- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
gelsin sporlar hadi kızlar 15 dk bile olsa
tabi çok fark edio ben 15-20 dk spor yaptğım zaman kilo veriyorum şimdi kaç haftadır düzgün yediğim halde durdu kilo vermem ondan metabolizmayı hızlandırmak lazımKesinlikle 15 dakika diyip geçmemek lazım onunda mutlaka bir faydası olur
tabi çok fark edio ben 15-20 dk spor yaptğım zaman kilo veriyorum şimdi kaç haftadır düzgün yediğim halde durdu kilo vermem ondan metabolizmayı hızlandırmak lazım
sana tam hangi tedaviyi uyguldıklarını bilmediğim için yorum yapamıyorum ama sen belirt onlara ama ağrı kesici de yazmış olmalı doktorunCanım yaa sen bilirsin belki yada fizik tedaviye gidenler de tecrübelerini aktarabilirNedense benim ağrılarım daha fazla oldu bu akşam normal midir acaba
sana tam hangi tedaviyi uyguldıklarını bilmediğim için yorum yapamıyorum ama sen belirt onlara ama ağrı kesici de yazmış olmalı doktorun
Kızlar diyestisyene gidenleriniz bana isimlerini verebilir mi sorun değilse
İyi akşamlar kızlar bu ara affedin az giriyorum toparlanacak ama. Kaç gündür mutfağa girip yemek de yapamıyordum doğru düzgün bugün girdim. Bugünkü menüm,
Sabah, kan testine gittiğim için aç kaldım yine öğlene kadar.
Öğle patatesli yağsız gözleme +ayran
Akşam; haşlanmış havuçlu patatesli tavuk (tam hasta yemeği ama çok severek yiyorum)
Gece atıştırması olarak da bir dilim ananas ve bir bardak süt
Kızlar diyestisyene gidenleriniz bana isimlerini verebilir mi sorun değilse
Günaydın hayırlı günler dilerim :)) çok rahatsızım soğuk algınlığı sanırımHiç halim yok
çok saol :))Geçmiş olsun .. Dinlemiyorsun bir de bebekten dolayi onun etkisi var tabii ..
Merhaba haftaya girebilirim listeye sanırım artık. Artık yarışa dahil olmak istiyorum. Yeni yıl hedefim zor gibi 65 istiyordum ama şurada iki hafta içinde bana 5 kilo verdirecek diyet söylerseniz valla koşa koşa girerim o listeyeSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün sabah 07:00de uyandım ama tabi doktora kan tahlili vereceğim için bu saat oldu kahvaltı etmedimAslında karnım doğal olarak acıktı ama sadece az bir şey su içeceğim ki bütün tahlillere uygun olayım sonra aç karnına niye gelmedin olmasın
Küçük kuzuyu uyandırayım dedim babası kılıklı bir 5 dakika daha dedibende o ara sizlere bakayım dedim
Valla kağıtta HOTPACK yazıyordu gerçi bir şey daha yazıyordu ama o sanırım öncesinde uyguladığı kremli masaj ( hafif soğuttu)
Doktor hiç ilaç yazmadı ama yarın gittiğinde ordaki kızlara sorarım olmadı ona göre cuma erken gidip konrtol fişi alıp tekrar doktorla görüşürüm
Benim gittiğim diyetisyenin adı Sibel BaysalFacebookdan da bakabilirsin İstanbul Avrupa yakasında olanlara kesinlikle tavsiye ederim Sultançiftliğinde ama Beşiktaştan bile gelenler var
Hatta İnstagramdan beni takip eden hiç tanışmadığım bir kız bile ona başladı ve süper kilolar verdiHer defasında Ablacığım Allah razı olsun senden vesile oldun diyip durur
Çok güzel bir menü canıminşallah faydasını da görürsün
Bu arada sen ne zaman tamam yoğunluğum bitti artık aranızdayim düzenli olarak dersen hemen o hafta o zaman seni listeye alalım
Merhaba haftaya girebilirim listeye sanırım artık. Artık yarışa dahil olmak istiyorum. Yeni yıl hedefim zor gibi 65 istiyordum ama şurada iki hafta içinde bana 5 kilo verdirecek diyet söylerseniz valla koşa koşa girerim o listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?