Herşey iyi olacak iyi geçecek eminim merak etme endişelenme canım.Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Sabah tekrar bir doktorla görüştümDoktor inanılmaz güven verdi bana ve hiç bir şekilde acele etmeden rahat yarım saatten fazla benimle ilgilendi sağ olsun
Maalesef güç kaybı başlamış ve benim en kisa zamanda ameliyat olmam sartmis
Eşim kimseye duyurma zaten hep nazaran geliyorsun dedi ama ben sizlerin asla öyle olmadığını bildigim için gönül rahatlığı ile sizlere haber verebiliyorum
Sulalede kimseye söylemeyeceğimartık ameliyat sonrası duysunlar bir tek eşimin halalarına derim birde annemlere
Çok korkuyorum aslında ama doktor çok güven verdi ve bir başkasına bukadar güvenmem herhaldeAdam türkiyede çok iyi eğitim almış sayılı doktorlardan hatta yurtdışında bile eğitimlere gitmiş yurtdışından bile ona ameliyat olmaya gelenler var
Bana dua edin kızlar ne olurinşallah herşey yolunda gider de bende sağlığıma kavusurum; ) Evlatlarim için endiseleniyorum ister istemez
Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Sabah tekrar bir doktorla görüştümDoktor inanılmaz güven verdi bana ve hiç bir şekilde acele etmeden rahat yarım saatten fazla benimle ilgilendi sağ olsun
Eşim kimseye duyurma zaten hep nazaran geliyorsun dedi ama ben sizlerin asla öyle olmadığını bildigim için gönül rahatlığı ile sizlere haber verebiliyorum
Sulalede kimseye söylemeyeceğimartık ameliyat sonrası duysunlar bir tek eşimin halalarına derim birde annemlere
Çok korkuyorum aslında ama doktor çok güven verdi ve bir başkasına bukadar güvenmem herhaldeAdam türkiyede çok iyi eğitim almış sayılı doktorlardan hatta yurtdışında bile eğitimlere gitmiş yurtdışından bile ona ameliyat olmaya gelenler var
Bana dua edin kızlar ne olurinşallah herşey yolunda gider de bende sağlığıma kavusurum; ) Evlatlarim için endiseleniyorum ister istemez
kuru fasülyeyi diyetisyenin miönermiyor çünkü be bakliyat diye yiyorum valla her fırsatta :)Selamın Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Karga kahvaltısını etmeden uyanıp buraya yazdıktan sonra ağrı biraz hafiflesin de öyle kahve yapayım kendime derken uyuya kalmışımgerçi iyi oldu kendime geldim birde öbür türlü gün geçmek bilmezdi
Kuzu Allahtan okul saati geçmeden uyandı da benide uyandırdıOkula ve işe bir posta gönderdikten sonra oturup güzelce kahvaltımı yaptım
Hatta şu an itibaren Akşamlık Kuru Fasülye bile pişti ( evdekilere yaptım ben yemiyorum tabiki)
Bir yandan Sağlık ocağını arıyorum küçük kızın aşı kartını kaybettim tekrar çıkartabilirmiyiz diye ama sağ olsunlar hiç biri cevap dahi vermiyor telefonlaraNeyse nette araştırdım hemen 5 dakikada çıkarıyorlarmış artık Fizik Tedaviye gitmeden Sağlık ocağına yürüyerek giderim hem karneyi çıkartırırım hemde yürüyüş aradan çıkmış olur
Birde tabi unutmadan bugün şu Beyin Cerrahını arayacağım ( Diyetisyendeki ölçüm yapan bayanın tavsiye ettiği ) Bakalım o ne diyecekElif whatsuppdan raporlarını göndersen bile yardımcı olur demişti gerçi gerekirse muayeneye de gidip MR CDsini gösteririm
Ya yok aslında çok yüklenmiyorumhep aralarda molalar veriyorum ama işte bu gece de uykudan ağrıyla uyanınca eşimde ya artık yazık çektiğin eziyete şu doktorla görüş buda Ameliyat şart derse gereken işlemleri yapalım dedi
Ben şu saat oldu hala tadına dahi bakmadımYarısını zaten eşimle şirkete yolladım kalanlarıda evdekiler yer iki güne Eskiden olsa hiç affetmez daha fırından çıkar çıkmaz en az 3 tane kesin yerdim şimdi şükür ihtiyaç hissetmiyorum artık
Sanada Günaydın canım
İnşallah hepimiz için bol eksili bir hafta olur
geçmiş olsunn güzel geçicek ameiyatın inşaalah ,içini ferah tutSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
gayet güzelİyi akşamlar kızlar
Bugün fena geçmedi. Menüm şöyle:
Kahvaltı filtre kahve, yağda iki yumurta, yarım ev yapımı çörek.
Ara yarım bardak kefir, bir muz, bir hurma
Öğlen fırında tavuk, turşu
Ara çay ve iki çatal kabak tatlısı
Akşam fırında az sebze
Ne zaman olucan canım..
Hiç korkma çok iyi geçer inşallah. . Platin takilicakmi peki birsey dedimi.?
kuru fasülyeyi diyetisyenin miönermiyor çünkü be bakliyat diye yiyorum valla her fırsatta :)
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bu sabah da erkenden uyandımGerçi dün gece pek uyuyamadım ama yinede dinç uyandım
Kendime şekersiz bir Keyif kahvesi yaptım kuzuyu uyandırıp birazdan da okula gönderirim
İnşallah hepimiz için şu iki gün de kaçamaksız ve bol eksili geçer de Cuma çok güzel sonuçlar görürüz ....Aminnn
Aleyküm selam canım
Nasılsın varmı ağrın. ?
Günaydıın bugün tartıda eksi gördüm inşallah cumaya daha da eksi görürüm :)
Tebrikler canim...Biraz sonra bende öğle yemeğimi hazırlamaya başlayacağımAslında hiç canım istemiyor ama düzenimi de bozmamam lazım okadar emeğimi boşa çıkaramam
Eskiden olsa canım sıkıldığında kendimi abur cubura verirdimama dün akşam eşim ve çocuklar çikolata yedikleri halde hiç aklımın ucundan bile geçmedi çikolata yemek
Demekki artık cidden beynim eskisi gibi çalışmıyorKendimle bir kere daha gurur duydum
ameliyatta protez koyucaklarsa titanium veye cerrahi çelik diye bir madde var onları kullanıyolarŞükür diyelimbelime vuran hafif bir ağrı var ama dayanılmayacak gibi değil ensemdeki daimi ağrıyla bütünleştik onu söylemiyorum bile
Rabbim inşallah yardımcım olur da şu Ameliyat olayını da hayırlısıyla atlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?