Oy oy ne sohbetler olmuştur sabaha kadarOğlumla kahvaltı yapıyoruz sonra hazırlanıp havuza gudecegiz..
Kızimin arkadaslari bizdeydi dün akşam .saat 6 ya kadar uyumadılar sesleri geliyordu en son Mesaj attım kızıma artık uyuyun diye :)
Bizim açık mutfak salon da uyumak istediler. Oğlana tost hazırlamaya girdim mutfağın hali içler acısı. . Kahveler çikolatalar cipsler darmadağın bırakmış Cadılar.
Alelacele tost hazırlayıp çıktım hemen ordan.. benim gibi düzen takıntılı biri için daha fazla durulacak bir alan degil maalesef :)
Bu hafta derece yapılacak kaçarı yokGünaydın herkese. Bu hafta ben de daha sıkı tutacağım inşallah daha güzel sonuçlar alırız bu hafta hepimiz
Oy oy ne sohbetler olmuştur sabaha kadar....bu gün yüzmeye gitmedik bizde yarın yarış var büyüklere yarış yapmışlardı küçüklerede şenlik havasında yapalım denmiş herkese madalya belge vereceklermiş
Haftada 6 gün hakkımız var hafta içi 4 gün gidiyoruz haftasonu gittik bir iki kere sonra vaz geçtik sabah 9 da yine erken kalkmak gerek yatmayı seçtik:) birde hafta sonu kalabalık oluyor diye istemedi doğa hanımSiz de haftasonumu gidiyorsunuz. ?
Haftada 6 gün hakkımız var hafta içi 4 gün gidiyoruz haftasonu gittik bir iki kere sonra vaz geçtik sabah 9 da yine erken kalkmak gerek yatmayı seçtik:) birde hafta sonu kalabalık oluyor diye istemedi doğa hanım
Yazın 2 gün kışın 6 gün şeklindeymiş havuz akşam 9 a kadar açık saatleri var yaş guruplarının 2 posta öğlene kadar 2 posta öğleden sonra çocuklara ben soğuktan tırstım biraz midemde kötü olunca bırakmıştım biyopsi sonucu çıkacak bu hafta sonuca göre düşünücemBaya iyiymiş 6 gün.
Bizim haftada 2 gün. Yaz tatilin de haftaiçi, okul dönemi haftasonu.
Sen de yuzucektin ne oldu. ?
Çok alemsin :)) Ben o kadar çok yiyordum ki kilo alıyordum sen veriyorsun en azındanMenumu paylaşayım diyorum ama sizinkileri okuyunca utanıyorum o kadar çok yiyorum ki :))))
Geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar kaç gündür kendi hastalığım bir yandan kedim bir yandan bi hastane bi veteriner koşuşturuyorum. Bugün de akşama kadar veterinerdeydik bugün sadece akşam yarım tantuni yedim dışardayım diye. İştahım kalmadı moralim bozuk o yüzden sıkça giremiyorum sürekli kedimin başındayım. Bilmeyen anlamaz evlat gibi o benim için dili yok ki derdini anlatabilsinkusura bakmayın kimle paylaşacagımı bilemedim ondan yazdım buraya. Düzgünce yarından itibaren menülerimi yazarım.
İyi akşamlar kızlar kaç gündür kendi hastalığım bir yandan kedim bir yandan bi hastane bi veteriner koşuşturuyorum. Bugün de akşama kadar veterinerdeydik bugün sadece akşam yarım tantuni yedim dışardayım diye. İştahım kalmadı moralim bozuk o yüzden sıkça giremiyorum sürekli kedimin başındayım. Bilmeyen anlamaz evlat gibi o benim için dili yok ki derdini anlatabilsinkusura bakmayın kimle paylaşacagımı bilemedim ondan yazdım buraya. Düzgünce yarından itibaren menülerimi yazarım.
Minik adımlarla ilerliyorum :)) az bile olsa dediğini düşününce sabit bile kalsam kilo almaktan iyidir haklısın :))Çok alemsin :)) Ben o kadar çok yiyordum ki kilo alıyordum sen veriyorsun en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?