Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Minik adımlarla ilerliyorum :)) az bile olsa dediğini düşününce sabit bile kalsam kilo almaktan iyidir haklısın :))
Bakma sen ben de minik adımlarla ilerliyorum spor yapacak vaktim yok duşa zor vakit buluyorum hareket yok evden çıkamıyorum iki bebişle evde kalakaldım, bahara kadar böyle. Bu yüzden ayda 3 kilo hedef koydum zaten kendime. Mayıs ayına kadar vereceğim inşallah.

Bende aynı durumdayım evde durmak çok sıkıcı Aklıma hep yemek yemek düşüyor :) bende ayda iki kilo koydum sinir ama bir kilo falan ancak veriyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

Dünden beri ancak fırsat buldum girmeye
Dün öğlen Görümceme dolap takmaya gittik ( eşi tespih koleksiyonu için eşimden sergilemek için camlı dolap istemişti ) tabi bizim işimizin bitmesi saat 19:00du buldu sonrada arkadaşlarımızla buluşup dışarı çıktık ( kızlar dün gece Anannelerinde kalıp bize bir gece müsaade ettiler ama ne müsaade )
Arkadaşlarımızla yemek yedik sonra biraz AVMde bir iki bir şey baktık ( büyük kıza 2 tane kot aldım sadece )
Hadi birde Boza içmeye Vefaya gidelim derken oldu saat 23:00
Tam ayrılıp evimize gider baş başa kalırız derken eşim hadi gelin kahveleri de bizde içelim dedi ve bize geçtik Çay kahve derken hoş sohbete daldık saat oldu 02:00

Eşim arkadaşları evine bırakıp geldi tam uzun ama keyifli bir gece oldu derken daha yatağa uzandım bu sefer de büyük kız mesaj atıp durdu işte midem ağrıyor çok kötüyüm diye kızım sabah baban doktora götürsün falan yazdım ama yooook dayanamıyorum dayanamıyorum diyip durdu
En sonunda saat 03:00de eşim giyindi Annemden büyük kızı alıp acile götürdü
Doktor rahatlasın diye lama vermiş ama bizim çatlak gitmiş tuvalete dökmüş onu ben nasılsa tuvalete çıkmayla sorun yaşamıyorum diye Bana telefonda söyleyince kızdım doktorun dediğini yapmayacaksan niye gece yarısı babanı sokaklara döktün diye eee ben doktoru yanlış anladım doktor ishalmisin dediğinde yok demiş o zaman kabızsın dediğinde de sadece anlamadığı halde baş sallamış
Eve gelirken hala midem diyordu ama bir yandan da doktordaki yanlış anlama için gülüyordu eşşek

Dedim şansıma tüküreyim çöle düşsem kutup ayısı kovalar hesapta baş başa bir gece geçirip az kendimize vakit ayıralım dedik yine olmadı
Sabahda defalarca özür diliyor valla kasten değildi çok kötüyüm hala diye dedim ziyanı yok yapacak bir şey yok ama en son baş başa kalmaya kalkıştığımızda da yine bu sefer başın ağrıyordu ve gece kardeşinle eve dönmüştünüz bu iki oldu dedim hatırlamıyor bile artık ne kadar uzun zaman olduysa baş başa kalalım demeyeli

Neyse canları sağ olsun gece uykusuz kalınca tabi çok geç uyandık
Öğleden sonra da eşimle dükkana gidip biraz iş yapar bari o arada baş başa kalır işimizi yaparken müzik dinler sohbet ederiz inşallah

İyi akşamlar kızlar
Bugün güzel geçti iki arkadaşım geldi tiramisu getirmişler bir çatal yedim valla.
Menüm:
çilek reçelini götürdüm kahvaltıda :) ayrıca ıspanaklı yumurta ve peynir ve iki yeşil zeytin, reçel ile sıcak pide avuç içi kadar
Kahvaltı sonrası ara karışık kuruyemiş çay
Erken akşam yemeği patatesli et yemeği yeşil salata
Bir çatal tiramisu, kahve

Ve yine bir kutup ayısı daha beni çölde kovaladı
Hesapta eşimle birlikte dükkana kaçıp hem işimizi tamamlayacaktık hemde baş başa biraz müzik dinleyip sohbet ederiz diyorduk ama sağ olsun bu seferde eşim yorgunum diye kıvırdı

Akşam üzere bir tek ikimiz markete gidip bir iki eksiğimizi aldık sonrada eve dönüp yemek yedik şimdi sağ olsun horul horul uyuyor kendisi

Neyse artık yapacak bir şey yok kaderimse çekerim moduna girdim
Yarın sabah FTR doktoruna randevum var malum ( çarşamba günüde dahiliyeye gideceğim tüm kan tahlillerimi tekrar yaptırmak için )
Bakalım yarınki doktor ne diyecek MR sonuçlarımı görünce

Selamın Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah herkes için kaçamaksız ve bol eksili bir hafta olur
Ben ufak ufak hazırlanmaya başladım malum FTR doktoruna gideceğim Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum

Iyi haberlerle dönersin inş.

