Ben de normalde buzluğa atıyorum :)) dediğin gibi misafire süper oluyor. Bu sefer buzlukta yer yoktu bebekler için malzemeler de eklenince böyle oldu :) buzluğum çok büyük değilSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sonunda Annemlerden eve gelebildik
Kızkardeşim söylediği gibi tiramisu yapmışAma ben herkes Pastadan yerken sadece son ara öğünümü yaptım bir ara Annem bir çatal al bari dedi ama asla işim olmaz dedim Okadar güzel rakam görmüşken bir anlık zevk için o emeğimi hiçe sayarmıyım hiç
Hemen aklımdayken yediklerimi de yazayım;
Uyanınca; 700 ml su
Kahvaltı; 08:15de
1 parça Süzme Peynir
1 adet salatalık
4 - 5 dal Maydanoz
ara; 11:30da
1 fincan yumuşak içimli Yeşil çay
( diyetisyendeydim ve normalde oradaki ikramlık grisinilerden yerdim ama o rakamı gördükten sonra ağzıma bile sürmedim)
Öğlen; 14:00de
( Ayşeyle Diyetisyen çıkışı yemek yedik)
Tavuk Dünyası Menülerini bilenler bilir normalde yanında makarna vardır ama ben Garsona Makarna yerin extra Salata istiyorum dedim
4 - 5 kaşık kadar sebzeli Tavuk tava ( kremasız diye onu tercih ettik)
Bol salata
( heee bir tek fazladan ortaya ufak boy patates kızartması söyledik onada Fatsecretten baktım öncesinde normal patates kızartmasından çok daha az karbonhidrat içeriyor diye gönül rahatlığı ile yedikzaten kişi başına 10 tane ancak düşmüştür )
ara; 16:30da
1 fincan sade Nescafe ( Makineden di ama Filtre olduğunu sanmıyorum )
Akşam; 18:00de
4 kaşık kadar Tavuk sote ( yağsız tavada pişene kadar çevirdimoda dünden kalanı buzluğa atmamıştım bozulmasın diye yedim açıkçası Biraz Tavuk günü gibi oldu ama halimden memnunum )
son ara Annemde ; 19:30da
1 adet kivi
1 ufak bardak demleme çay
Yarım saat sonrada 1 Fincan yeşil çay içtim yumuşak içimli
Şimdide Mısır püsküllü çayımı içiyorum değişiklik olsun diye
Gün içinde 2 litre kadar su içtim ( yatana kadar bir 700 ml daha olur o şişem hazır dibimde nasılsa )
Toplam aldığım kalori bugün; 818 Kcal
Karbonhidrat olarak sadece yüzde 19 tüketmiş oldumyani mikemmellllll bir sonuç benim için
İnşallah bütün haftayı da güzel bir şekilde tamamlar cumaya bomba gibi bir sonuç bildiririm
Süpersin canımCumaları iple çeker oldum artık
Çok geçmiş olsunBende gelmeyince dedim yoğunluğu var herhalde Bildirim olmayınca tabi ekleyemedim ama eminim haftaya çok daha güzel ve eksi bir rakam görürsün listede ve güzel bir giriş yaparsın
Canım aklında bulunsun pişmiş de olsa buzluğa atabilirsin kalanıBen genelde öyle yapıyorum Annem börek yapıp çok fazla verdiğinde hem biri geliceğiz diye bir gün önce haber verince hemen buzluktan aşağı indiriyorum sabaha kadar çözülüyor hatta istersen tavada yada fırında az da ısıtabiliyorsun Benim buzlukta genelde 1 pişirim de olsa sarma ( çiğden atıyorum onu ) bir pişirimlik sigara böreği ( kuzunun canı çekince çıkartıp bir kaç tane kızartıyorum ) birde işte arada Anne böreğim oluyor Benim arkadaşım hatta kurabiye falan yapınca bir tarif fazladan yapıp hamur halinde buzluğa atıyor sonra misafir geleceği zaman çıkartıp sadece şekillendirip pişiriyor ve inan müthiş oluyor her yaptığı Gerçi artık ağzıma sürmüyorum ama çok nadiren ucundan bir lokma alınca bayılıyorum
Hadi yaYine sonlara kalmişiz...8.olmuşuz tahmin etmiştim böyle olacağini ..ama haftaya daha iyi olcaz inşallah
Ben de normalde buzluğa atıyorum :)) dediğin gibi misafire süper oluyor. Bu sefer buzlukta yer yoktu bebekler için malzemeler de eklenince böyle oldu :) buzluğum çok büyük değil
