Bu hafta sonuç stresi sardı beni bu gün korkunun ecele faydası yok diye pataşojiden alıp dr gösterdim başka dr di beni takip eden izindeymiş daha memnun kaldım gerçi ilaçlar sürekli benimle artık6 ayda bir kontrol yılda bir defa endoskopi kontrol amaçlı sıkı takip edilmelisin falan moralim sıfır oldu (babam mide hastalığından çok çekti ameliyat falan oldu 54 yaşında vefat etti o çektikleri geldi aklıma öylemi olacak diye ağlamalı çıktım ordan başka hastanede dr abim var ora ağlayarak girdim biraz konuştuk biraz sakinleştim kısaca yediklerime dikkat edicem aç kalmayacak az az sık sık yiycem...bi liste yapıcam yiyebilir gıdaları bu akşam hata yaptım mesale mercimek yasakmış evdekilere pilavını yaptım bende 4 kaşık bulgur atmadan salataya kattım yedim falan işte böyleyken böyle
Bu hafta sonuç stresi sardı beni bu gün korkunun ecele faydası yok diye pataşojiden alıp dr gösterdim başka dr di beni takip eden izindeymiş daha memnun kaldım gerçi ilaçlar sürekli benimle artık6 ayda bir kontrol yılda bir defa endoskopi kontrol amaçlı sıkı takip edilmelisin falan moralim sıfır oldu (babam mide hastalığından çok çekti ameliyat falan oldu 54 yaşında vefat etti o çektikleri geldi aklıma öylemi olacak diye ağlamalı çıktım ordan başka hastanede dr abim var ora ağlayarak girdim biraz konuştuk biraz sakinleştim kısaca yediklerime dikkat edicem aç kalmayacak az az sık sık yiycem...bi liste yapıcam yiyebilir gıdaları bu akşam hata yaptım mesale mercimek yasakmış evdekilere pilavını yaptım bende 4 kaşık bulgur atmadan salataya kattım yedim falan işte böyleyken böyle
Bugün yediklerim
Sabah,
Karnabaharli yumurta
Yarım dilim ekmek
Ara,
Yarım avuç kabak çekirdeği
Öğle,
Mercimek çorbası
2 kornişon
1 kaşık yoğurt
Ara,
2 filtre kahve
1 kare bitter
Akşam,
Kıymalı karnabahar
Yoğurt
60 dk. Yürüyüş
Banucum sana komşumdan bahsetmiştim ya boyun fıtığından muzdarip .. Bugün ona sordum Fizikten sonra ağrın oldumu ..
Evet dedi hatta faydasinj 2.3 ay sonra gördüm. Fiziği ihmal etmesin çok faydasını görür dedi..
Ay inşallah canım ☺ Valla korkarak iş yapıyorum; ) dün eşime bile oturduğum yerde yardım ettim biraz oda onada kiyamadigim için
Ev işlerini bile hala abatmadan her gün az az yapıyorum daha beter olmasın diyeDoktordan tembihledi kendini kolla diye
Hayirli akşamlar kizlar ...doğaa Allah şifa versin sana..düşündüğün kadar kötü bir durum yoķtur Allahin izniylen ..takma kafana
Benim 3 öğünümde bugün yoğurtlu kabak salatasiylan gecti..yine benimkiler beyenmedi hepsi bana kaldi ..neyseki hepsini bitirebildim ..
Sabah ve öylen vaktinde ayriyeten yaninda birer kãze müsli yedim..akşam sadece yogurtlu kabak salata..
Toplam kalori ..1113...
İyi akşamlar bugünkü menüm,
Sabah; iki tane peynirli poğaça + bir fincan kahve ( ben dikkat edicem dedikçe arkadaşlar mis gibi poğaçalar getiriyor ev yapımı olunca dayanamıyorum)
Öğle; elma ve kahveyle geçiştirdim.
Akşam; acılı domates çorbası + soya soslu tavuk.
Bugün tekrar su içmeye zorladım kendimi ilk defa bir günde 1.5 litre su içtim. Ama su içerken yoruluyorum sanki. İnsanın canı hiç mi su istemez
Bencede güzel menün.iyi akşamlar kızlar bugün yoğun bir gündü yine menümü paylaşayım hemen
sabah : iki kepçe yayla çorbası
öğlen : bir kase mercimek
bir kabak dolması
3 kaşık yoğurt
ara : sütlü filtre kahve
akşam : 8 kaşık menemen
2 dilim t.buğday ekmeği
toplam : 904 kalori
bugünkü menümü çok beğendim hem lezzetli hem sağlıklı hem de doyurucuydu gece açlık bastırmadı hiç çok şükür
İyi akşamlar herkese.
Menüm:
Kahvaltı yoğurt kaymağı az pide petek balı ve yağda iki yumurta
Geç öğle yemeği iki lahmacun ve ayran
Akşam biraz çerez, çekirdek ve çay
iyi akşamlar kızlar bugün yoğun bir gündü yine menümü paylaşayım hemen
bir kabak dolması
3 kaşık yoğurt
2 dilim t.buğday ekmeği
bugünkü menümü çok beğendim hem lezzetli hem sağlıklı hem de doyurucuydu gece açlık bastırmadı hiç çok şükür
iyi akşamlar kızlar bugün yoğun bir gündü yine menümü paylaşayım hemen
bir kabak dolması
3 kaşık yoğurt
2 dilim t.buğday ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?