Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. Takım 549.Etap***

Oynakbasi34 ( 88.6 / / / % )
Yena ( 68,5 / / / % )
doga3 ( 90,8 / / / % )
kittenlove ( 63,9 / / / % )
perihan00 ( 62,9 / / / % )
anlem ( 72,9 / / / % )
mavimli ( 79,5 / 80,1 / +0,6 / - 0,75 % )

8.Takım Ortalaması: %

***8. Takım 549.Etap***

Oynakbasi34 ( 88.6 / / / % )
Yena ( 68,5 / / / % )
doga3 ( 90,8 / / / % )
kittenlove ( 63,9 / / / % )
perihan00 ( 62,9 /62,4 / 0,5/0,80 % )
anlem ( 72,9 / / / % )
mavimli ( 79,5 / 80,1 / +0,6 / - 0,75 % )

8.Takım Ortalaması: %

Hayirli Cumalar kizlar..bende yarim kilo vermişim bu hafta...yinede memnunum...azar azar gidiyor saglikli bir şekilde..

Hayirli Cumalar kizlar..bende yarim kilo vermişim bu hafta...yinede memnunum...azar azar gidiyor saglikli bir şekilde..

Süpersin canım ne güzel 5lere az kaldı Yanlış hesap yapmışım demin hemen düzeltteyim bari yazıyı dedim ( 61.9 sandım seni ) gerçi sen azimli hatunsun yılbaşına kadar bile baya fark yaratırsın 5leri görmesende

hayırlı cumalar kızlar
banum fizik tedavinin sonucuna göre ameliyata karar verileceğini sanıyordum,bu hafta ameliyat falan demişsinsağlığına bir an önce kavuş olsun bitsin bari canım sen de rahat edersin ağrısız sızısız inşallah

Sagol canim saglik olsun yilbasina 65 kilo ile girmeyi hedefliyordum daha aşağisini gördüm şükür..60 kilo ile girseydim yeni yila daha güzel olurdu ama olsun..acelem yok..mart ayina kadar zamanim var daha..

Kızlar ben ufak ufak hazırlanıp çıkacağım Sibele erken gidince kalabalığa kalmamış oluyoruz
Dönüşü de kızın tahlil sonucunu doktora imzalatacağım ama listeye yetişirim nasılsa
Nilüfer de biraz daha geç bildirmini yapacak yoğunluğu var

Hayırlı cumalar canım sorma Ayşem konuşacak çok şey var şu bir haftada 10 yaş gitti benden desemde inanma ben her daim çıtırım Konuşuruz Sibelde biraz nasılsa
Sende gecikmeden düş yollara

süpeeer ben de bize gaz olsun diye bakalım demiştim zatennn 1 ocaktakileri kaydedeiriz bunlar elimizde olur en kötü :) ben de bakıcam birazdan inşallah güzel fark olur :)

ölçüler 27 ekim ile / 22 aralık

göbek : 92 / 86
basen : 100 / 99
göğüs : 94 / 89
bacak ve kol arasında 1 cm fark var .

bacaklarım çok incelmemiş alt vücut için spor yapmam lazım .onun dışında sonuçlar güzel :)

Kızlarrr günaydın valla bunu yazmak için ders bitsin diye nasıl bekledim anlatamam. Bu sabah tartıda 68.8 gördüm DD ve bugün 38 bedencik eteğimi giydim sabah arkadaşa fotoğrafımı çektirdim anneme gönderdim. Kadın hemen dedi ki yüzünden belli zayıflamışsın. Bu hafta çok tempolu çalıştım ve aslında belki öğlenleri tavuk yemeği falan yesem de akşam kahvaltı gibi hafif geçti hep.
Şimdi haftaya bol limonlu su ve daha hafif beslenmeyle bu işi halledicem. Çok yoğun bir haftaya giriyorum yine oturarak çalıştığım dönemde aldığım kiloları şimdi ayakta çalışarak veriyorum sanırım. Bugün etek giymeseydim kampüste yarım saat bisiklet sürecektim ama onun yerine yürüyerek de olsa tüm kampüsü turlamaya gidiyorum şimdi.
Bu hafta beni listeye alın sevgili adminlerim :)
Bir de artık akşamları acıkmıyorum nazar değmesin ama bu takıma üye olup yazmaya başladıkça akşam kısıtladım kendimi son iki haftadır akşam yemeğinden sonra pek bir şey yediğimi hatırlamıyorum. Bu bile tek başına kilo vermeme yardımcı olmuş olabilir.
haftasonu eski kıyafetlerimi yatağın altından çıkaracağım ve yeni hedef olarak birini seçip her gün deneyeceğim onu 10 kilo vericem diye başladım şu an 8 kilo vericem diyorum bu bile ayrı mutluluk

Unutmadan söyleyim her gün mesaj yazmaya daha çok dikkat edeceğim artık. Geçen hafta adet olduğum için sabah değil akşam tartılmıştım 70.5 idi şimdi 68.8. her hafta böyle gitse ne güzel olur.
Senide tebrik ederim canim...baslangic kilonu...gecen haftaki kilonu yazarmisin..listeye bugün katiliyorsunya bu bilgiler önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…