- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Bence de ilk üçte olmalıyız, kendimize çeki düzen vermeliyiz ve birbirimizi daha çok motive etmeliyizBen de listeyi kontrole geldim ve paylaştım..
sonuncu değiliz şükür. bizden daha kötüler var :)
haftaya ilk üçte olmalıyız arkadaşlar.. yapabiliriz biz..
Sondan bir öncekiyiz:/ eline sağlık canımBen de listeyi kontrole geldim ve paylaştım..
sonuncu değiliz şükür. bizden daha kötüler var :)
haftaya ilk üçte olmalıyız arkadaşlar.. yapabiliriz biz..
Pek umudum yok ama inşalah öyle olur haftayaBence de ilk üçte olmalıyız, kendimize çeki düzen vermeliyiz ve birbirimizi daha çok motive etmeliyiz
Benim motivasyonum düştü gerçekten de ekstra yoğunum ama yine de başka zaman daha motiveydim spor da yapıyordum her gün 15 dk bile olsa ki o dahi farkediyo. Şimdi hiçbir şey yapamıyorumhavalardan mı yorgunluktan mı bilmiyorum yada zayıfladığım için bi rahatlık çöktü üstüme
İyi akşamlar kızlar
Bugün daha dikkat ettim.
Kahvaltı 2 adet rafadan yumurta, bir tane de rafadan yumurta beyazı, bir kaşık çilek reçeli, bir parça örgü peynir
Ara bebişlerden kalan avokadolu elma püresi
Öğlen kuru fasulye, az pilav
Akşam bir bardak kefir üç fındık
Bence de ilk üçte olmalıyız, kendimize çeki düzen vermeliyiz ve birbirimizi daha çok motive etmeliyiz
Sondan bir öncekiyiz:/ eline sağlık canım
Pek umudum yok ama inşalah öyle olur haftaya
Neyse bugünkü menümü paylaşayim...
Kahvalti...
1 dilim ekmek
1 domates
1/2 elma
Maydanoz
1 parca peynir
1 salatalik
1 kup sütlü kahve
Öylen...
1 tabak pirasa yemeği
1 kücük saglikli undan yapilmiş waffel
1 parca beyaz peynir
Akşam..
1 tabak türlü
1 parca beyaz peynir
1 domates..
Toplam kalori...1038...
Sagol canim...et cok tüketmediğim Icin proteini farkli olarak tüketiyorum..etlen pek aram yok....neden pek ümidim yok cünkü kac haftadir üst üst sonlardayiz bu şekilde motive olmamiz cok zor ...şu an benimde motivaasyonum düştü...ama o yaptiģim hatayi birdaha yapmayacağim..yani ne olursa olsun arti cikmak istemiyorum tartida.Şahane. . Çok beğendim. .
Bugün ittibariyle ekim ayindan beri 7,8 kilo vermişim...yilbaşina kadar 10 kilo eksiyi tamamlamak istiyorum...
Banucum önce sağlik...sagligina kavuştuğun zaman sen bizide gecersin :) senin sabrini azmini taktir ediyorumSüpersin canımben bu ay yerimde saydım resmen bir ileri bir geri ama şeytanın bacağını kıracağım inşallah
79 hayal oldu ama Allahın izniyle 8lerle yeni yıla gireceğime eminim
Bugün biraz serbest ilan ettim ama tabi abartmadım
..
Sagol canim...et cok tüketmediğim Icin proteini farkli olarak tüketiyorum..etlen pek aram yok....neden pek ümidim yok cünkü kac haftadir üst üst sonlardayiz bu şekilde motive olmamiz cok zor ...şu an benimde motivaasyonum düştü...ama o yaptiģim hatayi birdaha yapmayacağim..yani ne olursa olsun arti cikmak istemiyorum tartida.
sen haklisin herkez kendi icin caba göstermeli..
Süpersin canımben bu ay yerimde saydım resmen bir ileri bir geri ama şeytanın bacağını kıracağım inşallah
79 hayal oldu ama Allahın izniyle 8lerle yeni yıla gireceğime eminim
Bugün biraz serbest ilan ettim ama tabi abartmadım
Banucum listeye donmeyecenmi
Niye umudun yokPek umudum yok ama inşalah öyle olur haftaya
Yok valla bitti kabak tatlısı falanNeden peki canım. Belli bir sebebi yoksa geçici bir dönemdir .. zaman zaman hepimiz de olan durumlar..
Umarım bir an önce eski neşeli mesajlarini okuruz. .
Afiyet olsun maviş. .
Akşam da az bişey yemek yesen daha iyi olur gibi.. bebeklisin ya hareketten acikirsin deyu :)
Kabak tatlısı değil ama yemek :)
Kesinlikle sık paylaşım ve motive sözler çok iyi geliyor yapalım bizde...
Hadi ya.. o kadar incelemedim.
Kötünün iyisi diyek gari. :)
Neden umudun yok canım.
Inananalim yaa umutsuz olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?