Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yarın sabah tekrar Hastaneye yollanıyorum Bu seferde dâhiliyeye randevu almıştım sabah erkenden aç karnına gideceğim yağıma tuzuma baktırayım bayadır baktırmamıştım Bakalım ne çıkacak sonuçlar

tabi çok fark edio ben 15-20 dk spor yaptğım zaman kilo veriyorum şimdi kaç haftadır düzgün yediğim halde durdu kilo vermem ondan metabolizmayı hızlandırmak lazım

Canım yaa sen bilirsin belki yada fizik tedaviye gidenler de tecrübelerini aktarabilir Nedense benim ağrılarım daha fazla oldu bu akşam normal midir acaba

Canım yaa sen bilirsin belki yada fizik tedaviye gidenler de tecrübelerini aktarabilir Nedense benim ağrılarım daha fazla oldu bu akşam normal midir acaba
sana tam hangi tedaviyi uyguldıklarını bilmediğim için yorum yapamıyorum ama sen belirt onlara ama ağrı kesici de yazmış olmalı doktorun

İyi akşamlar kızlar bu ara affedin az giriyorum toparlanacak ama. Kaç gündür mutfağa girip yemek de yapamıyordum doğru düzgün bugün girdim. Bugünkü menüm,
Sabah, kan testine gittiğim için aç kaldım yine öğlene kadar.
Öğle patatesli yağsız gözleme +ayran
Akşam; haşlanmış havuçlu patatesli tavuk (tam hasta yemeği ama çok severek yiyorum)
Gece atıştırması olarak da bir dilim ananas ve bir bardak süt

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün sabah 07:00de uyandım ama tabi doktora kan tahlili vereceğim için bu saat oldu kahvaltı etmedim Aslında karnım doğal olarak acıktı ama sadece az bir şey su içeceğim ki bütün tahlillere uygun olayım sonra aç karnına niye gelmedin olmasın
Küçük kuzuyu uyandırayım dedim babası kılıklı bir 5 dakika daha dedi bende o ara sizlere bakayım dedim

sana tam hangi tedaviyi uyguldıklarını bilmediğim için yorum yapamıyorum ama sen belirt onlara ama ağrı kesici de yazmış olmalı doktorun

Valla kağıtta HOTPACK yazıyordu gerçi bir şey daha yazıyordu ama o sanırım öncesinde uyguladığı kremli masaj ( hafif soğuttu )
Doktor hiç ilaç yazmadı ama yarın gittiğinde ordaki kızlara sorarım olmadı ona göre cuma erken gidip konrtol fişi alıp tekrar doktorla görüşürüm

Kızlar diyestisyene gidenleriniz bana isimlerini verebilir mi sorun değilse

Benim gittiğim diyetisyenin adı Sibel Baysal Facebookdan da bakabilirsin İstanbul Avrupa yakasında olanlara kesinlikle tavsiye ederim Sultançiftliğinde ama Beşiktaştan bile gelenler var
Hatta İnstagramdan beni takip eden hiç tanışmadığım bir kız bile ona başladı ve süper kilolar verdi Her defasında Ablacığım Allah razı olsun senden vesile oldun diyip durur

Çok güzel bir menü canım inşallah faydasını da görürsün
Bu arada sen ne zaman tamam yoğunluğum bitti artık aranızdayim düzenli olarak dersen hemen o hafta o zaman seni listeye alalım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Doktora gidip geldim sonra da hemen Kahvaltımı yaptım
Doktor dosyama bakınca sen çalışmıyorsun sanırım boş vakitlerinde hastanedesin dedi gülerek son zamanlarda tabi sık sık aynı hastaneye gidince FTR doktoru meğer geçen kan aldığında bütün değerlerime bakmış ( bana sağ olsun sadece sonucun iyi demişti ama neye baktığını söylemedi tabi çıktı da vermeyince bilmiyordum ) Bir tek B12 ve D vitamini değerlerime bakılmadığı için onları yazdı sağ olsun sonuçlar ayın 20sinde çıkacakmış ama ben bilgisayardan bakarım belki daha evvel çıktığını görürsem daha erken öğrenirim

Bu arada küçük kuşumun yüzmede sırası gelmiş ayın 18ine kadar tekrar gidip kayıt yenileme yapacağım
Duyunca havalara uçacak kuzum

Eşimde biraz evvel kendini iyi hissetmediği için eve geldi kaç gündür fazla yoruldu birde artık bıkkınlık geldi çünkü iş yerinde de işini bitirip sonra bütün gün boş boş oturuyor yoğunluk olmadığı için Büyük kızda bugün okula gitmeyecekmiş yetiştirilecek bir çizimi var diye Anam hepsi evde ben mi evi terk etsem

Merhaba haftaya girebilirim listeye sanırım artık. Artık yarışa dahil olmak istiyorum. Yeni yıl hedefim zor gibi 65 istiyordum ama şurada iki hafta içinde bana 5 kilo verdirecek diyet söylerseniz valla koşa koşa girerim o listeye

Merhaba kızlar,
bana detoks etkisi yapan ve şişkinlik, kabızlık problemleri için kısa şok diyet önerebilir misiniz? Sadece metabolizmamı hızlandırmak istiyorum. Yani böyle ayda bir kez uygulayabileceğim bünyeyi şaşırtan bir diyet??? benim problemim diyet de yapsam metabolizmanın aynı seyretmesi.

Tamamdır canım o zaman cuma senide listeye dahil ediyorum ama bak her gün paylaşım isterim 1 kere de olsa
Bu arada yağ yakımı için benim Diyetisyenim Ananas ve kivi öneriyor hatta gece son ara öğünüm 2 dilim ananas Birde Yeşil çayını ihmal etme canım bol suyuda içersen eminim seninde tartı daha güzel sonuçlar gösterecektir Rakama takılma önemli olan yağdan gitmesi

Dün mahallemizin kuaförü ( aynı apartmanda da oturuyoruz ) uzun zaman aradan sonra beni yürürken gördü ( genelde arabayla geçerken deng geliyordum yada o dükkanda çalışırken ben selam verip geçiyordum tam göremiyordu beni )
Bizim evin bayırından çıkarken uzaktan kızımın yanında görünce kendi kendine Allah Allah bu kızın yanındaki kim demiş İnanılmaz fark var Helal kız sana dedi hatta ben işte bir 20 kg daha vermek istiyorum diyince yok kız 10 kg gitse yeter baya ufaldın dedi
İnanılmaz mutlu oldum ama onada dedim yok 20 kg daha gitmesi gerekiyor dedim Yani yağdan gidince çok daha zayıf duruyor insan kimse benim 89 - 90 kglarda olduğuma inanmıyor

Bu hafta sonuç stresi sardı beni bu gün korkunun ecele faydası yok diye pataşojiden alıp dr gösterdim başka dr di beni takip eden izindeymiş daha memnun kaldım gerçi ilaçlar sürekli benimle artık6 ayda bir kontrol yılda bir defa endoskopi kontrol amaçlı sıkı takip edilmelisin falan moralim sıfır oldu (babam mide hastalığından çok çekti ameliyat falan oldu 54 yaşında vefat etti o çektikleri geldi aklıma öylemi olacak diye ağlamalı çıktım ordan başka hastanede dr abim var ora ağlayarak girdim biraz konuştuk biraz sakinleştim kısaca yediklerime dikkat edicem aç kalmayacak az az sık sık yiycem...bi liste yapıcam yiyebilir gıdaları bu akşam hata yaptım mesale mercimek yasakmış evdekilere pilavını yaptım bende 4 kaşık bulgur atmadan salataya kattım yedim falan işte böyleyken böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…