Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim motivasyonum düştü gerçekten de ekstra yoğunum ama yine de başka zaman daha motiveydim spor da yapıyordum her gün 15 dk bile olsa ki o dahi farkediyo. Şimdi hiçbir şey yapamıyorum havalardan mı yorgunluktan mı bilmiyorum yada zayıfladığım için bi rahatlık çöktü üstüme

****8. Takım 547.Etap****

Yena ( 69 / 68,8 / 0,2 / 0,29 % )
doga3 ( 91,4 / 91 / 0,4/0,44 % )
kittenlove ( 64 / 64 / / % ) Sabit
perihan00 ( 64,7/64,2 / 0,5/ 0,77 % )
anlem ( 73,5 / 73,3 / 0,2 / 0,27 % )
mavimli ( 81 / 80,3 / 0,7 / 0,86 % )
adayaren38 ( 62 / / / % ) Sabit

8.Takım Ortalaması: 0,376 %

Kızlarr listenizi paylaşmamışsınız,banuşun misafiri vardı .gelmesse paylaşırız bi gözünüz burda olsun

İyi akşamlar kızlar
Bugün daha dikkat ettim.
Kahvaltı 2 adet rafadan yumurta, bir tane de rafadan yumurta beyazı, bir kaşık çilek reçeli, bir parça örgü peynir
Ara bebişlerden kalan avokadolu elma püresi
Öğlen kuru fasulye, az pilav
Akşam bir bardak kefir üç fındık

Neyse bugünkü menümü paylaşayim...

Kahvalti...
1 dilim ekmek
1 domates
1/2 elma
Maydanoz
1 parca peynir
1 salatalik
1 kup sütlü kahve

Öylen...
1 tabak pirasa yemeği
1 kücük saglikli undan yapilmiş waffel
1 parca beyaz peynir

Akşam..
1 tabak türlü
1 parca beyaz peynir
1 domates..

Toplam kalori...1038...

Neden peki canım. Belli bir sebebi yoksa geçici bir dönemdir .. zaman zaman hepimiz de olan durumlar..
Umarım bir an önce eski neşeli mesajlarini okuruz. .

Afiyet olsun maviş. .
Akşam da az bişey yemek yesen daha iyi olur gibi.. bebeklisin ya hareketten acikirsin deyu :)
Kabak tatlısı değil ama yemek :)

Bence de ilk üçte olmalıyız, kendimize çeki düzen vermeliyiz ve birbirimizi daha çok motive etmeliyiz

Kesinlikle sık paylaşım ve motive sözler çok iyi geliyor yapalım bizde...

Sondan bir öncekiyiz:/ eline sağlık canım

Hadi ya.. o kadar incelemedim.
Kötünün iyisi diyek gari. :)

Pek umudum yok ama inşalah öyle olur haftaya

Neden umudun yok canım.
Inananalim yaa umutsuz olma.

Şahane. . Çok beğendim. .

..
Şahane. . Çok beğendim. .
Sagol canim...et cok tüketmediğim Icin proteini farkli olarak tüketiyorum..etlen pek aram yok....neden pek ümidim yok cünkü kac haftadir üst üst sonlardayiz bu şekilde motive olmamiz cok zor ...şu an benimde motivaasyonum düştü...ama o yaptiģim hatayi birdaha yapmayacağim..yani ne olursa olsun arti cikmak istemiyorum tartida.
sen haklisin herkez kendi icin caba göstermeli..

Bugün ittibariyle ekim ayindan beri 7,8 kilo vermişim...yilbaşina kadar 10 kilo eksiyi tamamlamak istiyorum...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Öğretmen ve sınıf Annelerimizden biri geldiler öğleden sonra 2 saat kadar oturup hoş sohbet ettik çay faslı yaptık gayet keyifli geçti Saat 16:00 gibi onları uğurladıktan sonra bir ara bir halsizlik çöktü az uzanayım dedim uyumuşum
Tam dur bir bakayım listeyi paylaşayım derken de bir baktım sağ olsun Yena halletmiş bile

Bugün ittibariyle ekim ayindan beri 7,8 kilo vermişim...yilbaşina kadar 10 kilo eksiyi tamamlamak istiyorum...

Süpersin canım ben bu ay yerimde saydım resmen bir ileri bir geri ama şeytanın bacağını kıracağım inşallah
79 hayal oldu ama Allahın izniyle 8lerle yeni yıla gireceğime eminim
Bugün biraz serbest ilan ettim ama tabi abartmadım

Banucum önce sağlik...sagligina kavuştuğun zaman sen bizide gecersin :) senin sabrini azmini taktir ediyorum

Düşmesin motivasyonun sakin..
Hedefine varıncaya kadar mücadeleye devam..

Banucum listeye donmeyecenmi

Yok valla bitti kabak tatlısı falan 75i görene kadar böyle lüksler yok karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…