Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cok güzel olmuş menün...toparlanmana senin adina sevindim

Merhaba herkese,
Bugünkü menüm:
Sabah; süzme peynir, birkaç zeytin ve kahve
Öğle: bir kase yayla çorbası ve çok az ekmek
Akşam: bir kase yayla çorbası ve sebzeli et kavurma
Bugün hem temizlik yaptım hem de akşam yemekten sonra bir saat kadar yağmurda yürüyüş yaptım. Üstüne bir kahve içip eve döndüm. Uzun zamandır ilk defa kendimi hafif ve enerjik hissettim bugün. Kilo olarak çok bir şey veremesem de burda bulunduğum süreçte bedenen incelmiş gibiyim 70 kiloyum ama 38 beden çok tatlı bir etek rahat oldu. Son bir yıldır hep 40 42 beden kıyafet alıyordum ama bugün incelmiş gördüm kendimi. 60 kiloyken giydiğim tüm elbiselerim duruyor ve daha yeni gibi olduklarından atmaya kıyamamıştım. İnşallah mart ayına kadar 60 kiloya düşmeyi planlıyorum. Yulbaşı hedefim 65 idi hiç değilse 67ye bile razıyım. son iki haftam var ve sporu artırmaya karar verdim yarın yeniden spor salonuna gidicem. Orada kayıtlarım var en azından ne kadar inceldiğimi onlar ölçüp kaydederlerse daha da azimlenirim gibi.

Menün hafif ama biraz az olmuş yediklerin..sabah kahvaltisina özelikle dikkat et ..benim en cok önemsediğim ögün sabah kahvaltisi

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür sonunda gelebilir Malum kızın havuz kaydı için çıkmıştım sonrada alisverisimi yaptım yalniz havuzda tekrar tahlil istediler ve yarın Son gün diyince hemen eve gelip yemegimi yedikten sonra kızlarla tahlile çıktık
Ordan havuza gittik sonuçlara ama satırı ben yanlış anlayıp bir tahlili fazla birinde eksik yapmışım
Neyseki Memur yardimci olmak için yarın getir sağlık karnesini hemen kaydını halledeyim dedi Aksilik onuda bulamadım ama yarın Fizik Tedavi için biraz erken çıkıp Sağlık ocağından yenisini cikarttiririm

Birazdan yediklerini de yazarım Eşim sağ olsun laptopa el koyunca cebe kaldım yine

Aaa bu arada aradım taradım sonunda bergamotlu yeşil çay buldum liptonunki ama doğuşun ki daha güzel sanki inşAllah aldığıma pişman alcam iki kutu aldım çünkü heryerde yok diye

Bende ara ara derken sonunda Acaili Ananaslı Yeşil Çayımı buldum
BİMde doğadan çaylarının arasında den gelince bende 2 tane aldım ama içimizi ben çok beğeniyorum zaten Tavsiye ederim

Anam tam yazacağım yediklerini yine dur şu iki bulasigi da yikiyayim dedim Mutfakta 1 kaşık bile kalmayınca mutlu olmaya başladım artık
Yalan yok eskiden temizlik yapmak zor geliyordu Kilolar gittikçe daha fazla zevk alır oldum temizlikten ♡♡♡♡

Gelelim yediklerime

Uyanınca; 700 ml şu ve şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı; 08:00de
2 dilim süzme peynir
1 adet salatalık
1/2 kırmızı biber
4-5dal maydanoz
1 fincan yumuşak içim yeşil çay

Ara; 11:00de
1 dilim Ananas
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

Ara; 12:30
1 şekersiz Türk Kahvesi

Öğlen : 14:00
4 kaşık kabak haşlama
3 - 4 kaşık biber kavurmasi
3 yk ev yoğurdu

Ara; 16:00de
1 fincan sıcak su + 1 tatlı kaşığı Çörek otu yağı

Aksam 19:00da
2 kepçe ıspanak çorbası
1 büyük kase marul salatası

Son ara ; 20:00de
1 fincan acılı Ananaslı yeşil çay
2 ince dilim ananas

Gün içinde 2 litre su içtim ve toplam fatsecrete göre 781 kcal almışım Gerci az fazladır yani programın yanılma payı göz önünde bulundurarak hesabı yapıyorum; )

Bu arada bugün evdekiler birde Zeytinli poğaça yaptım Tabiki tadına dahi bakmadım; )
Eşime yarın şirkette götürmesi için bir kısmını gönderirim kalan az birşey de artık iki gün çocuklara olur

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar; )

Gerci bu saatte benden başka uyanık yoktur ( bebisliler hariç )
Gece bir ara mutfağa girip bi buzdolabına yeltendim acikinca hatta tam peyniri elime aldım sonra tekrar kendi kendime buna ihtiyacın yok sonuçta sabah güzelce kahvaltının yapacaksın diyip yemeden gerisin geriye bıraktım; )
İçimdeki can çekişen obezi uyandirmanin alemi yok sonra yine başlar beynim bana ye ye sinyalleri göndermeye
Hemen yattım bir An önce sabah olsun diye de sabahın 04:30unda uyanmayi planlamamistim açıkçası

Daha çok erken az daha uyuyayim diye düşünürken boynuma felaket bir ağrı girdi Resmen kalıp gibi oturuyorum salonda
Bugun kesinlikle şu diyetisyendeki ölçümü yapan bayanın önerdiği doktorla da bir görüşelim bakalım o ne diyecek çekilir şey değil artık cidden

Neyse az hafifletir de kendime önce bir kahve yapayım sonrada bir güzel kahvaltısı ederim evdeki derin sessizlik eşliğinde

Aleyküm selam.

