****8. Takım 547.Etap****
Yena ( 69 / 68,8 / 0,2 / 0,29 % )
doga3 ( 91,4 / 91 / 0,4/0,44 % )
kittenlove ( 64 / 64 / / % ) Sabit
perihan00 ( 64,7/64,2 / 0,5/ 0,77 % )
anlem ( 73,5 / 73,3 / 0,2 / 0,27 % )
mavimli ( 81 / 80,3 / 0,7 / 0,86 % )
adayaren38 ( 62 / / / % ) Sabit
8.Takım Ortalaması: 0,376 %
MalesefNe kötü bir yüzde.
Üzüldüm.
Ne kötü bir yüzde.
Üzüldüm.
Malesef
Ben yürüyüş yapiyordum onuda biraktim..cok soģuk .cok üşüyorum..bana kalsa evden adim atmicam yaz gelene kadar kiş uykusuna yatacaģimKızlar bu hafta spor yapalım günlük yazalım hiç değilse bir gün arayla
Geçen hafta yena dan başka spor yok gibi tekrar geriye bakayım
O da doğru soğukdan çıkılmıyorBen yürüyüş yapiyordum onuda biraktim..cok soģuk .cok üşüyorum..bana kalsa evden adim atmicam yaz gelene kadar kiş uykusuna yatacaģim
Maşallah ikinizede tebrikler ⚘
Haftaya derece yapalım hadi 8. Takım
Günlük rutin koşturmacadayım inşallah bir şey çıkmazsaSen nerdesin kuzum. Hallettinmi islerini
Hee çok zor şartlarda liste yaptımMaşallah ne büyük katılım olmuş.
Bende cd leri vardi bi ara yapiyordum ama cocuklar dvd calari bozdular...Leslie çok iyi toparlar. .
Perihancim sen de Leslie yap çok soğukta çıkamiyorsan. .
Ayni program bendede var çok memnunum...Türkcesi olduģunu bilmiyordum..bende almanca olani var..ama bazen türk besinleri ve yemekleride kayitli oluyo programdaYazıo diye kalori ve egzersiz programı yükledim..
Bu şekil de ilerleyecegim bakalım.
Ayni program bendede var çok memnunum...Türkcesi olduģunu bilmiyordum..bende almanca olani var..ama bazen türk besinleri ve yemekleride kayitli oluyo programda
Evet yapalımHaftaya derece yapalım hadi 8. Takım
Bir bakayim bende Türkcesine...yazio programida bana o civarda kalori siniri hesapladi ama ben o sinira kadar tüketmiyorum.. mümkün olduğunca 1000 kaloriyi aşmamaya dikkat ediyorumDiyetisyenim 1200 kcal onerdi..
Turkcesi de var evet bak istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?