Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi akşamlar

Günün mönüsü şöyle

Sabah
Kiymali yumurta
Yarım dilim ekmek
3 zeytin

Ara,
1 Gofret
2 ceviz

Aksam,
Mercimek çorba
Kaşarlı mantar

Ara,
Kestane

40 dk yürüyüş

Günaydın herkese.
Ev temizliğim aynen devam ediyor hergün atacak bir şey buluyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Eskiden dolaplarımın içi hurç doluydu şimdi tek bir hurç kaldı. İçinde en sevdiğim kıyafetlerim. Eğer bahara kadar 20 kilo vermezsem o hurç da gidecek.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün akşama doğru eşimin halasına geçtim Bilecikten kuzen geldi diye Bol bol kuzumuzu sevdik Maşallah çok tatlı olmuş bebişimiz Tabi eşim işten büyük kızda okuldan gelince saat oldu 21:00
O arada bol bol sohbet ettik ve ben risk çok yüksek olmasına rağmen kesinlikle kaçamak yapmadan dönebildim
Tam kalkmaya niyetlenmiştik ki büyük görümcem aradı kalkmayın bizde geleceğiz diye Bize bir şey vereceklerdi onuda aradan çıkartalım bebişide görelim demişler

Bu arada KV hastalanmış iki gün önce tabi bize lütfedip kimse bir şey demiyor eşimin Halalarından öğreniyoruz Eşim telefon açtı tabi hemen geçmiş olsun demek için hatta KVye uğrayalım demiş de kadın sanada bulaşmasın demiş ( sanki bizde öyle bir risk yok ) eşimde alır iki kilo portakalı kapına bırakıp zile basar kaçarım diye dalga geçti
Tabi banada uzattı telefonu bende onun bana yaptığı gibi geçmiş olsun boşver işin ne yat dinlen bol bol dedim Anladı tabi neden öyle dediğimi
Bu arada ufak görümceler de ailecek hasta yatıyorlarmış Eşimle halalar onuda arayıp geçmiş olsun dediler ama ben kafadan dedim siz görüşün ben mesaj atarım bir iki güne diye Halamlar hayırdır diyince eşimde gülerek valla halacığım Banu bu konuda sonuna kadar haklı sonuçta o 1 aydır sürünürken kardeşim lütfedip 1 hafta sonra geçmiş olsun yamulmuşsun diye mesaj atmıştı eee haklı olarak sıra ona geçti dedi
Halamlar nasıl gülüyor kızzzz ne fenasın sen diye dedim intikam soğuk yenen bir yemektir hak etti kusura bakmasın

Bugün bende aynı şekilde geçmiş olsun ailecek yamulmuşsunuz diye mesaj atacağım

Öğlen bakalım doktor sonucum için ne diyecek Keyif kahvemi içtim üstüne kahvaltımıda yaptım şimdide keyif çayımı içiyorum Regl olmama rağmen çok rahat devam ediyorum beslenmeme Tabi yeşil çay ve suyumuda ihmal etmiyorum Bakalım haftaya cuma diyetisyende ne çıkacağım

Kesinlikle yaza kadar 20 kg gitmiş olacak canım ben inanıyorum Temizlik çok güzel bir şey aslında başlayana kadar zor gelse de yaptıkça da yapası geliyor insanın Bende bu ara en ufak şeyi bile hemen hallediyorum 5 dakikada bitince de ohhh bekletseydim süre uzayacaktı ev dağınık beni rahatsız edecekti diye daha bir keyifle oturuyorum
Biraz daha keyif yapayım da bir tek tekli koltuğum kaldı silinecek onu aradan çıkarayım sonra üzerini örterek kullanırım ki uzun süre kirlenmesin bari ( çok heves edip açık krem üzeri çiçekli seçmiştim kumaşı hatta eşim hep der kendine iş çıkardın diye ama Allahtan çabuk temizleniyor )

Ha gayret canım bu cuma bence 7leri göreceksin ara öğünde ananas ye canım yağ yakımına çok yardımcı birde yeşil çayını ihmal etme ben sana inanıyorum

Tam hastaneye gitmek için hazırlanayım dedim aklıma düştü arayıp sorayım sonucum çıktımı diye düşündüm iyikide aramışım daha çıkmamış ama öğlen kesin orada olacakmış sonuç
Artık kuzuyu alıp giderim mecbur Annem pazara çıkacak kadını alı koymayayım nasılsa yarın Güne gideceğim diye zaten kız Annemde kalacak okul çıkışı

Öğle yemeğimi de yemiş olurum bari o bahaneyle

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Tekrar herkese hayırlı günler

Hele şükür evime varabildim
Hastaneye gittiğimde sonucum yine piyasada yoktu deli oldum hatta hemen diğer sonuçların gönderileceği hastaneyi aradım cevap vermediler sonra hastanedeki bayana dedim siz arayın bakın pazartesi de aynı şey oldu üstelik aradığımda biz gönderdik demişlerdi dedim
Neyse hemen gönderiyoruz dediler tabi o hemen oldu 30 dakika

Şükür Nöroloji doktoru çok yoğun değildi de çabuk sıra geldi
Doktor sonucumu inceledi 3 adet boyunda 1 adette belde fıtık varmış ( eşimde de sayı aynı )
Belin çok iyi durumda fıtığa rağmen dedi ancak boyundaki fıtıklar kötü durumdaymış Ameliyat kaçınılmaz çünkü ne yaparsan yok bu fıtıklar fizik tedavisiyle de olsa asla düzelmez dedi
Sen yinede birde Beyin cerrahımızla görüş dedi ve sağ olsun direk arayıp beni göndereceğini haber verdi

