Geçen hafta 73.5
Güncel 73.3
Fark -0.2
Yüzde 0,27
Kusura bakmayın takıma çok bi katkım olmuyor( hep 200 300 gram eksiliyorum
Benim geçen hafta 81 bu hafta 80.3
700 gr gitti artık 70ler haftaya kaldı.
Neden kusuruna bakalim canim..ben emzirdigimde asla kilo veremedim gr.gitmedi birde üstüne kilo aldim süt olsun diye ...bilincsizlik kötü birşey....seni takdir ediyorum..bebek emzirmene rağmen azar azarda olsa kilo veriyorsun ayda 1-2 kilo gitse yine kardasinGeçen hafta 73.5
Güncel 73.3
Fark -0.2
Yüzde 0,27
Kusura bakmayın takıma çok bi katkım olmuyor( hep 200 300 gram eksiliyorum
Banucum bana tekrar kilo aldirmişin..
Listeyi düzelttim tekrar..
Günaydınlar bu hafta böyle oldu maalesef
Haftaya hedefim 89.9 yetti bitsin bu doksanlarAnam kafam neredeyseTebrikler canım her hafta istikrarla gidiyor kilocuklar
Maalesef denecek bir durum yok güzelim az da olsa gitmiş sonuçtaha gayret canım ikimizde yeni yıla 8lerle gireceğiz inşallah
Ah ah 80.3 o kabak tatlısı olmasaydı evde iyiydi
Kızlar 64 benim yine :s takıldım burda inemiyorum 63.7 yi gördüm bi ara ama bıgün 64 çıktı
Merhaba kızlar geçen hafta kongredeydim geldim hava değişimi ve soğuk yüzünden hasta oldum o da yetmedi kedim de hastadün de akşam boyunca onunla uğraştım. Sabah tartıldım bir haftada pek bir şey gitmemiş en son 70.2 idim şimdi de 69.8 çıktım sanırım o bir hafta kongrede ne kadar dikkat etsem de bir şey değişmemiş verememişim. Bugünden itibaren yeniden normal hayatıma dönüp dikkatli besleneceğim.
Merhaba kızlar geçen hafta kongredeydim geldim hava değişimi ve soğuk yüzünden hasta oldum o da yetmedi kedim de hastadün de akşam boyunca onunla uğraştım. Sabah tartıldım bir haftada pek bir şey gitmemiş en son 70.2 idim şimdi de 69.8 çıktım sanırım o bir hafta kongrede ne kadar dikkat etsem de bir şey değişmemiş verememişim. Bugünden itibaren yeniden normal hayatıma dönüp dikkatli besleneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?