- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Üzme kendini tabiki ...deymez canim ...can sıkıcı insanlar aklina gelince kafani dağitacak birseyler bul..yazik tatli canina..deymez öyle insanlar icin üzülmeye..gün gelir devran döner...herşeyin bir vakti zamani var..bizde senin icin dua edeceğiz..Allah yar ve yardimciniz olsun canimHiç bir şey ve hiç kimse için kendimi üzmeye deymez sonuçtaBen herşeyi ve herkesi Allaha havale ettim Rabbim herkesin gönlüne göre versin ...Aminnnnnn
Üzme kendini tabiki ...deymez canim ...can sıkıcı insanlar aklina gelince kafani dağitacak birseyler bul..yazik tatli canina..deymez öyle insanlar icin üzülmeye..gün gelir devran döner...herşeyin bir vakti zamani var..bizde senin icin dua edeceğiz..Allah yar ve yardimciniz olsun canim
allah yardımcın olsun inşallah dularımızı eksik etmeyiz sen içini ferah tut
yarn tartı için ben de çok hevesliyim hadi bakalım ne olucak :)
bu aradır bayadır ölçü de almıyoruz yarın alsak mı farkı görürüz
menüm
öğlen : 2 yumurtadan menemen
2 dilim kepek ekmeği
yeşil çay
akşam : 3 kaşık pilav
1 tabak nohut
3 kaşık yoğurt
arada uyudum ondan çok yiyememedim iyi de oldu tartı öncesi :)
Cok gecmiş olsun canim..Ağlamak istiyorumheryerm kırmızı beneklerle doldu boğaz enfeksiyonu geçirmişsin ondan olmuş dedi doktor krem falan verdi iğne verdi ama sanki dahada çoğaldı Yarın başka bir doktora gideceğim çoğalmaya devam ederse bide beyaz tenliyim kırmızı oldu her yanım
Sabah aceleye geldi biraz okulda misafirlerimiz vardı iş için hatta gizli gizli yedim o elmayı da üstüne kahve içtim uyku iyice açıldıMenün harika...ama kahvalti az olmuş..yoģurt yeseydin en azindan..
Çok geçmiş olsunAğlamak istiyorumheryerm kırmızı beneklerle doldu boğaz enfeksiyonu geçirmişsin ondan olmuş dedi doktor krem falan verdi iğne verdi ama sanki dahada çoğaldı Yarın başka bir doktora gideceğim çoğalmaya devam ederse bide beyaz tenliyim kırmızı oldu her yanım
Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür sonunda gelebilirMalum kızın havuz kaydı için çıkmıştım sonrada alisverisimi yaptım yalniz havuzda tekrar tahlil istediler ve yarın Son gün diyince hemen eve gelip yemegimi yedikten sonra kızlarla tahlile çıktık
Ordan havuza gittik sonuçlara ama satırı ben yanlış anlayıp bir tahlili fazla birinde eksik yapmışım
Neyseki Memur yardimci olmak için yarın getir sağlık karnesini hemen kaydını halledeyim dediAksilik onuda bulamadım ama yarın Fizik Tedavi için biraz erken çıkıp Sağlık ocağından yenisini cikarttiririm
Birazdan yediklerini de yazarımEşim sağ olsun laptopa el koyunca cebe kaldım yine
Banucum ne oldu sana ya şok oldum okuyunca kaynimda aynı ameliyatı oldu çok iyi bir hastane ve Dr gerekli bu ameliyat için umarım rabbim şifani verir çok geçmiş olsun dualarımız seninleSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Sabah tekrar bir doktorla görüştümDoktor inanılmaz güven verdi bana ve hiç bir şekilde acele etmeden rahat yarım saatten fazla benimle ilgilendi sağ olsun
Maalesef güç kaybı başlamış ve benim en kisa zamanda ameliyat olmam sartmis
Eşim kimseye duyurma zaten hep nazaran geliyorsun dedi ama ben sizlerin asla öyle olmadığını bildigim için gönül rahatlığı ile sizlere haber verebiliyorum
Sulalede kimseye söylemeyeceğimartık ameliyat sonrası duysunlar bir tek eşimin halalarına derim birde annemlere
Çok korkuyorum aslında ama doktor çok güven verdi ve bir başkasına bukadar güvenmem herhaldeAdam türkiyede çok iyi eğitim almış sayılı doktorlardan hatta yurtdışında bile eğitimlere gitmiş yurtdışından bile ona ameliyat olmaya gelenler var
Bana dua edin kızlar ne olurinşallah herşey yolunda gider de bende sağlığıma kavusurum; ) Evlatlarim için endiseleniyorum ister istemez
Sanada çok geçmiş olsun canımBu sene annemin bozuk genleri bana verdiğine inandığım bi yıl oldu(( önce hamilelikte kan pihtilasmasi şeker ve tansiyonla uğraştım ( Sonra hızla kilo aldım ( Bir ay soğuk algınlığı sonrasi araya bebeğin gazı sancısı alerji olayları diş agrisi girdi ( Bir kaç gün önce mide bulantisindan hastanede kaldım gıda zehirlenmesiymis ( Bir gündede yüzümü vücudumu kırmızı benekler lekeler kapladı ( Yarın yine doktora gideceğim karacigerde sorun olabilir yada diyabet dedi ( acaba çok mu sukursuzum başım hiç hastalıktan kurtulmuyor (
Cok gecmiş olsun canim..
Çok saolun kızlar inşallah geçerSanada çok geçmiş olsun canım
Çok saol cnmÇok geçmiş olsun
çok sıkma canını olur arada bebekler var işimiz gerçekten çok zor Allah can sağlığı versin inşallah vereceğiz zamanla kilolarimiziHiç uyumadım bu gece. Dün gece de öyleydi. Eşim de kalktı dayanamadı bütün gece bebişlerle oturduk yedik içtik. Diyet iki gündür tam anlamıyla yalan oldutartıda 80.1 çıktım zaten çok üzgünüm.
Geçmiş olsun.Benimde üç gündür sağ kalça kemiğim ağrıyor bir ara yürüyemez ve kipirdatamaz oldum aklıma neler neler geldi Allah kimseyi dermansız bırakmasın aminnn
Ağlamak istiyorumheryerm kırmızı beneklerle doldu boğaz enfeksiyonu geçirmişsin ondan olmuş dedi doktor krem falan verdi iğne verdi ama sanki dahada çoğaldı Yarın başka bir doktora gideceğim çoğalmaya devam ederse bide beyaz tenliyim kırmızı oldu her yanım
Banucum ne oldu sana ya şok oldum okuyunca kaynimda aynı ameliyatı oldu çok iyi bir hastane ve Dr gerekli bu ameliyat için umarım rabbim şifani verir çok geçmiş olsun dualarımız seninle
Sanada çok geçmiş olsun canım
Benimde üç gündür sağ kalça kemiğim ağrıyor bir ara yürüyemez ve kipirdatamaz oldum aklıma neler neler geldi Allah kimseyi dermansız bırakmasın aminnn
Hiç uyumadım bu gece. Dün gece de öyleydi. Eşim de kalktı dayanamadı bütün gece bebişlerle oturduk yedik içtik. Diyet iki gündür tam anlamıyla yalan oldutartıda 80.1 çıktım zaten çok üzgünüm.
Çok keyifsizim ya. Eşim yorgunluktan yiyorsun dedi bana. Haklı sanırım. Kv bu pazar gidiyor. Pazartesi rahatlamış olurum biraz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?