Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menümü paylaşayım.
Kahvaltı karnıbaharlı yumurta, beyaz peynir, bir çatal süt kaymağı ve petek balı
Dışarıda ciğer 4 küçük şiş ve ayran
Akşam bir tane cevizli sucuk neyseki evdeki sonuncuydu ve çay

Kesinlikle git canım inan yüzmenin zevkini alınca sudan çıkmak istemeyeceksin
Ben yaza doğru yazılacağım haftanın iki günü en azından biraz serbest yüzerim hem vücut sıkılaşır hemde çok rahatlatıyor insanı suda süzülebilmek

Büyük kız Babannesine gidecek Kuzenler toplanacaklarmış ( büyük görümce yok diye orda toplanacaklarmış )
Bizde ufak kuzuyla arkadaşa çaya gidiyoruz gelince damlarım yine veeee kesinlikle kaçamaksız devam

Benim bugünki menüm..

Kahvalti..
1 adet kizarmiş biber domates soslu
Birkac dilim salatalik
Birkac dilim kirmizi paprika
3 parca beyaz peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
1 mandalina

Öylen ...
1 dilim ekmek
50 gr körili humus
3 parca beyaz peynir
1 adet kizarmiş biber

Akşam ...
1 adet pirzola
2 kaşik tereyağli pirinc pilav
1 büyük kaze karişik salata

Toplam kalori 1072..

Mutlu pazarlar arkadaslar..bende şimdi pazar keyfi yapiyorum...1 fincan Türk kahvesi ictim yaninda 1/2 dilim Lebkuchen ..Türkcesi zencefilli kekmiş..noel zamanlarinda oluyor sadece...1 tanede hazir waffel yedim...haftada 1 kere kacamak hakkim bitti böylelikle...bundan sonrasi dikkat etmeliyim.ve nefsime hakim olmaliyim cumaya kadar

Son düzenleme:
Gulhan1
Bi ben bi sen varız hep takım da
Nolucak böyle bilmiyorum

@serenalar iyi katılım da bulunuyordu ama gitti.
Kuzum uğra arada özledik valla...
yeni gelen arkadaşlardanda ses seda yok......demirsevgi..hellopini..berraq..senaaa..ve unuttuğum yeni arkadaşlar.nerdesiniz...katilimda bulunmazsaniz bu şekilde listeye giremezsiniz...

Bugünki menümü erkenden yazmak istedim ..çünkü bugün biraz fazla yediğim icin akşam sadece kefir iceceğim dengelemek için...

Kahvalti..
1 porsiyon ispanakli yumurta
3 parça beyaz peynir
1 dilim ekmek

Ara..
1/2 Lebkuchen.(baharatli cikolatali kek)
1 kücük hazir waffel
1 fincan Türk kahvesi

Öylen..
1 muz
10 findik

Ikindi ...
1 kücük kaze kirmizi pancar salatasi
1 tabak kiymali kapuska
1/2 tabak tereyaģli pirinc

Akşam...
1 bardak Kefir

Toplam kalori ...1192...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı pazarlar
Hayırlı akşamlar

Dün gece saat 01:00de geldik arkadaştan
Okadar yüreği güzel biri ki gündüz sokakta daha yeni doğmuş Kedi yavrusu bulmuş Başka kediler tarafından büyük ihtimalle saldırıya uğramış Zorlada olsa süt içirmeye çalışmış eve alıp sonrada Veterineri arayıp durumu izah edip eve çağırmış Onunda çok yoğunluğu var diye geç saatte gelebilirim ancak demiş
Biz oradayken geldi bütün gereken aşılarını muayenesini falan yaptı ve bundan sonra yapılacak tek şey 24 saat nöbet tutmak dedi Yavrum minicik bedeniyle ağır bir travma geçirmiş ama şükür bir yerinde bir şey yokmuş
Tabi Veteriner gidene kadar bizde kalkamadık iyi haberlerini alalım diye

Büyük malum Babannesindeki kuzen buluşmasındaydı ( ufakları istemiyor eşşekler ) bizde eve gelince nasılsa ufaklıkta sızar bizde az da olsa baş başa sohbet eder kahve içeriz diye düşünürken bir baktık gece 2de üçümüz yatakta yatıyoruz hanımefendi bin tane bahane uydurdu uyumamak için ( yok çok sıcak, yok ablamın yorganı çok terletiyor dedi git onun yatağında yat dediğimizde )
Sabah tabi geç uyandık
Büyük kız öğlen bir araya gelince ne yaptınız dediğinde anlatınca nasıl gülüyor o çok fettan diye

Neyse eksiklerimizi alalım dedik kendimizi Markete attık sonrada hadi öğle yemeği yok alınanları yerleştirme derken şimdide akşam yemeğimizi yiyeceğiz
Sonra damlar hemen yediklerimi de yazarım

Gulhan1
Bi ben bi sen varız hep takım da
Nolucak böyle bilmiyorum

@serenalar iyi katılım da bulunuyordu ama gitti.
Kuzum uğra arada özledik valla...

