Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ne güzel yürümüşsun. .
Biz de yüzmeden geldik mayıstım kaldım çay içiyorum.
Haftaiçi ev işi yapamadım. Şöyle yalandan bi temizlik yapsam fena olmaz..

Son düzenleme:
merhabalr kızlar hafta sonu nasıl geçiyorr :)

ben de şimdi geldim dersten eve öğle arası 15 dk olduğu için koştura koştura çorba içmiştim ondan çok acıktım tabi ,en son yoğurtlu yulaf yaptım akşam yemeğine kadar tutsun beni diye.
şu bi kaç haftadır iştah olarak çok garip bir dönemdeyim sürekli açım ama hiçbir şeyi beğenmiyorum canım çekmiyor .sonra gittim çok sevdiğim şeyler de yedim yok yine aynı hiç tatmin olmuyorum yediğimden, sonra önümde ne varsa yiyorum ama tatmin olmadığım için aşırı çok yiyorum bu sefer .
siz napıyorsunuz böyle bir durumda ? şu yulafı bile sırf ekmek arası domates peynire sarmamak için yaptım canım istediğnden değil o ekmeği yemeye kalksam en az yarım ekmek keser beni

menüm
sabah : kepek ekmeğine domates peynirli sandviç

ara : 4 tane fıstık

öğlen : bir kase mercimek çorbası

ara : 4 y.k yulaf +4 y.k yoğurt + 1/2 y.k chia tohumu
ara 2 : bir dilim kepek ekmeği ,2 dilim ince salam

akşam : 2 tane tavada uskumru
salata
toplam : 1113 kalori
spor : 15 dk pilates doga3

Yediklerim şöyle,

Sabah,
Peynir
Zeytin
Yumurta

Öğle,
Tarhana krep

Ara,
Havuc

Akşam,
Köfte
1 parça lahana turşu
Yarım dilim ekmek

Ara,
Kestane

Bugün ben biraz kalori sinirini aştim malesef...kalori hakkim 1238 ..ama ben 1349 tükettim bugün..111 kalori fazla...geneldede 1000 kaloriyi aşmamaya gayret ediyordum ..cocuklar pasta istedi hesap yapmayi unutarak 1 dilimde ben yedim..sonra hesapladim ama iş işten gecmiş oldu...neyse artik cumaya kadar en kücük kacamak bile yasak bana..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Kızlar bugün inanılmaz y0rucu ama bir okadar keyifli geçti gün benim için
Ufaklığı Anneme bırakıp Büyük kızım ve bir arkadaşıyla birlikte alışverişe çıktık Hesapta büyük cadıya mont alacaktık ya hatun ya beğenmedi yada beğendiği dar geldi ve bir büyüğü yoktu
Yinede keyifliydi çünkü ben hem bol bol sohbet ettim kızlarla, hem bol bol yürüdük hemde girdiğimiz bütün mağazalarda artık nasıl bir psikolojiye girdiysem ha bire kendime birşeyler baktım eskiden aman denemeden alayım olursa giyerim olmazsa zayıflayınca giyerim diye kenara atardım aldıklarımı şimdi ise alacağım yoksa bile dur şunu bir deneyeyim diyorum hiç üşenmeden

Bir ara çok güzel bir gömlek beğendim ama maalesef bedeni 42 idi Olurmu olmaz mı derken amannnn en fazla denerim kabinde de olmazsa en azından yakışma ihtimalini görürüm zayıflayınca alırım diye düşündüm Ama kabinde o an çığlık atmamak için kendimi zor tuttum çünkü tam üzerime oturdu gömlek
Dünyalar benim oldu o an inanın Evlendiğimden beri ilk kez ( 19 sene oldu neredeyse ) Alışverişten zevk aldım Yakışırmı diye düşündüğüm şeyleri de tek tek denedim
Senelerdir hayalini kurduğum kısa dar deri çeketler vardı ama en büyük beden L kalmıştı onuda denedim ve cuk üzerime oturdu

Tabi kilo vermeye devam edeceğim için çok fazla abartmak istemedim ve sadece 1 tane 42 beden gömlek aldım kendime
Eşim çok beğendi ki bende çok uzun zamandır o gömleklerden istiyordum ama hiç üzerime olanını bulamamıştım Aslında Deri çeketli resmimi görünce de keşke onuda alsaydın dedi ama o an kızımın daha çok ihtiyacı var diye ona almak istedim o yüzden de biraz almadım birde nasılsa birazda daha çok zayıflayıp sonra daha ufak bedenini alırım diyorum

