Çok geçmiş olsun canım.]Günaydın
Mutlu perşembeler. .
Salı günü taburcu oldum.. hafif ağrım var oda normal dedi Dr.
Hepinize güzel temennileriniz için çok tesekkur ederim.
Günaydın :))) Yaa tartim bozuldu sanırım anlamadım ki bi tartıldım 75 bi tartıldım 77 yine deneyeyim dedim 78 baktım 80 e doğru gidiyor anında tartilmayi bıraktım :))
Bir kaç haftadır şiddetli ağrılarım vardı...sağol canım sen de dikkat et çabucak iyileş inşallahGeçmiş olsun abla hayırdır ben kacirdimmi sen yazdinda
Rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun şimdiden
Sağolun kızlarKizlar cok gecmiş olsun ..Allah acil şifalar vesin ⚘
Kimler gelmiş geçmişler olsun]Günaydın
Mutlu perşembeler. .
Salı günü taburcu oldum.. hafif ağrım var oda normal dedi Dr.
Hepinize güzel temennileriniz için çok tesekkur ederim.
Zemin duzgundu pilden kaynaklı olabilir Yarın pil alırım bi denerim inşallah düzelir :))bazen benimkide aynısını yapıyor sanırım pili zayıflamış olabilir yada durduğu zemin yamuk olabilir
Yarın duzelmezse imha etmeyi düşünüyorum zatenhemen at o tartıyı
Çok geçmiş olsun ya bu topiktekilere nazar değmiş herhaldeBir kaç haftadır şiddetli ağrılarım vardı...sağol canım sen de dikkat et çabucak iyileş inşallah
Sağolun kızlar
Kimler gelmiş geçmişler olsun
oynakbasi34 canım kendine biraz süre ver bırak işi gücü kendine bak
Endoskopi sonucu ülser çıktı, biyopsi sonucu da 15 gün sonra dr yoktu yarın göstericem yarında diş randevum var çıkamadım hastaneden
Endoskopi sonucu ülser çıktı, biyopsi sonucu da 15 gün sonra dr yoktu yarın göstericem yarında diş randevum var çıkamadım hastaneden
Bir kaç haftadır şiddetli ağrılarım vardı...sağol canım sen de dikkat et çabucak iyileş inşallah
Sağolun kızlar
Kimler gelmiş geçmişler olsun
oynakbasi34 canım kendine biraz süre ver bırak işi gücü kendine bak
Yılbaşına da az kaldı yılbaşı hedeflerini yakalayalım kızlar
Benim yılbaşı hedefim var mıydı kiYılbaşına da az kaldı yılbaşı hedeflerini yakalayalım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?