- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Cok güzel olmuş menün...toparlanmana senin adina sevindimİyi akşamlar kızlar bugün dengeli bir gün oldu
Sabah : yoğurtlu chialı yulaf ezmesi
Öğlen : fırında tavuk baget
150 g yoğurt
Akşam : 1 patatesin kızartması
2 dilim kepek ekmeği
Bergamotlu yeşil çay
Aralarda da öğün öncesi sonrası fındık yedim :)
Toplam :1080 kalori
Maşallah cumaya karşılığını bol bol görürsün :)Iyi akşamlar
Bugün kacamaksiz toplam kalori 990 harcadim...ve cumaya kadar size verdigim sözümü tutacağim
Teşekkür ederim bi kaç haftadır her açıdan verimsizdi düzeliyo şimdi :)Cok güzel olmuş menün...toparlanmana senin adina sevindim
Menün hafif ama biraz az olmuş yediklerin..sabah kahvaltisina özelikle dikkat et ..benim en cok önemsediğim ögün sabah kahvaltisiMerhaba herkese,
Bugünkü menüm:
Sabah; süzme peynir, birkaç zeytin ve kahve
Öğle: bir kase yayla çorbası ve çok az ekmek
Akşam: bir kase yayla çorbası ve sebzeli et kavurma
Bugün hem temizlik yaptım hem de akşam yemekten sonra bir saat kadar yağmurda yürüyüş yaptım. Üstüne bir kahve içip eve döndüm. Uzun zamandır ilk defa kendimi hafif ve enerjik hissettim bugün. Kilo olarak çok bir şey veremesem de burda bulunduğum süreçte bedenen incelmiş gibiyim 70 kiloyum ama 38 beden çok tatlı bir etek rahat oldu. Son bir yıldır hep 40 42 beden kıyafet alıyordum ama bugün incelmiş gördüm kendimi. 60 kiloyken giydiğim tüm elbiselerim duruyor ve daha yeni gibi olduklarından atmaya kıyamamıştım. İnşallah mart ayına kadar 60 kiloya düşmeyi planlıyorum. Yulbaşı hedefim 65 idi hiç değilse 67ye bile razıyım. son iki haftam var ve sporu artırmaya karar verdim yarın yeniden spor salonuna gidicem. Orada kayıtlarım var en azından ne kadar inceldiğimi onlar ölçüp kaydederlerse daha da azimlenirim gibi.
Aaa bu arada aradım taradım sonunda bergamotlu yeşil çay buldum liptonunki ama doğuşun ki daha güzel sanki inşAllah aldığıma pişman alcam iki kutu aldım çünkü heryerde yok diye
Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar; )
Gerci bu saatte benden başka uyanık yoktur ( bebisliler hariç )
Gece bir ara mutfağa girip bi buzdolabına yeltendim acikinca hatta tam peyniri elime aldım sonra tekrar kendi kendime buna ihtiyacın yok sonuçta sabah güzelce kahvaltının yapacaksın diyip yemeden gerisin geriye bıraktım; )
İçimdeki can çekişen obezi uyandirmanin alemi yoksonra yine başlar beynim bana ye ye sinyalleri göndermeye
Hemen yattım bir An önce sabah olsun diye de sabahın 04:30unda uyanmayi planlamamistim açıkçası
Daha çok erken az daha uyuyayim diye düşünürken boynuma felaket bir ağrı girdiResmen kalıp gibi oturuyorum salonda
Bugun kesinlikle şu diyetisyendeki ölçümü yapan bayanın önerdiği doktorla da bir görüşelim bakalım o ne diyecekçekilir şey değil artık cidden
Neyse az hafifletir de kendime önce bir kahve yapayım sonrada bir güzel kahvaltısı ederim evdeki derin sessizlik eşliğinde
Bu arada bugün evdekiler birde Zeytinli poğaça yaptımTabiki tadına dahi bakmadım; )
Eşime yarın şirkette götürmesi için bir kısmını gönderirimkalan az birşey de artık iki gün çocuklara olur
Aaa bu arada aradım taradım sonunda bergamotlu yeşil çay buldum liptonunki ama doğuşun ki daha güzel sanki inşAllah aldığıma pişman alcam iki kutu aldım çünkü heryerde yok diye
Merhaba herkese,
Bugünkü menüm:
Bugün hem temizlik yaptım hem de akşam yemekten sonra bir saat kadar yağmurda yürüyüş yaptım. Üstüne bir kahve içip eve döndüm. Uzun zamandır ilk defa kendimi hafif ve enerjik hissettim bugün. Kilo olarak çok bir şey veremesem de burda bulunduğum süreçte bedenen incelmiş gibiyim 70 kiloyum ama 38 beden çok tatlı bir etek rahat oldu. Son bir yıldır hep 40 42 beden kıyafet alıyordum ama bugün incelmiş gördüm kendimi. 60 kiloyken giydiğim tüm elbiselerim duruyor ve daha yeni gibi olduklarından atmaya kıyamamıştım. İnşallah mart ayına kadar 60 kiloya düşmeyi planlıyorum. Yulbaşı hedefim 65 idi hiç değilse 67ye bile razıyım. son iki haftam var ve sporu artırmaya karar verdim yarın yeniden spor salonuna gidicem. Orada kayıtlarım var en azından ne kadar inceldiğimi onlar ölçüp kaydederlerse daha da azimlenirim gibi.
Anam tam yazacağım yediklerini yine dur şu iki bulasigi da yikiyayim dedimMutfakta 1 kaşık bile kalmayınca mutlu olmaya başladım artık
Yalan yok eskiden temizlik yapmak zor geliyorduKilolar gittikçe daha fazla zevk alır oldum temizlikten ♡♡♡♡
Ço sevindim senin adına tartıdan çok kendni nasıl hissettiğin daha güzel bir ölçü insan sevdiği beden de oldu mu mutlu oluyo zaten :)Merhaba herkese,
Bugünkü menüm:
Aleyküm selam.
Tebrik ediyorum seni obez sesi dinlemedigin için.
Ağrının sebebi son günler temizlik alışveriş vb yuklendiginden olabilir. Daha dikkatli olmalısın bundan snra canım unutma...
oğlanın yerli mali haftası nedeniyle damla çikolatalı kurabiye yaptım.
Bugün ara öğün de kahveyle yiyeceğim 1 tane.
Günaydınn herkesee verimli ve mutlu bir hafta geçiririz inşallah :) çalışıp da gününden tatmin olmak gibisi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?