Canım bugün daha iyiler çok şükür. Sen çalışmaya mı başladın daha önce çalışmazken, ben anlamadım ne kaçırdım?
Mesleğin ne merak ettim. Bu topikte kimler çalışıyor? Kimler yurt dışında? Kimler evli/bekar/çocuklu vs? Pek bişey bilmediğimi fark ettimBen çalışanım zaten ..
Yeni değil. :)
Merhaba mavimli ben de pek kimseyi tanımıyorum burada ama anonim gibi daha güzel geliyor banaBu arada ben 10 senedir evliyim, tek yumurta ikiz erkek bebişlerim var 7 aylık. 40 yaşındayım. Akademisyenim. Anladığım kadarıyla sizler birbirinizi tanıyor gibisiniz. Ben kimse hakkında bişey bilmiyorum ama. Sizler de biraz kendinizden bahseder misiniz? Teşekkürler
Mesleğin ne merak ettim. Bu topikte kimler çalışıyor? Kimler yurt dışında? Kimler evli/bekar/çocuklu vs? Pek bişey bilmediğimi fark ettim
Günaydın herkese :)
benim bademcik şiş yutkunamıyorum salonda uyuyakalmışım üstümü örtmeden dün de gezegen gibi gezmiştim sabahına bu haldeyim
Merhaba mavimli ben de pek kimseyi tanımıyorum burada ama anonim gibi daha güzel geliyor banaMeslektaşız alanın ne acaba merak ettim :)
Mesleğin ne merak ettim. Bu topikte kimler çalışıyor? Kimler yurt dışında? Kimler evli/bekar/çocuklu vs? Pek bişey bilmediğimi fark ettim
Teşekkür ederim şimdilik limonlu su ile idare edicem malesef ama uzun zamandır ilk defa işe gelir gelmez eve gidip yatmak istedim. İş de çok bakalım napıcaz.Dikkat et. Dinlenemeyincede zor geçiyor. Geçmiş olsun.
İzmir'i o kadar çok özledim ki anlatamam kokusu burnumda daha geçen ekimde bir hafta sonu gittim ama doyamadım. Bu arada sıkı Göztepe taraftarıyım :) 8 yıl yaşadım sonra Sivas' a düştüm.Isletme mezunuyum muhasebeciyim
Izmir de yaşıyorum. 19 ve 9 yasin da iki çocuğum var..
Yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum :)
:)) bende bilmiyormuşum :)) bende kendimi tanıtayım o zaman :)) 27 yaşındayım öğretmenim aslen kayseriliyim ama doğuda görev yapıyorum :)) 5 aylık kızım varMesleğin ne merak ettim. Bu topikte kimler çalışıyor? Kimler yurt dışında? Kimler evli/bekar/çocuklu vs? Pek bişey bilmediğimi fark ettim
ben 24 yaşında bekar bir üniversite öğrencisiyim, 2.5 yaşında erkek bir kedinin annesiyim :)))Bu arada ben 10 senedir evliyim, tek yumurta ikiz erkek bebişlerim var 7 aylık. 40 yaşındayım. Akademisyenim. Anladığım kadarıyla sizler birbirinizi tanıyor gibisiniz. Ben kimse hakkında bişey bilmiyorum ama. Sizler de biraz kendinizden bahseder misiniz? Teşekkürler
o insanlar kötü insanlar bu kadar net . kimse kendisine kilolu demekle mutlu olmaz yada gaza gelip zayıflamaz filmlerde oluyo öyle şeyler, insan destek alarak zayıflar . ki aklı kıt bir insan bile karşı tarafa kırıcı birşey dememesi gerektiğini bilir kolaysa kendisi zayıflasın sanki kolay bir şeyTeşekkür ederim şimdilik limonlu su ile idare edicem malesef ama uzun zamandır ilk defa işe gelir gelmez eve gidip yatmak istedim. İş de çok bakalım napıcaz.
Bu arada size içimi dökmek istiyorum. Kilo konusunda annemin yaşadığı mutsuzlukları gördükçe kendimi zayıflama konusunda motive etmeye çalışıyorum. O hep derdi kızım işe başlasın beni zayıflatır doktora götürür diye sürekli dua ederdi. Daha önce akapunktur ile kilo vermişti sonra devam edemedi ve aldı. Küçük yaşta ard arda iki çocuk evden dışarı çıkmayış ile senelerce aynaya bakıp kilo aldığını bile farketmemişti. Herkes üzüyordu söyledikleri laflarla. Hiç istediği kıyafeti bulamazdı. Bu yaz annemi tüp mide ameliyatına soktuk bir cesaret babama bile haber vermeden benim yanımdayken ameliyat ettirdim :) Tam 136 kilo ile girdi. Hala daha sadece babam abim ben biliyoruz kimselere söylemeden yavaş yavaş veriyor kilosunu. Hayatının en az 20 yılında güzel kıyafetler giyememişti şimdi ona dünyaları almak istiyorum.
