Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neden ayriliyorsun arkadasim gecen hafta ne güzel eksideydin....
Cuma-Cumartesi aç yattım yine sabit di sonra bi artı gördüm dengele falan baya uğraştırdı ek ilaç verdi dr ondanmı acaba bir ay sonra bırakıcam onu ..takımı etkilemek istemiyorum:/

15 kilo dan fazla verdim duraklamada olabilir bilmiyorum 109 dan düştüm 20 kilo olmuş şükürler olsun

Maşallah ne güzel kilo vermişin 20 kilo az deyil....ama 100 gramda eksi görsen sorun yapma bence izine ayrilinca kilo alma ihtimali var

Bugün yine sapa sacma beslendim...cok bunalimdayim ben ..mart ayi sonunda büyük kizin dügünü var onun stressi biryandan cocuklarin stressi bir yandan cok yoruldum ruhen..eşimde kendini cok yoruyo dogtu dürüst yüzümüzü göremiyoruz cok calişiyo ....neyse dügünden sonra rahatlarim inşallah...akşam yine sadece kefir iceceğim...tükettiğim kalori 1160 akşam iceceğom kefir dahil....kalori hakkim 1238...1000 kaloriyi aşmasam iyiydi ama bazen elimde olmuyo....

takıma girince devamı geliyo gerçekten bi şekild farkındalık oluşuyo insanda ,gözün aydın :)

stresli dönemlerde insan ne yediğini düşüneiyor cidden ama ben de öyleyim kendimi yıpratmayı başarıyorum bir şekilde hiç vurdumduymaz insanlardan olamadım onun da fazlası zarar gerçi öyle insanlar delirtiyo beni sonra iş bana kalıyo çünkü

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür evime gelebildim Diyetisyen çıkışı Ayşeyle bir güzel keyif günü ilan ettik yemeğimizi falan yedik ve bol bol sohbet ettik Okadar iyi geldi ki kaç gündür çok sıkılmıştım biraz kendime geldim

Diyetisyende tabi tok karnına olduğum için sabit çıktım evdeki aç karnına olan sonucu tabiki bas alıyorum ama 400 gr yağdan gitmiş ki buda çok güzel üstelik 700 gr da ödem görünüyormuş onuda düşersem gayet güzel bir hafta olmuş sıkıntılara rağmen
Sibele de durumu uzun uzun anlattım normaldir ödem olması ağlamaktan şiştim resmen dedim İnşallah bu haftaki listeme harfiyen uyup ona göre güzel bir eksi göreceğim Yeni yıla 79 yalan oldu gerçi sonradan 85e de razıydım ama artık dediğim gibi rakamlara takılmayacağım
Direnci nasılsa kırdım devamıda gelir

Ayşeyle ayrıldıktan sonra eşimle buluşup kızın yüzme için son doktor raporunu alıp sonuçları göstermek için Hastaneye gittim Şükür hiç bir sıkıntı yoktu ve hemen yolumun üzerinde olan Havuzda son kaydı da yaptırdım arada kaynamasın diye Şimdi müjdeyi verdim sevinç çığlıkları attı

Listemizide düzenleyip Paylaşım alanına taşıyayım aklımdayken

***8. Takım 549.Etap***

Oynakbasi34 ( 88.6 / 87,7 / 0,9 / 1,02 % )
Yena ( 68,5 / 68 / 0,5 / 0,73 % )
doga3 ( 90,8 / / / % ) Sabit
kittenlove ( 63,9 / 62,8 / 1,1 / 1,72 % )
perihan00 ( 62,9 /62,4 / 0,5/0,80 % )
anlem ( 72,9 / / / % )
mavimli ( 79,5 / 80,1 / +0,6 / - 0,75 % )
helopini ( 70 / 68,8 / 1,2 / 1,71 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 8 Kasım, Başlangıç kilosu 73, Hedef 60

8.Takım Ortalaması: %

sıra kilo bildirimindeee
geçen hafta : 63.9
bu hafta : 62,8

fark : 1,1

yüzde : 1,721

sonunda güzel bir fark gördüm :)))

Harikasın canım tebrik ederim ha gayret seninde 5li rakamlara çok az kaldı

Vaayy seninde ölçüler süper birazdan onları da not edeyim olurda lazım olursa diye

Harikasın canım aynen devam bak seni bu hafta listeye ekliyorum ve haftaya da güzel bir eksi göreceğine inanıyorum

Unutmadan söyleyim her gün mesaj yazmaya daha çok dikkat edeceğim artık. Geçen hafta adet olduğum için sabah değil akşam tartılmıştım 70.5 idi şimdi 68.8. her hafta böyle gitse ne güzel olur.

