Selam güzeller nasılsınız
Kimsecikler yok hala
Misafirlerim vardı yeni gittiler.
Mutfağı toparlayip uyuycam ben de..
Iyi geceler canım. .
Bu arada ayva tatlısı hiç yapmadım cAnım
İyi geceler kızlar
Yena ablam etiket yapmışsın sizi takıp ediyorum okuyorum cikiyorum çok mutlu oldum takımda her hafta eksiler oluyor
Benim vücudum da ödem var elma kürü içtim üç gün günlük yaptım ama hepsini icemedim
Yazın fizik tedaviye gitmiştim tedavi bitimi Dr ilaç verdi ağrın başlayınca bu ilacı kullanmaya başla demişti
Geçen hafta başladım ağrının hafiflemesi için hem ilaç hem dinlenmem lazımdı
Baktım artı çıkmaya başladım ilacı bıraktım
Ağrı hâlâ var cuma ortopedi Dr randevu aldım bakalım ne diyecek
O kadar çok istiyorum ki zayıflamakmotivasyonum çok düştü
Eşime desemki diyetisyene gideyim kaç defa yarıda bıraktım yüzüm yok
Burda izne ayriliyorum hoooop Bir haftada üç kilo yapışıyor çabuk kilo alan bir bunyem var
Hadi onlari ver uğraş
Kendimden bıktımbu gün yine Diyet fln yalan oldu
Ablalarim bana bi yol gosterin
İyi geceler kızlar
Yena ablam etiket yapmışsın sizi takıp ediyorum okuyorum cikiyorum çok mutlu oldum takımda her hafta eksiler oluyor
Benim vücudum da ödem var elma kürü içtim üç gün günlük yaptım ama hepsini icemedim
Yazın fizik tedaviye gitmiştim tedavi bitimi Dr ilaç verdi ağrın başlayınca bu ilacı kullanmaya başla demişti
Geçen hafta başladım ağrının hafiflemesi için hem ilaç hem dinlenmem lazımdı
Baktım artı çıkmaya başladım ilacı bıraktım
Ağrı hâlâ var cuma ortopedi Dr randevu aldım bakalım ne diyecek
O kadar çok istiyorum ki zayıflamakmotivasyonum çok düştü
Eşime desemki diyetisyene gideyim kaç defa yarıda bıraktım yüzüm yok
Burda izne ayriliyorum hoooop Bir haftada üç kilo yapışıyor çabuk kilo alan bir bunyem var
Hadi onlari ver uğraş
Kendimden bıktımbu gün yine Diyet fln yalan oldu
Ablalarim bana bi yol gosterin
Günaydın kızlar :)
Güzel ve bol eksili bir hafta dilerim hepimize.
Günaydin kizlar....bende şimdi sağlikli ve doyurucu bir şekilde kahvaltimi yaptim...bu hafta cumaya kadar tartilmicam..sürpriz olsun..
En son 64,7 kiloydum...haftasonuda tartilmadim....ama bu ay en az 3 ,5 kilo versem süper olcak....ekimde başlamiştim kilo vermeye...ekim ayinda 2,9....kasim ayinda 3,8 kilo vermişim...ekim ayinda birkeresinde artidaydim cuma günü..o hataya birdaha düşmicem inşallah...hatta bu şekilde giderse hedefimi 57 kiloya indirmeyi düşünüyorum....ama önce ilk hedefim 60 kiloyu görmek ....yeni yila 61 kilo ile girsem cok iyi olacak.Evet sürpriz olacak. :)
En son kaçtın h.sonu falan tartildinmi
En son 64,7 kiloydum...haftasonuda tartilmadim....ama bu ay en az 3 ,5 kilo versem süper olcak....ekimde başlamiştim kilo vermeye...ekim ayinda 2,9....kasim ayinda 3,8 kilo vermişim...ekim ayinda birkeresinde artidaydim cuma günü..o hataya birdaha düşmicem inşallah...hatta bu şekilde giderse hedefimi 57 kiloya indirmeyi düşünüyorum....ama önce ilk hedefim 60 kiloyu görmek ....yeni yila 61 kilo ile girsem cok iyi olacak.
Inşallah canim...en önemlisi zaten sağlikli kilo vermek...benim midem küçülmüş galiba...ilk zamanlarda cok zorlaniyordum ama artik doyuyorum yediklerimle hatta bazen fazla bile yediğimi anliyorum yemeģim bittikten sonra midem dolu oldugunu hissediyorum....aslinda benim hedefim 60 kilo...ama bu şekilde yavaş ve güzel kilo vermeye devam edersem bir sonraki hedefimi 57 kiloya indirtmeyi düşünüyorum..zaten diyet modunda hissetmiyorum artik kendimi...sağlikli besleniyorum ..biz önce bunu öğrenmeliyiz..saglikli ve dengeli beslenmeyi...2 sene önce buraya katildigimda bunu tam olarak kavrayamamiştim..hatta şok diyetler yapmiştim üst üste...kilolarda tabi geri geldi...ozamanlar 76 kilodan 58 kiloya kadar inmiştim....ama cok zorlamiştim..bu seferki kilo verme sürecimde zorlanma yok..kendimi kasmadan ve rahat bir şekilde kilo vermeyi öğrendim sonunda cok şükür..busefer o verdiğim kilolari alacağimi sanmiyorum..hadi 2-3 kilo aldiğimi farzedelim hemen inşallah önlemini alirim...birdaha 10 -15 kilo alana kadar kendimi salmam artik...zaten yaş ilerledikce kilo vermede zorlaşiyorHedef kiloon 57 mi.?
Kaçla mezun olucan.?
Ben 60 la mezun olucam ama 55 e inersem dadundan yenmez.. 2-3 kilo geri alma payı kalmış olur :)
Diyetisyen bana 55-67 aralığında kalman iyi demişti .. bakalım sağlıkla ilerleriz hepimiz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?