Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Desteğiniz için sağolun kızlar seviyorum sizleri
Sende acela etme canim insanin hergünü bir olmuyo...hic bir rakamida kücümseme..damlaya damlaya göl olur hesabi...100 gram birgün 10 kilo eksi olarak döner sana..hem burda eyleniyoruz sohbet ediyoruz...can sıkıntımızı gideriyoruz...

Teşekkür ederim her şeyden önce hepinize. İsmimi listede görünce çok daha azimli hissettim. Ben rutinimde ufak bir değişiklik yapmaya karar verdim. Kahvaltıyı akşama alıcam. sabah zaten pek bir şey yiyemiyorum ama akşamları da ağır yemekler istemiyorum. Bu akşam da kahvaltı yaptım ve gayet tok kalktım masadan. En azından bıkana kadar akşam yemeklerinde kahvaltılık yemeye karar verdim.
Bunun bir sebebi de öğrencilik dönemimde yurt yemeklerini sevmediğimden akşam hep kahvaltı yerdim gündüz okulda normal yemekler yerdim ve 70lerden 56 ya hiç çaba sarfetmeden 4 5 aydan düşmüştüm bu kiloyu da yaklaşık 3 sene korudum.
Aynısını şimdi yapmaya karar verdim.
Unutmadan menümü de yazayım.
Sabah: bir muz ve kahve
Öğlen: beyaz peynirli sandviç ve yanında kış çayı
Akşam: iki tane haşlanmış yumurtanın beyazı (sarısını kedim yiyor ) iki çeşit peynir, zeytin, ve iki dilim salam, biraz yeşillik ve çay.

Eve ekmek almıyorum öğlen yiyorum diye ama peynir ve yumurta beni doyuruyor. Gece belki tarçınlı süt içerim.
Şimdiden iyi geceler herkese

Çok iyi düşünmüşsün bekar olsam ben de öyle yapardım bekarken aynı sistemde ben de 56 kilodan yukarı çıkmazdım.

Ben çuvallamasaydım çok daha önde olurduk Bu arada regli oldum bugün. Onun da şişkinliği var sanırım.
Olsun canim kayinvaliden yatili kaldi ..kolay deyil yine iyi idare ettin..can sagligi olsun ..haftaya daha güzel sonuc alacagiz inşalah

benimkide sarılarını yiyor beyazını sevmez sarısını ben de sevdiğim için onu fazladan haşlıyorum sonra bana kalmıyor

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkse Kaçamaksız bol eksili bir Haftasonu diliyorum

Dün nedense çok yoruldum Normalde çok daha fazla yürüdüğüm oluyor ( alt tarafı 5 000 adım atmışım ) ama havalardan mıdır yoksa benim rahatsızlıktan mı bilemedim
Kızlar birde dün bir ara dışardayken soğuktan herhalde ağız kısmım uyuşmaya başladı anam dedim gidiyorum Hemen başladım çenemı oynatmaya elimle bastırmaya ( döt korkusu sonuçta ) şükür 5 dakika sonra düzeldi sanırım soğuk rüzgarı yemekten oldu bir an sonra şalımı da iyice ağzıma doğru çektim eşimle de buluşunca zaten arabayla gidince çok soğuklara maruz kalmadım

Akşam tekrar buraya girip yazarım diye düşünürken az halsizlik çökünce uzanayım dedim uyumuşum tabi gece bir kaç kere ağrıyla uyandım ama şükür şimdi daha iyiyim
Eşimin halası da sabah merak etti beni aradı ve ille bugün seni göreyim bir 5 dakika da olsa doktora gitmeden uğra görümcene dedi ( bugün gün var hanımda ama eşim boşver gitme dedi )
Hem halasının bende ona ileteceğim bobinler vardı onları da götürmüş olurum o arada

Kizlar bu hafta 7.olmuşuz..

Hİç yoktan iyidir canım inşallah haftaya çok daha güzel bir derece alırız

Ben çuvallamasaydım çok daha önde olurduk Bu arada regli oldum bugün. Onun da şişkinliği var sanırım.

Demekki haftaya çok daha güzel bir eksi göreceksin Kendini suçlama kuzum maşallah diğerleri nasıl beceriyorlarsa manyak rakamlar görüyorlar tartıda Bazen Allah biliyor ya acaba mı diyorum açıkçası ama tabi herkes için geçerli değil bu düşüncem Biz sağlığımız için verelim de varsın biraz yavaş olsun

Hayirli mutlu haftasonlari arkadaşlar...

