Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Afiyet olsun o ne ki

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bugünü de hafif atlatıp yarın çok güzel rakamlar görürüz
Maalesef dün gece benim için pek iyi geçmedi 3 kere felaket bir ağrıyla uyandım sanki belim takılıyormuş gibi oldu açıkçası okadar çok korktum ki sabah kalkamamaktan
Şükür sabah her zamankinden biraz geç de olsa uyanabildim Dünden beri içimde sanki bir karıncalanma var gibi sersem gibiyim

Sabah eşim kızı okula bırakıp işe giderken tembihledi hiç birşeye elini sürmüyorsun ve yeter artık iki gündür ağlamaktan yüzün şişti kendini helak ettin sabret Allah büyük diye birde ufak bir fırça yedim
Aslında iki gündür ağlamamın sebebi de Ameliyat yada Rahatsızlığım değil Kötü günümde yanımda olması gereken insanların sadece iş olsun diye telefon açtıklarında umursamaz tavırları
Eşimde her şerde bir hayır var işte bak en azından bu hastalığında kimin iyi gün dostu olduğunu gördük ( kendi Ailesi olsun benim Ailem olsun )
He sen şu Ameliyatını bir sağ sağlim ol iyileş ondan sonra o iyi gün dostlarının hepsini Annem olsun Ablam olsun hiç fark etmez hepsini hayatımızdan sonsuza dek çıkaracağım dedi

Zaten hep derim hayatımda giren en güzel şey Eşim diye ama inanın şu son bir kaç haftadır her an şükrediyorum Rabbime kaderimizi bir yazdığı için
Bende bundan sonra sadece Eşim ve Çocuklarımı umursayacağım Heee Ameliyat olacağımdan haberi olmayan insanları tabiki bu elemede kenara alıyoruz

Sizler İyiki varsınız Hani millet der ya sanal alem yok efendim dost çıkmaz diye kesinlikle çok büyük bir yalan Burada tanıdığım senelerdir dostluk yaptığım sizler bana yeri geliyor en yakınlarımdan bile daha yakın oluyorsunuz Allah sizlerden Razı olsun ve ne muradınız varsa versin ....Aminnnnnnnnnn

Oynakbaşı yıkılmadı Aksine çok daha güçlü olacak Allahın izniyle
Hani derler ya Allah gönlüne göre versin dünden beri herkes için o şekilde dua ediyorum

Bu arada dün eşim Patronuyla görüşmüş şu ameliyat meselesini Adamcağız sonra aklına gelince kendine de kızmış ya bir tanıdık Profesör var o niye aklıma gelmedi ki birde ona görünün Ameliyat belki daha uygun olur üstelik çok iyi bir doktor demiş Sağ olsun adamcağız işini gücünü bırakıp hatta ağrısını unutup ( oda daha 2 gün önce bacağını kırmış ) benim için o Profesörden randevu almak için uğraşmış
Cumartesi günü bir aksilik olmazsa onunla da görüşeceğiz ondan sonra Allahın izniyle en kısa zamanda Ameliyatı ayarlayıp önümüzdeki hafta Ameliyat olacağım bir aksilik olmazsa Gerçi belkide 10 günü bulur ama eşimin dediği gibi bu yeni yıl bizim için çok daha güzel olacak Rabbimin izniyle

Bugün bizim sınıfta Yerli Malı Haftası yapılacak Dün çocuklara bugün için Muffin yapayım demiştim ya Kağıt kalıpların azizliğine uğradım hepsi yayılınca bende kalan harcı kalıba döktüm Oda hiç kabarmadı nedense
Mecbur sabah eli boş gitmemek için hemen bir kek çırptım Birazdan onu okula götüreceğim
Ordan da belki Anneme bir kahve içmeye uğrarım kız okuldan çıkana kadar sonra zaten Yüzme kursunun istediği idrar tahlilini yaptırmak için Hastaneye gideceğiz kuzumla

Artık akşam gelince yine damlarım
Hadi kızlar göreyim sizi yarın hepimiz bol eksili bildirimler yapalım inşallah ...Aminnn

Allah sana acil şifalar versin canim...Allah sendende razi olsun..kac yildir emegin var üzerimizde..başka birşeyide kafaya takma Allah bizimle olsun yeter en büyük destek o yüce Mevlam..

