Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
Dünden beri yine yatış vaziyetlerindeyimBeynime vuran ağrı akşam üzere tekrar başladı ve salonda yine hasta yatağımı açtırdım
Sağ olasun diyetisyenim bana önerdiği Doktorun bilgilerini atmış ve hemen araştırmaya girdimŞu anda Bakırköy Acıbademdeymiş ve muayene ücreti 370 TL SSKla anlaşması yokmuş hastanenin özel sigortada olmayınca bu kadar kalın fiyat koymuşlar
Okadar para vereceğim o hastaneye adamın varsa muayenehanesine gideyim bari dedim az daha araştırınca başka bir telefon numarasına ulaştım ve aslında 20:00de kimsenin cevap vermeyeceğini düşündüğüm halde dur bakayım belki telesekreter çıkarda bende o numaranın doğru yer olup olmadığını öğrenirim dedim
Şansıma Sekreter çıkmazmıDurumu tam izah edip hani muayenehanede de bakıyormu Doktor Bey diye soracakken Kadın demezmi Doktor bey burada durun vereyim onunla görüşün diye
O saatte benle muhattap olması bile benim için çok güzel bir durumdu ve ona uzun uzun durumumu izah ettimSabırla dinledikten sonra bana başka bir numara verdi ve Pazartesi öğleden sonra ara randevu versinler ama merak etme fiyatla ilgili ben yardımcı olacağım sana dedi Diyetisyenimin ( onların aile dostuymuş rahmetli amcası ) yönlendirdiğini duyunca Allah razı olsun inanın artık dayanamıyorum beynime vuruyor ağrısı dedim sağ olsun beni çok rahatlattı yumuşak canayakın tavrıyla merak etme ben elimden geleni sana her türlü yapacağım dedi
Tabi Pazartesi yinede FTR doktorunada görüneceğimen azından fikir almış olurum Salı günü de o doktora giderim MR raporlarımla
Sabah yine inanılmaz bir ağrıyla uyandım ve kımıldamadan oturdumşimdi biraz hafifleyince sizlere de bakayım dedim Kahvaltımı bile eşim hazırladı bana kımıldadıkça beynime ağrı vuruyor diye
Bu arada kızlar dün yeni bir şey öğrendim sizlerle de paylaşmak istedim
Ben genelde bu hastalıklarla ilgili hep Allah dermansız dert vermesin derdim ( şükür anlamında ) ama dün bir Arkadaşım beni o konuda uyardıSonuçta oda bir nevi dua gibi olduğundan o an saattine deng gelirse Rabbim tamam dermansız dert istemiyorsa bende dermanı olan dert veririm olarak onu kabul edebilirmiş Hatta okuduğu bir Kitapta yazıyormuş o ve okadar güzel anlatmışlar ki inan bana da baştan biraz tuhaf geldi ama çok doğru olduğuna inandım sonunda dedi Rabbim şifa versin demek en doğrusu Bazen düşünmeden konuşup aslında başımıza gelenlerin bir nevi sebebi biz oluyoruz ( dua olarak kabul edildiğinden )
Banada mantıklı geldi çünkü dermansız dert vermesini çok uzun zamandır ben çok sık kullanıyorum ve hakikaten de hiç ne bende ne eşimde dert eksik olmuyorArtık kendi adıma daha dikkatli olup sadece Rabbim acil şifalar versin demeye gayret edeceğim ( bazen ağzımdan kaçarsa diye daha dikkatli olmam lazım )
Hayirli sabahlar kizlar.hafif kacamaksiz bir pazar günü diliyorum size..
Bu sabah tartilayim dedim durum ne diye...700 gr..eksi gördüm ..kacamaktan sonra mor lahana mezesi demekki iyi geldi..bi aksilik olmazsa cumaya güzel bir eksi bekliyorum
Hayirli sabahlar kizlar.hafif kacamaksiz bir pazar günü diliyorum size..
Bu sabah tartilayim dedim durum ne diye...700 gr..eksi gördüm ..kacamaktan sonra mor lahana mezesi demekki iyi geldi..bi aksilik olmazsa cumaya güzel bir eksi bekliyorum
Aleyküm selam banucum
Demek hiç düzelmedin.
Git dediğin doktora inş faydasıni tez zaman da görürsün. .
Bizi de haberdar et canım seviliyorsun. ...
