Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oğlumla kahvaltı yapıyoruz sonra hazırlanıp havuza gudecegiz..
Kızimin arkadaslari bizdeydi dün akşam .saat 6 ya kadar uyumadılar sesleri geliyordu en son Mesaj attım kızıma artık uyuyun diye :)

Bizim açık mutfak salon da uyumak istediler. Oğlana tost hazırlamaya girdim mutfağın hali içler acısı. . Kahveler çikolatalar cipsler darmadağın bırakmış Cadılar.
Alelacele tost hazırlayıp çıktım hemen ordan.. benim gibi düzen takıntılı biri için daha fazla durulacak bir alan degil maalesef :)

Oy oy ne sohbetler olmuştur sabaha kadar....bu gün yüzmeye gitmedik bizde yarın yarış var büyüklere yarış yapmışlardı küçüklerede şenlik havasında yapalım denmiş herkese madalya belge vereceklermiş

Siz de haftasonumu gidiyorsunuz. ?

Siz de haftasonumu gidiyorsunuz. ?
Haftada 6 gün hakkımız var hafta içi 4 gün gidiyoruz haftasonu gittik bir iki kere sonra vaz geçtik sabah 9 da yine erken kalkmak gerek yatmayı seçtik:) birde hafta sonu kalabalık oluyor diye istemedi doğa hanım

Haftada 6 gün hakkımız var hafta içi 4 gün gidiyoruz haftasonu gittik bir iki kere sonra vaz geçtik sabah 9 da yine erken kalkmak gerek yatmayı seçtik:) birde hafta sonu kalabalık oluyor diye istemedi doğa hanım

Baya iyiymiş 6 gün.
Bizim haftada 2 gün. Yaz tatilin de haftaiçi, okul dönemi haftasonu.

Sen de yuzucektin ne oldu. ?

Baya iyiymiş 6 gün.
Bizim haftada 2 gün. Yaz tatilin de haftaiçi, okul dönemi haftasonu.

Sen de yuzucektin ne oldu. ?
Yazın 2 gün kışın 6 gün şeklindeymiş havuz akşam 9 a kadar açık saatleri var yaş guruplarının 2 posta öğlene kadar 2 posta öğleden sonra çocuklara ben soğuktan tırstım biraz midemde kötü olunca bırakmıştım biyopsi sonucu çıkacak bu hafta sonuca göre düşünücem

Ne güzel yüzmek bende çok isterdim ama suyu Aklıma getirince bile psikolojim bozuluyor boğulacak gibi oluyorum 3 kere yüzme derslerini ılk dersten bıraktım

İyi geceler kızlar
Menümü yazayım
Kahvaltı yağda sucuklu yumurta, bir rafadan yumurta beyazı, bir parça örgü peynir, az pide tereyağı bal
Ara karışık kuruyemiş ve yarım muz
Erken akşam yemeği yarım patlıcan, bir kırmızı biber kıymalı dolma, az bezelyeli havuçlu pilav ve yeşil salata
Üstüne bir kare %70 bitter çikolata

İyi akşamlar kızlar kaç gündür kendi hastalığım bir yandan kedim bir yandan bi hastane bi veteriner koşuşturuyorum. Bugün de akşama kadar veterinerdeydik bugün sadece akşam yarım tantuni yedim dışardayım diye. İştahım kalmadı moralim bozuk o yüzden sıkça giremiyorum sürekli kedimin başındayım. Bilmeyen anlamaz evlat gibi o benim için dili yok ki derdini anlatabilsin kusura bakmayın kimle paylaşacagımı bilemedim ondan yazdım buraya. Düzgünce yarından itibaren menülerimi yazarım.

Geçmiş olsun neyi var kedinizin?

Gününüz aydın,pazarınız huzurlu geçsin. ..

Çok geçmiş olsun. Umarım kısa sürede düzelir. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…