Yani listeye girdin artık her gün en azından 1 mesaj dahi olsa yazarsın

Merhabalar banucum izine ayrılmak istiyorum bir ay kadar kilom sabit malesef

Kuzu istersen şimdilik izne ayrılma haftaya bakarız duruma göre Sabitim diye, Takımı etkiliyorum diye düşünme bak ben haftalarca veremedim hee önümüzdeki hafta yine istersen o ayrı hani bir ay demişsin ilaçlardan dolayı ama bol su içersen o ilaçların sana engel olacağını düşünmüyorum
O direnci çok çabuk kıracağını düşünüyorum

Son düzenleme:

***8. Takım 549.Etap***

Oynakbasi34 ( 88.6 / 87,7 / 0,9 / 1,02 % ) Hedef kilosunu 79'a indirmek istiyor
Yena ( 68,5 / 68 / 0,5 / 0,73 % )
doga3 ( 90,8 / / / % ) Sabit
kittenlove ( 63,9 / 62,8 / 1,1 / 1,72 % )
perihan00 ( 62,9 /62,4 / 0,5/0,80 % )
anlem ( 72,9 /72,5 / 0,4 / 0,55 % )
mavimli ( 79,5 / 80,1 / +0,6 / - 0,75 % )
helopini ( 70 / 68,8 / 1,2 / 1,71 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 8 Kasım, Başlangıç kilosu 73, Hedef 60

8.Takım Ortalaması: 0,723 %

Son düzenleme:
Benim Hedef kilom 85di yaklaştığıma göre Mezun olmak istediğim kiloyu da 79a indireyim aklımdayken dedim o belki daha sonra 70 olur ama acele etmeyelim dimi ama

Helopini...kittenlove .banu...tebrikler kizlar bu hafta güzel katkiniz oldu listeye..

Sağ olasın arkadaşım hep sen mi katkı yapacağın kırk yılda bir bende yapayım
Kittenlove maşallah çok iyi gidiyor yoğunluğa rağmen
Helopini de maşallah bomba gibi bir giriş yaptı ve inşallah daha da motive olur haftaya aynı şekilde güzel rakamlarla gelir

Veren veremeyen herkesi canı gönülden kutluyorum Bu hafta veremedim yada artı gördüm diye üzülmek, motivasyonu kaybetmek yok ben inanıyorum bir sonraki hafta çoook daha güzel rakamlarla acısını fazlasıyla çıkaracaklardır

Benim Hedef kilom 85di yaklaştığıma göre Mezun olmak istediğim kiloyu da 79a indireyim aklımdayken dedim o belki daha sonra 70 olur ama acele etmeyelim dimi ama
Bencede acelen yok canim önce daha kolay hedefler secelim kendimize..bende haftaya yeni hedefimi belirleyeceğim...ya 57..yada 55..olacak yeni hedefim..düşünmem lazim..

Neyse Liste işi de tamam olduğuna göre bende şu yatak odasına eşimle girişeyim
Sağ olsun iki gün önce yapacakken bekle cuma akşamı birlikte dolapları indiririz dedi Kızın ufalanları bir gözden geçirip bana uygun olanlar varsa ayıracağım ve benim bütün büyük gelenleri de çöp poşetlerine koyup vereceğim evde dolaplarda yarısından çoğu hiç giyilmiyor bari onları yok edeyim de sadece giydiklerim dursun
Bir posta da beyazları makineye atayım sabaha kadar kurur inşallah

Sabahda biraz ağdayla boğuşurumda oda aradan çıkmış olsun Herşeye hazırlıklı olayım sonra anam rezil oldum olmasın Takıntılıyımdır doktora giderken duşumu zaten alırım ama en güzel çamaşırlarımı giyerim hep tövbe ya Rabbim sanki gelin oluyorum ama bana göre başta kendime sonrada doktora saygıdır
Gerçi bir keresinde acil hastaneye gittiğimizde ben çok hastaydım onu düşünemedim ve popişimde kırmızı dantelli bir donla gitmişim adam popişten iğneyi yaparken tabi az da olsa göründü eşim len seksi şempanze hastayken bile dantelli don mu giyiyorsun diye dalga gelmişti benle günlerce doktor dantelli gördü diye gülüp gülüp durdu
Artık o konuda daha dikkatliyimdir adamlar görünce anam hatun kafayı yemiş demesinler gerçi bodur tavuk her daim çıtır piliçtir mantığını severim

Canım stres yapma güzel geçer inşallah
ben de öyle gittim hatta bi hafta bir kilo fazla bile çıkmıştım o kilonun 2 kilo aşağısına düştüm iki haftada moralini bozma hiç

75 gibi hatırladım ben olur olur halledersin sen
Ameliyat günü belli olmadı demi kuş gibi olur biter inşallah

Allah iyiliğini versin akşam akşam güldürdün beni kız

Bu sabah inat ettim balı bitireceğim diye neyseki bitti kurtuldum
Menüm:
Kahvaltı sucuklu iki yumurta, üç dilim fıstık ezmesi ve petek balı.
Akşam bir porsiyon güveç, iki çatal salata, bir kase mercimek çorbası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…