Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de normalde buzluğa atıyorum :)) dediğin gibi misafire süper oluyor. Bu sefer buzlukta yer yoktu bebekler için malzemeler de eklenince böyle oldu :) buzluğum çok büyük değil
Bu arada gün boyu azmine bayıldım ben kesin kaçamak yapardım dışarı çıkınca o yüzden evde oturuyorum dermişim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir Haftasonu diliyorum

Bu sabah geç yatmama rağmen sabah 07:30da uyandım Bol su ve şekersiz Türk kahvemle güne başlayıp keyifle Kahvaltımı yaptım
Küçük kuzu tam kahvemi içerken uyandı Hafta içi 5 dakika daha diye uyumak isteyen Cadı git babanın yanına yat daha erken dediğim halde uykum yok diye tutturdu Neyse onunda kahvaltı faslı aradan çıktı

Bugün belki eşimle yine Eminönüne ineriz Hem gitmişken taze kahvemi de alırım inşallah Biraz ağrım var ama az yürümekten bir şey çıkmaz inşallah
Öğleden sonra da büyük kızla AVMye gidelim diyoruz hatunun kışlık çeketi yok ( ısrarlarıma rağmen bir türlü almıyordu sonunda ikna oldu şükür )
Ufaklığı yanımıza alırız diye düşünüyorum ama bakalım baş başa gidelim derse artık onu Anneme bırakırız yoksa ikiside kapışıp benim burnumdan getirirler heee kendi isteyerek yanımıza alırsa çok eğlenceli geçer de bazen çok didişiyorlar

Canım inan kilolar gittikçe insan daha çok vicdan yapıyor Okadar emeği çöpe atmaya kıyamıyor insan hee çok sık olmaması lazım tabiki yoksa ipin ucu kaçabilir maazallah

Sabah sabah kızımla ders yapıyoruz
Normalde cuma eve gelir gelmez yapardı da dün ben fizik tedaviye gidip dönüşte de akşam Annemlerde olunca kaldı hemen tutturdu yapalım da kafam rahat olsun diye

Bu sabah tartıda yarım kilo daha gitmişti. Tartı günlerimiz cumartesi olmalıymış

Yine sonlara kalmişiz...8.olmuşuz tahmin etmiştim böyle olacağini ..ama haftaya daha iyi olcaz inşallah

Senin yüzden bizi sonuncu olmaktan kurtardı Perihan.
Haftaya inş biz sırtlarınırız takimi. .

Allah can sağlığı versin de ne yapalım :)) ama cennet niye annelerin ayakları altında çok iyi anlamaya başladım :))

Esin yardimci olmuyormu arada dahi olsa ..
Yarım saat bile kıvrılmak nasıl iyi gelirdi hatırlıyorum da..
Sabah sabah kızımla ders yapıyoruz
Normalde cuma eve gelir gelmez yapardı da dün ben fizik tedaviye gidip dönüşte de akşam Annemlerde olunca kaldı hemen tutturdu yapalım da kafam rahat olsun diye

Kolay gelsin size canım. . Bizim de 11 de yüzme var onu bekliyoruz :)
Odevin bi kısmı yapıldı geri kalanIda gün için de yapar ..

Merhabalar erken kalktım gene canım istemeye istemeye yürüyüşe gittik kızımla 1 saat yürüdük halsiz hissediyorum spor yaptıkca açılırım inşallah gel kahvaltı yap bu saat oldu keyif çayımı içiyorum sonrada sağı solu bi toplayım

Haftaya tekrar yüzme yarışı var kurtuluş günü etkinliği yarında koşu var gitmek isterim kızda sabah gideliiiim dedi ama babası uyuzdur göndermez ama baharda 19 Mayıs'ta falan halk koşuları oluyor onlara katılmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…