Günaydın:)) deliksiz uykuyu özledim

Geçici bir dönem canım. Öyle çabuk büyüyorlar ki. Sonra özluyor insan bebekliklerini ..

Iyi haberlerle dönersin inş.

Geçici bir dönem canım. Öyle çabuk büyüyorlar ki. Sonra özluyor insan bebekliklerini ..
Ozlermiyim acaba düşündüm biraz şimdilik ozleyecegimi hiç sanmıyorum :)))

Hahaha bana sor sen onu :)) biri yatıyor biri kalkıyor tüm gece
Ben tek bebekle zor başa çıkıyorum seni düşünemiyorum Allah yardımcımız olsun:)))

Günaydıııııın süper bir hafta olması dileğiyle 79 hedefliyorum
Hadi inşallah :))

Günaydin kizlar...haftasonunu normalinden daha hafif gecirdim dünde bol bol kereviz salatasi ve zeytinyağli kereviz yedim....bu sabah tartildim ..ve 63 kilo gösterdi tarti yani cumadan 1,2 kilo eksi...umarim cumaya kadar 1,5 olur..

Son düzenleme:
Günaydin kizlar...haftasonunu normalinden daha hafif gecirdim dünde bol bol kereviz salatasi ve zeytinyağli kereviz yedim....bu sabah tartildim ..ve 63 kilo gösterdi tarti yani cumadan 1,2 kilo eksi...umarim cumaya kadar 1,5 olur..
Ne güzel inşallah hayırlısıyla bizde veririz :)) Geçen gün bi başarı hikayesi okudum 4 aylık bebeği varmış bi ayda 73 kilodan 9 kilo verip 64 olmuş :)) kendimi düşündüm bide :)) ip atliyormis yarım saat falan :))

Kizlar nerdesiniz pazartesi sendromunami girdiniz
Bende bütün gün ayaktaydim temizlkk yaptim cocuklara kurabiye yaptirdim...yoruldum ..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavuşturana
Bugün yine aksilikler peşimi bırakmadı boşuna bahtsız bedevi demiyorum kendime
Hastaneye sabah gittim tabi eşimin beni bıraktığı saat biraz erken olunca oturup güzel bir kahve keyfi yaptım kendime Tam doktora sıra geldi oh biraz daha netleşecek düşüncelerim diye düşünürken aksilik o ya CD çalışmadı Sistem odasına gidip CDyi aktarmalarını söyle o zaman bende de görünür dedi Doktor Neyse CDyi verdim elemana oda 1 saat sürer sonra doktor görür dedi tabi 1 saat sonra gel bana aktarma için ödeme fişiyle dedi
Hadi onuda yaptım 1 saat daha bekledim ama bu sefer elemanın yanına gittim oda demezmi Abla CD çizik diye göstermiyor inan 1 saattir bununla uğraşıyorum diye
MRı çektirdiğim hastaneye gidip tekrar CDye kopyalatmam gerekiyordu hatta yolda arayıp söyliyeyim de birde orada bekleme süresi olmasın dedim ama Eşşekler o bölümde telefonlara cevap bile vermediler değil derdimi dinlemek

Minibüse bindim tekrar gerisin geriye o hastaneye gittim ( benim oturduğum evdende geride ) Allahtan trafik açıktı da bir yarım saatte ulaştım Tabi bir yarım saatte CDnin tekrar aktarılmasını bekledim Sonra tekrar gerisin geriye Minibüse binip ilk hastaneye döndüm Şükür doktor çok fazla bekletmedi ( 5 - 6 kişi kadar vardı önümde )

Veee gelelim sonuca;
FTR doktoru da Fıtığımın çok kötü durumda olduğunu ve Ameliyatın kaçınılmaz olduğunu söyledi ama ben öyle hemen hadi Ameliyat ol demem istersen önce biraz daha geciktirmek için Fizik Tedavi uygulayalım eğer ağrıların geçerse diğer doktorun da dediği gibi Güç kaybı olana kadar erteleyebiliriz dedi
Hee Fizik Tedavi iyileşme sağlamaz ancak sabit tutar ve ağrılarını azaltır dedi
Tabi eğer güç kaybı olmadan ben artık daha fazla ağrılarla yaşamak istemiyorum dersen şu anda Ameliyatlık pozisyondasın dedi Dedim açıkçası ben Ameliyattan korkuyorum ve mümkün olduğu kadar ertelemeden yanayım sizin gibi O zaman hemen Fizik Tedaviye başlıyorsun dedi ve yönlendirmelerini yaptı sağ olsun
Şansıma boşluk varmış ve ben yarın itibaren hafta içi her gün saat 16:00da hastanede olmam gerekiyor Fizik Tedavisi için Toplam 15 seans yazmış ama gerekirse uzatılabiliyormuş

Hayatımda ilk kez Fizik Tedaviye gireceğim bakalım nasıl birşeymiş Bu arada gidenlerden bilgi alayım benimle ilgilenen hatun bir şey demedi ama özel kiyafet falan lazım mı onun için ona göre spor çantamı kaptığım gibi gideyim İnşallah faydası olur da Ameliyatı olabildiğince erteleme şansım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…