Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben bu gruba motive olmaya geldim hepimizi ciddiyete davet ediyorum başarabiliriz inanıyorum

Ben de çay içiyorum yanın da az bişey kabak çekirdeği

Bugün ara öğün de yarım dilim tramisu yedim.. Müşteri getirdi herkes yiyince canım çok çekti sürü psikolojisi :)
Toplam iki kibrit kutusu ebatindaydi gerisini bıraktım zaten..
Ayrıca en best tatlımdır bir diğeri profiterol ve künefe ...
Akşam yemeği de yumurtalı ıspanak idi..

Bu hafta gorcenmi :)

Perihan beni korkutuyorsun
Zayıflama uğruna her yol mubah diyorsun ..
Yok canim birşey olmaz..hazir acili caylar satiliyor hatta aci biberli bitter cikolata bile var..aklima iyi geldi haftaya alsammi...ama yok...önce 60 kilo hedefe ulaşmam lazim sonra kendime ödül olarak alirim.

Yok canim birşey olmaz..hazir acili caylar satiliyor hatta aci biberli bitter cikolata bile var..aklima iyi geldi haftaya alsammi...ama yok...önce 60 kilo hedefe ulaşmam lazim sonra kendime ödül olarak alirim.

1 kare bitter yiyebilirsin 5 gram bişey zaten. Kahve yanına.
Benim diyetisyen meyve değişimi yapabilirsin dedi bana ..

Ben de şekersiz Türk kahvesi yaptım kendime :) eşim bu arada kabak tatlısı, ardından çekirdek fıstık onun ardından meyve falan yedi. Bense kahvemi hüplettim

Kızlarrrrrrrrr

Şimdi bizim apartmanda oturan kızımın arkadaşları geldiler oturmaya
Bayadır beni görmemişlerdi ve beni görünce ikiside şok oldular Banu Abla harika olmuşsun yaaaa iyice ufalmışsın diye beni bir güzel motive ettiler
Zayıfladıkça çok daha gençleşiyorsun dediler
İnanılmaz hoşuma gitti tabiki

Bu hafta gorcenmi :)

İnşallahhhhhhhhh
Çok istiyorum ve elimden geleni de yapıyorum ama işte arada bir inatlaşıyoruz bünyeyle
Bakalım bu hafta cumaya inşallah Sibele gittiğimde görmüş olurum inşallah En azından orada gördüğümde emin olmuş olacağım doğru olduğuna yoksa evdeki tartı maşallah dalga geçer gibi her gün farklı bir şey gösteriyor

Ben de şekersiz Türk kahvesi yaptım kendime :) eşim bu arada kabak tatlısı, ardından çekirdek fıstık onun ardından meyve falan yedi. Bense kahvemi hüplettim

Ay bak benimde şimdi canım Türk kahvesi çekti Kalkıp kendime güzel bir kahve yapayım

SElamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Sanırım bir kaç gündür kendimi fazla yordum ( gerçi bana göre bunlar iş bile sayılmaz ama vücut öyle algılıyor ) Dün akşam yine boyun ağrım başladı ve bu sabah da aynı şekilde ama Allahtan çok hafif hani sanki ensemde bir ağırlık varmış gibi
Artık bir kaç gün kendimi kollarım

Cumaya kadar çok sıkı tutmam lazım ki Sibele gittiğimde artık şu 9lar lanetinden kurtulmuş olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…