Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli sabahlar kizlar.hafif kacamaksiz bir pazar günü diliyorum size..
Bu sabah tartilayim dedim durum ne diye...700 gr..eksi gördüm ..kacamaktan sonra mor lahana mezesi demekki iyi geldi..bi aksilik olmazsa cumaya güzel bir eksi bekliyorum

Aleyküm selam banucum
Demek hiç düzelmedin.

Git dediğin doktora inş faydasıni tez zaman da görürsün. .
Bizi de haberdar et canım seviliyorsun. ...

Vay çok iyi hadi bakalım. Yansın yağlar gelsin bireysel dereceler.

Vayyy Süperrrr Tebrikler
Kız birde bizede tarifi versene bizde salata niyetine yaparız belki buda bizede faydası olur

Aleyküm selam banucum
Demek hiç düzelmedin.

Git dediğin doktora inş faydasıni tez zaman da görürsün. .
Bizi de haberdar et canım seviliyorsun. ...

Sizde çooook seviyorsunuz
Valla kanımdan olanlardan daha yakınsınız bana hakikaten hakkınız ödenmez İnan benim kızkardeşim olacak bile en son 3 gün önce sordu nasılsın diye Çok yoğun ya iş kadını evden devlet yönetiyor sanki )
Sizler okadar işinin gücünün hatta hastalık durumlarınızın arasında bile her gün halimi hatırımı soruyorsunuz

Allah seni cabuk iyileştirsin canim..birazdaha sabirlan ve duaylan düzeleceksin Allahin izniylen ....
Mor lahana mezesinide önce lahanayi ince ince dogruyorum..az siviyagda kavurdum yumuşayana kadar.( hafif diri kalsin cok .yumuşamaasin ) sogduktan sonra bol yoğurtlan ve az mayanozlen 2 kaşik kadar(mecbur deyil mayonez )
1 diş sarimsakta ilave edilebilir...sonra tuz ilave edip harmanladim..maydanoz ve ceviz kiriklarida güzel yakişir..ama bende ceviz ve maydanoz yoktu....inanin cok doyurucu bu meze..2 ögünlen dün bütün günü bitirdim hic acikmadim
Ben birde ev yoğurdu tüketiyorum genelde...

Banum ağrılarının tekrarlamasına üzülüyorum,rabbim acil şifalar versin inşallah aminnndoktorla bire bir görüşebilmene ve gidecek olmana çoook sevİndim canım inanıyorum ki dertlerine deva olacak Allahın izmiylesibelden de rabbim razı olsun vesile oldu ilgilendi bideayy ben bu hatunu çok seviyorum
Hayırlı haberlerle dön inşallah

İyi akşamlar kızlar bir hafta sonu daha bitti. Zaman nasıl da geçiyor. Yarın sabah durumuma bakacağım tartılıp.
Neyseki fırında sütlaç bitti. Regli dönemini en hafif tatlıyla atlattım
Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı kaşarlı omlet, 3 ceviz, filtre kahve.
Ara bir muz
Öğlen fırında sebzeli köfte, az yoğurt ve salata
Akşam fındıklı fırında sütlaç, 3 hurma ve çay.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Hepimiz için çok güzel ve bol eksilerle dolu bir hafta olur inşallah
Çok şükür bugün çok daha hafif uyandım sabaha Kaçamaksız ve bol suyla bu haftaya devam edeceğim inşallah
Bu sabah yine ağrım var ama Diyetisyendeki ölçümü yapan Bayanın cuma günü de dediği gibi ağrıya takılıp kendimi salmıyorum Rabbim elbet şifa verecektir

Dün akşam tam sizlere yazmak için Laptobu elime aldım ki elektrikler kesildi
Ha şimdi gelir ha şimdi gelir derken gece yarısı elektrikler geldi bende direk yatağa attım kendimi iyice uyku düzenim bozulmasın diye

Ben onu biraz farklı yapıyorum İnce ince doğradıktan sonra bol limonla ovuyorum ( baya yumuşuyor ve turşu tadında oluyor ) sonra az sarımsaklı yoğurt ( eskiden az mayonez de ekliyordum ama tabi artık diyetten dolayı eklemiyorum )
Çok lezzetli oluyor ve dediğin gibi baya uzun süre tok tutuyor

