Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Misafirlerim vardı yeni gittiler.
Mutfağı toparlayip uyuycam ben de..

Iyi geceler canım. .

Bu arada ayva tatlısı hiç yapmadım cAnım

Hadi geçmiş olsun sana bende şu Cumayı bir atlatsam hayırlısıyla

Sanada iyi geceler canım
Bende birazdan yatarım sanırım eşim şimdi kesin beni ne beklemiyorsun der ama sabah ben erkenden hortlamam lazım ki gün daha verimli geçsin

İyi geceler kızlar
Yena ablam etiket yapmışsın sizi takıp ediyorum okuyorum cikiyorum çok mutlu oldum takımda her hafta eksiler oluyor

Benim vücudum da ödem var elma kürü içtim üç gün günlük yaptım ama hepsini icemedim
Yazın fizik tedaviye gitmiştim tedavi bitimi Dr ilaç verdi ağrın başlayınca bu ilacı kullanmaya başla demişti

Geçen hafta başladım ağrının hafiflemesi için hem ilaç hem dinlenmem lazımdı
Baktım artı çıkmaya başladım ilacı bıraktım

Ağrı hâlâ var cuma ortopedi Dr randevu aldım bakalım ne diyecek
O kadar çok istiyorum ki zayıflamak motivasyonum çok düştü

Eşime desemki diyetisyene gideyim kaç defa yarıda bıraktım yüzüm yok

Burda izne ayriliyorum hoooop Bir haftada üç kilo yapışıyor çabuk kilo alan bir bunyem var
Hadi onlari ver uğraş
Kendimden bıktım bu gün yine Diyet fln yalan oldu

Ablalarim bana bi yol gosterin

Hoşgeldin kuzum..

Lütfen kendinden bıkma
Kendimize hep iyi davranmaliyiz. .
Tedavini hallet. inş faydasını görürsün kısa zamanda..
Bu arada kilo almamaya caliski hemen listeye dön tekrar..
Ben sana izne ayrılma dedim ama dinlemedin. . Idare edilirdi. Herkes her haFTA kilo veremiyor maalesef. .
Sen yediklerini falan yine Paylaş yaz buraya sık sık canım. .

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah yeni hafta bizler için hep güzellikler ve bol eksiler nasip eder ....Aminnn

Bu sabah hesapta 6da uyanacaktım ama tam yatağa yattım eşimin kuzeni bana whatsuppdan yazmaya başladı Hadi biraz onunla yazışayım derken uykum kaçtı ve doğal olarak döndüm durdum
Şükür sabah 07:50de de olsa uyanabildim de kuşum okula geç kalmadan babasıyla çıktı

Şimdi daha yeni kahvaltı edeceğim ama bol suyla güne başladım bile

Kuzum hemen ümitsizliğe kapılma o ilaç artı yaptıysa büyük ihtimalle ödemdir o
Eminim bir iki gün sıkı tutarsan gider o artılar tekrar
Ya keşke İstanbulda bana yakın olsaydın da hadi sende gel bizimle Sibele diyebilseydim İnan okadar güzel enerjileri var ki çok zevkli gidiyor kilo verme süreci bak ben bu hafta gidemedim haftayada Öğretmen gelecek diye gidemiyorum diye üzülüyorum kilo verememe korkusu değil o ortama girememenin üzüntüsü
Maalesef benim bünyede seninki gibi eğer eskisi gibi bir kaç gün salarsam anında tartıya yansıyor
Bak benimle Sibele giden bir arkadaş daha var hatun haftanın 3 günü kaçamak yapıyor hatta Sibele gidince kendi itiraf ediyor ama mesela kaçamak mı yaptı hemen bir sonraki öğün sadece Yeşil çay ve Meyve yiyormuş Sibel hatta bu hafta demiş ona kesinlikle ablacığım sen dengelemeyi öğrenmişsin artık asla kilo almazsın o şekilde devam edersen diye
Banada bir keresinde sadece salata ve bir parça peynir ye kaçamak yaptığında dedi tabi yağsız salata