Sanaca canımmm

Allah razı olsun canım Fıtık ameliyatı ama benim boynum biraz kısa olduğu ve her iki fıtığında yerleri birbirinden uzak olduğu için mikro cerrahi yapılamıyormuş o yüzden açık ameliyat olacakmış son gittiğim doktorun demesi 4 - 5 saat sürecek ameliyatın dedi tabi beni değil o kısmı dışarda bekleyenleri ilgilendiriyor
Aslında ameliyattan çok narkozun etkisiyle saçmalayacağım düşüncesi beni geriyor dün hatta Ayşeyede dedim ben kendime gelene kadar kimseyle bir araya getirmesin diye doktoru tembihliyeyim
Bakma şimdi işi gırgıra vuruyorum ama ilk 3 gün fena ağladım durdum çünkü ameliyatı olmazsam yatalak kalma ihtimalim çok yüksek ( artık fıtıklarım omur iliğe dayanmış ve baya büyükmüş ) tabi ameliyatdan da korkuyorum ama dünden beri biraz kafamı rahatlatmaya çalışıyorum Rabbim büyük ben duamı ederim gerisi zaten inşallah güzel geçer de Rabbim evlatlarıma ve eşime beni bağışlar
Bakalım bugün de bir doktorla görüşeceğiz eğer imkan varsa beni Universite hastanesine sevk edecek ( aynı özel hastanenin ) o zaman belki daha uygun fiyat verirler ( son gittiğim 15 000 diyor )

Kuzum içine ferah tut..sanırım 20 yaşından beri ya ameliyat oluyorum ya ameliyathane kapısında bekliyorum. Riskler var evet ama genelde sorunsuz geçiyor sonuçta bunu yapan doktorlar da işinin uzmanı. Yani yemek yerken soluk borumuza kaçıp boğulabiliriz. Bu risk var mı var ama yemeye devam ediyoruz. Sen de bu ameliyattan sonra sağlıklı bir şekilde evine gelecek yine neşeli mutlu hayatına devam edeceksin. Bir de şu var insan pozitifse gerçekten daha rahat geçiyor süreçleri.. sende de bu fazlayısla var. Anestezinden uyanmak ayrı bir mesele. Ben mesela geç uyanırım ameliyat bitince doktor bilgi verir 1,5 saat önce ameliyathaneden verdikleri hiç olmadı. Bana sorarsan süper bir uyku. Zaten başta cesaret verici iğne veya ilaç veriyorlar o biraz sakinleştiriyor. Ben 3. Ameliyatımı 3 gün önce oldum sana göre daha basit bir ameliyattı ama benim kabusum da ,Belçika’da A1 seviyesinde Fransızcam ile ameliyata girmekti. yani ameliyat için kasmadım nasıl anlaşacağım diye kastım. Nasıl uyanacağım bana komut verecekler nasıl anlayacağım diye kendimi yedim bitirdim :)aslında bu benim değil beni uyandıranların sorunuydu ve onlar çok rahattılar. birincisi okul bana yaramış Fransızcam fena değildi. İkincisi yatağıma Fransızca çok iyi bilmiyor diye not yapıştırdılar gelen giden bana sevgi dolu sakin sakin konuşarak anlatmaya çalışıyordu. Herşey güzel geçti.
Seni omurilikte olması endişelendiriyor olabilir bu açıdan daha riskli görünebilir çok haklısın. Ama doktoruna güven duyarsan bu bizler için zor onlar içinse uzmanı olduklarından daha kolay bir ameliyat bence. Sonrasında ağrın sızın sancın olabilir ama hepsi geçecek ve sen daha sağlıklı kaliteli bir hayat yaşayacaksın. Sonuçta o ağrılarla yaşamak da hiç kolay değil..

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar; )

Bugun ki doktor ziyaretimbeni baya bir rahatlattı
Doktor en ussteki fıtığında baya büyük olduğu net belli ama diğer ikisini net göremiyorum tekrar daha net bir MR lazım hatta Tomografi çekilmek daha iyi olur dedi Eger fışıklar sertlesmediyse ilaçla biraz ufaltma şansımız var Ameliyat Son seçeneğini olsun dedi Diğer doktorun dediği kadar acil bir durumun yok biraz sakinles dedi
Üzerimden büyük bir yük kalktı ağrı kesici verdi biraz rahatlattı diye ve sonuçlar çıkana kadar yumuşak boyunlu takmam gerekiyormuş

Bu gece saat 11de de Tomografi çekilecek diğer Hastanede inşallah oda Merdan farksizdir gerçi ilaç da veriyorlardı onda damardan oda baya bir içini isitiyormus insanın

Rabbim hayirlişini verir inşallah. ..Aminnn

Allah razı olsun canım çok rahatlattı beni Eşimin halalari da beni görünce bak toparlamaya kendini alismamisiz seni böyle görmeye gülümse biraz inşallah Ameliyat gerekiyorsa çok rAhat geçer tabi inşallah gerek kalmaz dediler

Çok geçmiş olsun doktorunuza güvenirseniz içiniz rahat girersiniz moral her şeyden önemli

İyi akşamlar kızlar,
Bugün cumartesi diye geç uyanmak için elimden geleni yaptım yataktan çıkmadım inatla dolayısıyla kahvaltı öğle yemeğini birlikte saat 2 gibi yaptım. Bugün kendimce eğlenerek pankek yaptım ve
öğlen üç pankeki birini balla, diğerlerini peynirle birlikte yedim.
Akşam bir arkadaşımın doğum günü yemeği vardı.
Akşam : 2 parça tavuk ızgara ve bol salata yedim.
Bu haftanın ödülü bugün oldu yarın yine kahvaltıya devam. Ama ekmeksiz kahvaltı etmenin farklı yollarını bulmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…