Günaydın kızlar erkenciyim malum hemen bir koşu tartılıp geldimveee 80,6 yani 1 kilo 300 gr vermişim
Çok iyiGünaydın kızlar erkenciyim malum hemen bir koşu tartılıp geldimveee 80,6 yani 1 kilo 300 gr vermişim
Günaydın kızlar erkenciyim malum hemen bir koşu tartılıp geldimveee 80,6 yani 1 kilo 300 gr vermişim
Geçen hafta :65
Bu hafta :64
Fark: 1
%1,538
Geçen haftaki olaydan sonra yeni pil aldım birde evdeki diğer tartıyla da tartıldım o daha az gösterio ama ben bunu baz alıyorum sonuçta bunla tartıldım hep :) bi ara 63.7 de dedi ama 64 ü daha çok gösterdi bikaç kere daha tartılırıö farklı sonuç alırsam yazarım öğlen olmadan :)
Bir 63 diyemedim çok hevesliydim bu hafta :)
Hayirli sabahlar hayirli cumalar kizlar
Başlangic 72 kg
Gecen hafta 65,8
Bu hafta 65,4
Fark. 0,4
Toplam giden 6,6
Yüzdem % 0,61
Bu hafta sadece 400 gr vermişim..meyveyi fazla yedim galiba ..sonucta oda şeker..neyse hic yoktan iyidir..önümüzdeki cumaya az meyve tüketeceğim..denicem bakalim dahami cok gidecek kilodan..
Günaydın kızlar
Geçen hafta 73.3
Bu hafta 73.2
Fark 100gr
Banu abla izine ayrılmak istiyorum aralığın son haftasında burdayımoynakbasi34
Yok dün yoktu dr bu günde biyopsi sonucu gelsin ona göre hareket ederiz dediAllah beterinden korusun canım.
Ilac tedavisi başlatırlar rahatlarsin
Usg bakildimi peki. ?
Günaydın kızlar listede olmasam da kilomu paylaşayım 70,2 son iki gündür yine düzgün beslenemiyorum ama bu gruba dahil olduğum günden beri yediğime içtiğime dikkat ediyorum en azından kalorisi az hafif şeylerle geçiştirmeye çalıştım dün akşam yine kahvaltı yaptım ve 3 haftada 3 kilo gitti. Yarından itibaren çok girip yazamam ama bir hafta boyunca dikkat edicem. sonraki hafta listeye girerim. eski kilom 56 ona dönmeyi çok istiyorum ama şimdilik hedefim 60. yılbaşına kadar 5 kilo daha versem dünyalar benim olur. Yılbaşı hedefim 65 e düşmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?