- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
ben de ben de hatta ben eskiden açlığıma göre yemezdim ki duruma göre yerdim . yemek mi var yerdim çikolata mı var yerdim arkadaşlar yemeğe gidelim mi derdi tok olduğum halde gider yerdim . kahve içmeye gidince mutlaka yanına güzel bol kalorili bir tatlı alırdım tek başıma yerdim tabi. sonuçta millet yiyo ben de yiyim nolcak die ama bi bakktım kızlar kuş kadar yiyor iskender yesek yarısı tabakta kalıyo tatlıyı üç kişi paylaşıyorlar hayır bir de öğlen kebap yersek akşam hiç yemiyolarmış ben bunu öğrenince sinirlendim tabi hiç söylemiyolar konuşurken maşallah hepsi dünyayı yiyormuş gibi konuşuyolar . kendime kızdım sonra insanlar kendilerine değer verdikleri için yiyola ben çöp gibi kulanıyordum vücudumu.Biraz sonra bende öğle yemeğimi hazırlamaya başlayacağımAslında hiç canım istemiyor ama düzenimi de bozmamam lazım okadar emeğimi boşa çıkaramam
Eskiden olsa canım sıkıldığında kendimi abur cubura verirdimama dün akşam eşim ve çocuklar çikolata yedikleri halde hiç aklımın ucundan bile geçmedi çikolata yemek
Demekki artık cidden beynim eskisi gibi çalışmıyorKendimle bir kere daha gurur duydum
ameliyatta protez koyucaklarsa titanium veye cerrahi çelik diye bir madde var onları kullanıyolar
Çok geçmiş olsun bir sürü şey geçmiş başından. Ah bu genler yok mu ben de annemi suçlarım hepBu sene annemin bozuk genleri bana verdiğine inandığım bi yıl oldu(( önce hamilelikte kan pihtilasmasi şeker ve tansiyonla uğraştım ( Sonra hızla kilo aldım ( Bir ay soğuk algınlığı sonrasi araya bebeğin gazı sancısı alerji olayları diş agrisi girdi ( Bir kaç gün önce mide bulantisindan hastanede kaldım gıda zehirlenmesiymis ( Bir gündede yüzümü vücudumu kırmızı benekler lekeler kapladı ( Yarın yine doktora gideceğim karacigerde sorun olabilir yada diyabet dedi ( acaba çok mu sukursuzum başım hiç hastalıktan kurtulmuyor (
Yeni sene inşallah daha iyi gecer senin icin ...ard arda cok şey yaşamişsin...cok gecmiş olsunBu sene annemin bozuk genleri bana verdiğine inandığım bi yıl oldu(( önce hamilelikte kan pihtilasmasi şeker ve tansiyonla uğraştım ( Sonra hızla kilo aldım ( Bir ay soğuk algınlığı sonrasi araya bebeğin gazı sancısı alerji olayları diş agrisi girdi ( Bir kaç gün önce mide bulantisindan hastanede kaldım gıda zehirlenmesiymis ( Bir gündede yüzümü vücudumu kırmızı benekler lekeler kapladı ( Yarın yine doktora gideceğim karacigerde sorun olabilir yada diyabet dedi ( acaba çok mu sukursuzum başım hiç hastalıktan kurtulmuyor (
Pizzanin üstüne kola olmamiş canim ..en azindan ayran olsaydi iyiydi..İyi akşamlar kızlar
Bugün eşim erken geldi dışarda akşam yemeği yiyelim dedi. Sonuç:
Kahvaltı iki dilim çavdar ekmek fırında kaşarlı ve sucuklu
Öğlen yeşil salata ve yarım muz
Akşam üç dilim ince hamurlu pizza, bir bardak kola ve bir miniş fındıklı çikolata
Pizza ile kola olur ayranPizzanin üstüne kola olmamiş canim ..en azindan ayran olsaydi iyiydi..
Ama genel olarak bu hafta iyiydin yatili misafir ..yani kayinvaliden olmasina rağmen...yarin daha dikkatli olmaliyiz.Pizza ile kola olur ayranbu arada kola da sevmem ha öyle kırk yılda bir dışarda içerim.
Of içimden bir ses hiç de öyle demiyor. Evet yarın son günAma genel olarak bu hafta iyiydin yatili misafir ..yani kayinvaliden olmasina rağmen...yarin daha dikkatli olmaliyiz.
Valla tespitlerin gayet yerinde. Olan bize oluyor. Kendimizi durdurmalıyız. Benim de zayıf arkadaşlarım sen ye diye bana uzatırlar herşeyiben de ben de hatta ben eskiden açlığıma göre yemezdim ki duruma göre yerdim . yemek mi var yerdim çikolata mı var yerdim arkadaşlar yemeğe gidelim mi derdi tok olduğum halde gider yerdim . kahve içmeye gidince mutlaka yanına güzel bol kalorili bir tatlı alırdım tek başıma yerdim tabi. sonuçta millet yiyo ben de yiyim nolcak die ama bi bakktım kızlar kuş kadar yiyor iskender yesek yarısı tabakta kalıyo tatlıyı üç kişi paylaşıyorlar hayır bir de öğlen kebap yersek akşam hiç yemiyolarmış ben bunu öğrenince sinirlendim tabi hiç söylemiyolar konuşurken maşallah hepsi dünyayı yiyormuş gibi konuşuyolar . kendime kızdım sonra insanlar kendilerine değer verdikleri için yiyola ben çöp gibi kulanıyordum vücudumu.