Allah seni cabuk iyileştirsin canim..birazdaha sabirlan ve duaylan düzeleceksin Allahin izniylen ....Vayyy SüperrrrTebrikler
Kız birde bizede tarifi versene bizde salata niyetine yaparızbelki buda bizede faydası olur
Sizde çooook seviyorsunuz
Valla kanımdan olanlardan daha yakınsınız bana hakikaten hakkınız ödenmezİnan benim kızkardeşim olacak bile en son 3 gün önce sordu nasılsın diye Çok yoğun ya iş kadını evden devlet yönetiyor sanki )
Sizler okadar işinin gücünün hatta hastalık durumlarınızın arasında bile her gün halimi hatırımı soruyorsunuz
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
Dünden beri yine yatış vaziyetlerindeyimBeynime vuran ağrı akşam üzere tekrar başladı ve salonda yine hasta yatağımı açtırdım
Sağ olasun diyetisyenim bana önerdiği Doktorun bilgilerini atmış ve hemen araştırmaya girdimŞu anda Bakırköy Acıbademdeymiş ve muayene ücreti 370 TL SSKla anlaşması yokmuş hastanenin özel sigortada olmayınca bu kadar kalın fiyat koymuşlar
Okadar para vereceğim o hastaneye adamın varsa muayenehanesine gideyim bari dedim az daha araştırınca başka bir telefon numarasına ulaştım ve aslında 20:00de kimsenin cevap vermeyeceğini düşündüğüm halde dur bakayım belki telesekreter çıkarda bende o numaranın doğru yer olup olmadığını öğrenirim dedim
Şansıma Sekreter çıkmazmıDurumu tam izah edip hani muayenehanede de bakıyormu Doktor Bey diye soracakken Kadın demezmi Doktor bey burada durun vereyim onunla görüşün diye
O saatte benle muhattap olması bile benim için çok güzel bir durumdu ve ona uzun uzun durumumu izah ettimSabırla dinledikten sonra bana başka bir numara verdi ve Pazartesi öğleden sonra ara randevu versinler ama merak etme fiyatla ilgili ben yardımcı olacağım sana dedi Diyetisyenimin ( onların aile dostuymuş rahmetli amcası ) yönlendirdiğini duyunca Allah razı olsun inanın artık dayanamıyorum beynime vuruyor ağrısı dedim sağ olsun beni çok rahatlattı yumuşak canayakın tavrıyla merak etme ben elimden geleni sana her türlü yapacağım dedi
Tabi Pazartesi yinede FTR doktorunada görüneceğimen azından fikir almış olurum Salı günü de o doktora giderim MR raporlarımla
Sabah yine inanılmaz bir ağrıyla uyandım ve kımıldamadan oturdumşimdi biraz hafifleyince sizlere de bakayım dedim Kahvaltımı bile eşim hazırladı bana kımıldadıkça beynime ağrı vuruyor diye
Bu arada kızlar dün yeni bir şey öğrendim sizlerle de paylaşmak istedim
Ben genelde bu hastalıklarla ilgili hep Allah dermansız dert vermesin derdim ( şükür anlamında ) ama dün bir Arkadaşım beni o konuda uyardıSonuçta oda bir nevi dua gibi olduğundan o an saattine deng gelirse Rabbim tamam dermansız dert istemiyorsa bende dermanı olan dert veririm olarak onu kabul edebilirmiş Hatta okuduğu bir Kitapta yazıyormuş o ve okadar güzel anlatmışlar ki inan bana da baştan biraz tuhaf geldi ama çok doğru olduğuna inandım sonunda dedi Rabbim şifa versin demek en doğrusu Bazen düşünmeden konuşup aslında başımıza gelenlerin bir nevi sebebi biz oluyoruz ( dua olarak kabul edildiğinden )
Banada mantıklı geldi çünkü dermansız dert vermesini çok uzun zamandır ben çok sık kullanıyorum ve hakikaten de hiç ne bende ne eşimde dert eksik olmuyorArtık kendi adıma daha dikkatli olup sadece Rabbim acil şifalar versin demeye gayret edeceğim ( bazen ağzımdan kaçarsa diye daha dikkatli olmam lazım )
Allah seni cabuk iyileştirsin canim..birazdaha sabirlan ve duaylan düzeleceksin Allahin izniylen ....
Mor lahana mezesinide önce lahanayi ince ince dogruyorum..az siviyagda kavurdum yumuşayana kadar.( hafif diri kalsin cok .yumuşamaasin ) sogduktan sonra bol yoğurtlan ve az mayanozlen 2 kaşik kadar(mecbur deyil mayonez )
1 diş sarimsakta ilave edilebilir...sonra tuz ilave edip harmanladim..maydanoz ve ceviz kiriklarida güzel yakişir..ama bende ceviz ve maydanoz yoktu....inanin cok doyurucu bu meze..2 ögünlen dün bütün günü bitirdim hic acikmadim
Ben birde ev yoğurdu tüketiyorum genelde...
Banum ağrılarının tekrarlamasına üzülüyorum,rabbim acil şifalar versin inşallah aminnndoktorla bire bir görüşebilmene ve gidecek olmana çoook sevİndim canım inanıyorum ki dertlerine deva olacak Allahın izmiyle sibelden de rabbim razı olsun vesile oldu ilgilendi bide ayy ben bu hatunu çok seviyorum
Hayırlı haberlerle dön inşallah
oynakbasi34 allah kimseye muhtaç etmesin kızı Doğum yaptığımda oğlanlarla eşim ilgilendi bizle ameliyatlıyım bebek ağlayınca oğlanı telini çaldırıyordum odasından koşup geliyordu geçti gitti şükür ...kız bize nazarmı deydi neetti:/
Cuma'da bu güne 500 gr eksideyim ilaçlardan korktum şişirir diye neyse olmadı 1 e tamamlarım cumaya inşallah
Günaydın kızlarbol eksili bir hafta dilerim hepimize
Malesef ben cumaya göre birkaç yüz gram artmışım onu hemen verip üstünü tamamlamam gerek. Bu cumaya düz seksen olmak hedefim
Vee banu sahalara geri döndüBu arada kızlar bende bu sabah tartıda 89.5i gördüm tekrar
Bu haftayı bende bol suyla ve tam listeme uygun devam edeceğimeskiden az da olsa yağ ekliyordum salatalarıma iki gündür onuda yapmıyorum bol yeşil çay tabiki
Bakalım cumaya neler göreceğim tartıda
Vee banu sahalara geri döndüharikasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?