Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herşey iyi olacak iyi geçecek eminim merak etme endişelenme canım.

Ne zaman olucan canım..
Hiç korkma çok iyi geçer inşallah. . Platin takilicakmi peki birsey dedimi.?

kuru fasülyeyi diyetisyenin miönermiyor çünkü be bakliyat diye yiyorum valla her fırsatta :)

geçmiş olsunn güzel geçicek ameiyatın inşaalah ,içini ferah tut

İyi akşamlar kızlar
Bugün fena geçmedi. Menüm şöyle:
Kahvaltı filtre kahve, yağda iki yumurta, yarım ev yapımı çörek.
Ara yarım bardak kefir, bir muz, bir hurma
Öğlen fırında tavuk, turşu
Ara çay ve iki çatal kabak tatlısı
Akşam fırında az sebze

Bügünki menüm...

Kahvalti...
1 kaze kaynar Su ile yaptiğim yulaf meyve lapasi
1 adet hindiba -chicoree-
1 kücük kaze soya yogurt
Kalori...290

Öylen...
1 dilim sebzeli lasanya
1 kücük kaze soya yogurt
1 portakal
Kalori...472

Akşam ...
1 salatalik
1 parca beyaz peynir
1 kücük kaze yoğurt
Kalori..194

Toplam kalorie..956

Bugün yediklerim

Sabah,
1 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
Peynir

Ara,
1 avuç kadar çiğ badem dut kurusu 1 ceviz

Öğlen,
Taze fasulye

Ara,
Sütlü kahve
1 kare bitter

Akşam,
Balık
Ezme
1-2 çatal helva
Çeyrek dilim ekmek

60 dk. Yürüyüş

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Bugun çok az ev işi yaptım eşim sağ olsun telefon açıp tembihledi kesinlikle is yapmıyorsun kendini kolluyorsun diye ♡ Allah ondan razı olsun bir kere daha ondan başkasından hayır olmadığını anladım

Kafam dagilsin diye biraz el işi yaptım tabi yastıkla destekledi ki boynumu eğmek zorunda kalmayabilir diye

Kaç gündür baya ağrım var inşallah Rabbim yardimci olur da kurtulurum şu ağrılardan artık belim de vurmaya başladı sanki
Sabah beri dua edip duruyorum şifa versin diye

Ne zaman olucan canım..
Hiç korkma çok iyi geçer inşallah. . Platin takilicakmi peki birsey dedimi.?

Platin değilde başka bir malzemeleri o boşluklar desteklenecekmis yoksa omurgaya zarar verirmisin o bosluklar

kuru fasülyeyi diyetisyenin miönermiyor çünkü be bakliyat diye yiyorum valla her fırsatta :)

Bizimki sadece 2 kere bakliyat verdi 9 ay icerisinde ama zaten çok sık yapmıyorum bende hani yaşamda genelde eşime istiyor diye yapardım çok az yerdim

Bu arada hepinizin menüleri çok güzel ben açıkçası iştahım olmayınca kızımın ve eşimin zoruyla çorba salata yedim öğle ve aksam ama şimdi Son ara öğünü Ananasla yaparım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bu sabah da erkenden uyandım Gerçi dün gece pek uyuyamadım ama yinede dinç uyandım
Kendime şekersiz bir Keyif kahvesi yaptım kuzuyu uyandırıp birazdan da okula gönderirim

İnşallah hepimiz için şu iki gün de kaçamaksız ve bol eksili geçer de Cuma çok güzel sonuçlar görürüz ....Aminnn

Aleyküm selam canım
Nasılsın varmı ağrın. ?

Aleyküm selam canım
Nasılsın varmı ağrın. ?

Şükür diyelim belime vuran hafif bir ağrı var ama dayanılmayacak gibi değil ensemdeki daimi ağrıyla bütünleştik onu söylemiyorum bile
Rabbim inşallah yardımcım olur da şu Ameliyat olayını da hayırlısıyla atlatayım

Biraz sonra bende öğle yemeğimi hazırlamaya başlayacağım Aslında hiç canım istemiyor ama düzenimi de bozmamam lazım okadar emeğimi boşa çıkaramam
Eskiden olsa canım sıkıldığında kendimi abur cubura verirdim ama dün akşam eşim ve çocuklar çikolata yedikleri halde hiç aklımın ucundan bile geçmedi çikolata yemek
Demekki artık cidden beynim eskisi gibi çalışmıyor Kendimle bir kere daha gurur duydum

Tebrikler canim...

ameliyatta protez koyucaklarsa titanium veye cerrahi çelik diye bir madde var onları kullanıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…