Kendini kasma diyetteyim diye düşündükçe beyin insanı kaçamak yapmaya itiyormuş bunu sağlıklı bir beslenme olarak düşünmemiz gerekiyormuş istesem yerim ama ihtiyacım yok düşüncesi bile insana zayıflarken yardımcı oluyormuş onuda geçen gece tam yatacakken bir tartışma programındaki Diyetisyen demişti hakikaten öyle bak iki gündür elmalı kurabiyeler elimin altında geçmişte gelip geçip sırf onlardan yerdim ama artık ihtiyacım yok diye düşünmeye başladığımdan beri hiç canım istemiyor daha tadına dahi bakmadım

Sende kesinlikle başarabilirsin canım sakın pes etme

Bu arada bende dün aldığım Ananasın kabuklarını haşladım gün içinde içerim ( Hem meyve suyu niyetine hemde kabuklarda zayıflamaya çok faydalıymış )
Birde Ayva tatlısını ateşe koydum bakalım nasıl tepkiler alacağım Yarın Annemlere de götürürüm

Doktora nasılsa daha sonra gideceğim gelincede yetişirdi ama tam soğması için gitmeden pişireyim dedim

Kızlar ayvalar pişti tabi tadına bakmadım ama baya yumuşadığına göre olmuştur
Şimdi hazırlanıp doktora gideyim bakalım ne çıkacak sonuç dönüşte de artık kuzuyu alıp eve gelirim

Allaha emanet olun
Öpüyorum

Evet sürpriz olacak. :)
En son kaçtın h.sonu falan tartildinmi
En son 64,7 kiloydum...haftasonuda tartilmadim....ama bu ay en az 3 ,5 kilo versem süper olcak....ekimde başlamiştim kilo vermeye...ekim ayinda 2,9....kasim ayinda 3,8 kilo vermişim...ekim ayinda birkeresinde artidaydim cuma günü..o hataya birdaha düşmicem inşallah...hatta bu şekilde giderse hedefimi 57 kiloya indirmeyi düşünüyorum....ama önce ilk hedefim 60 kiloyu görmek ....yeni yila 61 kilo ile girsem cok iyi olacak.

Hedef kiloon 57 mi.?
Kaçla mezun olucan.?

Ben 60 la mezun olucam ama 55 e inersem dadundan yenmez.. 2-3 kilo geri alma payı kalmış olur :)

Diyetisyen bana 55-67 aralığında kalman iyi demişti .. bakalım sağlıkla ilerleriz hepimiz inş.

Inşallah canim...en önemlisi zaten sağlikli kilo vermek...benim midem küçülmüş galiba...ilk zamanlarda cok zorlaniyordum ama artik doyuyorum yediklerimle hatta bazen fazla bile yediğimi anliyorum yemeģim bittikten sonra midem dolu oldugunu hissediyorum....aslinda benim hedefim 60 kilo...ama bu şekilde yavaş ve güzel kilo vermeye devam edersem bir sonraki hedefimi 57 kiloya indirtmeyi düşünüyorum..zaten diyet modunda hissetmiyorum artik kendimi...sağlikli besleniyorum ..biz önce bunu öğrenmeliyiz..saglikli ve dengeli beslenmeyi...2 sene önce buraya katildigimda bunu tam olarak kavrayamamiştim..hatta şok diyetler yapmiştim üst üste...kilolarda tabi geri geldi...ozamanlar 76 kilodan 58 kiloya kadar inmiştim....ama cok zorlamiştim..bu seferki kilo verme sürecimde zorlanma yok..kendimi kasmadan ve rahat bir şekilde kilo vermeyi öğrendim sonunda cok şükür..busefer o verdiğim kilolari alacağimi sanmiyorum..hadi 2-3 kilo aldiğimi farzedelim hemen inşallah önlemini alirim...birdaha 10 -15 kilo alana kadar kendimi salmam artik...zaten yaş ilerledikce kilo vermede zorlaşiyor

Selamın aleyküm kizlarrr

Eve döndüm kizi aldiktan sonra ama yemekti iş güç derken ancak jeton düştü
Sansima bütün MR sonuclari çıkmış benimkisi haric
Çarşamba öğleden sonra cikacakmis sonuç artik iki gün daha sabredecegim inşallah

Yemek derdim yok şükür ama az daha iş yapayım yavaş yavaş bugün boşa gitti carsambada yine hastanede gecer bir tek salı kalır temizliğe malum persembe de eşimin halasinda gün var

Aksam damlarim yine kiz okuldan bilgisayarı getirince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…