Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yediklerimi de yazayım
Sabah 9.30
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir-4 zeytin
Öğlen 14.30
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir-3 zeytin-1 yumurta omlet
1 yemek kaşığından fazla tahin pekmez
Akşam 18.30
1 kase domatesli şehriye çorbası
1 kase yumurtalı ıspanak
Küçük kase yoğurt

Bügünki yediklerim....

Kahvalti...09.00
1 kaze meyveli sütlen yulaf lapasi
Birkac dilim mango
1 tatli kaşiği zahter
3 lokma ekmek
Kalori ...394

Öylen...14.00
100 gr.sotelenmiş baharatli tavuk göğsü
1 kücük kaze soya yoğurt
1 tatli kaşiği hardalli krem peynir
1 dilim tost makinasinda kizarmiş ekmek
1 hindiba
1/2 elma
Kalori.....414

Akşam...17.00
1 kücük kaze soya yoğurt
2 adet kornişon turşu
1 parça beyaz peynir
Kalori.....236..

Toplam kalori....1043

Bugün yediklerim,

Sabah,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Çeyrek dilim ekmek

Öğle,
1 kurabiye
1 poğaça
1 sarma

Aksam,
Tarhana çorba
Taze fasulye

1 saat yürüyüş

Yediklerim 1041 kcal.

Son düzenleme:
Menün cok güzel

Perihancım öğlen pek sağlıklı değil ama arada böyle yapıyoruz işyerinde..
Ben kurabiye götürdüm oglanin okuluna yaptıklarımdan ayırdım diğerleri poğaça sarma getirdiler gün formun da öğlen arası yaptık çok iyi oldu :)

Ara sira olur böyle..insanin hegünü bir olmuyo ama güzel dengelemişsin..ve abartmamişsin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür sonunda Laptobu büyük kızdan kurtarabildim Ne bitmez çizimleri dersleri varmış
Bugün yine kaçamaksız bir gün oldu çok şükür Sadece suyumu biraz yetersiz içtim oda dışarda sıkıntı oluyor diye ama yarın inşallah çok daha fazla içerim

Hemen aklımdayken yediklerimi de yazayım;

Uyanınca ; 700 ml su

Kahvaltı; 08:30da
2 dilim kadar süzme peynir
1 adet salatalık
4 - 5 dal Maydanoz
1/2 kırmızı biber
1 fincan yumuşak içim Yeşil çay

ara; 10:00da
2 dilim ananas ( baya inceydi )
1 fincan ananaslı Yeşil çay

Öğlen; 13:00de
4 yk kadar ıspanak
3 yk Yoğurt
1 büyük kase salata

ara; 14:30da
1 fincan şekersiz Nescafe

ara; 15:45
1 bardak sade filtre kahve ( hastanede hafif acıkır gibi oldum bastırsın diye yoksa uzun zamandır bukadar kahve içmedim )

Akşam; 19:00da
2 Kepçe Domates Çorbası ( minik bir tutam kaşar ekledim )
1 büyük kase Marul Salatası

son ara: 22:00de
1 adet Kivi + 1 fincan sıcak su

Fatsecrete göre hesapta sadece 551 Kcal almışım ( bana pek gerçekçi gelmedi ama olsun )
Su olarak ancak 1.5 litre içmişimdir ama yatana kadar onu en azından 2 litre yaparım

doga3 Canım spor olarak da bana bir 30 dakikacık daha ekle

Çok severim bergamot aromasını normal siyah çayı da öyle demlerim. Kokulu kokulu mis..

Ne güzel... boyun kaç. ? 70 kilo da 38 beden giymek harika.

