Bir saat mi atlamış günde :)) zıp zıp ayy alt komşum direk yukarı çıkar :))Kızlar bu haftanın birincisini okudum şimdi ip atlamış yaaa
Fitigim olmasa atlarim 100kadar zipliyorum hepsi bu fazlası nasıl olur bilmiyorum
Zaten düğünden kalma ağrım var ağrı kesiciler hafifletiyor biraz belim bacağım ağrıyor
Denemek istiyorum günlük Bir saat değilde atlarim biraz
İyi geceler kızlar
Bir mutsuzluk var üzerimde ne yapsam toparlayamiyorum hep Bir yalancı gülümseme yüzümde
İçim kırık cam parçaları ile dolu herkese herşeye kırgınım
Ani sinirlenmelerimin önünü kesemiyorum mesela okadar doluyum ki gözlerim dolu dolu
Hiç bir şeyden tat almıyorum eşimle Bir sıkıntım yok evimin dışı
Bazen kendimden bile nefret ediyorum
Kızlar kusura bakmayın sizide bunalttim inş toparlanirim biran önce
Günaydın millet,
Şimdi size bir sorum var ben çocukluğumdan beri kabızlık problemi yaşayan biriyim ve bir diyet yapmaya başladığımda daha beter oluyor durum. İki günde bir tuvalete çıkabiliyorum şimdi bu bile eskiye nazaran iyi bir durum. benim en acilinden bu duruma çözüm bulmam lazım doğal yollardan ne deneyebilirim? kalıcı bir çözüm istiyorum bir iki günlük falan değil sürekli işe yarayacak tembelliği kökten çözecek bir yöntem söyleyebilir misiniz? Hayatımda hiç normal günlerde iki kere tuvalete gittiğimi hatırlamıyorum. Bu yüzden kilo veremiyorum. Probiyotikler falan bir gün işe yarıyor sonra yine aynı? Annem bekunis kullanıyor ben de mi kullansam o da iyice tembelleştirir mi?
Selam kızlar
Malum serumluk olduğum günden beri iştahım kesildi yediğimden tat almıyorum itiraf ediyim regliydim zaten dün makarna salatası yedim ve 1 tane çikolatayla durdum daha da bişey yemedim bu sabahtan beride daha lokma koymadım ağzıma çok sağlıksız biliyorum ama yarın devlet hastanesindeki diyetisyrnle konuşup düzene oturtucam artık olmadı özele gitmeye düşünüyorum bakalım
Tamam bundan sonra dakika hesabı yazayım ben de günlük yaptıkça ekleyimİyi akşamlar kızlar sporcu hatunlarımız
1-oynakbasi34 ...317 dk
2- @YENA .............300 dk
3-doga3 .............125 dk
4-kittenlove .......80 dk
5-anlem ..............50 dk
6-Su perisi86 .........30 dk
H helopini seninde baya sporun vardı dk olarak yazmadığı için listeye yazamadım dk olarak yazarsan iyi olur
Yeni gelen kızlarımız hoş geldiniz sizinde spor zamanlarını dakika olarak yazarsanız eklerim
Kızlar bu haftanın birincisini okudum şimdi ip atlamış yaaa
Fitigim olmasa atlarim 100kadar zipliyorum hepsi bu fazlası nasıl olur bilmiyorum
Zaten düğünden kalma ağrım var ağrı kesiciler hafifletiyor biraz belim bacağım ağrıyor
Denemek istiyorum günlük Bir saat değilde atlarim biraz
Bir saat mi atlamış günde :)) zıp zıp ayy alt komşum direk yukarı çıkar :))
Günaydın arkadaşın doğru söylüyor benim de yeğenimin geçenlerde omzu çok ağrıyordu Omzu çıkmış 1 cm aşağı düşmüş onu fizikçi tekrar yerine yerleştirmiş acaba bu tarz birşey olabilir mi ama emarda da iltihap vardı ayyyy bu devirde insanın doktorlara bile güveni kalmıyor herbiri farklı şeyler söylüyorSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yine sabaha karşı deli gibi bir ağrıyla uyandımHakikaten kafayı yemek üzereyim geçeceğine aynen devam ediyor Tam hafifliyor diyorum sanki daha beter ağrıyor
