Bizim evdede yüzmeyi bi tek kız öğrendibüyük oğlana dedim sende git diye utanırmış eee zaten bilmeyen gider kursa küçük de sevmez bende ııhh eşimde batar batar çıkar dalıyorum diye baharda yazılıcam bende soğukdan tırstım biraz
Herkese keyifli pazarlar :)
Çok sevdiğim misafirim var bugün, hava da güzel daha ne
yeni gelen arkadaşlardanda ses seda yok.Gulhan1
Bi ben bi sen varız hep takım da
Nolucak böyle bilmiyorum
@serenalar iyi katılım da bulunuyordu ama gitti.
Kuzum uğra arada özledik valla...
Gulhan1
Bi ben bi sen varız hep takım da
Nolucak böyle bilmiyorum
@serenalar iyi katılım da bulunuyordu ama gitti.
Kuzum uğra arada özledik valla...
Mutlu pazarlar arkadaslar..bende şimdi pazar keyfi yapiyorum...1 fincan Türk kahvesi ictim yaninda 1/2 dilim Lebkuchen ..Türkcesi zencefilli kekmiş..noel zamanlarinda oluyor sadece...1 tanede hazir waffel yedim...haftada 1 kere kacamak hakkim bitti böylelikle...bundan sonrasi dikkat etmeliyim.ve nefsime hakim olmaliyim cumaya kadar
yeni gelen arkadaşlardanda ses seda yok......demirsevgi..hellopini..berraq..senaaa..ve unuttuğum yeni arkadaşlar.nerdesiniz...katilimda bulunmazsaniz bu şekilde listeye giremezsiniz...
Yürümek çok güzel ben de özledim yürümeyi. Bebişleri bırakamıyorum ki.Keyifli sohbetler o vakit..
Burası da güzel.. yürümek istiyorum ben de tek başıma. Bakalım yapabilecekmiyim. .
Hangi şehirdesin. ?
Banucum kismet olursa yeni sene buzamlar yersin istediğini....kimbilir o vakite kadar 60 kiloda olursun.inşallah.
İyi akşamlar biraz işimiz vardı hallettik çam.makinası bozuldu tamirci bakalım dedik kapalıydı sonra gezmeye gittikmakinam yapılsaydı ya
Menümü paylaşayım kızlar. Pazar günü olmasına rağmen çok bir kaçamak yapmadım. Bu hafta 80in altına inecegim bitecek bu seksen olayı kararlıyım
Kahvaltı pastırmalı kaşarlı omlet, çok az kaymak petek balı, iki yeşil zeytin, iki çeşit peynir, az pide.
Ara yarım muz,üç küçük parça çikolata ve latte
Akşam yemeği 3 adet pirzola, salata
Çay ve bir hurma, yarım portakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?