insanlar bir de kendileri zayıf olsun siz şişko olun istiyolar onu da keşfettim, benim dikkat ederek yediğimi hemen anlamlı anlamlı ay sen çok dikkat ediyorsun hıı diye garip garip sesler çıkarıyolar sanki ben kilo verdikçe onlar alıcak
Çok geçmesin olsun inşallah basit birşey çıkar altından eğer diyabet ise zaten en güzel tedvisi kişo vermek onu da zaten yapıyorsun verince iyikeşirsin . Bana biraz aletji gibi de geldiBu sene annemin bozuk genleri bana verdiğine inandığım bi yıl oldu(( önce hamilelikte kan pihtilasmasi şeker ve tansiyonla uğraştım ( Sonra hızla kilo aldım ( Bir ay soğuk algınlığı sonrasi araya bebeğin gazı sancısı alerji olayları diş agrisi girdi ( Bir kaç gün önce mide bulantisindan hastanede kaldım gıda zehirlenmesiymis ( Bir gündede yüzümü vücudumu kırmızı benekler lekeler kapladı ( Yarın yine doktora gideceğim karacigerde sorun olabilir yada diyabet dedi ( acaba çok mu sukursuzum başım hiç hastalıktan kurtulmuyor (
Ben durumu anlayınca şşaırdım da. Şimdi kilo verdim ya sen çok zayıfladın kilo vermene gerek yok diyo ki gerek var .kendisi 52 den 53 olunca bi hafta aç geziyoValla tespitlerin gayet yerinde. Olan bize oluyor. Kendimizi durdurmalıyız. Benim de zayıf arkadaşlarım sen ye diye bana uzatırlar herşeyiçok zayıflarla ilişki kurmuyorum artık resmen iki yüzlülük.
Saol cnm inşallah hayırlısıyla geçer :)Çok geçmiş olsun bir sürü şey geçmiş başından. Ah bu genler yok mu ben de annemi suçlarım hep
Insallah bu sene iyi gecer çok saol :))Yeni sene inşallah daha iyi gecer senin icin ...ard arda cok şey yaşamişsin...cok gecmiş olsun
Çok saol Insallah bakalım yarın 10 da gideceğim alerji mi bilmiyorum deride Biraz kaşıntı ve kabuk gibi dokuntuler oluyor önemli birşey çıkmaz inşallahÇok geçmesin olsun inşallah basit birşey çıkar altından eğer diyabet ise zaten en güzel tedvisi kişo vermek onu da zaten yapıyorsun verince iyikeşirsin . Bana biraz aletji gibi de geldi
Kilo verme süreci bittikten sonra bizde böyle dengeleyelim...bu yazdiklarini not ettim..ben de ben de hatta ben eskiden açlığıma göre yemezdim ki duruma göre yerdim . yemek mi var yerdim çikolata mı var yerdim arkadaşlar yemeğe gidelim mi derdi tok olduğum halde gider yerdim . kahve içmeye gidince mutlaka yanına güzel bol kalorili bir tatlı alırdım tek başıma yerdim tabi. sonuçta millet yiyo ben de yiyim nolcak die ama bi bakktım kızlar kuş kadar yiyor iskender yesek yarısı tabakta kalıyo tatlıyı üç kişi paylaşıyorlar hayır bir de öğlen kebap yersek akşam hiç yemiyolarmış ben bunu öğrenince sinirlendim tabi hiç söylemiyolar konuşurken maşallah hepsi dünyayı yiyormuş gibi konuşuyolar . kendime kızdım sonra insanlar kendilerine değer verdikleri için yiyola ben çöp gibi kulanıyordum vücudumu.
insanlar bir de kendileri zayıf olsun siz şişko olun istiyolar onu da keşfettim, benim dikkat ederek yediğimi hemen anlamlı anlamlı ay sen çok dikkat ediyorsun hıı diye garip garip sesler çıkarıyolar sanki ben kilo verdikçe onlar alıcak
ben de ben de hatta ben eskiden açlığıma göre yemezdim ki duruma göre yerdim . yemek mi var yerdim çikolata mı var yerdim arkadaşlar yemeğe gidelim mi derdi tok olduğum halde gider yerdim . kahve içmeye gidince mutlaka yanına güzel bol kalorili bir tatlı alırdım tek başıma yerdim tabi. sonuçta millet yiyo ben de yiyim nolcak die ama bi bakktım kızlar kuş kadar yiyor iskender yesek yarısı tabakta kalıyo tatlıyı üç kişi paylaşıyorlar hayır bir de öğlen kebap yersek akşam hiç yemiyolarmış ben bunu öğrenince sinirlendim tabi hiç söylemiyolar konuşurken maşallah hepsi dünyayı yiyormuş gibi konuşuyolar . kendime kızdım sonra insanlar kendilerine değer verdikleri için yiyola ben çöp gibi kulanıyordum vücudumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?