Afiyet olsun o ne kiKızlar kendime nazar deydirdimkızın okulu için Muffin yapayım dedim kağıt kalıpları yayilinca kalanını direk kalıba döküp normalde kek yaptım tabi pişen 1 posta muffin bizim eve kaldı ve tadına bakayım hesabı 2 tan minik yedim gerçi toplamda 1 dilim kek kadar birseyi çok kabarır diye 2yk koydum her kağıt kalıba; ) vicdanen çok rahatım şükür hatta şimdi şekersiz Türk Kahvemi içiyorum; )
Günaydın kızlar bebişlerimin biri hasta gece ateşlendi uyumadı doğru düzgün ben de uyuyamadım tabi.
Allah sana acil şifalar versin canim..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bugünü de hafif atlatıp yarın çok güzel rakamlar görürüz
Maalesef dün gece benim için pek iyi geçmedi3 kere felaket bir ağrıyla uyandım sanki belim takılıyormuş gibi oldu açıkçası okadar çok korktum ki sabah kalkamamaktan
Şükür sabah her zamankinden biraz geç de olsa uyanabildimDünden beri içimde sanki bir karıncalanma var gibi sersem gibiyim
Sabah eşim kızı okula bırakıp işe giderken tembihledi hiç birşeye elini sürmüyorsun ve yeter artık iki gündür ağlamaktan yüzün şişti kendini helak ettin sabret Allah büyük diye birde ufak bir fırça yedim
Aslında iki gündür ağlamamın sebebi de Ameliyat yada Rahatsızlığım değilKötü günümde yanımda olması gereken insanların sadece iş olsun diye telefon açtıklarında umursamaz tavırları
Eşimde her şerde bir hayır var işte bak en azından bu hastalığında kimin iyi gün dostu olduğunu gördük ( kendi Ailesi olsun benim Ailem olsun )
He sen şu Ameliyatını bir sağ sağlim ol iyileş ondan sonra o iyi gün dostlarının hepsini Annem olsun Ablam olsun hiç fark etmez hepsini hayatımızdan sonsuza dek çıkaracağım dedi
Zaten hep derim hayatımda giren en güzel şey Eşim diye ama inanın şu son bir kaç haftadır her an şükrediyorum Rabbime kaderimizi bir yazdığı için
Bende bundan sonra sadece Eşim ve Çocuklarımı umursayacağımHeee Ameliyat olacağımdan haberi olmayan insanları tabiki bu elemede kenara alıyoruz
Sizler İyiki varsınızHani millet der ya sanal alem yok efendim dost çıkmaz diye kesinlikle çok büyük bir yalan Burada tanıdığım senelerdir dostluk yaptığım sizler bana yeri geliyor en yakınlarımdan bile daha yakın oluyorsunuz Allah sizlerden Razı olsun ve ne muradınız varsa versin ....Aminnnnnnnnnn
Oynakbaşı yıkılmadıAksine çok daha güçlü olacak Allahın izniyle
Hani derler ya Allah gönlüne göre versindünden beri herkes için o şekilde dua ediyorum
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar bebişlerimin biri hasta gece ateşlendi uyumadı doğru düzgün ben de uyuyamadım tabi.
Bende işe yarıyor yemek yada tatlı krizinde 3 dk kendini oyalayinca isteğim geçiyor :)) Bir iki saat sonra yine geliyor Aynı şeyi uyguluyorum atlatiyorum belki sendede işe yararHayirli perşembeler kizlar...malesef bugün cok fena tatli krizim tuttu...fazla abartmamaya calişarak bu krizi atlatmaya calişiyorum...genelde bu durumu atlatiyordum bir şekilde .ama bugün cok zor..zaten kac gündür cok gerginim cocuklar cok bunaltiyo beni ve yoğun stress altindayim..kendimide kasmak istemiyorum sonra ters tepiyo...neyse en azindan kalori sinirina dikkat edeyim
Bebeyin cabuk düzelir inşallah ...acil şifalar dilerim meleğineGünaydın kızlar bebişlerimin biri hasta gece ateşlendi uyumadı doğru düzgün ben de uyuyamadım tabi.
Sağolasın canım.Bebeyin cabuk düzelir inşallah ...acil şifalar dilerim meleğine
arada öyle kriz tutuyo kaloriyi de aşmamışsınSütten vazgectim 1 bardak kefir iciyorum.bugün toplam kalori 1116....
Menün harika...ama kahvalti az olmuş..yoģurt yeseydin en azindan..İyi akşamlar kızlar dün menüyü yazayım diye cepten girdim ama uyumuş kalmışım kaç gündür yoğun geçiyor ama dikkat ediyorum yediklerime yarın tartıda coşmayı planlıyorum :)
Bugünkü menüm:
Sabah bir elma ve kahve
Aralarda bir fincan türk kahvesi ve bir yaseminli yeşil çay
Öğle: masala soslu tavuk yanındaki pilava dokunmadım bile.
Akşam iki yumurta ve bir kaşık kadar tulum peynirinden yaptığım omlet yanında çay.
Sende güzel bitirmişin gününü canim tebriklerSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür evime girebildimkuzu doktora goturdukten sonra eşimle buluşup şirkete gidip bizim arabayı alalım dedi Şirkette bir elemanet daha vardı az sohbet edip kahve içtik sonrada doğru eve geldik markete uğrayıp; )
Beslenme bence güzel geçti hatta hemen aklimdayken yazayim;
Uyanınca bol su
Kahvaltı 09.00da 2 dilim Ananas + 1 fincan yeşil çay ( canım bir şey istemedi bari metabolizma yağ yakmaya yonlendireyim dedim)
Öğle 14:00de
2 kepçe Mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Bol havuçlu turp salatası
Ara: 15:00de
1 fincan şekersiz Nescafe ( Sade )
Ara: 16:30
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
Aksam 19:15de
1 dilim süzme peynir
2 dilim Ananas
1 fincan Ananaslı yeşil çay
İnşallah yarın da güzel bir rakam görürüm SibeldePek su içmedim ama yatan kadar telafi ederim nasılsa
Allah sana acil şifalar versin canim...Allah sendende razi olsun..kac yildir emegin var üzerimizde..başka birşeyide kafaya takma Allah bizimle olsun yeter en büyük destek o yüce Mevlam..
Hayirli perşembeler kizlar...malesef bugün cok fena tatli krizim tuttu...fazla abartmamaya calişarak bu krizi atlatmaya calişiyorum...genelde bu durumu atlatiyordum bir şekilde .ama bugün cok zor..zaten kac gündür cok gerginim cocuklar cok bunaltiyo beni ve yoğun stress altindayim..kendimide kasmak istemiyorum sonra ters tepiyo...neyse en azindan kalori sinirina dikkat edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?