Bu arada gün boyu azmine bayıldım ben kesin kaçamak yapardım dışarı çıkıncao yüzden evde oturuyorum dermişim
Allah can sağlığı versin de ne yapalım :)) ama cennet niye annelerin ayakları altında çok iyi anlamaya başladım :))Zor sorma 6.ayda da uyku düzeni şaşıyor felaket. Gece hiç uyumuyoruz7. Ayda dişlerin devamı geliyor
Günaydın iyi hafta sonları dilerim :))) uykusuz ve yorgun ben :))
aol cnm inşallah :)))Sanada Günaydın canımAllah yardımcın olsun inşallah düzene girer herşey de sende biraz dinlenmiş olursun
Ben de :))Allah can sağlığı versin de ne yapalım :)) ama cennet niye annelerin ayakları altında çok iyi anlamaya başladım :))
Bu sabah tartıda yarım kilo daha gitmişti. Tartı günlerimiz cumartesi olmalıymışSelamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir Haftasonu diliyorum
Bu sabah geç yatmama rağmen sabah 07:30da uyandımBol su ve şekersiz Türk kahvemle güne başlayıp keyifle Kahvaltımı yaptım
Küçük kuzu tam kahvemi içerken uyandıHafta içi 5 dakika daha diye uyumak isteyen Cadı git babanın yanına yat daha erken dediğim halde uykum yok diye tutturdu Neyse onunda kahvaltı faslı aradan çıktı
Bugün belki eşimle yine Eminönüne inerizHem gitmişken taze kahvemi de alırım inşallah Biraz ağrım var ama az yürümekten bir şey çıkmaz inşallah
Öğleden sonra da büyük kızla AVMye gidelim diyoruz hatunun kışlık çeketi yok ( ısrarlarıma rağmen bir türlü almıyordu sonunda ikna oldu şükür)
Ufaklığı yanımıza alırız diye düşünüyorum ama bakalım baş başa gidelim derse artık onu Anneme bırakırız yoksa ikiside kapışıp benim burnumdan getirirlerheee kendi isteyerek yanımıza alırsa çok eğlenceli geçer de bazen çok didişiyorlar
Canım inan kilolar gittikçe insan daha çok vicdan yapıyorOkadar emeği çöpe atmaya kıyamıyor insan hee çok sık olmaması lazım tabiki yoksa ipin ucu kaçabilir maazallah
Bu sabah tartıda yarım kilo daha gitmişti. Tartı günlerimiz cumartesi olmalıymış
Bu sabah tartıda yarım kilo daha gitmişti. Tartı günlerimiz cumartesi olmalıymış
Yine sonlara kalmişiz...8.olmuşuz tahmin etmiştim böyle olacağini ..ama haftaya daha iyi olcaz inşallah
Allah can sağlığı versin de ne yapalım :)) ama cennet niye annelerin ayakları altında çok iyi anlamaya başladım :))
Sabah sabah kızımla ders yapıyoruz
Normalde cuma eve gelir gelmez yapardı da dün ben fizik tedaviye gidip dönüşte de akşam Annemlerde olunca kaldı hemen tutturdu yapalım da kafam rahat olsun diye
normalde yardımcı oluyor ama oda grip olmuş yanına yaklasmiyor hasta olur diye :)) Ah ben on dk bile razıyım gece :))Esin yardimci olmuyormu arada dahi olsa ..
Yarım saat bile kıvrılmak nasıl iyi gelirdi hatırlıyorum da
Ya benim hep böyle oluyor şaka gibi gerçekten. Ama rejime bir cumartesi günü başlamıştım hatta buraya yazmıştım gel bizim gruba demiştiniz :) herhalde bünye öyle kabul etti haftalık tartıyıGenelde hep öyle oluyorsanırım tartı stresinden de olabilir
Haftaya tekrar yüzme yarışı var kurtuluş günü etkinliği yarında koşu var gitmek isterim kızda sabah gideliiiim dedi ama babası uyuzdur göndermezSenin yüzden bizi sonuncu olmaktan kurtardı Perihan.
Haftaya inş biz sırtlarınırız takimi. .
Esin yardimci olmuyormu arada dahi olsa ..
Yarım saat bile kıvrılmak nasıl iyi gelirdi hatırlıyorum da..
Kolay gelsin size canım. . Bizim de 11 de yüzme var onu bekliyoruz :)
Odevin bi kısmı yapıldı geri kalanIda gün için de yapar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?