Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

****8. Takım 548.Etap****

Yena ( 68,8 / 68,5 / 0,3 / 0,44 % )
doga3 ( 91 /90.8 / .2/ 0.22 % )
kittenlove ( 64 / 63,9 / 0,1 / 0,16 % )
perihan00 ( 64,2/ 62,9 / 1,3 / 2,03% )
anlem ( 73,3 /72,9 /0,4 / 0,55% )
mavimli ( 80,3 / 79,5 / 0,8 / 1,00 % )
adayaren38 ( 62 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( 1.ci izin )

8.Takım Ortalaması:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar tekrar

Halimden de anlaşıldığı gibi çooook mutluyum
Açıkçası evde sabah yine düz 89 kgyu gördüm ve kendi kendime len 100 gr eksik olsaydı da listeye girseydim dedim
Veeee iki hafta sonunda Sibelde resmen sonucu görünce çığlık atasım geldi

88,6 kg

Listeye hemen kendimi de ekliyorum
Çıkışta Ayşeyle bir güzel yemek yedik tabiki sağlıklı şeyler ( minak bir zararlı var ama hesabımı kitabımı yapıp da yedim ) Akşamlık da evde dünden kalan göğüs vardı onu yerim ki bozulmasın hem saf protein dengeleme garanti olsun

Bugün Annemin doğum günü ve kızkardeşim akşam Annemlere çaya gidelim dedi Hatun Tiramisu yapmış amaaaa ben tabiki asla yemeyeceğim Yanımda götürürüm kivimi onlar yesin pastalarını
Karbonhidrat olayını Sibele de danıştım hiç bir sakıncası yok aslında yediğin zaten 4 kaşık hesaplamasan da olur dedi ama böyle benim içim daha rahat oluyor ve çok hoşuma gitti bu olay

Yüzde hesaplayamadim Kusura bakmayın bebek rahatsız doktora gittim güncel kilom 72.9

Canım kuzuna çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ...Aminnn
Umarım çabucak toparlanır da sende daha rahat olur aramıza daha sık gelirsin

****8. Takım 548.Etap****

Oynakbasi34 ( 88.9 / 88.6 / 0.3 / 0,07 % ) 544.Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 5e bölündü
Yena ( 68,8 / 68,5 / 0,3 / 0,44 % )
doga3 ( 91 /90.8 / .2/ 0.22 % )
kittenlove ( 64 / 63,9 / 0,1 / 0,16 % )
perihan00 ( 64,2/ 62,9 / 1,3 / 2,03% )
anlem ( 73,3 /72,9 /0,4 / 0,55% )
mavimli ( 80,3 / 79,5 / 0,8 / 1,00 % )
adayaren38 ( 62 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( 1.ci izin )

8.Takım Ortalaması: 0,559 %

Kızlar ortalama fena değil gerçi derece biraz zor ama olsun haftaya hepimiz bomba gibi listeleri sallayacağız inşallah

Aklımdayken listemizi taşıyayım bende 1 saat sonra Anneme çıkacağız sonra aklımdan çıkmasın

canim adina cok sevindim maşalah sana..85 kiloya az kalmiş..

canim adina cok sevindim maşalah sana..85 kiloya az kalmiş..

Allah razı olsun valla öğlen beri sırıtarak dolanıyorum şarkılar türküler eşim bile hayırdır dedi görür görmez gerçi telefonla hemen müjdelemiştim ama yinede okadar beklemiyordu tepki
Ölçüm yapılırken az daha çığlık atıyordum hatta dedim 7leri görünce ağlarım herhalde

İyi akşamlar kızlar. Menüm gelsin:
Kahvaltı yağda pastırmalı iki yumurta, az pide ve bal
Öğlen bir dilim ıspanaklı peynirli börek ve çay
Ara iki lokum ve çay
Akşam yarım ayva

Benim bugünki yediklerimde yine saglikli hafif besinler..tek kacamağim 11 yaşindaki kizimla beraber kurabiye yapmiştik bikac gün önce ondan 1 adet yedim ..bugünde bitti...
Toplam kalori.. 1042..

İyi akşamlar kızlar,
Öncelikle sabah tartılamadığım için yazamadım bugün reglim başladı ve ağrı, sancı, soğuk terlemeyle birlikte öğlene kadar uyukladım öğle arası işe gittim haliyle yetişmeyen işlerden dolayı da geç çıktım.
Benim adetin ilk günü midem çok bulanır o yüzden yemek olarak hiçbir şey yemedim bugün. Biraz önce tartıldım 70.5 çıktım ya 300gr aldım bu hafta ya da regl şişkinliği ve akşam tartılmam yüzünden.
Bugün menü olarak yazabileceğim;
Öğlen: limonlu sıcak su, ekinezyalı çay, kahve ve üç dört kaşık yoğurt ile akşam ettim.
Akşam: iki dilim kadar süzme peynir ve çay.
Atıştırmalık bir dilim ananas
Adetimin ilk günleri böyle tuhaf geçiyor sıcak su torbası ve majezik sağ olsun en büyük kurtarıcım. Tatlı isteğimi bastırmak için gece yatmadan tarçınlı süt içeceğim.

