Tarifi bekliyoruz o zamanKızlarrrrrrr benim çörek otlu tuzlu kurabiyelerim çok güzel olmuş
Kızım tadına baktı Anne hazırlar gibi olmuş dediHepsini eşimin halasına götürüp akşam bir posta daha yaparım şimdi yarı yarıya yapsam her iki tarafada az olur
Bende büyük misket boyundaki kurabiyelerimden çeyrek attım ağzıma tadına bakmak için gerçekten süper olmuşisteyene akşam tarif yazarım
Hemen giyinip çıkıyorumakşam gelince damlarım yine
Ne demek canım siz iyi olun idare ederizKuzuna da tekrar geçmiş olsun
Sağ olasın canımİnşallah Öğretmende memnun kalır
Çok geçmiş olsun sanada canıminşallah akşama kadar zorda olsa idare edebilirsin
Kuzum birde Gluten alerjisi varmı diye baktılarmıhani çoğu üründe var ya belki ondan da olabilir
İnşallah sebebi ortaya çıkarda sizde ona göre davranıp kuzuyu rahatlatabilirsiniz
Saol cnmAaa noldu çok geçmiş olsun.
Banu tarifini ciziktirsene sana zahmet. . Cörekotlu olan :)
Selam kizlar....bugünüm cok zor geciyo..regl oldum..cok tatli cekiyo canim..ama yemicem evde cikolata ..kurabiye var..onun yerine 1 elma ve 1 avuc badem yedim az önce ..sabah zaten kücük bir kacamak yaptim..1 kurabiye yedim..o yeterde artar zaten bugünlük..
Sanırım 70ler haftaya kaldı öyle hissediyorum
Bravo sana canim...onca sagliksiz ağir yiyeceklerin icinde ssdece chiali yoğurt ..Bu arada Eşimin halasına erken gittim yardımım dokunur belki diyebeni erkenden görünce sevindi tabi çünkü o an torun çok ağladığı için kızıda yardımcı olamıyormuş
Tabi öğle yemeği yemeden gittim nasılsa birşeyler vardır uygun salata tarzı diyeama şansıma salata yoktu onun yerine patatesli kaşarlı püre tarzı bir şey vardı oda bana hiçç uygun değildi tabi
Allahtan çantamda ufak bir poşette genelde chia taşıyorum da imdat çekici gibi oldu bana
Hemen herkesin servisi hazırlandıktan sonra gidip dolapta inşallah yoğurt vardır dedimŞansa az da olsa varmış ve ben herkes börekleri tatlıları götürürken oturup 3 YK chialı yoğurdumu yedim üzerine de Yeşil çay içtim
Halalar çok ısrar ettiler en azından ucundan tadına bak diye ama yok kesinlikle yemem ihtiyacım yok bunlara dedim
Eve gelir gelmez de en çabuk pişecek diye Erişteli Yoğurt çorbası yaptım ( çorba içindeki erişteye izin var çok sık olmamak kaydıyla) Cattle de suyuda kaynatınca daha çabuk pişti ve salata yapmak için sabredecek kadar vaktim olmayınca 2 kase çorbadan içtim Sıcak sıcak iyi geldi bol acılı
Son ara olarak da 2 dilim ananas ve 1 büyük kupa Bitkisel çay içtim
Biraz sonrada şekersiz bir Nescafe içtim mi tamamdır
Su olarak toplam 1.5 litre ancak olmuştur ama ben yatana kadar onu nasılsa 3 litre yaparım
Bravo sana canim...onca sagliksiz ağir yiyeceklerin icinde ssdece chiali yoğurt ..
Bende son günlerde zencefil cok tüketmeye başladim...bir parca zencefili rendeleyip caydanlikta 2 su bardaği ile hafif kayniyor biraz demlendikten sonra icine yarim limonun suyu ve 1 cay kasigi bal..tavsiye ederim cok güzel oluyo..cokta faydalari varmiş..yag yakiminda metabolizmayida hizlandiriyormuş...
Harika valla menün gerçek rejim böyle olur!Bugün ham yaptıklarım
Sabah,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Ara,
Dut kurusu
Çiğ badem
Filtre kahve
Öğle,
Zeytinyağlı pırasa
2 lokma ekmek
Ara,
1 bardak süt
Akşam,
Zeytinyağlı pırasa
40 dk. Yürüyüş
Bende sevmiyordum ama alişttim zencefili..hatta severek iciyorum artik cayini...zerdecali bilmiyorum ama taze olarak tadini..denemek isterim amaAllahın gücüne gitmesin ama Zencefil ve Zerdeçalı pek sevemedim benheee şifa niyetine zencefili içiyorum arada ama Sibel bazen Zerdeçal yazacak oluyor yeminle tüylerim tiken tiken oluyor hemen müdahale ediyorum aman gözünü seveyim ben onu yiyemiyorum diye sağ olsun hemen değiştiriyor
Bende sevmiyordum ama alişttim zencefili..hatta severek iciyorum artik cayini...zerdecali bilmiyorum ama taze olarak tadini..denemek isterim ama
Harika valla menün gerçek rejim böyle olur!
Ah ah 80.3 o kabak tatlısı olmasaydı evde iyiydiDema öyle..
Merak ediyorum 7 leri görücenmi bugün. . Gorursen çok sevinicem inan.
Kızlar 64 benim yine :s takıldım burda inemiyorum 63.7 yi gördüm bi ara ama bıgün 64 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?