Ben de hafifledikçe yürüyüş yapasım var hep. :)
Boyum 1.71 normalde korkuyordum olmaz diye ama kotondan bir etek buldum ve sanırım artık 38 40 arası kalıbına göre giyinmeye devam edebilirim :)

Bu arada Sağlık ocağından kızın Aşı kartını yenilettim gerçi aşı tarihleri sistemde o an sıkıntıdan görünmediği için üstüne aşıların hepsi tamam Annesi ekran resmini çekti diye not düştüler ( resmi artık saklamam lazım sanırım )
Havuzdaki görevli hemşire o şekilde kabul etti ama bu sefer de idrar tahlilinde Lökositi yüksek bu çocuk havuza giremez önce Antibiyotik kullanıp onu düşürmeniz lazım diye arıza çıkardı Aslında o an içimden len bizim arkadaşın kızını sağlık karnesini görmediğin halde kabul ettin bana mı gıcıklığın demek geldi ama tuttum kendimi
Sağ olsun kaydı yapan görevli bana 1 hafta daha mühlet verdi kaydını yapıyorum ama en geç 26sında gelip bana yeni idrar tahlili getirmen lazım değerlerin daha düşük olduğu dedi
Perşembe gününe Randevu aldım Çocuk doktorundan hazır ben nasılsa Fizik Tedaviye gideceğim kızıda yanıma alırım çıkışta çocuk doktoruna gösteririm
Hemşirenin imzalamadığı Forumu ve Tahlil sonuçlarını da yanımda götüreceğim Geçen seferde aynı şey oldu doktor değerleri görünce tekrar tahlile gerek yok bu kızın yüzmesinde hiç bir sakınca yok demiş ve formu imzaladığı için kaydını hiç sorgusuz mecbur kabul etmişlerdi
Bakalım bu seferde öyle olur inşallah çünkü kuzumun aklı gidiyor yüzmeye gidemeyecek diye
Ben yine ne olur ne olmaz Antibiyotik vereceğim tabi kıza Perşembe günü doktora gidene kadar en azından az da olsa düşmüş olur değerler Doktora da derim Hemşire öyle dedi diye mecbur başladım vakit kazanmak için

İyi akşamlar millet,
Bugün hiç oturmadan çalıştım ve topuklarım ağrıyor resmen spora gidemedim ama öğünlere dikkat ettim.
Sabah bir dilim süzme peynir yarım kadar simit ve kahve
Öğlen: bir dilim ananas bir elma ve kahve
Akşam: erişteli yeşil mercimek yemeği yaptım.
Tam kış yemeği bana göre ve çokça yapmışım yarın gündüz ve akşam yine aynısını yerim büyük ihtimalle.

Bu arada yarın tekrar bir doktorla görüşeceğim şu Ameliyat işini cidden artık fenalık geldi madem ameliyat diyor hepsi bari düzgün birini bulayım da kendimi ona göre ayarlayıp bir kaç ay sonra ameliyat olayım ( zaten sanırım sadece kışın yapıyorlarmış o tip ameliyatları )

Birde bugün bir arkadaş dedi boyun fıtığı ameliyatı için boynun yanından mı ne giriş yapıyorlarmış minik bir delikle Nette eminim bir sürü video vardır ama izleyip de iyice psikolojimi bozmak istemiyorum
Yarın doktora da son bir MR sonuçlarımı göstereyim sonra artık nerede olacağıma karar veririm inşallah gerçi bu yarın gideceğim doktora yurt dışından bile bir sürü insan geliyormuş ( inşallah bu ameliyat ücretine yansımamıştır vizitesi Allahtan 100 lira gerçi oda çoğu insana bende dahil çerez parası değil ama Ameliyat paralarını düşününce insan okadarını önemsemiyor doğal olarak )

