Cuma-Cumartesi aç yattım yine sabit di sonra bi artı gördüm dengele falan baya uğraştırdı ek ilaç verdi dr ondanmı acaba bir ay sonra bırakıcam onu ..takımı etkilemek istemiyorum:/Neden ayriliyorsun arkadasim gecen hafta ne güzel eksideydin....
Maşallah ne güzel kilo vermişin 20 kilo az deyil..Cuma-Cumartesi aç yattım yine sabit di sonra bi artı gördüm dengele falan baya uğraştırdı ek ilaç verdi dr ondanmı acaba bir ay sonra bırakıcam onu ..takımı etkilemek istemiyorum:/
15 kilo dan fazla verdim duraklamada olabilir bilmiyorum 109 dan düştüm 20 kilo olmuş şükürler olsun
Kızlarrr günaydın valla bunu yazmak için ders bitsin diye nasıl bekledim anlatamam. Bu sabah tartıda 68.8 gördümDD ve bugün 38 bedencik eteğimi giydim sabah arkadaşa fotoğrafımı çektirdim anneme gönderdim. Kadın hemen dedi ki yüzünden belli zayıflamışsın. Bu hafta çok tempolu çalıştım ve aslında belki öğlenleri tavuk yemeği falan yesem de akşam kahvaltı gibi hafif geçti hep.
Şimdi haftaya bol limonlu su ve daha hafif beslenmeyle bu işi halledicem. Çok yoğun bir haftaya giriyorum yine oturarak çalıştığım dönemde aldığım kiloları şimdi ayakta çalışarak veriyorum sanırım. Bugün etek giymeseydim kampüste yarım saat bisiklet sürecektim ama onun yerine yürüyerek de olsa tüm kampüsü turlamaya gidiyorum şimdi.
Bu hafta beni listeye alın sevgili adminlerim :)
Bir de artık akşamları acıkmıyorum nazar değmesin ama bu takıma üye olup yazmaya başladıkça akşam kısıtladım kendimi son iki haftadır akşam yemeğinden sonra pek bir şey yediğimi hatırlamıyorum. Bu bile tek başına kilo vermeme yardımcı olmuş olabilir.
haftasonu eski kıyafetlerimi yatağın altından çıkaracağım ve yeni hedef olarak birini seçip her gün deneyeceğim onu10 kilo vericem diye başladım şu an 8 kilo vericem diyorum bu bile ayrı mutluluk
ben de öyle gittim hatta bi hafta bir kilo fazla bile çıkmıştım o kilonun 2 kilo aşağısına düştüm iki haftada moralini bozma hiçMerhabalar banucum izine ayrılmak istiyorum bir ay kadar kilom sabit malesef
stresli dönemlerde insan ne yediğini düşüneiyor cidden ama ben de öyleyim kendimi yıpratmayı başarıyorum bir şekilde hiç vurdumduymaz insanlardan olamadım onun da fazlası zarar gerçi öyle insanlar delirtiyo beni sonra iş bana kalıyo çünküBugün yine sapa sacma beslendim...cok bunalimdayim ben ..mart ayi sonunda büyük kizin dügünü var onun stressi biryandan cocuklarin stressi bir yandan cok yoruldum ruhen..eşimde kendini cok yoruyo dogtu dürüst yüzümüzü göremiyoruz cok calişiyo ....neyse dügünden sonra rahatlarim inşallah...akşam yine sadece kefir iceceğim...tükettiğim kalori 1160 akşam iceceğom kefir dahil....kalori hakkim 1238...1000 kaloriyi aşmasam iyiydi ama bazen elimde olmuyo....
sıra kilo bildirimindeee
geçen hafta : 63.9
bu hafta : 62,8
fark : 1,1
yüzde : 1,721
sonunda güzel bir fark gördüm :)))
ölçüler 27 ekim ile / 22 aralık
göbek : 92 / 86
basen : 100 / 99
göğüs : 94 / 89
bacak ve kol arasında 1 cm fark var .
bacaklarım çok incelmemiş alt vücut için spor yapmam lazım .onun dışında sonuçlar güzel :)
Kızlarrr günaydın valla bunu yazmak için ders bitsin diye nasıl bekledim anlatamam. Bu sabah tartıda 68.8 gördümDD ve bugün 38 bedencik eteğimi giydim sabah arkadaşa fotoğrafımı çektirdim anneme gönderdim. Kadın hemen dedi ki yüzünden belli zayıflamışsın. Bu hafta çok tempolu çalıştım ve aslında belki öğlenleri tavuk yemeği falan yesem de akşam kahvaltı gibi hafif geçti hep.
Şimdi haftaya bol limonlu su ve daha hafif beslenmeyle bu işi halledicem. Çok yoğun bir haftaya giriyorum yine oturarak çalıştığım dönemde aldığım kiloları şimdi ayakta çalışarak veriyorum sanırım. Bugün etek giymeseydim kampüste yarım saat bisiklet sürecektim ama onun yerine yürüyerek de olsa tüm kampüsü turlamaya gidiyorum şimdi.
