- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Ahaha hadi yine iyisin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vereceksen huzur veeer vereceksen huzur veeer demiş tarkan :))
Veriyorsun yalan yok...
Çok özelsin çoook
2 kaşik mayonez ve bol ev yoğurdu ile..az siviyaği ilede kavurdum önce lahanayi biraz yumuşayana kadar ..Nasıl yaptın. ?
Ben kese yoğurduyla yapıyorum ...
2 kaşik mayonez ve bol ev yoğurdu ile..az siviyaği ilede kavurdum önce lahanayi biraz yumuşayana kadar ..
Rica ederim...Denerim bu şekil de ben de..sotelemeden rondodan diri bir şekil de geçirdikten sonra Yoğurtluyorum. ..
Sağol canım.
..yarindan ittibaren cumaya siki tutarsan halledersin takma bence..bende dün toplam 1700 kalori tüketmişim...1 dilim pasta 1 muffin yemiştim.birde akşam .Kızlar tam bir kaçamak yaptım bugün.
Kahvaltı karnıbaharlı yumurta, kibrit kutusu beyaz peynir, yarım dilim çavdar ekmek ile tereyağlı petek balı ve filtre kahve.
Ara fındıklı fırında sütlaç
Öğlen yemeğini dışarda yedik saç tava biraz pide salata ayran irmik helvası çok yedim çok en az 1500 kalori
Patlıcan dolmada yedim bir adet
off bugün abarttım![]()
Bir gunaydin birakayim 8.takima![]()
Gunaydınnnnnmutlu pazarlar
![]()
kızlarrrr bu aksam memlekete geri geldim.
ama hem basım hem de disim agrıyor ya önerisi olan var mı?
bu arada bu haftada dahil olmamısım ben listeye![]()
Günaydın
Mutlu haftasonları
oynakbasi34 banucum inşallah bu sefer faydasını görürsün canım.
Yalnız sende de suç var bir süre hiç hareket ettirmemen gerek demiş doktorlar sen dinlemiyorsun. yürümen bile hareket ettiriyor orayı bu durumlarda iyileşmen gecikiyor.
Dikkat et kuzumdaha zayifliycaz :))