Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada bugün yediklerimide sayayım;

Sabah; 07:45
1 büyük bardak Ayran
3 - 4 adet ceviz

ara; 09:15
1 Şekersiz sütlü Filtre Kahve

ara; 11:30
1 kase Ezogelin çorba ( hastanede acıkınca saçma bir şey yemektense çorba içeyim dedim tabi ekmeksiz )

ara; 12:45
1 Şekersiz Çay

ara; 13:30
1 kutu Ayran ( çok acıkınca bastırsın dedim )

Öğle; 15:15
1 büyük kase marul salatası
1 kase chialı yoğurt

ara; 16:45
1 Fincan Bitkisel çay

Akşam ; 18:15
3 parça kırmızı et ( haşlama kavurma arası bir şey dünden kaldı bitsin dedim )
1 büyük kase salata

Şu anda da yine bitkisel bir çay içiyorum bir saat sonrada 2 dilim ananasımla yeşil çayımı içer kapanışı yaparım
Gün içinde 2 litre su içtim ama o yatana kadar 3 litre olur

Aslında çok sık birşeyler yiyip içtim gerginlikten ama gün içinde abartılı bir şey yok heee itiraf edeyim kızların jelibon şekerlerinden 2 denecik ağzıma attım

Sizce nasıl bir menü

Bence cok hafif ve güzel bir menü

menümü yazayım ben de sonra mesajları okuyayım eve anca girdim yine :)

sabah : 2 kepçe ezogelin çorbA
öğlen : et döner
300 ml ayran
ara : bir şişe meyve suyu (normalde tüketmiyorum ben şekeri yüksek die ama ayakta durmaktan şekerim düşüyordu içiverdim )

akşam : 3 y.k bulgur pilavı
3 y.k türlü

Benim menü...

Kahbalti..
1 tabak zeytinyağli kereviz
1 tabak yoğurtlu kereviz salatasi
1 büyük bardak tuzsuz ayran
Bikac yudum 3 bir arada..cok tatli olduğu icin vazgectim içmekten

Öylen...
1 tabak zeytinyağli kereviz
1 tabak yogurtlu kereviz salatasi
1 catal salcali makarna..
1 kücük kurabiye

Akşam..
1 kirmizi paprika
1 kaşik otlu labne peynir
1 elma
1 bardak kefir...

Toplam kalori..898..
Dün zeytinyağli kereviz ve salatasini yaptim cocuklar beyenmedi yine bana kaldi.mecbur ben bitirmek zorunda kaldim ama olsun saglikli beslendim icim rahat.

çok güzel bir menü bence zaten senin sonuçlar da güzel oluyor :)

çok geçmiş olsun canım ben anlıyorum seni benim de kedim var hasta görmek insanı çok yıpratıyo inşallah çabcak sağlığına kavuşur

mesajların hepsini okuyamadım ne oldu en son omuz durumu :)

Bugün FTR doktoruna gittim MRımı inceledi ve diğer doktor gibi buda ameliyat kaçınılmaz dedi Hee ben hemen ameliyat ol demiyorum dedi ilk etapta Fizik Tedaviyle ağrılarını azaltıp Ameliyatı erteleyebildiğimiz kadar erteleyelim dedi Ellerde güç kaybı olmadığı an öteleyebiliriz dedi ama ellerde güç kaybı başlarsa en kısa zamanda Ameliyat olman şart dedi
15 Seans Fizik Tedavi göreceğim hatta yarın hemen başlıyorum ve hafta içi her gün saat 16:00da hastanede olmam gerekiyormuş

Bu arada hazır seni yakalamışken sorayım sen bilirsin Fizik tedaviye giderken özel bir kıyafet falan lazım mı ( eşortman altı falan yada günlük kıyafetlerle gidebilirmiyim )
Ne yapacaklarını bilmiyorum açıkçası ama yedek Tshirt yanıma alayım ne olur ne olmaz diyorum

Bu arada şu YAZİO Programına göre ( kalori hesabı ) bugün 377 Kcal almışım Bana biraz az gibi geldi ama yazdıklarımdan gram fazla yok Acaba hakikaten okadar az mı oldu yoksa ben mi şaşırdım miktar bakımından

Kızlar bana müsaade Eşim dükkanda sıkışmış elindeki işleri yetiştiremiyor gelip alayım senide bir saatte olsa yardım et bana yoksa ben baş edemiyeceğim bu akşam dedi

Allahtan oturduğum yerde yapıyorum da sıkıntı olmaz şükür ağrım da yok
Gelince damlarım yine nasılsa

istersen bir tişört al yanına, ama sana gerekli egzersizleri yaptırcak çok ihtiyacın olmaz

Bugün yediklerim

Sabah,
Tereyağda yumurta
3 zeytin
peynir
yarım dilim çavdar ekmek

Ara,
Kabak çekirdeği yarım avuç

Öğle,

Kıymalı tarhana çorba
Yarım dilim çavdar ekmek

Ara,
1 kare bitter
filtre kahve

Akşam,
Ali nazik

Ara,
yarım armut

70 dk. yürüyüş

İyi akşamlar bugünkü menüm;
Sabah yine iştahsızlık var yiyemiyorum acısı akşama çıkıyor.
Öğlen peynirli domatesli sandviç+ kahve
Akşam: 8-9 tane kaşarlı mantar+ yarımdan az ekmek
Atıştırmalık biraz mısır cipsi bir bardak kola
Bugün kendime biraz ödül gibi oldu kedim biraz daha iyi olunca ben de saldım bugün. Yarın daha güzel sağlıklı menü ile karşınızda olcam:)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bu sabah biraz daha dinç uyanabildim Kuzuyu birazdan hazırlayıp okula göndereyim de kahvaltımı rahat rahat yaparım
Bugün itibaren yediklerimin kalorisini bende hesaplamaya başlayacağım Tabiki Sibele devam ama onun listesine göre yemek seçimlerimi kaloriye bakarak yapmayı planlıyorum karbonhidrat değeri en az olanı seçmek adına

Canım sabahları yemediğin için akşam acısı çıkıyor dediğin gibi bu sabah inşallah şöyle güzel bir kahvaltıyla güne başla emin ol hiç canın kaçamak yapmak istemez Dün serbest gün ilan etmiş farz et kendini ama cumaya kadar gram kaçamak yapmadan devam
Birde her gün daha sık görelim seni bak listeye gireceksin ( ama güzel bir eksi beklerim ona göre ) heee eğer eksi olmazsa bildirimin bir sonraki haftaya kalırsın ( bir nevi minik ceza belki o zaman karbonhidratı az daha eksik tutarsın )
Bu arada kedinin iyileşmesine çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…