- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hayirli Cumalar kizlar..bende yarim kilo vermişim bu hafta...yinede memnunum...azar azar gidiyor saglikli bir şekilde..
Sagol canim saglik olsun yilbasina 65 kilo ile girmeyi hedefliyordum daha aşağisini gördüm şükür..60 kilo ile girseydim yeni yila daha güzel olurdu ama olsun..acelem yok..mart ayina kadar zamanim var daha..Süpersin canım ne güzel 5lere az kaldıYanlış hesap yapmışım demin hemen düzeltteyim bari yazıyı dedim ( 61.9 sandım seni ) gerçi sen azimli hatunsun yılbaşına kadar bile baya fark yaratırsın 5leri görmesende
hayırlı cumalar kızlar
banum fizik tedavinin sonucuna göre ameliyata karar verileceğini sanıyordum,bu hafta ameliyat falan demişsinsağlığına bir an önce kavuş olsun bitsin bari canım sen de rahat edersin ağrısız sızısız inşallah
süpeeer ben de bize gaz olsun diye bakalım demiştim zatennn 1 ocaktakileri kaydedeiriz bunlar elimizde olur en kötü :) ben de bakıcam birazdan inşallah güzel fark olur :)Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
İnanamıyorummmmmmmm
Ölçü muhabbeti olunca dayanamadım ölçülerime baktım veeeee
İlk ölçüm /sonraki ölçüm
Göğüs 110 / 103
Bel 98 / 96
Basen 124 / 122
Kol 37 / 36
Bacak 78 / 75
Bende durumlar bu
Özellikle göğüsden baya bir gitmişBu yeni ölçümleri de ekliyeyim de bakalım 1 ay sonra ne çıkacak ( 1 şubatta olmadı ölçümü yaparız ki sonraki ay hep ay başlarına deng gelsin )
istersen tekrar tartıl 4 saat açlık sonra tartılma daha yakın oluyo kilonaHiç uyumadım bu gece. Dün gece de öyleydi. Eşim de kalktı dayanamadı bütün gece bebişlerle oturduk yedik içtik. Diyet iki gündür tam anlamıyla yalan oldutartıda 80.1 çıktım zaten çok üzgünüm.
Heyy .sıra kilo bildirimindeee
geçen hafta : 63.9
bu hafta : 62,8
fark : 1,1
yüzde : 1,721
sonunda güzel bir fark gördüm :)))
daha iyisi çıkarsa da güzel olur her türlü kardayızHeyy ...cok sevindim...bugün listemizin kahramani senmisin yoksa
Senide tebrik ederim canim...baslangic kilonu...gecen haftaki kilonu yazarmisin..listeye bugün katiliyorsunya bu bilgiler önemliUnutmadan söyleyim her gün mesaj yazmaya daha çok dikkat edeceğim artık. Geçen hafta adet olduğum için sabah değil akşam tartılmıştım 70.5 idi şimdi 68.8. her hafta böyle gitse ne güzel olur.
Tebriklersıra kilo bildirimindeee
geçen hafta : 63.9
bu hafta : 62,8
fark : 1,1
yüzde : 1,721
sonunda güzel bir fark gördüm :)))
Neden ayriliyorsun arkadasim gecen hafta ne güzel eksideydin....Merhabalar banucum izine ayrılmak istiyorum bir ay kadar kilom sabit malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?