Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şükür kız okuldan geldi de Laptoba kavuştum
Eşim ve büyük kızım kaç gündür kendimi saldım diye söylenip duruyorlardı Bende biraz evvel saçlarımı boyadım şimdi zamanın dolmasını bekliyorum

Bu arada eşimin Patronu bir doktora daha görünün demişti ya Cumartesi gideceğimiz Hastanede SSK geçmiyormuş ama sağ olsun Patron tanıdığı ile konuşmuş orda beni görecek olan doktor Ameliyat yapılması lazım derse ki yüzde 100 der Beni aynı hastanenin Üniversite Hastanesine yönlendirecekmiş Yani orda yapılacak Ameliyat çok daha uygun olacak son aldığımız Fiyata göre inşallah Bakalım cumartesi Öğleden sonra bir görüşelim de ona göre artık netleşir fiyat bende kendimi ona göre ayarlamaya çalışırım en kısa zamanda Gideceğimiz Doktor da Profesörmüş ve sanırım oradaki Ameliyatıda o takip edecek

Rabbim büyük ben duamı eder ona sığınırım gerisi zaten inşallah olur

Hiç bir şey ve hiç kimse için kendimi üzmeye deymez sonuçta Ben herşeyi ve herkesi Allaha havale ettim Rabbim herkesin gönlüne göre versin ...Aminnnnnn

Hiç bir şey ve hiç kimse için kendimi üzmeye deymez sonuçta Ben herşeyi ve herkesi Allaha havale ettim Rabbim herkesin gönlüne göre versin ...Aminnnnnn
Üzme kendini tabiki ...deymez canim ...can sıkıcı insanlar aklina gelince kafani dağitacak birseyler bul..yazik tatli canina..deymez öyle insanlar icin üzülmeye..gün gelir devran döner...herşeyin bir vakti zamani var..bizde senin icin dua edeceğiz..Allah yar ve yardimciniz olsun canim

allah yardımcın olsun inşallah dularımızı eksik etmeyiz sen içini ferah tut

yarn tartı için ben de çok hevesliyim hadi bakalım ne olucak :)

bu aradır bayadır ölçü de almıyoruz yarın alsak mı farkı görürüz

Allah razı olsun canım kaç gündür sizlerin kafasını şişiriyorum ancak rahatlıyorum
Aminnn canım cümlemiz için geçerli

Allah senden de razı olsun canım RAbbim hepinizin gönlüne göre versin ...aminnnnn

Bu arada Ölçü olayını yılbaşından bir gün önce yapmayacakmıydık gerçi fark etmez bende vardı sanırım ölçüler hani olurda Gülşende ( adayaren38 ) de durmuyorlarsa hatta dur etiketliyeyim de haberi olsun @adayaren38
Ufak ufak şu ölçülerimizi bir alıp fark varmı görelim yarından itibaren yaparız onuda inşallah

Menü süper valla tebrikler iyi olmuş uyuduğun

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

İnanamıyorummmmmmmm

Ölçü muhabbeti olunca dayanamadım ölçülerime baktım veeeee

İlk ölçüm /sonraki ölçüm

Göğüs 110 / 103
Bel 98 / 96
Basen 124 / 122
Kol 37 / 36
Bacak 78 / 75

Bende durumlar bu
Özellikle göğüsden baya bir gitmiş Bu yeni ölçümleri de ekliyeyim de bakalım 1 ay sonra ne çıkacak ( 1 şubatta olmadı ölçümü yaparız ki sonraki ay hep ay başlarına deng gelsin )

Ağlamak istiyorum heryerm kırmızı beneklerle doldu boğaz enfeksiyonu geçirmişsin ondan olmuş dedi doktor krem falan verdi iğne verdi ama sanki dahada çoğaldı Yarın başka bir doktora gideceğim çoğalmaya devam ederse bide beyaz tenliyim kırmızı oldu her yanım

Cok gecmiş olsun canim..

Bugünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı iki adet yağda yumurta, az pide fıstık ezmesi ve petek balı
Ara süt kaymağı ve az pide
Öğlen bir büyük kase mercimek çorbası
Ara bir mandalina bir muz
Ara iki hurma ve çay
Akşam güveç ve salata

Banucum ne oldu sana ya şok oldum okuyunca kaynimda aynı ameliyatı oldu çok iyi bir hastane ve Dr gerekli bu ameliyat için umarım rabbim şifani verir çok geçmiş olsun dualarımız seninle

Sanada çok geçmiş olsun canım

Hiç uyumadım bu gece. Dün gece de öyleydi. Eşim de kalktı dayanamadı bütün gece bebişlerle oturduk yedik içtik. Diyet iki gündür tam anlamıyla yalan oldu tartıda 80.1 çıktım zaten çok üzgünüm.

Çok geçmiş olsun
Çok saol cnm
çok sıkma canını olur arada bebekler var işimiz gerçekten çok zor Allah can sağlığı versin inşallah vereceğiz zamanla kilolarimizi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnn

Şükür bu gece deliksiz uyuyabildim Kuzuyuda eşimle okula gönderip kahvaltımı yaptım şimdide yeşil çayımı içiyorum
Malum bugün Sibel günü Bakalım ne göreceğim tartısında evde az da olsa eksi çıkmışım ama benim tartıya güven olmaz net rakam nasılsa Sibelde çıkar ona göre bildirimimi yaparım

Bİrazdan da listemizi hazır ederim bildirimler geldikçe düzenleriz nasılsa
Hadi bakalım kızlar çok güzel rakamlar bekliyorum sizlerden

Çok çok geçmiş olsun canım acaba kızamık falan çıkarmadın da şimdi mi çıkıyor Benim büyük kız ufakken çok hafif geçirmişti hatta doktor çok hafif geçiriyor ileride tekrar çıkarabilir demişti ama şükür şu ana kadar hiç öyle bir durum olmadı hani ordan tekrarlama olayını biliyorum
İnşallah önemli bir şey değildir de çabucak iyileşirsin

Allah razı olsun canım bu hafta biraz sıkıntılı başladı ama Rabbime şükür herşey yoluna girmeye başladı
İşte dediğin gibi doktor çok önemli bakalım yarın tekrar bir doktorla görüşeceğiz eğer ona karar verirsek bizi aynı özel hastanenin Üniversite hastanesine yönlendirecekmiş hem tam teşekküllü olur hemde fiyat olarak biraz daha uygun olur

Benimde üç gündür sağ kalça kemiğim ağrıyor bir ara yürüyemez ve kipirdatamaz oldum aklıma neler neler geldi Allah kimseyi dermansız bırakmasın aminnn

Sanada büyük geçmiş olsun canım aman diyeyim ihmal etme inan hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil İnşallah seninde hayırlı haberlerini alırız

Allah yardımcın olsun canım gerçekten işin zor gece sabaha kadar uyuyamayınca insan doğal olarak birşeyler atıştırıyor ama sağlıklı tercihler yapmaya çalış canım en azından az hasarla atlatırsın
O minik artıyada takılma eminim haftaya çok çok daha güzel bir rakamla sende takıma tam destek sağlayacaksın Üzme tatlı canını

Çok keyifsizim ya. Eşim yorgunluktan yiyorsun dedi bana. Haklı sanırım. Kv bu pazar gidiyor. Pazartesi rahatlamış olurum biraz daha.

Hadi gözün aydın iki gün daha sık kendini sonra rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…