Menün cok güzelBugün yediklerim,
Sabah,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Çeyrek dilim ekmek
Öğle,
1 kurabiye
1 poğaça
1 sarma
Aksam,
Tarhana çorba
Taze fasulye
1 saat yürüyüş
Yediklerim 1041 kcal.
Menün cok güzel
Ara sira olur böyle..insanin hegünü bir olmuyo ama güzel dengelemişsin..ve abartmamişsinPerihancım öğlen pek sağlıklı değil ama arada böyle yapıyoruz işyerinde..
Ben kurabiye götürdüm oglanin okuluna yaptıklarımdan ayırdım diğerleri poğaça sarma getirdiler gün formun da öğlen arası yaptık çok iyi oldu :)
Boyum 1.71 normalde korkuyordum olmaz diye ama kotondan bir etek buldum ve sanırım artık 38 40 arası kalıbına göre giyinmeye devam edebilirim :)Çok severim bergamot aromasını normal siyah çayı da öyle demlerim. Kokulu kokulu mis..
Ne güzel... boyun kaç. ? 70 kilo da 38 beden giymek harika.
Ben de hafifledikçe yürüyüş yapasım var hep. :)
Boyum 1.71 normalde korkuyordum olmaz diye ama kotondan bir etek buldum ve sanırım artık 38 40 arası kalıbına göre giyinmeye devam edebilirim :)
İyi akşamlar millet,
Bugün hiç oturmadan çalıştım ve topuklarım ağrıyor resmen spora gidemedim ama öğünlere dikkat ettim.
Sabah bir dilim süzme peynir yarım kadar simit ve kahve
Öğlen: bir dilim ananas bir elma ve kahve
Akşam: erişteli yeşil mercimek yemeği yaptım.
Tam kış yemeği bana göre ve çokça yapmışım yarın gündüz ve akşam yine aynısını yerim büyük ihtimalle.
Aslında ben ne yemek pişirsem iki gün yemek zorundayım tek tabaklık yemek pişirmeyi hiç beceremiyorumAfiyet olsun canımÖzellikle öğlen baya hafif olmuş
Erişte çok fazla değilse sıkıntı yapma canım benim diyetisyen çorbalara bile erişte katabilirsin demiştigerçi ben korkumdan bana yol su elektrik olarak döner diye koymuyorum ama bende çok severim erişteli Yeşil mercimeği
İki öğün yemek istemiyorsan buzluğa da atabilirsin buzdolabı poşetiyle
Benim Annem bir keresinde Bamyayı öğle fazla yapmış babamla ertesi gün yemek istemedikleri için buzluğa atmışbir kaç gün sonra ben gittiğimde çıkarmıştı çözülüp iyice kaynatınca inan sanki taze pişmiş gibiydi
Bende bugün Evdekilere Kuru fasülye pilav yaptım tabi her zamanki gibi Kuru baya oldubende yemeyince yarısından çoğu kaldı Artık yarın bitirirler sanırım hem benim yemek derdim kalmamış oluyor onlarla ilgili malum onlara diyemiyorum her gün benim yediğimi yiyin diye gerçi sesi çıkmaz eşimin öyle de desem ama kıyamadım adamcağıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?