Bu hafta beni listeye alın sevgili adminlerim :)
Bir de artık akşamları acıkmıyorum nazar değmesin ama bu takıma üye olup yazmaya başladıkça akşam kısıtladım kendimi son iki haftadır akşam yemeğinden sonra pek bir şey yediğimi hatırlamıyorum. Bu bile tek başına kilo vermeme yardımcı olmuş olabilir.
haftasonu eski kıyafetlerimi yatağın altından çıkaracağım ve yeni hedef olarak birini seçip her gün deneyeceğim onu10 kilo vericem diye başladım şu an 8 kilo vericem diyorum bu bile ayrı mutluluk
Unutmadan söyleyim her gün mesaj yazmaya daha çok dikkat edeceğim artık. Geçen hafta adet olduğum için sabah değil akşam tartılmıştım 70.5 idi şimdi 68.8. her hafta böyle gitse ne güzel olur.
Merhabalar banucum izine ayrılmak istiyorum bir ay kadar kilom sabit malesef
Cuma-Cumartesi aç yattım yine sabit di sonra bi artı gördüm dengele falan baya uğraştırdı ek ilaç verdi dr ondanmı acaba bir ay sonra bırakıcam onu ..takımı etkilemek istemiyorum:/
15 kilo dan fazla verdim duraklamada olabilir bilmiyorum 109 dan düştüm 20 kilo olmuş şükürler olsun
Helopini...kittenlove .banu...tebrikler kizlar bu hafta güzel katkiniz oldu listeye..
Bencede acelen yok canim önce daha kolay hedefler secelim kendimize..bende haftaya yeni hedefimi belirleyeceğim...ya 57..yada 55..olacak yeni hedefim..düşünmem lazim..Benim Hedef kilom 85diyaklaştığıma göre Mezun olmak istediğim kiloyu da 79a indireyim aklımdayken dedim o belki daha sonra 70 olur ama acele etmeyelim dimi ama
Canım stres yapma güzel geçer inşallahBugün yine sapa sacma beslendim...cok bunalimdayim ben ..mart ayi sonunda büyük kizin dügünü var onun stressi biryandan cocuklarin stressi bir yandan cok yoruldum ruhen..eşimde kendini cok yoruyo dogtu dürüst yüzümüzü göremiyoruz cok calişiyo ....neyse dügünden sonra rahatlarim inşallah...akşam yine sadece kefir iceceğim...tükettiğim kalori 1160 akşam iceceğom kefir dahil....kalori hakkim 1238...1000 kaloriyi aşmasam iyiydi ama bazen elimde olmuyo....
ben de öyle gittim hatta bi hafta bir kilo fazla bile çıkmıştım o kilonun 2 kilo aşağısına düştüm iki haftada moralini bozma hiç
75 gibi hatırladım ben olur olur halledersin senBenim Hedef kilom 85diyaklaştığıma göre Mezun olmak istediğim kiloyu da 79a indireyim aklımdayken dedim o belki daha sonra 70 olur ama acele etmeyelim dimi ama
Allah iyiliğini versin akşam akşam güldürdün beni kızNeyse Liste işi de tamam olduğuna göre bende şu yatak odasına eşimle girişeyim
Sağ olsun iki gün önce yapacakken bekle cuma akşamı birlikte dolapları indiririz dediKızın ufalanları bir gözden geçirip bana uygun olanlar varsa ayıracağım ve benim bütün büyük gelenleri de çöp poşetlerine koyup vereceğim evde dolaplarda yarısından çoğu hiç giyilmiyor bari onları yok edeyim de sadece giydiklerim dursun
Bir posta da beyazları makineye atayım sabaha kadar kurur inşallah
Sabahda biraz ağdayla boğuşurumda oda aradan çıkmış olsunHerşeye hazırlıklı olayım sonra anam rezil oldum olmasın Takıntılıyımdır doktora giderken duşumu zaten alırım ama en güzel çamaşırlarımı giyerim hep tövbe ya Rabbim sanki gelin oluyorum ama bana göre başta kendime sonrada doktora saygıdır
Gerçi bir keresinde acil hastaneye gittiğimizde ben çok hastaydım onu düşünemedim ve popişimde kırmızı dantelli bir donla gitmişimadam popişten iğneyi yaparken tabi az da olsa göründü eşim len seksi şempanze hastayken bile dantelli don mu giyiyorsun diye dalga gelmişti benle günlerce doktor dantelli gördü diye gülüp gülüp durdu
Artık o konuda daha dikkatliyimdiradamlar görünce anam hatun kafayı yemiş demesinler gerçi bodur tavuk her daim çıtır piliçtir mantığını severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?