Bi önceki mesajda cevapladim canim....Niye umudun yok
Ben bu gruba motive olmaya geldim hepimizi ciddiyete davet ediyorum..
Sagol canim...et cok tüketmediğim Icin proteini farkli olarak tüketiyorum..etlen pek aram yok....neden pek ümidim yok cünkü kac haftadir üst üst sonlardayiz bu şekilde motive olmamiz cok zor ...şu an benimde motivaasyonum düştü...ama o yaptiģim hatayi birdaha yapmayacağim..yani ne olursa olsun arti cikmak istemiyorum tartida.
sen haklisin herkez kendi icin caba göstermeli..
Inşallah canim...bende şu an bitki çayi iciyirum icine aci biber kattim...denemek istedim..ama fena olmadiBen bu gruba motive olmaya geldim hepimizi ciddiyete davet ediyorumbaşarabiliriz inanıyorum
Şu 88.9 tekrar göreyim de hemen döneceğim
Yok valla bitti kabak tatlısı falan75i görene kadar böyle lüksler yok karar verdim
Inşallah canim...bende şu an bitki çayi iciyirum icine aci biber kattim...denemek istedim..ama fena olmadi
Yok canim birşey olmazBu hafta gorcenmi :)
Perihan beni korkutuyorsun
Zayıflama uğruna her yol mubah diyorsun ..
Yok canim birşey olmaz..hazir acili caylar satiliyor hatta aci biberli bitter cikolata bile var..aklima iyi geldi haftaya alsammi...ama yok...önce 60 kilo hedefe ulaşmam lazim sonra kendime ödül olarak alirim.
Ben de şekersiz Türk kahvesi yaptım kendime :) eşim bu arada kabak tatlısı, ardından çekirdek fıstık onun ardından meyve falan yedi. Bense kahvemi hüplettim
Bu hafta gorcenmi :)
Ben de şekersiz Türk kahvesi yaptım kendime :) eşim bu arada kabak tatlısı, ardından çekirdek fıstık onun ardından meyve falan yedi. Bense kahvemi hüplettim
Dogrumu aceba
Dogrumu aceba
Süpermiş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?