- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bence cok hafif ve güzel bir menüBu arada bugün yediklerimide sayayım;
Sabah; 07:45
1 büyük bardak Ayran
3 - 4 adet ceviz
ara; 09:15
1 Şekersiz sütlü Filtre Kahve
ara; 11:30
1 kase Ezogelin çorba ( hastanede acıkınca saçma bir şey yemektense çorba içeyim dedimtabi ekmeksiz )
ara; 12:45
1 Şekersiz Çay
ara; 13:30
1 kutu Ayran ( çok acıkınca bastırsın dedim)
Öğle; 15:15
1 büyük kase marul salatası
1 kase chialı yoğurt
ara; 16:45
1 Fincan Bitkisel çay
Akşam ; 18:15
3 parça kırmızı et ( haşlama kavurma arası bir şey dünden kaldı bitsin dedim )
1 büyük kase salata
Şu anda da yine bitkisel bir çay içiyorumbir saat sonrada 2 dilim ananasımla yeşil çayımı içer kapanışı yaparım
Gün içinde 2 litre su içtim ama o yatana kadar 3 litre olur
Aslında çok sık birşeyler yiyip içtim gerginlikten ama gün içinde abartılı bir şey yokheee itiraf edeyim kızların jelibon şekerlerinden 2 denecik ağzıma attım
Sizce nasıl bir menü
merhabalar kızlar nasıl gidiyor bu hafta inşallah motivasonu yüksek tutucaz ve çok güzel kilolar vericez :)
mesajların hepsini okuyamadım ne oldu en son omuz durumu :)Hoş geldin canımİnşallah dediğin gibi çoook güzel rakamlar görürüz hepimiz
çok güzel bir menü bence zaten senin sonuçlar da güzel oluyor :)Benim menü...
Kahbalti..
1 tabak zeytinyağli kereviz
1 tabak yoğurtlu kereviz salatasi
1 büyük bardak tuzsuz ayran
Bikac yudum 3 bir arada..cok tatli olduğu icin vazgectim içmekten
Öylen...
1 tabak zeytinyağli kereviz
1 tabak yogurtlu kereviz salatasi
1 catal salcali makarna..
1 kücük kurabiye
Akşam..
1 kirmizi paprika
1 kaşik otlu labne peynir
1 elma
1 bardak kefir...
Toplam kalori..898..
Dün zeytinyağli kereviz ve salatasini yaptim cocuklar beyenmedi yine bana kaldi.mecbur ben bitirmek zorunda kaldim ama olsun saglikli beslendim icim rahat.
çok geçmiş olsun canım ben anlıyorum seni benim de kedim var hasta görmek insanı çok yıpratıyo inşallah çabcak sağlığına kavuşurİyi akşamlar kızlar kaç gündür kendi hastalığım bir yandan kedim bir yandan bi hastane bi veteriner koşuşturuyorum. Bugün de akşama kadar veterinerdeydik bugün sadece akşam yarım tantuni yedim dışardayım diye. İştahım kalmadı moralim bozuk o yüzden sıkça giremiyorum sürekli kedimin başındayım. Bilmeyen anlamaz evlat gibi o benim için dili yok ki derdini anlatabilsinkusura bakmayın kimle paylaşacagımı bilemedim ondan yazdım buraya. Düzgünce yarından itibaren menülerimi yazarım.
mesajların hepsini okuyamadım ne oldu en son omuz durumu :)
sagol canim ..çok güzel bir menü bence zaten senin sonuçlar da güzel oluyor :)
istersen bir tişört al yanına, ama sana gerekli egzersizleri yaptırcak çok ihtiyacın olmazBugün FTR doktoruna gittimMRımı inceledi ve diğer doktor gibi buda ameliyat kaçınılmaz dedi Hee ben hemen ameliyat ol demiyorum dedi ilk etapta Fizik Tedaviyle ağrılarını azaltıp Ameliyatı erteleyebildiğimiz kadar erteleyelim dedi Ellerde güç kaybı olmadığı an öteleyebiliriz dedi ama ellerde güç kaybı başlarsa en kısa zamanda Ameliyat olman şart dedi
15 Seans Fizik Tedavi göreceğimhatta yarın hemen başlıyorum ve hafta içi her gün saat 16:00da hastanede olmam gerekiyormuş
Bu arada hazır seni yakalamışken sorayım sen bilirsinFizik tedaviye giderken özel bir kıyafet falan lazım mı ( eşortman altı falan yada günlük kıyafetlerle gidebilirmiyim )
Ne yapacaklarını bilmiyorum açıkçası ama yedek Tshirt yanıma alayım ne olur ne olmaz diyorum
menünü yaz bakalım anlarız :)Bu arada şu YAZİO Programına göre ( kalori hesabı ) bugün 377 Kcal almışımBana biraz az gibi geldi ama yazdıklarımdan gram fazla yok Acaba hakikaten okadar az mı oldu yoksa ben mi şaşırdım miktar bakımından
Bi önceki sayfada yazmişti. kalori hesabi doģru gibime geldi...gram olarak belli deyil ama..bilemicfm.menünü yaz bakalım anlarız :)
Teşekkür ederim bugün biraz daha iyi birazcık toparlanıp mama yemeye başladı. Ben de daha iyiyim. Sağolunçok geçmiş olsun canım ben anlıyorum seni benim de kedim var hasta görmek insanı çok yıpratıyo inşallah çabcak sağlığına kavuşur
İyi akşamlar bugünkü menüm;
Sabah yine iştahsızlık var yiyemiyorum acısı akşama çıkıyor.
Öğlen peynirli domatesli sandviç+ kahve
Akşam: 8-9 tane kaşarlı mantar+ yarımdan az ekmek
Atıştırmalık biraz mısır cipsi bir bardak kola
Bugün kendime biraz ödül gibi oldu kedim biraz daha iyi olunca ben de saldım bugün. Yarın daha güzel sağlıklı menü ile karşınızda olcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?