Canım Serenaların malum düğün telaşı vardı şimdi sonrasında ancak toparlayıp dönecek Bende dürteyim arada da arayı fazla açmasın

Anammmm en sevdiğim Lebkuchen Geçen eşim bir markette gördü alayım sana dedi aman sakın haa dedim sonuçta seneye fıstık gibi olunca bir dene de olsa keyifle yerim ama şu anda yersem devamı gelir diye korkuyorum şu dirençi bir kırayım da devamı gelecek nasılsa

yeni gelen arkadaşlardanda ses seda yok......demirsevgi..hellopini..berraq..senaaa..ve unuttuğum yeni arkadaşlar.nerdesiniz...katilimda bulunmazsaniz bu şekilde listeye giremezsiniz...

O yeni gelenleri en sonunda fırıncı küreği ile kovalayacağım
Bİr heves geldiler çok sevindim yine canlanacak burası taze kan geldi diye ama şimdi kan kaybından gideceğiz
Neyse bizim kapımız herkese açık nasılsa

Menümü paylaşayım kızlar. Pazar günü olmasına rağmen çok bir kaçamak yapmadım. Bu hafta 80in altına inecegim bitecek bu seksen olayı kararlıyım
Kahvaltı pastırmalı kaşarlı omlet, çok az kaymak petek balı, iki yeşil zeytin, iki çeşit peynir, az pide.
Ara yarım muz,üç küçük parça çikolata ve latte
Akşam yemeği 3 adet pirzola, salata
Çay ve bir hurma, yarım portakal

Hesapta yemekten hemen sonra damlayacaktım ama sağ olsun eşim benden önce kaptı Laptobu
Neyseki şimdi bana devretti

Çok şükür beslenme bugün harika gitti gerçi sabah kahvaltı edemedim geç uyanınca ama ona rağmen sapıtmadım
Hemen günün özetini geçeyim

Sabah ( daha doğrusu saat 10.00da uyandım normal saatlerime göre öğlen sayılır )
1 fincan Mısır Püsküllü çay

Öğlen; 13:40da
4 kaşık zeytinyağlı Pırasa ( gram tuz eklememişim pişirirken kasten değil unutmuşum bende çok az yerken ekledim )
1 kase yoğurt

ara; 14:15de
1 fincan şekersiz Nescafe

ara; 16:00da
1 fincan Yeşil çay
2 adet hurma

Akşam; 18:15de
6 adet ufak köfte
Bol yağsız marul salatası ( çok çok az nar eksişi ve bol limon ekledim tuzda çok çok az )

son ara; 20:15de
2 dilim Ananas bol tarçınlı
1 fincan Naneli Limonlu Yeşil Çay

Şimdide kızçem bana duble sade kahvemi yapıyor

Gün içinde 2 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o
Kendimi sanki çok daha hafif hissediyorum
Dayanabilirsem cumaya kadar tartılmayayım diyorum ama dayanamam sanırım

Banucum kismet olursa yeni sene buzamlar yersin istediğini....kimbilir o vakite kadar 60 kiloda olursun.inşallah.

Ayyy ağzın bal yesin de sakın kilo alma emiiii
Aminnnn inşallah canım inan çok istiyorum Gerçi 65 hatta 68 bile olsam razıyım
Bu sene niyetlenemedim ama eğer yaza kadar bir 20 kg daha giderse Allahın izniyle kışa doğru Ümreye gitmek için işlemlere başlamak istiyorum gerçi büyük kızımda bizimle gelmek istiyor ve bende zayıflayayım da öyle gidelim diyor Rabbim nasip kısmet ederse de dönüşte bir daha açılmamak üzere Ana kız Kapanmak istiyoruz
Rabbim inşallah nasip ederde gidebiliriz

İyi akşamlar biraz işimiz vardı hallettik çam.makinası bozuldu tamirci bakalım dedik kapalıydı sonra gezmeye gittik makinam yapılsaydı ya

Allah yardımcın olsun canım bulaşık makinesi bir derece ama çamaşır makinesi çok daha zor
Benim bulaşık makinesi bozukken bile deli olmuştum ( gerçi geçmişte elde yıkardık da işte rahata alışmışız )
Umarım fazla masraf çıkarmaz da hemen yarın tamir ettirebilirsiniz

Harikasın canım kesinlikle kararlı olursak hedeflerimize ulaşabiliriz
Suyunu ihmal etme canım birde yeşil çay
Akşam yemeğinden sonrada meyve yemek istiyorsa canın ya kivi yada Ananas tercih et yağ yakımına çok faydası varmış

Dün elmamlı kurabiye yapmıştım ya akşam arkadaşa çaya giderken eli boş gitmeyeyim diye hepsini alıp ona götürdüm sağ olsun bana gelirken kızlara bir sürü atıştırmalık alıp geldiği yetmiyormuş gibi birde kendi birşeyler yapıp getirir
Tabi bizimkiler atıştırmalık birşeyler arandıkları için öğlen eve geldikten sonra tekrar yarım tarif yaptım eşimde çayın yanına ille birşeyler istediği için amaaaa tadına dahi bakmadım

Evde uzun zamandır 3 - 4 tane Ayva var ( ben pek yemiyorum Sibele danışmadığım için yoksa bende severim )
Kızlar zaten ağzına sürmez
Bende eşime sürpriz olsun diye yarın doktordan gelince Ayva tatlısı yapayım diyorum
Sizlerden daha evvel yapan var mı
İnternette tarifi var ama şekeri az olur mu yapanlardan tecrübelerini alayım dedim 2 - 3 tanesini yapayım diyorum yarım yarım 6 parça yapar bizimkine 3 - 4 gün gider nasılsa Ben tatlısını sevmediğim için riskte yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…