Sağ olsun Beyin Cerrahı da çok ilgiliydi ( daha önce eşimden zaten biliyordum )
Uzun uzun muayene etti hatta MR görüntülerini bilgisayarda inceledi
Oda Nöroloji doktoru gibi Ameliyat kaçınılmaz dedi Sağ elim sol elime göre daha güçsüz ve bundan sonra beklersem daha kötü olabileceğimi ( ellerde ve bacaklarda kasılmalar boşluğa basar gibi yere düşme durumu olabilir dedi )
Ameliyat sürecini anlatırken benim verdiğim kiloları da duyunca çok şaşırdı süper yaaa dedi hatta uzun uzun nasıl verdiğimi falan sordu
İstersen biraz daha bekle ama bu bekleme sürecinde işte daha kötü olma durumları 1 hafta sonra da başlayabilir 1 sene sonra da dedi ( tabi o süreçte boynumdaki ağrı ve basınç ameliyat olmadığım sürece devam edecekmiş ve yapılacak bir şey yok dedi )

Gitmişken muasebeyle de görüştüm ücret konusunda ve sağ olsun Doktor da kendi adına indirim yapılmasını da istemiş ve 6 000 liralık Ameliyatı 4 500e düşürdüler hatta muasebeci sadece bilgi aldığımı daha sonra geleceğimi söyleyince sıkıntı yok ben dosyanıza doktorun indirim talebini ekledim daha sonrada olsa bu fiyat geçerli olacak dedi

Tabi eşimle konuştuk ve bir iki doktora daha danışmak istiyorum Ameliyattan 1 gün sonra genelde taburcu olunuyormuş ve 1 hafta sonra hiç ameliyat olmamış gibi rahat olacaksın dedi çok ağrı olurmu dediğimde de 2 normal doğum yapmış biri için ağrı çok daha az dedi
Kararsız kaldım ama eninde sonunda ameliyat olmak zorundaymışım

Bsnucum Allah yardimcin olsun ..inşallah ameliyattan sonra daha iyi olursun..inşallah hafif atlatirsin ameliyati..

Menüm gelsin...

Kahvalti..
1 kabuğu soyulmuş elma
1 kabuğu soyulmuş domates
1 salatalik
1 parca beyaz prynir
7 zeytin
1 dilim tost makinasinda kizarmiş ekmek
Maydanoz

Öylen...
1 tabak brüksel lahanasi yemeği
1 kaşik humus
1 kabuğu soyulmuş elma
10 çiğ badem

Ara ..
1 büyük fincan sütlü Türk kahvesi

Akşam...
1 tabak pirasa yemeģi
1 parca beyaz peynir
Biraz Maydanoz

Ara...
Kücük fincanla sicak tarçinli süt...

Toplam kalori ..1100...

Son düzenleme:
Ameliyat zor iş ama bazen böyle durumlarda kurtarıcı oluyor. Gene de başka doktora da danış elbet, ciddi bir durum nitekim. Geçmiş olsun inşallah biran evvel kurtulursun fıtıktan.

Menümü paylaşayım :
Kahvaltı ıspanaklı yumurta, örgü peynir, az tereyağlı petek balı ve bir parça ekmek
Ara sahlep
Öğlen yarım muz bir avuç dut kurusu
Akşam az pirinç pilavı ve az etli kuru fasulye, yoğurt ve bir parça turşu
Misafir geldi yemeğe, kabak tatlısı yaptım küçük bir parça da yedim

Banucum geçmiş olusun tekrar..
Bir kaç doktora daha danış canım ondan sonra karar verin..
Ki sizde öyle düşünüyormuşsunuz...

mavimli cuma kesin görürsün 7 leri. akşam yemekten sonra ki ara öğünün de dikkatli beslen yarın özellikle..

Bugün yediklerim..

Sabah,
Simit
Peynir
Zeytin

Ara,
Yarım avuç kabak çekirdeği

Öğle,
Kıymalı yumurta
Çeyrek dilim tam tahıl ekmek

Ara,
1 kare bitter
Kahve

Akşam,
Mercimek çorba
Çeyrek dilim ekmek

Ara,
2 kestane

40 dk. yürüyüş

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
Rabbim hakkımda hayırlısını versin ...Aminnnn

Bu arada bende oturup Bal kabağımı doğradım yarın sabah pişireyim de cumaya hazır olsun dedim
Allahtan daha önce Annem patates soyacağı ile çok rahat soyuluyor demişti de hiç zorlanmadan 1 saatte hallettim
İnşallah güzel olur da tekrar tatlı düşünmek zorunda kalmam

Kızlarrrrrrrr benim telefon sonunda takla oldu en son yanık kokusu gelince anında şarjdan çıkardım hatta belki şarj kablosundandır diye diğer şarjı denedik ama ondada aynı oldu
Neyseki eşim geçenlerde arkadaşından Note 4 almıştı büyük kıza da onun telefonu bana kaldı şimdi şu sim kartı eccük esip onun boyutuna getirecekler şimdi İnşallah olur yoksa kartta çok yoluna gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…