Hayırlı sabahlar :))Gününüz aydın,pazarınız huzurlu geçsin. ..
Bakma sen ben de minik adımlarla ilerliyorum spor yapacak vaktim yok duşa zor vakit buluyorumMinik adımlarla ilerliyorum :)) az bile olsa dediğini düşününce sabit bile kalsam kilo almaktan iyidir haklısın :))
Bende aynı durumdayım evde durmak çok sıkıcı Aklıma hep yemek yemek düşüyor :) bende ayda iki kilo koydum sinir ama bir kilo falan ancak veriyorumBakma sen ben de minik adımlarla ilerliyorum spor yapacak vaktim yok duşa zor vakit buluyorumhareket yok evden çıkamıyorum iki bebişle evde kalakaldım, bahara kadar böyle. Bu yüzden ayda 3 kilo hedef koydum zaten kendime. Mayıs ayına kadar vereceğim inşallah.
Selamın Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah herkes için kaçamaksız ve bol eksili bir hafta olur
Ben ufak ufak hazırlanmaya başladımmalum FTR doktoruna gideceğim Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum
Günaydın:)) deliksiz uykuyu özledim
Hahaha bana sor sen onu :)) biri yatıyor biri kalkıyor tüm geceGünaydın:)) deliksiz uyyu özledim
Ozlermiyim acaba düşündüm biraz şimdilik ozleyecegimi hiç sanmıyorum :)))Iyi haberlerle dönersin inş.
Geçici bir dönem canım. Öyle çabuk büyüyorlar ki. Sonra özluyor insan bebekliklerini ..
Ben tek bebekle zor başa çıkıyorum seni düşünemiyorum Allah yardımcımız olsun:)))Hahaha bana sor sen onu :)) biri yatıyor biri kalkıyor tüm gece
Hadi inşallah :))Günaydıııııın süper bir hafta olması dileğiyle 79 hedefliyorum
Ozlermiyim acaba düşündüm biraz şimdilik ozleyecegimi hiç sanmıyorum :)))
Günaydıııııın süper bir hafta olması dileğiyle 79 hedefliyorum
Ne güzel inşallah hayırlısıyla bizde veririz :)) Geçen gün bi başarı hikayesi okudum 4 aylık bebeği varmış bi ayda 73 kilodan 9 kilo verip 64 olmuş :)) kendimi düşündüm bide :)) ip atliyormis yarım saat falan :))Günaydin kizlar...haftasonunu normalinden daha hafif gecirdim dünde bol bol kereviz salatasi ve zeytinyağli kereviz yedim....bu sabah tartildim ..ve 63 kilo gösterdi tarti yani cumadan 1,2 kilo eksi...umarim cumaya kadar 1,5 olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?