Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi geceler kızlar ben bütün gün gayet hafif güzel yedim gece yatmadan bişeyler oldu bana kriz geldi annem Beyoğlu çikolatası getirmiş üç koca parça yedim bugünlerde iyi değilim toparlanmam gerekiyor.  tartıda yine 80i görünce acayip demoralize oldum sanırım

Benim yakinda dügünü olacak 23 yaşindaki kizim cok yoruyo üzüyo beni..birde dügün stressi bizi bitiriyo...bugünde 11 yasindaki kizimin dogum günü..ama yarindan ittibaren toparlanmaliyim yoksa daha fazla bunalima girip üzülecegim..azda olsa kilomdan gittigi zaman en azindan bu beni mutlu ediyo..bundanda yoksun olursam iyice depresyona gireceğim..

Karnıbahar kısırı yaptım eh işte çok beğenmedim katmadan ayırmıştım Onuda yarın omlet yaparım

Düğün zamanı olur böyle şeyler kız stresli sen stresli aman sakin ol annem benim burnumdan getirdi kendi aldığım çeyizlerin birazını vermedi falan sesimi çıkaramadım sert biriydi rahmetli....aman hepsi geldi geçti bu günlerin tadını çıkar

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün biraz keyif günü ilan ettim hatta biraz fazla keyif oldu En sonunda eşim len bukadar rahatlık yeter sana en az 3 ay kaçamak yok dedi
Açıkçası çok fazla takılmıyorum çünkü şu son bir haftanın stresini bir nevi attım üzerimden

Dün gece MR ve Tomografi için Üniversite hastanesine gidince karı koca baya bir şok olduk
Cağrı Merkezini arayıp ranvevu alırken fiyat bilgisi de istemiştim hani hazırlıksız gitmeyelim diye ve aklıma gelen başıma geldi adam bize sadece bir tanesinin fiyatını söylemiş ki üstüne basa basa sordum bukadar mı başka masraf çıkmaz dimi bakın hazırlıksız kalmayayım diye ama adam ısrarla yok hanım efendi 295 lira dedi
Gittiğimizde veznedeki hatun hem çok daha fazla fiyat çıkardı hemde o hastanedeki doktorun bu görüntülemeleri istemesi gerektiğini ( ayriyetten tekrar muayene ücreti çıkacak yani ) söyledi
Toplam ne kadar dediğimizde demezmi 800 liraya yakın diye
Yuh çekmemek için zor tuttum o an kendimi tabi o an eşim özellikle çok kötü oldu sonuçta okadar üzerimizde yoktu Amannn salla gitsin aşkım senden değerli değil ya hallederiz farz et gece gezmesine gittik dedim sonra el ele tutuşup popişimize baka baka evimize döndük

Artık yarın halledip tekrar Randevu alacağım Allahtan iki günde çıkıyormuş sonuç da doktora kontrole çok geçmeden sonuçları gösterme şansımız olacak
RAbbim hakkımda hayırlısını nasip eder inşallah .....Aminnnn

Hiç moral bozmuyoruz bende iki gündür biraz sapıtmıştım ama hemen toparlıyoruz kendimizi ve bol suyla fazlasını bile gönderiyoruz

Kızlar ben eşimle konuştum o da rejim yapacak beni destekleyecek yoksa ben koptu kopacağım

En güzeli benimki bana uymuyor aksine akşam olunca hep birşeyler yer ama bugün itibaren ben o an bakmayacağım bile onun tarafına

Küçük kuzunun doğum günü kutlu olsun canım RAbbim bahtını da güzel etsin ve ömür boyu sağlıklı mutlu yıllarınız olur birlikte inşallah Aminnn
Kızınada çok fazla aldırış etmemeye çalış şimdi stres vardır düğün öncesi birde emin ol evlenince sizlerden uzak kalınca kıymetinizi bilecektir Hep derim insanın nazı anasına geçer dinsizin hakkından imansız gelir sana yaptığını eşine yapamayacaktır sonuçta huzursuz olmayı kimse istemez

oynakbasi34 güzel haberlerle gelmişsin hayırlısı olsun inşallah

Ehhh her şerde bir hayır vardır doktor beni baya rahatlattı inşallah istediği Görüntülerde de güzel şeyler çıkarda ameliyata gerek kalmaz yada gerekliysede artık daha sakin bir süreç yaşarım ve masrafı daha az olur