Öğlen yemeğimi evde yiyip de çıktım ama tabi biz gezmelere doymayınca ( iki ayrı AVM gezdik ) inanılmaz acıktım ve kızlarla gidip ikinci AVMyi talan etmeden önce bir güzel sağlıklı ve kaçamaksız karnımı doyurdum Yediklerimi de birazdan yazarım

Bugün ki yediklerim;

Uyanınca ; 700 ml su
1 büyük fincan şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; 08:30da
2 dilim Süzme Peynir
4 - 5 dilim maydanoz
1 fincan Yumuşak içimli Yeşil çay

ara; 11:45de
1 fincan maydanoz suyu
1 dilim Ananas

Öğlen; 14:00de
4 Yk kadar Haşlanmış kabak
2 Yk kadar yağsız tavada az sotelediğim kırmızı ve yeşil biber
3 yk kadar sarımsaklı yoğurt
1 tabak marul salatası ( bol limonlu )

ara;
1 fincan Şekersiz Nescafe

Akşam; 19:00da
1 porsiyon mantarlı Tavuk ( tabiki kremasız )
1 büyük Tabak salata ( yağsız )

son ara;
1 fincan Yumuşak içimli Yeşil Çay
1 dilim ananas

Şimdide son bir Nescafe içiyorum oda yatmadan tıkasın da gece açlıktan uyanmayayım
Şu ancak 2 litre içtim ama yatana kadar onu 2.5 yaparım ( yarım saat içinde yatarım nasılsa )

Yediklerim Fatsecrete göre 732 Kcal ama tabi ben her zaman 300 Kcal eksik hesaba kattığımı düşünerek yapıyorum hesabımı sonuçta program insan işi yanılabilirler dimi ama
He kendimi hafif ve çok vicdanen rahat hissettiğim için yanlış bir şey olmadığına eminim beslenme açısından

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

Bugün şükür 07:00de uyandım Keyif kahvemi içtim sonrada küçük kuzuyla birlikte kahvaltı ettik diğer miskinler hala uyuyor
Bir aksilik olmasa bugün evdeyiz bende fırsat o fırsat biraz temizlik yaparım ki hafta içi daha rahat olayım Sabah sabah Temizlik hastalarını izlemiş olmam da bunda büyük etken Ne zaman izlesem hemen temizliğe girişiyoruz Ailecek Allahtan eşim uyuyorda hadi hemen başlayalım demedi
Bazen hep diyorum kızlar olmasa ev bu kadar dağılmaz bende sanırım sırf can sıkıntısından temizlik yaparım yok yok hayatta işim olmaz ayağı yanmış kedi gibi gezerim kocamla

Mutfağı temizleyip çok az kaldı ama deterjanı bitti Hemen çıkıp kürünü dün unuttuğum Yüzme kaydını yenileyin dönüşü de marketten deterjan alıp kaldığım yerden devam edeyim
Gitmeden de makineye çamaşır atayım makineye ki geldiğimde sereyim

Kilolar gittikçe temizlik daha kolay gelmeye başladı
Tabi boynumun fazla zorlamadan yapıyorum ufak molalarà

Ama çıkmadan şöyle kocamla karşılıklı birer keyif kahvesi içelim gelinceye yemegimi yerim

Kızlar eşimle keyif kahvesini içip önce havuza kayıt için gittim şansa tahlili süresi dolmuş yenisini yarına kadar istediler
Sağlık ocağı ücretsiz yapıyor ama en az 2 gün bekletilir eee adamda tekrar yedeğé düşer ve 2 aydan önce sıra gelmez dediği için mecbur ozele geldim kızlarla

Kan ve idrar tahlilinde sonucunu beklerken sizlerde bakayım dedim
Hemen sonuçlarına dönüşü teslim ederim de aklımda kalmasın zaten kuzununda aklı çıkıyor gidemezsem diye

Kizlar tostlarini yerken bende sade Nescafe içiyorum; )

Bence program doğru hesaplıyo kuş kadar yemişsin daha ne kadar çıksın kalori :)

İyi akşamlar kızlar bugün dengeli bir gün oldu
Sabah : yoğurtlu chialı yulaf ezmesi
Öğlen : fırında tavuk baget
150 g yoğurt
Akşam : 1 patatesin kızartması
2 dilim kepek ekmeği
Bergamotlu yeşil çay
Aralarda da öğün öncesi sonrası fındık yedim :)
Toplam :1080 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…