Allah razı olsun canım inan canım dediklerimden de yakınsınız bana
Dün lütfetti KV aradı neymiş kaç gündür sesim soluğum çıkmamış ( ki 20 gün oldu hala bir kerecik gelipte beni görmedi değil ihtiyacınız varmı birşeye demek ) Bende tabi doğal olarak soğuk konuştum ve laf arasında kızım temizlik yaptı şimdi yemek yapmaya uğraşıyor kızcağız okadar dersinin arasında dedim Hatun demezmi kız çocuğu yapacak tabi kocaman oldu diye Dedim zaten kızım olmasaymış vay halime bozuldu ama hiçte umurumda değil
Kızkardeşim olacak da en son Salı günü Annemdeyken beni görmüştü oda aramadı

Neyse umurumda da değil aslında çok fazla sonuçta devran dönecek ve onlarında bir gün ihtiyacı olacak bana ama o zaman o her şeye koşan Banu olmayacak karşılarında

Dediğin gibi Allah Sibelden razı olsun Umursamayabilirdi sonuçta Doktorda o saatte yok dedirtebilirken benimle yakinen ilgilendi sağ olsun İşte sırf bu yüzden hep diyorum kan bağı hiç önemli değil yürekler bir olsun yeter
Rabbim gönüllerine göre verir inşallah...Aminnnn

oynakbasi34 allah kimseye muhtaç etmesin kızı Doğum yaptığımda oğlanlarla eşim ilgilendi bizle ameliyatlıyım bebek ağlayınca oğlanı telini çaldırıyordum odasından koşup geliyordu geçti gitti şükür ...kız bize nazarmı deydi neetti:/

He valla fena nazara geldik ama şükür toparlanıyoruz
Bol bol dua edelim canım RAbbim kem gözlerden sakınsın hepimizi...Aminnnn

Cuma'da bu güne 500 gr eksideyim ilaçlardan korktum şişirir diye neyse olmadı 1 e tamamlarım cumaya inşallah

Tebrikler canım cumaya kadar çok daha güzel rakamlar göreceksin
Aynen devam

Bu arada kızlar bende bu sabah tartıda 89.5i gördüm tekrar
Bu haftayı bende bol suyla ve tam listeme uygun devam edeceğim eskiden az da olsa yağ ekliyordum salatalarıma iki gündür onuda yapmıyorum bol yeşil çay tabiki
Bakalım cumaya neler göreceğim tartıda

Günaydın kızlar bol eksili bir hafta dilerim hepimize
Malesef ben cumaya göre birkaç yüz gram artmışım onu hemen verip üstünü tamamlamam gerek. Bu cumaya düz seksen olmak hedefim

Eminim bol suyla ve yeşil çayla devam edersen 7leri bile ucundan görebilirsin kaçamaksız devam canım bu haftada süper rakamlar göreceğine eminim

Vee banu sahalara geri döndüharikasın canım

Selamın aleyküm kizlar

Şükür kavusturana
Öğlen kızı okuldan aldiktan sonra Annemde öğlen yemeği yedikten sonra yine hastane yolunu tuttum :)
FTR Doktoru sansima çok ilgiliydi ♥ iyice muayene etti beni ve MRimi inceledi omuzumdaki iltihap geçmiş ama beynime vuran ağrı devam ediyor diyince bir boyun MRi cektirelim de sebebinle ilgili emin olalım dedi
Hatta istersen özelde cektir burda hem cok bekleniyor hemde burdada ücret aliniyor bekledigine deymez dedi
Yarın eşim kendi Nöroloji doktoruna gidecekti zaten ilaçlarından biten var diye gitmisken ona rica edeceğim benim MR için Sağ olsun o kampanyali damgası vuruyor ücretsiz cekiyorlar Mri :)
Genelde acil diye belirttiklerinde hemen ayni gece çekiyorlar ve 2 günde sonuç çıkıyor

Tabi diyetisyenimin önerdiği doktora randevu almıştım onuda şimdilik iptal ettim en azindan boyun mR i da elimde olsun ki gerekirse onuda gösteririm

Şükür beslenmede süper gitti hatta birazdan son ara ogunumu yapar yatana kadar suya devam ederim

Vee banu sahalara geri döndüharikasın canım

Aynennnnnn Çok ağrım olabilir ama o kilolar verilmeye devam edilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…