- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
ben seni ftr doktoruna gidiyorsun sanıyordum ftr ye görünmen lazım senin hangi bölüme gidiyordun ?Şimdi biraz internette araştırdım daOmuzda iltihaplanma varsa ağrının kesilme süreci genelde 20 günü buluyormuş ilk 10 gün sık sık soğuk kompres yapılıp ilaçların da düzenli içilmesi durumunda iltihap ufak ufak azalmaya başlarmış yani bir 10 gün daha dayanacağım artık
10 günden sonra ufak ufak fizik tedavi hareketleri yapılabilirmiş ama dinlendirmek bu süreçte çok önemliymiş kolu
ASlında doktorların bana söylediğinin aynısı yazıyordu
Çok nadiren süreç çok uzarsa tıbbi müdahale ile o sıvı alınıyormuş ama genelde hiç gerek kalmıyormuş
Açıkçası doktorlarada tabiki inanıp güvendim ama hani derler ya çeken bilir benimki o hesap hiç geçmeyecek gibi geliyordu şimdi nettede çoğunlukla aynı şeyi okuyunca biraz rahatladımdemekki bir tek ben bu durumu bukadar şiddetli yaşamıyormuşum Rabbim dermansız dert vermesin buda geçecek inşallah ...Aminnn
aynen ablacım yazmak bende istiyorumda vizelerim yarın bitiyor bi türlü atlatamadık vize haftasınıCanım açıkçası bende öyle hatırladım ama düzenli paylaşım yapman gerekiyorBu haftayı her gün en az 2 mesajla tamamlarsan seni haftaya kesin listeye dahil ediyorum o zaman Umarım bir sonraki bildirimin çok daha güzel olacaktır
Bugünkü menüm
Sabah sucuklu yumurta peynir iki dilim tb ekmeği
Öğlen Bir kâse bol limonlu kısır Bir bardak ayran
Ara yeni yaptım
Bir mandalina 10findik
Akşam yemeği
Bol acılı beyaz lahana sarması var bulgurla sarılmış yanında ayran içerim
Belimden dolayı bu hafta spor yapamiycan galiba fıtığı olan bilir uyuşma ve güçsüzlük var ağrı cabası diz kapağim çok zorluyor
YENA ablacığım nasıl oldun inş iyisindir çok geçmiş olsun
oynakbasi34 Banu abla bize takimca nazar değdi kış iyi gelmedi galiba sanada tekrar geçmiş olsun inş tez zamanda duzelirsin
ben seni ftr doktoruna gidiyorsun sanıyordum ftr ye görünmen lazım senin hangi bölüme gidiyordun ?
aynen ablacım yazmak bende istiyorumda vizelerim yarın bitiyor bi türlü atlatamadık vize haftasınıama insallah bu hafta daha aktif olurum
oynakbasi34 Banu abla msjları ancak okuyabildim cok gecmis olsun Allah tez zamanda sifa versin insallah ablam
günaydın herkese. bu hafta çok da zayıflayamadım galiba. akşam çayla yediğim cevizli sucuk kabahatli olabilir. artık yemeyeceğim
Geçmiş olsun abla hayırdır ben kacirdimmi sen yazdindaHastalara şifa diliyorum ..saçma sapan bir hafta hastanede geçiyor günlerim yarın endoskopi yapılacak tırsıyorımmbir şey çıkmaz inşallah
Çok geçmiş olsun canım nazar değdi kız sana okut kendini tez zamanda Allah şifa versin kuzumSağ olasın canımşükür bu sabah ağrıyla fırlamadım yerimden Hemen kremimi sürüp buzlu kompres yaptım da şu an daha az ağrım
Çok geçmiş olsun şimdidenHastalara şifa diliyorum ..saçma sapan bir hafta hastanede geçiyor günlerim yarın endoskopi yapılacak tırsıyorımmbir şey çıkmaz inşallah
Sağol canım şuan sırt üstü yattım geçmiyor ama ya napicam bilmiyorum en son yazın fizik tedavi görmüştümSu perisi86 canım sanada geçmiş olsun
Hastalara şifa diliyorum ..saçma sapan bir hafta hastanede geçiyor günlerim yarın endoskopi yapılacak tırsıyorımmbir şey çıkmaz inşallah
Çok geçmiş olsun canım nazar değdi kız sana okut kendini tez zamanda Allah şifa versin kuzum
Olacağından haberim yoktu,acil şifaları olsunKızlar bu arada Yenacığımdan hayır haberler ver
Malum Pazartesi safra kesesinden ameliyat oldu ve bugün taburcu olup evine geçmiş şükür
Biraz ağrısı varmış hala ama Doktor herşey normal demiş
İnşallah oda bir iki güne toparlanır aramıza döner
Merak etmeyin diye sizlere de haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?