Evet barsak a kadar inmiş ..inşallahGeçmiş olsun doğacım
Allah beterjnden korusun üzülme canım.
Yediklerine dikkat edersen çok sorun yasamazsin canım.
Ülsermi peki ne dediler. ?
Oglenlik ne yesem diye düşünüyorumMercimek çorbası var ama karbonhidrat değeri yüksek diye pek yemek istemiyorum açıkçası
Bakalim biraz düşüneyim belki aklıma daha güzel bir şey gelirolmadı artık olanı yerim akşam nasılsa tavuk göğüs kavururum Karbonhidrat değeri sıfır ♡♡♡♡
Ayy süperSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡
Hastaneye geldim Fizik Tedavi için bekliyorum
Büyük kızın okuluna arada gitmeye karar verdimkızımın sınıf arkadaşı beni öğrenci sandi Annem diyince ayyy çok benziyorsunuz çok tatlı bir Annen varmış dedi Tam ona kikirderken Müdür yardımcısı ders başladı niye hala koridordasiniz diye Öğrencileri kovalarken dönüp bize siz ne bekliyorsunuz dedi Sonrada ay çok af edersiniz dizide öğrenci sandım dedi Resmen koptum tabi bizimki biraz bozuldu peş peşe olunca
Öğretmen gelinceye siz ne hala derse girmediği dedi kızıma sonra bana dikkatli bakınca oda ay Pardon inanın öğrenci sandım dediDedim yok yok ben haftanın 2 günü buraya geleyim Moral oldu bana dedim
Şükür kızıma çok memnun hocasio hatta bu kadar mükemmel olsun diye uğraşma dedibenimle ilgilenmekten cizimine odaklanamadi diyince sıkıntı yok ben ona zaten ek süre vereceğim dedi ♡♡♡♡
Çok mutlu oldu kuzum
İyi akşamlar
Bu günkü yediklerim
8.30-2 dilim çavdar ekmeği
Peynir-4 zeytin-1 kapya biber
13-1 tabak pirinç pilavı
Salata-ayran
17.30-2 haşlanmış yumurta
Salata- ayran-1 dilim ekmek
Su 1 lt
Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡
Hastaneye geldim Fizik Tedavi için bekliyorum
Büyük kızın okuluna arada gitmeye karar verdimkızımın sınıf arkadaşı beni öğrenci sandi Annem diyince ayyy çok benziyorsunuz çok tatlı bir Annen varmış dedi Tam ona kikirderken Müdür yardımcısı ders başladı niye hala koridordasiniz diye Öğrencileri kovalarken dönüp bize siz ne bekliyorsunuz dedi Sonrada ay çok af edersiniz dizide öğrenci sandım dedi Resmen koptum tabi bizimki biraz bozuldu peş peşe olunca
Öğretmen gelinceye siz ne hala derse girmediği dedi kızıma sonra bana dikkatli bakınca oda ay Pardon inanın öğrenci sandım dediDedim yok yok ben haftanın 2 günü buraya geleyim Moral oldu bana dedim
Şükür kızıma çok memnun hocasio hatta bu kadar mükemmel olsun diye uğraşma dedibenimle ilgilenmekten cizimine odaklanamadi diyince sıkıntı yok ben ona zaten ek süre vereceğim dedi ♡♡♡♡
Çok mutlu oldu kuzum
Ne demek 1 tabak pirinç pilavı
Aksam çok iyi olmuş tebriks
Diyetkolik ve fatsecreti kullanıyorumBencede güzel menün..sen hangi kalori sayimi programini kullaniyorsun
Teşekkürler :) sonunda döndüm çok şükürHarika afiyet olsun...
Sahalara döndün artık :)
Ayy süper...ben olsam bende cok mutlu olurdum
İyi akşamlar
Bu günkü yediklerim
8.30-2 dilim çavdar ekmeği
Peynir-4 zeytin-1 kapya biber
13-1 tabak pirinç pilavı
Salata-ayran
17.30-2 haşlanmış yumurta
Salata- ayran-1 dilim ekmek
Su 1 lt
Bugün yediklerim
Sabah,
Karnabaharlı yumurta
Yarım dilim ekmek
Öğle,
Mercimek çorbası
Yeşil soğan
Ara,
Avuç içi kadar karışık ceviz badem dut kurusu kuru üzüm ve pestil
Filtre kahve
Akşam,
Yoğurtlu kabak
1 rafadan yumurta
Yarım saat sonra Türk Kahvesi
70 dk. Yürüyüş
Bende menümü yazayim unutmadan...
Kahvalti...
1 kaze sütlü müsli
2 dilim pirinc patlaği
2 dilim kaşar peynir
1/2 kaki
Öylen...
1 tabak sebzeli Bulgur pilavi
1 kaze karişik salata
1 parca beyaz peynir
Akşam ...
1 sari paprika
1 kaşik otlu labne peynir
1 dilim kaşar peyniri...
Toplam kalori ...965 ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?