Gecmiş olsun anlem..Allah bebeğine acil şifalar versin...ben hallederim simdi yüzdeni hesaplamayi..Yüzde hesaplayamadim Kusura bakmayın bebek rahatsız doktora gittim güncel kilom 72.9
Amin inşallah Çok saol cnm Allah razı olsunGecmiş olsun anlem..Allah bebeğine acil şifalar versin...ben hallederim simdi yüzdeni hesaplamayi..
Yüzde hesaplayamadim Kusura bakmayın bebek rahatsız doktora gittim güncel kilom 72.9
canim adina cok sevindim maşalah sana..85 kiloya az kalmiş..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar tekrar
Halimden de anlaşıldığı gibi çooook mutluyum
Açıkçası evde sabah yine düz 89 kgyu gördüm ve kendi kendime len 100 gr eksik olsaydı da listeye girseydim dedim
Veeee iki hafta sonunda Sibelde resmen sonucu görünce çığlık atasım geldi
88,6 kg
Listeye hemen kendimi de ekliyorum
Çıkışta Ayşeyle bir güzel yemek yedik tabiki sağlıklı şeyler ( minak bir zararlı var ama hesabımı kitabımı yapıp da yedim) Akşamlık da evde dünden kalan göğüs vardı onu yerim ki bozulmasın hem saf protein dengeleme garanti olsun
Bugün Annemin doğum günü ve kızkardeşim akşam Annemlere çaya gidelim dediHatun Tiramisu yapmış amaaaa ben tabiki asla yemeyeceğim Yanımda götürürüm kivimi onlar yesin pastalarını
Karbonhidrat olayını Sibele de danıştım hiç bir sakıncası yokaslında yediğin zaten 4 kaşık hesaplamasan da olur dedi ama böyle benim içim daha rahat oluyor ve çok hoşuma gitti bu olay
canim adina cok sevindim maşalah sana..85 kiloya az kalmiş..
Çok komik dimiKız ben onu bayrak felan sandıydım dı
Geçmiş olsun nesi var?Yüzde hesaplayamadim Kusura bakmayın bebek rahatsız doktora gittim güncel kilom 72.9
cok beyendim menünü..börek yemişsin ama dengeliİyi akşamlar kızlar. Menüm gelsin:
Kahvaltı yağda pastırmalı iki yumurta, az pide ve bal
Öğlen bir dilim ıspanaklı peynirli börek ve çay
Ara iki lokum ve çay
Akşam yarım ayva
Beni perişan etti Kaç gündürCanım kuzuna çok çok geçmiş olsunRabbim acil şifalar versin ...Aminnn
Umarım çabucak toparlanır da sende daha rahat olur aramıza daha sık gelirsin
Amin çok Saol dişi çıkacak güya ya ne zormuşGeçmiş olsun nesi var?
Zor sorma 6.ayda da uyku düzeni şaşıyor felaket. Gece hiç uyumuyoruzBeni perişan etti Kaç gündürgazı bitti şimdide dişi başladı ( İnşallah çok saol
Amin çok Saol dişi çıkacak güya ya ne zormuş
Sağolasın canım böyle dengeledim mecburen. Böreğin geri kalanını komşuya verdimcok beyendim menünü..börek yemişsin ama dengeli
Benim bugünki yediklerimde yine saglikli hafif besinler..tek kacamağim 11 yaşindaki kizimla beraber kurabiye yapmiştik bikac gün önce ondan 1 adet yedim ..bugünde bitti...
Toplam kalori.. 1042..
İyi akşamlar kızlar,
Öncelikle sabah tartılamadığım için yazamadım bugün reglim başladı ve ağrı, sancı, soğuk terlemeyle birlikte öğlene kadar uyukladım öğle arası işe gittim haliyle yetişmeyen işlerden dolayı da geç çıktım.
Benim adetin ilk günü midem çok bulanır o yüzden yemek olarak hiçbir şey yemedim bugün. Biraz önce tartıldım 70.5 çıktım ya 300gr aldım bu hafta ya da regl şişkinliği ve akşam tartılmam yüzünden.
Bugün menü olarak yazabileceğim;
Öğlen: limonlu sıcak su, ekinezyalı çay, kahve ve üç dört kaşık yoğurt ile akşam ettim.
Akşam: iki dilim kadar süzme peynir ve çay.
Atıştırmalık bir dilim ananas
Adetimin ilk günleri böyle tuhaf geçiyor sıcak su torbası ve majezik sağ olsun en büyük kurtarıcım. Tatlı isteğimi bastırmak için gece yatmadan tarçınlı süt içeceğim.
Sağolasın canım böyle dengeledim mecburen. Böreğin geri kalanını komşuya verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?