Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah biraz geç uyandım daha doğrusu saat 07:45de
Hadi kuzuyu hazırla gönder kahvaltı et derken oldu saat 09:15 sonrada oturup hemen iki dakikada Çörek otlu tuzlu kurabiye yaptım eşimin halasına eli boş gitmeyeyim diye
Bir kısmınıda yarın için ayırırım diye düşünüyordum ama bakalım olmadı hepsini götürüp akşam tekrar yarın için yaparım

Bugün de çok sıkı tutalım da yarın çok güzel rakamlar görelim
Yarını da atlatayım da sonra direk 1 hafta daha sıkı tutup bir sonraki cuma Sibelde harika bir dönüş yapmış olacağım inşallah

Off off evde kabak tatlısı var çikolata var bakalım bugün nasıl geçecek :))

Bende sabah sabah kabak tatlısı pişirdim ama inan ucundan da olsa şekerine bakmadım akşam eşim bakar nasılsa
Yarın için Annem sağ olsun el açması börek yapacak ( patatesli birde ıspanaklı )
Çörek otlu tuzlu kurabiye
Kısır
Kabak tatlısı olacak menüde çayın yanında yeterlidir sanırım zaten kadın en fazla 2 saat oturup gider

Sizce birşeyler daha yapayım mı

Bence yeter canım. Daha noolsun. .
Afiyet olsun misafire..

Bugün gözlerim çok yanıyor . Gözlüğü evde unuttum. Çok zorlanıyorum ekrana bakamıyorum ..
Pek tadım yok sanki . Cumayi atlayip Haftasonu gelse hemen ne güzel olur. :)

Merak ettim seni. Iyisin dimi. Yok bi aksilik inşallah. .
Çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok minik kızımla uğraşıyordum delik deşik ettiler kuzumu bir şeye alerjisi var ama bulamadılar (( önce inek sütü dediler o değilmiş sonra muz mandalina ekmek olarak devam etti ama hala neye alerjisi var bulunamadı ((

Kıyamam ya.. alerji çok zor ama geçici bir durum telaşlanma canim .. bizde oğlum da çok çektik
Sen de anlarsın beslenme gidişine göre. .

Kızlarrrrrrr benim çörek otlu tuzlu kurabiyelerim çok güzel olmuş
Kızım tadına baktı Anne hazırlar gibi olmuş dedi Hepsini eşimin halasına götürüp akşam bir posta daha yaparım şimdi yarı yarıya yapsam her iki tarafada az olur
Bende büyük misket boyundaki kurabiyelerimden çeyrek attım ağzıma tadına bakmak için gerçekten süper olmuş isteyene akşam tarif yazarım

Hemen giyinip çıkıyorum akşam gelince damlarım yine

Bende uzun bir duzensizlikten ve sessizlikten sonra tekrar aranizdayim :))) beni idare ettiğin için tşk oynakbasi34 :))

Herkese hayırlı sabahlar :))

Ne demek canım siz iyi olun idare ederiz Kuzuna da tekrar geçmiş olsun

Bence yeter canım. Daha noolsun. .
Afiyet olsun misafire..

Sağ olasın canım İnşallah Öğretmende memnun kalır

Bugün gözlerim çok yanıyor . Gözlüğü evde unuttum. Çok zorlanıyorum ekrana bakamıyorum ..
Pek tadım yok sanki . Cumayi atlayip Haftasonu gelse hemen ne güzel olur. :)

Çok geçmiş olsun sanada canım inşallah akşama kadar zorda olsa idare edebilirsin

Kuzum birde Gluten alerjisi varmı diye baktılarmı hani çoğu üründe var ya belki ondan da olabilir
İnşallah sebebi ortaya çıkarda sizde ona göre davranıp kuzuyu rahatlatabilirsiniz

Kıyamam ya.. alerji çok zor ama geçici bir durum telaşlanma canim .. bizde oğlum da çok çektik
Sen de anlarsın beslenme gidişine göre. .
Işin zor yani anlamıyorum her yediğimi kestik bir hafta bir hafta bulamadık sonra kan tahlili yaptılar ondada bulamadılar bi doktorda diş çıkarıyor tukurugunu yutuyor alerji sanıyorlar dedi bilmiyoruz ne yapacağız

Kuzum birde Gluten alerjisi varmı diye baktılarmı hani çoğu üründe var ya belki ondan da olabilir
İnşallah sebebi ortaya çıkarda sizde ona göre davranıp kuzuyu rahatlatabilirsiniz
Insallah rahatlar sebebini bulamadık öyle bekliyoruz glutenede baktırdım oda çıkmadı

Selam kizlar....bugünüm cok zor geciyo..regl oldum..cok tatli cekiyo canim..ama yemicem evde cikolata ..kurabiye var..onun yerine 1 elma ve 1 avuc badem yedim az önce ..sabah zaten kücük bir kacamak yaptim..1 kurabiye yedim..o yeterde artar zaten bugünlük..

Akşam ne yiyeceğimi belirledim o yüzden ilk ben not edeyim menümü erkenden..

Kahvalti..
1 kücük porsiyon pastirmali yumurta
1 dilim ekmek
Maydanoz
1 domates
1 salatalik
7 zeytin
1 kücük kurabiye

Öylen ..
1 tabak patatesli türlü
1 kaşik humus
1 kaze yoğurt
1 elma
15 adet badem

Akşam..
1 tabak pirasa yemeği.

Toplam kalori..1110...

Son düzenleme:
Menüm gelsin:
Kahvaltı yağda yumurta, az örgü peyniri, 4 yeşil zeytin, bir çatal petek balı, bir dilim çavdar ekmek, filtre kahve
Ara muz
Öğlen bir porsiyon cevizli kabak tatlısı o kadar güzel olmuş ki dayanamadım
Akşam bir biber ve patlıcan dolma yanında cacık
Ara az kabuklu fıstık ve çay.

Aaa noldu çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…