Afiyet olsun canım Özellikle öğlen baya hafif olmuş
Erişte çok fazla değilse sıkıntı yapma canım benim diyetisyen çorbalara bile erişte katabilirsin demişti gerçi ben korkumdan bana yol su elektrik olarak döner diye koymuyorum ama bende çok severim erişteli Yeşil mercimeği
İki öğün yemek istemiyorsan buzluğa da atabilirsin buzdolabı poşetiyle
Benim Annem bir keresinde Bamyayı öğle fazla yapmış babamla ertesi gün yemek istemedikleri için buzluğa atmış bir kaç gün sonra ben gittiğimde çıkarmıştı çözülüp iyice kaynatınca inan sanki taze pişmiş gibiydi
Bende bugün Evdekilere Kuru fasülye pilav yaptım tabi her zamanki gibi Kuru baya oldu bende yemeyince yarısından çoğu kaldı Artık yarın bitirirler sanırım hem benim yemek derdim kalmamış oluyor onlarla ilgili malum onlara diyemiyorum her gün benim yediğimi yiyin diye gerçi sesi çıkmaz eşimin öyle de desem ama kıyamadım adamcağıza

İyi geceler kızlar bu iki gündür canım ıvır zıvır yemek istiyor devamlı. Kvnin oluşu kötü oldu evde yok yok bir markete gittik sepeti ıvır zıvır ile doldurdu. Çikolata, kola, bisküviler vs. Neyse ki onları yemedim. Kabuklu fıstık ve çekirdek yedim ama biraz fazla
Bir de ona kabak tatlısı yaptım çok seviyor diye. Bir de dün kek istedi Eh ucu bana dokundu ondan da bir parça yedim
Bu hafta sonu gidecek inşallah ama bana kötü oldu böyle
Menümü yazayım:
Sabah sütlü türk kahvesi, bir dilim kek az menemen
Öğle yemeği bir bardak kefir az zeytinyağlı pırasa, bir kuru dolma
Akşam iki adet fırında but, fırında az sebze
Ara bir parça kabak tatlısı ve üzerine çekirdek ve kabuklu fıstık da yedim.

Şu Kocaeli'de olan boşanma davası ne güzel emsal teşkil etmiş dimi arkadaşlar. .
Demek ki koca dahi olsa "çirkinsin","şişmansın" diyemez hiç kimse inş bundan sonra. .

------

Dün oglani sınıfa bırakınca az Ogretmenimizle konuştuk baktım yakasında "Siddete Hayır" diye yazı iğnelemış. . Yazıya baktığımı görünce Ümraniye'de katledilen ve buna seyirci olan hatta uzaklaşan bir çok kişinin seyirci kalmasi maalesef
Ondan sebep dedi.. bir kez daha hayran oldum öğretmenimize. . Çocuklara sadece abc yi değil 2+2 yi değil de toplumsal duyarlılığı ve insanı duyguyu da aşılıyor diye çok mutluyum...

Kötülüklerden korusun Allahım hepimizi çocuklarımızı. ..

Aslında ben ne yemek pişirsem iki gün yemek zorundayım tek tabaklık yemek pişirmeyi hiç beceremiyorum Bir yandan iyi oluyor iki günlük yemek derdinden kurtulmuş oluyorum. erişteyi çok atmadım içine. Yarın da güzel bir yemek yaparım o da çarşamba perşembe yeter. böyle daha idareli oluyor.

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Sabah tekrar bir doktorla görüştüm Doktor inanılmaz güven verdi bana ve hiç bir şekilde acele etmeden rahat yarım saatten fazla benimle ilgilendi sağ olsun

Maalesef güç kaybı başlamış ve benim en kisa zamanda ameliyat olmam sartmis
Eşim kimseye duyurma zaten hep nazaran geliyorsun dedi ama ben sizlerin asla öyle olmadığını bildigim için gönül rahatlığı ile sizlere haber verebiliyorum
Sulalede kimseye söylemeyeceğim artık ameliyat sonrası duysunlar bir tek eşimin halalarına derim birde annemlere

Çok korkuyorum aslında ama doktor çok güven verdi ve bir başkasına bukadar güvenmem herhalde Adam türkiyede çok iyi eğitim almış sayılı doktorlardan hatta yurtdışında bile eğitimlere gitmiş yurtdışından bile ona ameliyat olmaya gelenler var

Bana dua edin kızlar ne olur inşallah herşey yolunda gider de bende sağlığıma kavusurum; ) Evlatlarim için endiseleniyorum ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…