohut yedim o kadar açlığın üstüne durduramadım tabi kendimi.
İki saat önce de bir bardak süt içtim.
Şu işlerim bi rahatlasın daha düzgün menülerle karşınızda olcam inşallah

aynen ablacım yazmak bende istiyorumda vizelerim yarın bitiyor bi türlü atlatamadık vize haftasını ama insallah bu hafta daha aktif olurum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün bütün gün yattım hiç kımıldamadan Çok şükür bugün ağrım çok daha az demekki dolanmak da iyi gelmiyormuş
Sabah biraz geç uyandım geç uyuya kalınca hatta kuzum okula bir 10 dakika da olsa geç kaldı Hemen öğretmene mesaj atıp kuzuyu Babasının getireceğini haber verdikten sonra biraz daha uzandım
Daha yeni kahvaltı etmeye fırsatım oluyor

Dün yatınca biraz suyu ihmal ettim ama bugün ve yarın acısını çıkarıp cumaya Diyetisyende güzel bir rakam göreceğimi düşünüyorum

Şükür bugün çok daha iyiyim ama eşim giderken tembihledi 1 hafta daha kendini kolluyorsun bak hemen azdırma yine ağrıyı diye Neyseki büyük kız her gün az da olsa iş yapıyor da ev çok fazla kalk gidelim modunda değil

Sanada çok geçmiş olsun aman bir kaç gün kolla kendini de daha beter olmasın ağrı

YENA ablacığım nasıl oldun inş iyisindir çok geçmiş olsun

oynakbasi34 Banu abla bize takimca nazar değdi kış iyi gelmedi galiba sanada tekrar geçmiş olsun inş tez zamanda duzelirsin

Sorma valla takımca bir kurşun mu döktürsek nedir Bol bol Nas ve Felak okuyalım Cidden Nazara bende çok inanıyorum

ben seni ftr doktoruna gidiyorsun sanıyordum ftr ye görünmen lazım senin hangi bölüme gidiyordun ?

Ben ilk Nörolojiye gittim sağ olsun o direk Ortopediye yönlendirdi Emar çekildi zaten direk o yüzden ilk önce gerek görmedi FTRye ama ben ağrım geçmiyor diye adama tekrar yapışınca kesinlikle 1 haftada geçmezse FTRye de görün dedi Şükür ağrılarım baya bir azaldı ama 1 hafta sonra inşallah ne olur ne olmaz yine doktora görünür ona göre olmadı giderim

aynen ablacım yazmak bende istiyorumda vizelerim yarın bitiyor bi türlü atlatamadık vize haftasını ama insallah bu hafta daha aktif olurum

Hayırlısı canım inşallah son vizelerin de güzel geçer de sende bu hafta bomba gibi bir giriş yaparsın listeye

oynakbasi34 Banu abla msjları ancak okuyabildim cok gecmis olsun Allah tez zamanda sifa versin insallah ablam

Sağ olasın canım şükür şu anda daha iyiyim

günaydın herkese. bu hafta çok da zayıflayamadım galiba. akşam çayla yediğim cevizli sucuk kabahatli olabilir. artık yemeyeceğim

Günaydın canım sanada
Suyunu bol tut canım inşallah çok çok daha güzel rakamlar göreceksin Yeşil çayını da ihmal etme

Hastalara şifa diliyorum ..saçma sapan bir hafta hastanede geçiyor günlerim yarın endoskopi yapılacak tırsıyorımm bir şey çıkmaz inşallah
Geçmiş olsun abla hayırdır ben kacirdimmi sen yazdinda
Rabbim şifa versin

Merhaba arkadaşlar
Netim az kızım telefonu elinden düşürmüyor oyun oynarken bile müzik açık oluyor bebekleriyle oynuyor şuan uyuyor

Bende akşam yemeğini yaptım kıymalı ıspanak yemeği yaninada dün akşamdan kalan yemekler var

Su perisi86 canım sanada geçmiş olsun
Sağol canım şuan sırt üstü yattım geçmiyor ama ya napicam bilmiyorum en son yazın fizik tedavi görmüştüm

Kızım kucak istiyor belim ağrıyor anneciğim diyorum anlamıyor haliyle agliyo düzelemedim bı turlu

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür bugünü beslenme açısından çok güzel geçti hatta akşam yemeğimi bile yedim biraz evvel
Aklımdayken yediklerimi de yazayım ;

Kahvaltı ( 10:30da ) az geç uyandım bugün
1 yumurtanın beyazı
1 dilim tuzsuz etimek
1 fincan yaseminli yeşil çay

Öğle ( 13:00de )
1 tabak haşlanmış brokoli ve karnabahar ( haşlanma sınırsızdı zaten )
1 kase sarımsaklı yoğurt

ara; 15:00de
1 parça beyaz peynir
1 fincan beyaz çay

ara;
1 fincan şekersiz Nescafe

Akşam; 17:20 de
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1 büyük kase marul salatası ( içine bir tane salatalık doğradım )
Yağ eklememek için 3 - 4 kaşık sarımsaklı yoğurt ekledim

Bu saatten sonra inşallah sadece su ve çaylar tüketirim
Perşembeyi de sıkı tutup bir güzel sonuç alacağıma inanıyorum
Sizlerde inşallah çok güzel devam edip harika sonuçlar görürsünüz

Hastalara şifa diliyorum ..saçma sapan bir hafta hastanede geçiyor günlerim yarın endoskopi yapılacak tırsıyorımm bir şey çıkmaz inşallah

Rabbim sanada acil şifalar versin canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

Çok geçmiş olsun canım nazar değdi kız sana okut kendini tez zamanda Allah şifa versin kuzum

Allah razı olsun canım şükür biraz daha iyiyim ama işte az kolumu kullandığım an yine başlıyor o yüzden eşim 1 hafta 10 gün daha kolla kendini diye tembihliyor

Kızlar bu arada Yenacığımdan hayır haberler ver

Malum Pazartesi safra kesesinden ameliyat oldu ve bugün taburcu olup evine geçmiş şükür
Biraz ağrısı varmış hala ama Doktor herşey normal demiş
İnşallah oda bir iki güne toparlanır aramıza döner
Merak etmeyin diye sizlere de haber vereyim dedim

Olacağından haberim yoktu,acil şifaları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…