Dün arkadaşım ya bir ara birde röntgen çektir acaba kemikte çatlak falan mı var dedi çünkü Emarda sadece kas ve sinirler görünüyor dedi
Bugün doktoru arayacağım bakalım ne diyecekona göre olmadı hastaneye gidip bir de röntgen çeker uygun olursa
Şimdi kendime zorla da olsa kahvaltı hazırlıyayım da ilaçlarımı içeyim
Bu kadar uzun sürmesi başka neden olabilir diye düşündürüyor bencede bi git doktora inşallah sorunu bulurlar çokkk geçmiş olsun ben az çekmedim boyun ağrısı insanı hayattan soğutuyor :)))Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yine sabaha karşı deli gibi bir ağrıyla uyandımHakikaten kafayı yemek üzereyim geçeceğine aynen devam ediyor Tam hafifliyor diyorum sanki daha beter ağrıyor
Dün arkadaşım ya bir ara birde röntgen çektir acaba kemikte çatlak falan mı var dedi çünkü Emarda sadece kas ve sinirler görünüyor dedi
Bugün doktoru arayacağım bakalım ne diyecekona göre olmadı hastaneye gidip bir de röntgen çeker uygun olursa
Bende lohusalik döneminde çok şey yaşadım insan uunutamıyor ama şimdi devir döndü ben aynısını görümcelerime ve kv ye yapıyorum insanları düşündükçe kırmamaya calistikca onlar senin saf olduğunu sanıyor Allahtan eşim arkamda Oda onlarla bir olsa verem olur giderdim hiç takma kafana iyi oluyor aslinda bazen böyle şeyler saf salak yerine koyanlari anlıyorsunBu arada kızlar dün hani size yazmıştım ya görümcem olsun kardeşim olsun sadece iş olsun diye telefonla geçmiş olsun dediler diyeSize ben onları yazdıktan 10 dakika sonra eşim kendi de aynı konuda sitem etti
Böyle günde kimin ne olduğu belli oluyor bak daha 2.5 sene önce hastalık sebebiyle tanıştığımız kadıncağız bile bizim için kendini paraladı ama ne kızkardeşin nede bizimkiler hiç görünmedi bile değil bir şeye ihtiyacın varmı diye özel aramak dedi
Dedim hiççç sıkıntı değil bunların hepsi hem kızkardeşime hemde seninkilere yol su elektrik olarak geri dönecek söylemedi demeElbet benim kardeşim yada seninkilerde zorda kalacak o zaman bende gidersem banada Banu demesinler
Valla kesinlikle haklısın bak Annem kendi Halamlar için bile ay onlar için kendini paraladın hani nerdeler diye çamur attı ama onlar duyar duymaz hemen ertesi gün atlayıp geldiler ama Annem yok meydanda dedi eşimEeee ben bekliyorum vakti gelicek nasılsa o zaman görüşeceğiz
Aslında iş değil yada yemek değil meselebu gönül almaktır ama KV kimseye yaranamazsın derken çok haklıymış başta kendilerine yaranılmıyor o yüzden bundan sonra herkes hak ettiği kadardan gram fazla göremeyecek benden
Ne faydası varmış acaba bende içiyorum ballı limonlu suyu ama boğazım ağrıyor o yüzden içiyorum ben :))Eki Görüntüle 2069646 Günaydın kızlar zencefilli ballı limonlu karışımımı aç karnıma içiyorum yeni başladım inşallah faydasını görürüm
Canım ya bi düzelemedinSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
tutukluk oluyor mu o omzunda sabahları yada boynundaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?