Hadi bakalım inşallah çare bulunur.Kızlar Pazartesi Öğleden sonraya FTR doktoruna Randevu alabildim sonundaBakalım doktor ne diyecek bu omuzum için Yine ağrılar beynime beynime vurmaya başladı artık inşallah bir çare bulunur
Diyetisyenimin önereceği doktora da gösteririm olmadı MR sonucumu da içim rahat eder
kızlarrrr bu aksam memlekete geri geldim.
ama hem basım hem de disim agrıyor ya önerisi olan var mı?
bu arada bu haftada dahil olmamısım ben listeye
İyi akşamlar kızlar
oynakbasi34 banum 3.olmuşsunuz tebrik ederim
YENA yenam bireyselde derecedesin kutlarım
İyiyim hamdolsun teşekkür ederim,sen nasılsın?ameliyat olmuşsun ,tekrar geçmiş olsun inşallah daha iyisindirTeşekkür ederim auscumben de çok mutlu oldum...
Biraz zorunlu kilo kaybı olsa da sağlık sorunumdan dolayı, yine de çok mesut etti bu durum beni :)
Çok teşekkür ederim Ayşem
Nasılsın umarım iyisindir. ?
İyiyim hamdolsun teşekkür ederim,sen nasılsın?ameliyat olmuşsun ,tekrar geçmiş olsun inşallah daha iyisindir
Akşamları ağrım çok şiddetleniyor ptesi başka dr gidicem 15 gün daha dayanamam bu nadoga3 kuzum nerdesin .? Dön artık yahu ne bu Karalar bağladın..
Herşey biz insanlar için. Allah beterinden korusun neler var biliyorsun..
Özledim da.
Akşamları ağrım çok şiddetleniyor ptesi başka dr gidicem 15 gün daha dayanamam bu na
Selam kızlar iyi hafta sonları benim gibi kaçamak yapmayın ha
Teşekkür ederim auscumben de çok mutlu oldum...
Biraz zorunlu kilo kaybı olsa da sağlık sorunumdan dolayı, yine de çok mesut etti bu durum beni :)
Çok teşekkür ederim Ayşem
Nasılsın umarım iyisindir. ?
Bende yaptimSelam kızlar iyi hafta sonları benim gibi kaçamak yapmayın ha
geçmiş olsun çoook canımgeçip gitmiş , giderken de güzel eksiler bırakmış olsun :))
Dün mor lahana mezesi yaptim cok ama cok tok tutuyo...bugün sadece ondan yedim hala tokum...
Ne güzel insansın... Huzur veriyorsun...
Ne güzel insansın... Huzur veriyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?