Canım kuzuna çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ...Aminnn
Umarım çabucak toparlanır da sende daha rahat olur aramıza daha sık gelirsin
Beni perişan etti Kaç gündür gazı bitti şimdide dişi başladı ( İnşallah çok saol

Geçmiş olsun nesi var?
Amin çok Saol dişi çıkacak güya ya ne zormuş

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Sonunda Annemlerden eve gelebildik
Kızkardeşim söylediği gibi tiramisu yapmış Ama ben herkes Pastadan yerken sadece son ara öğünümü yaptım bir ara Annem bir çatal al bari dedi ama asla işim olmaz dedim Okadar güzel rakam görmüşken bir anlık zevk için o emeğimi hiçe sayarmıyım hiç

Hemen aklımdayken yediklerimi de yazayım;

Uyanınca; 700 ml su

Kahvaltı; 08:15de
1 parça Süzme Peynir
1 adet salatalık
4 - 5 dal Maydanoz

ara; 11:30da
1 fincan yumuşak içimli Yeşil çay
( diyetisyendeydim ve normalde oradaki ikramlık grisinilerden yerdim ama o rakamı gördükten sonra ağzıma bile sürmedim )

Öğlen; 14:00de
( Ayşeyle Diyetisyen çıkışı yemek yedik )
Tavuk Dünyası Menülerini bilenler bilir normalde yanında makarna vardır ama ben Garsona Makarna yerin extra Salata istiyorum dedim
4 - 5 kaşık kadar sebzeli Tavuk tava ( kremasız diye onu tercih ettik )
Bol salata
( heee bir tek fazladan ortaya ufak boy patates kızartması söyledik onada Fatsecretten baktım öncesinde normal patates kızartmasından çok daha az karbonhidrat içeriyor diye gönül rahatlığı ile yedik zaten kişi başına 10 tane ancak düşmüştür )

ara; 16:30da
1 fincan sade Nescafe ( Makineden di ama Filtre olduğunu sanmıyorum )

Akşam; 18:00de
4 kaşık kadar Tavuk sote ( yağsız tavada pişene kadar çevirdim oda dünden kalanı buzluğa atmamıştım bozulmasın diye yedim açıkçası Biraz Tavuk günü gibi oldu ama halimden memnunum )

son ara Annemde ; 19:30da
1 adet kivi
1 ufak bardak demleme çay

Yarım saat sonrada 1 Fincan yeşil çay içtim yumuşak içimli

Şimdide Mısır püsküllü çayımı içiyorum değişiklik olsun diye
Gün içinde 2 litre kadar su içtim ( yatana kadar bir 700 ml daha olur o şişem hazır dibimde nasılsa )

Toplam aldığım kalori bugün; 818 Kcal
Karbonhidrat olarak sadece yüzde 19 tüketmiş oldum yani mikemmellllll bir sonuç benim için

İnşallah bütün haftayı da güzel bir şekilde tamamlar cumaya bomba gibi bir sonuç bildiririm

Benim bugünki yediklerimde yine saglikli hafif besinler..tek kacamağim 11 yaşindaki kizimla beraber kurabiye yapmiştik bikac gün önce ondan 1 adet yedim ..bugünde bitti...
Toplam kalori.. 1042..

Süpersin canım Cumaları iple çeker oldum artık

Çok geçmiş olsun Bende gelmeyince dedim yoğunluğu var herhalde Bildirim olmayınca tabi ekleyemedim ama eminim haftaya çok daha güzel ve eksi bir rakam görürsün listede ve güzel bir giriş yaparsın

Sağolasın canım böyle dengeledim mecburen. Böreğin geri kalanını komşuya verdim

Canım aklında bulunsun pişmiş de olsa buzluğa atabilirsin kalanı Ben genelde öyle yapıyorum Annem börek yapıp çok fazla verdiğinde hem biri geliceğiz diye bir gün önce haber verince hemen buzluktan aşağı indiriyorum sabaha kadar çözülüyor hatta istersen tavada yada fırında az da ısıtabiliyorsun Benim buzlukta genelde 1 pişirim de olsa sarma ( çiğden atıyorum onu ) bir pişirimlik sigara böreği ( kuzunun canı çekince çıkartıp bir kaç tane kızartıyorum ) birde işte arada Anne böreğim oluyor Benim arkadaşım hatta kurabiye falan yapınca bir tarif fazladan yapıp hamur halinde buzluğa atıyor sonra misafir geleceği zaman çıkartıp sadece şekillendirip pişiriyor ve inan müthiş oluyor her yaptığı Gerçi artık ağzıma sürmüyorum ama çok nadiren ucundan bir lokma alınca bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…