Hayirli perşembeler kizlar...malesef bugün cok fena tatli krizim tuttu...fazla abartmamaya calişarak bu krizi atlatmaya calişiyorum...genelde bu durumu atlatiyordum bir şekilde .ama bugün cok zor..zaten kac gündür cok gerginim cocuklar cok bunaltiyo beni ve yoğun stress altindayim..kendimide kasmak istemiyorum sonra ters tepiyo...neyse en azindan kalori sinirina dikkat edeyim

Günaydın kızlar bebişlerimin biri hasta gece ateşlendi uyumadı doğru düzgün ben de uyuyamadım tabi.
Çok geçmiş olsun

Bende işe yarıyor yemek yada tatlı krizinde 3 dk kendini oyalayinca isteğim geçiyor :)) Bir iki saat sonra yine geliyor Aynı şeyi uyguluyorum atlatiyorum belki sendede işe yarar

Bugünki yediklerimi yazmak istemiyorum kizlar.kötü örnek olmayim hem caninizda cekmesin sizinde..abartmadan yedim birşeyler..öyle yemeğinide az önce yedim....akşam sadece baharatli süt iceceğim...altin süt diye bir tarif buldum onu denicem..bugün tatli krizine ragmen kalori sinirini aşmadim neyseki....toplam 1131 kalori tükketmiş olacağim akşam iceceğlm süten beraber...

İyi akşamlar kızlar dün menüyü yazayım diye cepten girdim ama uyumuş kalmışım kaç gündür yoğun geçiyor ama dikkat ediyorum yediklerime yarın tartıda coşmayı planlıyorum :)
Bugünkü menüm:
Sabah bir elma ve kahve
Aralarda bir fincan türk kahvesi ve bir yaseminli yeşil çay
Öğle: masala soslu tavuk yanındaki pilava dokunmadım bile.
Akşam iki yumurta ve bir kaşık kadar tulum peynirinden yaptığım omlet yanında çay.

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür evime girebildim kuzu doktora goturdukten sonra eşimle buluşup şirkete gidip bizim arabayı alalım dedi Şirkette bir elemanet daha vardı az sohbet edip kahve içtik sonrada doğru eve geldik markete uğrayıp; )

Beslenme bence güzel geçti hatta hemen aklimdayken yazayim;

Uyanınca bol su
Kahvaltı 09.00da 2 dilim Ananas + 1 fincan yeşil çay ( canım bir şey istemedi bari metabolizma yağ yakmaya yonlendireyim dedim )

Öğle 14:00de
2 kepçe Mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Bol havuçlu turp salatası

Ara: 15:00de
1 fincan şekersiz Nescafe ( Sade )

Ara: 16:30
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

Aksam 19:15de
1 dilim süzme peynir
2 dilim Ananas
1 fincan Ananaslı yeşil çay

İnşallah yarın da güzel bir rakam görürüm Sibelde Pek su içmedim ama yatan kadar telafi ederim nasılsa

Menün harika...ama kahvalti az olmuş..yoģurt yeseydin en azindan..

Sende güzel bitirmişin gününü canim tebrikler

Allah sana acil şifalar versin canim...Allah sendende razi olsun..kac yildir emegin var üzerimizde..başka birşeyide kafaya takma Allah bizimle olsun yeter en büyük destek o yüce Mevlam..

Rabbimden başka kimsesiz yok zaten guvenebilecagimiz Aminnn canım

Sen nasılsa hallederiz canım Rabbim seninde yüreğine ferahlık versin....Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…