Off kızlar inşallah bu hafta 79.9 olurum bıktım seksenlerden.
Bu sabah 80.3Tartıldınmı.? Şu an kaç kilosun..
Günaydın herkese.
Ev temizliğim aynen devam ediyor hergün atacak bir şey buluyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Eskiden dolaplarımın içi hurç doluydu şimdi tek bir hurç kaldı. İçinde en sevdiğim kıyafetlerim. Eğer bahara kadar 20 kilo vermezsem o hurç da gidecek.
Bu sabah 80.3
Ameliyat zor iş ama bazen böyle durumlarda kurtarıcı oluyor. Gene de başka doktora da danış elbet, ciddi bir durum nitekim. Geçmiş olsun inşallah biran evvel kurtulursun fıtıktan.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Tekrar herkese hayırlı günler
Hele şükür evime varabildim
Hastaneye gittiğimde sonucum yine piyasada yoktudeli oldum hatta hemen diğer sonuçların gönderileceği hastaneyi aradım cevap vermediler sonra hastanedeki bayana dedim siz arayın bakın pazartesi de aynı şey oldu üstelik aradığımda biz gönderdik demişlerdi dedim
Neyse hemen gönderiyoruz dediler tabi o hemen oldu 30 dakika
Şükür Nöroloji doktoru çok yoğun değildi de çabuk sıra geldi
Doktor sonucumu inceledi3 adet boyunda 1 adette belde fıtık varmış ( eşimde de sayı aynı )
Belin çok iyi durumda fıtığa rağmen dediancak boyundaki fıtıklar kötü durumdaymış Ameliyat kaçınılmaz çünkü ne yaparsan yok bu fıtıklar fizik tedavisiyle de olsa asla düzelmez dedi
Sen yinede birde Beyin cerrahımızla görüş dedi ve sağ olsun direk arayıp beni göndereceğini haber verdi
Sağ olsun Beyin Cerrahı da çok ilgiliydi ( daha önce eşimden zaten biliyordum)
Uzun uzun muayene etti hatta MR görüntülerini bilgisayarda inceledi
Oda Nöroloji doktoru gibi Ameliyat kaçınılmaz dediSağ elim sol elime göre daha güçsüz ve bundan sonra beklersem daha kötü olabileceğimi ( ellerde ve bacaklarda kasılmalar boşluğa basar gibi yere düşme durumu olabilir dedi )
Ameliyat sürecini anlatırken benim verdiğim kiloları da duyunca çok şaşırdı süper yaaa dedihatta uzun uzun nasıl verdiğimi falan sordu
İstersen biraz daha bekle ama bu bekleme sürecinde işte daha kötü olma durumları 1 hafta sonra da başlayabilir 1 sene sonra da dedi ( tabi o süreçte boynumdaki ağrı ve basınç ameliyat olmadığım sürece devam edecekmiş ve yapılacak bir şey yok dedi)
Gitmişken muasebeyle de görüştüm ücret konusunda ve sağ olsun Doktor da kendi adına indirim yapılmasını da istemiş ve 6 000 liralık Ameliyatı 4 500e düşürdülerhatta muasebeci sadece bilgi aldığımı daha sonra geleceğimi söyleyince sıkıntı yok ben dosyanıza doktorun indirim talebini ekledim daha sonrada olsa bu fiyat geçerli olacak dedi
Tabi eşimle konuştuk ve bir iki doktora daha danışmak istiyorumAmeliyattan 1 gün sonra genelde taburcu olunuyormuş ve 1 hafta sonra hiç ameliyat olmamış gibi rahat olacaksın dedi çok ağrı olurmu dediğimde de 2 normal doğum yapmış biri için ağrı çok daha az dedi
Kararsız kaldım ama eninde sonunda ameliyat olmak zorundaymışım
Sana da günaydın :) teşekkürlerGünaydın
Mutlu perşembeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?