- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
oynakbasi34 YENA cuma günü kadın doğum bölümüne de randevu aldım bütün tahlilerim yapılsın ikinci bebiş için çünkü Bir senedir istiyoruz olmuyor
Endokrinoloji Dr emzirmeseydin insülin direnci için ilaç verecektim dedi bakalım kadın doğum Dr soyluyecegim inş yazar hem zayiflamaya hem yumurtalıklara iyi geliyor
Cumadan itibaren yazmaya başlarim tekrar bugün misafirim vardı hiç hamurisi yemedim kalanida onlara verdim götürdüler
iyi akşamlar kızlaar nasıl gidiyor ben kendimi biraz daha topladım pskolojk olarak çok şükür . hatta şimdi spor videolarına bakıyorum ne yapsam diye hala seçemedim ama :)
Afiyet olsun banucum ..menün cok hafif ve sağlikli.....
Olur inşallah sen tedavine bak canım sürende dolunca gel izin iyi olmuyoroynakbasi34 YENA cuma günü kadın doğum bölümüne de randevu aldım bütün tahlilerim yapılsın ikinci bebiş için çünkü Bir senedir istiyoruz olmuyor
Endokrinoloji Dr emzirmeseydin insülin direnci için ilaç verecektim dedi bakalım kadın doğum Dr soyluyecegim inş yazar hem zayiflamaya hem yumurtalıklara iyi geliyor
Cumadan itibaren yazmaya başlarim tekrar bugün misafirim vardı hiç hamurisi yemedim kalanida onlara verdim götürdüler
Ben dayanamıyorum ya tartılıyorum Cuma'ya listemiz yüzümüz güldüren olur inşallahGünaydin kizlar....bende şimdi sağlikli ve doyurucu bir şekilde kahvaltimi yaptim...bu hafta cumaya kadar tartilmicam..sürpriz olsun..
oynakbasi34 olsun canım yarına alırsın sonucu bir şey çıkmaz inşallah
Merhaba kızlar döndüm aranıza,
8 gün boyunca dikkat etmeye çalıştım ama arada kaçamaklar oldu :) cumaya durum ne olur göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?