Çok pahalı ya bende endoskopiyi özelde olucam gelecek sefer uyanık olmak istemiyorum neyse vericem mecbur

Çok pahalı ya bende endoskopiyi özelde olucam gelecek sefer uyanık olmak istemiyorum neyse vericem mecbur

Artık araştırma hastaneleri bile para alıyor güzelim hiç şaşırmadım da tabi bukadarını beklemiyordum bende Kadın birde demezmi bu SGKlı fiyatı sadece MR özelden yapılırsa sigortasız 1 000 liraymış İlaçlı Tomografinin özel fiyatını sormaya ceraset bile edemedim 1 tanesin o fiyatı verince
sanki MR çekilirken bir yandan havyar verecekler ağzıma ama işte çok çok iyi cihazları var o yüzden de SGklı fiyatına razı geliyorum

YENA dan haberin varmı banu?

Valla hiç yazmadım bugün onada ama sanırım çocuklarla ailesiyle vakit geçiriyordur malum kadıncağızın bir tek izin günü var sabahtan biraz temizlik öğleden sonra gezme Gelir belki birazdan

sagol canim ..Allah hepimizin yavrularimizin bahtini güzel yazssin.saglikli hayirli ömürler versin..hayirli insanlar cikarsin yavrularimizin karşisina inşallah..aminnn..bende öyle düşünüyorum...benim büyük kizimda anlayacak zamanla...bunada şükür .deli dolu zor bir hayat süreci oldu bu kizimla..2.evliligimi belki kabullenemedi...ama Allaha şükür alninin akiylan hayirlisiylan yuvasini kuracak Allahin izniylen..

Aynen canim..zor bir sürecten geciyoruz ailecek...ama dediğin gibi bu zor günleride atlatacağiz inşallah...

Çok şükür heleki yurtdışında kız çocuğu yetiştirmek dahada zor Dediğin gibi hayırlısıyla evlensinde bu günlerde geçecek ve ileride onunda evladı olunca seni çok daha iyi anlayacaktır şimdi ona herşey basit geliyor

Dogru banucum..iki kültür arasinda catişiyor burdaki gencler...alman arkadaslarindanda etkileniyorlar..okulda olsun iş yerinde olsun....cok zor dedigin gibi yurtdişinda cocuk yetiştirmek

Dogru banucum..iki kültür arasinda catişiyor burdaki gencler...alman arkadaslarindanda etkileniyorlar..okulda olsun iş yerinde olsun....cok zor dedigin gibi yurtdişinda cocuk yetiştirmek

Burada da zaten yeni gelinken akraba ziyaretlerinde falan herkes aman gelin kızımız diye el üstünde tutar oda emin ol güzellikle yaklaştıkça o huylarını da değiştirir zaten genelde çocuklar analarına daha çok naz geçiyor diye daha fazla yapıyorlar Benimki bile bazen babasıyla çatışıyor hemen ben giriyorum araya kızım baban o senin düzgün davran bak sonra çok ararsın diye Senin birde ikinci evlilik olunca daha da zor ama hayatın ne kadar zor olduğunu fark edince eminim eşine bile tavırları değişecektir sonuçta sizlere sahip çıkmış yüreği güzel bir insan
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ve kızına da aslında eşinin ne kadar iyi biri olduğunu idrak ettirsin ...Aminnnn

Bu güzel sözlerin icin sagol canim...aminnn

İyi akşamlar,

Bu aralar nasıl yoğunum nasıl geçiyor günler yetişemiyorum..
Siziler iyisiniz inş..

doga3 canım merak etmişsin iyiyim tatlım. haftasonu gezme ve iş ve alışveriş yemek vb derken bitiyor. sen de çalışan olarak biiyorsun hemen puf oluyor tatil :)

Gulhan1 kolay gelsin.. hayırlısı olsun kızın için de...

mavimli İyileştimi bebeler.? rahatsizdi hatırladığım kadarıyla..

Canım bugün daha iyiler çok şükür. Sen çalışmaya mı başladın daha önce çalışmazken, ben anlamadım ne kaçırdım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…