Tebrik ediyorum seni obez sesi dinlemedigin için.

Ağrının sebebi son günler temizlik alışveriş vb yuklendiginden olabilir. Daha dikkatli olmalısın bundan snra canım unutma...

oğlanın yerli mali haftası nedeniyle damla çikolatalı kurabiye yaptım.
Bugün ara öğün de kahveyle yiyeceğim 1 tane.

Son düzenleme:
Aaa bu arada aradım taradım sonunda bergamotlu yeşil çay buldum liptonunki ama doğuşun ki daha güzel sanki inşAllah aldığıma pişman alcam iki kutu aldım çünkü heryerde yok diye

Çok severim bergamot aromasını normal siyah çayı da öyle demlerim. Kokulu kokulu mis..

Ne güzel... boyun kaç. ? 70 kilo da 38 beden giymek harika.

Ben de hafifledikçe yürüyüş yapasım var hep. :)

Ço sevindim senin adına tartıdan çok kendni nasıl hissettiğin daha güzel bir ölçü insan sevdiği beden de oldu mu mutlu oluyo zaten :)

Selamın Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Karga kahvaltısını etmeden uyanıp buraya yazdıktan sonra ağrı biraz hafiflesin de öyle kahve yapayım kendime derken uyuya kalmışım gerçi iyi oldu kendime geldim birde öbür türlü gün geçmek bilmezdi
Kuzu Allahtan okul saati geçmeden uyandı da benide uyandırdı Okula ve işe bir posta gönderdikten sonra oturup güzelce kahvaltımı yaptım

Hatta şu an itibaren Akşamlık Kuru Fasülye bile pişti ( evdekilere yaptım ben yemiyorum tabiki )
Bir yandan Sağlık ocağını arıyorum küçük kızın aşı kartını kaybettim tekrar çıkartabilirmiyiz diye ama sağ olsunlar hiç biri cevap dahi vermiyor telefonlara Neyse nette araştırdım hemen 5 dakikada çıkarıyorlarmış artık Fizik Tedaviye gitmeden Sağlık ocağına yürüyerek giderim hem karneyi çıkartırırım hemde yürüyüş aradan çıkmış olur
Birde tabi unutmadan bugün şu Beyin Cerrahını arayacağım ( Diyetisyendeki ölçüm yapan bayanın tavsiye ettiği ) Bakalım o ne diyecek Elif whatsuppdan raporlarını göndersen bile yardımcı olur demişti gerçi gerekirse muayeneye de gidip MR CDsini gösteririm

Aleyküm selam.

Tebrik ediyorum seni obez sesi dinlemedigin için.

Ağrının sebebi son günler temizlik alışveriş vb yuklendiginden olabilir. Daha dikkatli olmalısın bundan snra canım unutma...

Ya yok aslında çok yüklenmiyorum hep aralarda molalar veriyorum ama işte bu gece de uykudan ağrıyla uyanınca eşimde ya artık yazık çektiğin eziyete şu doktorla görüş buda Ameliyat şart derse gereken işlemleri yapalım dedi

oğlanın yerli mali haftası nedeniyle damla çikolatalı kurabiye yaptım.
Bugün ara öğün de kahveyle yiyeceğim 1 tane.

Ben şu saat oldu hala tadına dahi bakmadım Yarısını zaten eşimle şirkete yolladım kalanlarıda evdekiler yer iki güne Eskiden olsa hiç affetmez daha fırından çıkar çıkmaz en az 3 tane kesin yerdim şimdi şükür ihtiyaç hissetmiyorum artık

Günaydınn herkesee verimli ve mutlu bir hafta geçiririz inşallah :) çalışıp da gününden tatmin olmak gibisi yok :)

Sanada Günaydın canım
İnşallah hepimiz için bol eksili bir hafta olur

Öğle Yemeğimi de yedim birazdan hazırlanıp okuldan kuzu aldıktan sonra Annemde 1 kahve içip önce sağlık ocağına sonrada Fizik Tedaviye gideceğim çıkışta da hastaneye yakın olan havuza yürüyüp kızın Son kaydını yaptıracağım; )

İnşallah cumaya kadar aynı istikrarla devam edip çok güzel sonuçlar alırım Tabiki aynı şey hepimiz için geçerli olur ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…