Bugün perşembe ve sen yarın 79 görmek istiyorsunOff off evde kabak tatlısı var çikolata var bakalım bugün nasıl geçecek :))
Bugün perşembe ve sen yarın 79 görmek istiyorsun
Dimi beybisi :)
Eyle söylim didim :)
nın kibarcası
Korktum valla işe yaradıHiç alakası yok.
Takım ruhu ekip dayanismasi diyelim
Off off evde kabak tatlısı var çikolata var bakalım bugün nasıl geçecek :))
Bende uzun bir duzensizlikten ve sessizlikten sonra tekrar aranizdayim :))) beni idare ettiğin için tşkoynakbasi34 :))
Herkese hayırlı sabahlar :))
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah biraz geç uyandım daha doğrusu saat 07:45de
Hadi kuzuyu hazırla gönder kahvaltı et derken oldu saat 09:15sonrada oturup hemen iki dakikada Çörek otlu tuzlu kurabiye yaptım eşimin halasına eli boş gitmeyeyim diye
Bir kısmınıda yarın için ayırırım diye düşünüyordum ama bakalım olmadı hepsini götürüp akşam tekrar yarın için yaparım
Bugün de çok sıkı tutalım da yarın çok güzel rakamlar görelim
Yarını da atlatayım da sonra direk 1 hafta daha sıkı tutup bir sonraki cuma Sibelde harika bir dönüş yapmış olacağım inşallah
Bende sabah sabah kabak tatlısı pişirdim ama inan ucundan da olsa şekerine bakmadımakşam eşim bakar nasılsa
Yarın için Annem sağ olsun el açması börek yapacak ( patatesli birde ıspanaklı )
Çörek otlu tuzlu kurabiye
Kısır
Kabak tatlısı olacak menüde çayın yanındayeterlidir sanırım zaten kadın en fazla 2 saat oturup gider
Sizce birşeyler daha yapayım mı
Korktum valla işe yaradı
Çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok minik kızımla uğraşıyordum delik deşik ettiler kuzumu bir şeye alerjisi var ama bulamadılarMerak ettim seni. Iyisin dimi. Yok bi aksilik inşallah. .
Çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok minik kızımla uğraşıyordum delik deşik ettiler kuzumu bir şeye alerjisi var ama bulamadılar(( önce inek sütü dediler o değilmiş sonra muz mandalina ekmek olarak devam etti ama hala neye alerjisi var bulunamadı ((
Bende uzun bir duzensizlikten ve sessizlikten sonra tekrar aranizdayim :))) beni idare ettiğin için tşkoynakbasi34 :))
Herkese hayırlı sabahlar :))
Bence yeter canım. Daha noolsun. .
Afiyet olsun misafire..
Bugün gözlerim çok yanıyor . Gözlüğü evde unuttum. Çok zorlanıyorum ekrana bakamıyorum ..
Pek tadım yok sanki . Cumayi atlayip Haftasonu gelse hemen ne güzel olur. :)
Çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok minik kızımla uğraşıyordum delik deşik ettiler kuzumu bir şeye alerjisi var ama bulamadılar(( önce inek sütü dediler o değilmiş sonra muz mandalina ekmek olarak devam etti ama hala neye alerjisi var bulunamadı ((
Işin zor yani anlamıyorum her yediğimi kestik bir hafta bir hafta bulamadık sonra kan tahlili yaptılar ondada bulamadılar bi doktorda diş çıkarıyor tukurugunu yutuyor alerji sanıyorlar dedi bilmiyoruz ne yapacağızKıyamam ya.. alerji çok zor ama geçici bir durum telaşlanma canim .. bizde oğlum da çok çektik
Sen de anlarsın beslenme gidişine göre. .
Insallah rahatlarKuzum birde Gluten alerjisi varmı diye baktılarmıhani çoğu üründe var ya belki ondan da olabilir
İnşallah sebebi ortaya çıkarda sizde ona göre davranıp kuzuyu rahatlatabilirsiniz
Aaa noldu çok geçmiş olsun.Çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok minik kızımla uğraşıyordum delik deşik ettiler kuzumu bir şeye alerjisi var ama bulamadılar(( önce inek sütü dediler o değilmiş sonra muz mandalina ekmek olarak devam etti ama hala neye alerjisi var bulunamadı ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?