Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün yediklerim

Sabah,
Karnabaharli yumurta
Yarım dilim ekmek

Ara,
Yarım avuç kabak çekirdeği

Öğle,
Mercimek çorbası
2 kornişon
1 kaşık yoğurt

Ara,
2 filtre kahve
1 kare bitter

Akşam,
Kıymalı karnabahar
Yoğurt

60 dk. Yürüyüş

Geçmiş olsun doğacım
Allah beterjnden korusun üzülme canım.
Yediklerine dikkat edersen çok sorun yasamazsin canım.
Ülsermi peki ne dediler. ?

Banucum sana komşumdan bahsetmiştim ya boyun fıtığından muzdarip .. Bugün ona sordum Fizikten sonra ağrın oldumu ..
Evet dedi hatta faydasinj 2.3 ay sonra gördüm. Fiziği ihmal etmesin çok faydasını görür dedi..

Selamın aleyküm kızlar; )

Herkese hayırlı akşamlar

Büyük kızım yine bilgisayar başındaçizim yapınca ben yine telefona kaldım :)
Son ara öğünü de yaptım

Hatta aklimdayken yediklerimi de yazayım;

Sabah 11:00de
1 haşlanmış yumurta
2 tk Lor
5- 6 dal maydanoz
1 adet salatalık
1fincan naneli limonlu yeşil çay

Ara 12:00de
1 fincan bitkisel çay

Öğle 13:30
1 büyük kase marul salatası yağsız
Bol yoğurtlu kabak ( yemek niyetine )

Ara 15:00de
1 fincan şekersiz Nescafe

Ara 17:00de
2 adet kivi
1 fincan Maydanoz suyu

Akşam 18:30
2 kepçe Meriçmek çorbası
1 kase marul salatası yağsız bol limonlu

Son ara 20:00de
2 dilim Ananas
1 fincan Yumuşak icimli Yeşil çay

Çok şükür bugün de güzel geçti beslenme açısından; ) 2 litre de şu icildi yatan kadar 3 olur oda

Rabbim şifa verir inşallah canım; ) Aminnn
Fazla sıkıntı yapmamaya çalış canım Allah korusun babacigini çok erken kayıp etmişsin ama inşallah senin Ailenle uzun bir ömrün olsun. ..Amin
Bazen fazla takilinca beynimiz bize oyun oynayabiliyor hem iyi düşün iyi olsun

Harika bir menü canım Afiyet olsun

Ay inşallah canım ☺ Valla korkarak iş yapıyorum; ) dün eşime bile oturduğum yerde yardım ettim biraz oda onada kiyamadigim için
Ev işlerini bile hala abatmadan her gün az az yapıyorum daha beter olmasın diye Doktordan tembihledi kendini kolla diye

Kesinlikle çok dikkat et canım.
Sağlıktan ötesi yok .

Kızlar Fatsecrete göre 691 kcal almışım
Nedense bana biraz az gibi geldi Gerci mutfak tartım yok ama aşağı yukarı okadar çıkınca sanki biraz az gibi geldi gerçi 100 - 200 kcal olarak yanilmis olsamda gayet az kçal almışım

Bu arada o programı da sadece karbonhidrat miktarını göreyim Protein ağırlıklı olup olmadığını göreyim diye yukledim ama hep karbonhidrat fazla gibi görünüyor 2 gündür
Neyse aynen devam nasılsa Sibel gerçekleri göreceğim yağdan ne kadar gitti diye

Hayirli akşamlar kizlar ...doğaa Allah şifa versin sana..düşündüğün kadar kötü bir durum yoķtur Allahin izniylen ..takma kafana

Benim 3 öğünümde bugün yoğurtlu kabak salatasiylan gecti..yine benimkiler beyenmedi hepsi bana kaldi ..neyseki hepsini bitirebildim ..
Sabah ve öylen vaktinde ayriyeten yaninda birer kãze müsli yedim..akşam sadece yogurtlu kabak salata..

Toplam kalori ..1113...

İyi akşamlar bugünkü menüm,
Sabah; iki tane peynirli poğaça + bir fincan kahve ( ben dikkat edicem dedikçe arkadaşlar mis gibi poğaçalar getiriyor ev yapımı olunca dayanamıyorum )
Öğle; elma ve kahveyle geçiştirdim.
Akşam; acılı domates çorbası + soya soslu tavuk.

Bugün tekrar su içmeye zorladım kendimi ilk defa bir günde 1.5 litre su içtim. Ama su içerken yoruluyorum sanki. İnsanın canı hiç mi su istemez

Bende dün yoğurtlu kabak yapmişti evdekiler daha doğrusu büyük kız sevmez Ufaklık az yedi esimde normalde sever ama onada ben vermedim Başka bir şey yiyince teklif etmedim bugün öğlen bitirdim ben tadını çok sevdim; )

Canım eminim o pogacalar erimistir akşama kadar; ) ama bir dahakine 1 taneyle kal
Suyuna istersen aromalandirabilirsin salatalık limon yada sevdiğin başka bir meyve bile olabilir suda durdukça aroması geçer suya daha istekli içersin belki

iyi akşamlar kızlar bugün yoğun bir gündü yine menümü paylaşayım hemen

sabah : iki kepçe yayla çorbası
öğlen : bir kase mercimek
bir kabak dolması
3 kaşık yoğurt
ara : sütlü filtre kahve
akşam : 8 kaşık menemen
2 dilim t.buğday ekmeği

toplam : 904 kalori
bugünkü menümü çok beğendim hem lezzetli hem sağlıklı hem de doyurucuydu gece açlık bastırmadı hiç çok şükür

Bencede güzel menün..sen hangi kalori sayimi programini kullaniyorsun

İyi akşamlar herkese.
Menüm:
Kahvaltı yoğurt kaymağı az pide petek balı ve yağda iki yumurta
Geç öğle yemeği iki lahmacun ve ayran
Akşam biraz çerez, çekirdek ve çay

Gayet güzel bir menü canım İnşallah bol eksi olarak döner sana

Bende çok beğendim; ) İnşallah sende bol eksi olarak döner ♡♡♡

Harika afiyet olsun...
Sahalara döndün artık :)

Bugün ben de yoğurtlu dereotlu kabak planlıyorum aksam kendim için. .
Zaten çok severim Banu ve perihan sizde görünce canım çekti :)
Sağlık menu paylaşımı Bu anlamda faydalı oluyor örnek teşkil ediyor :)

Selamın aleyküm kızlar

Herkese hayırlı sabahlar ♡♡♡

Çok şükür bugünde erkenden uyandım; )
Kuzey hazırlayıp gönderdikten sonra bir güzel sağlıklı kahvaltimi yaptım; )
Öğlen büyük kızı okula bırakıp hocasiyla görüşüp ordan ufakligi okuldan alıp Anneme bırakacağım sonrada bir kahve içip Fizik Tedavi için hastaneye yollanirim

Bugun inşallah hepimiz çok daha dikkatli beslenip bol suyumuzu içip yarın sabah çok daha güzel rakamlar göreceğiz

Bu arada kaç gündür karbonhidrat değeri en az olan besinleri inceliyorum
Mesela süzme peynirde çok az karbonhidrat varmış görünce çok sevindim
Günlük 50 % altında karbonhidrat tüketmeye özen göstereceğim zayıflamak için sartmış bu kalori takibi o bakımdan çok yardımcı oluyor çünkü herşey yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…