Hastayım diye mi bu kadar duygusallaştım bilmiyorum şu an ama kilo hepimizi ne kadar üzebilir onun farkındayım bazen umursamıyorum kilomu ama sonra annemi düşünüyorum insanlar onu sözleriyle ne kadar üzüyordu. Bizim akademi camiasında bile koskoca profesör hatun aylardır görmemiş beni sonra herkesin ortasında görüp daha merhaba nasılsın neler yapıyorsun demeden tek bildiği ezici şeyi söylüyor "Ne kadar kilo almışsın canım dikkat et boğazına". Sinirimden asıl onun boğazına dalmak istiyorum ama tutuyorum gülümseyip "ya evet" diyip geçiyorum.
Her neyse hepiniz için güzel bir hafta olsun bol bol yağ gitsin.
kendi yolunu bulmuşsun ama tebrik ederim seniGünaydin kizlar...iyi bir hafta diliyorum sizlere...burda heryer tatilde..okullarda tatilde 2 hafta boyunca...noel tatilindeyiz şu an......
Bende kisaca tanitayim kendimi...
Bende 6 cocuk annesiyim....en büyük kizim 23 yaşinda mart ayinin sonunda evlenecek...diyer bir büyük kizimda 21 yaşinda ikiside ilk evliligimden...ilk evliligimede ailem olacaklar sebep olmuştu 17 yaşinda...5 senelik kabus gibi zor güc yürüyen bir evliligim vardi tabi onada evlilik denilirse...su an ailem olacaklarlanda kontagim yok..cok zarar verdiler bana hayatimin mahfolmasina en büyük sebep onlar oldu...neyse yine yarami deşmeyim...onlarsiz cok daha iyiyim..malesef herkezden anne baba olamiyo....şu anda 16 yillik evliyim.. ...2 kizim iki oglumda su anki evliligimden oldu....almanyada yasiyorum stuttgarta yakin bir şehirde..
Teşekkür ederim şimdilik limonlu su ile idare edicem malesef ama uzun zamandır ilk defa işe gelir gelmez eve gidip yatmak istedim. İş de çok bakalım napıcaz.
Bu arada size içimi dökmek istiyorum. Kilo konusunda annemin yaşadığı mutsuzlukları gördükçe kendimi zayıflama konusunda motive etmeye çalışıyorum. O hep derdi kızım işe başlasın beni zayıflatır doktora götürür diye sürekli dua ederdi. Daha önce akapunktur ile kilo vermişti sonra devam edemedi ve aldı. Küçük yaşta ard arda iki çocuk evden dışarı çıkmayış ile senelerce aynaya bakıp kilo aldığını bile farketmemişti. Herkes üzüyordu söyledikleri laflarla. Hiç istediği kıyafeti bulamazdı. Bu yaz annemi tüp mide ameliyatına soktuk bir cesaret babama bile haber vermeden benim yanımdayken ameliyat ettirdim :) Tam 136 kilo ile girdi. Hala daha sadece babam abim ben biliyoruz kimselere söylemeden yavaş yavaş veriyor kilosunu. Hayatının en az 20 yılında güzel kıyafetler giyememişti şimdi ona dünyaları almak istiyorum.
Hastayım diye mi bu kadar duygusallaştım bilmiyorum şu an ama kilo hepimizi ne kadar üzebilir onun farkındayım bazen umursamıyorum kilomu ama sonra annemi düşünüyorum insanlar onu sözleriyle ne kadar üzüyordu. Bizim akademi camiasında bile koskoca profesör hatun aylardır görmemiş beni sonra herkesin ortasında görüp daha merhaba nasılsın neler yapıyorsun demeden tek bildiği ezici şeyi söylüyor "Ne kadar kilo almışsın canım dikkat et boğazına". Sinirimden asıl onun boğazına dalmak istiyorum ama tutuyorum gülümseyip "ya evet" diyip geçiyorum.
Her neyse hepiniz için güzel bir hafta olsun bol bol yağ gitsin.
Günaydin kizlar...iyi bir hafta diliyorum sizlere...burda heryer tatilde..okullarda tatilde 2 hafta boyunca...noel tatilindeyiz şu an......
Bende kisaca tanitayim kendimi...
Bende 6 cocuk annesiyim....en büyük kizim 23 yaşinda mart ayinin sonunda evlenecek...diyer bir büyük kizimda 21 yaşinda ikiside ilk evliligimden...ilk evliligimede ailem olacaklar sebep olmuştu 17 yaşinda...5 senelik kabus gibi zor güc yürüyen bir evliligim vardi tabi onada evlilik denilirse...su an ailem olacaklarlanda kontagim yok..cok zarar verdiler bana hayatimin mahfolmasina en büyük sebep onlar oldu...neyse yine yarami deşmeyim...onlarsiz cok daha iyiyim..malesef herkezden anne baba olamiyo....şu anda 16 yillik evliyim.. ...2 kizim iki oglumda su anki evliligimden oldu....almanyada yasiyorum stuttgarta yakin bir şehirde..
ben de duygusal olarak çok doluyum bu aralar arada parlarsam şaşırmayın tutamıyorum kendimi :)
7İyi akşamlar herkese,
Bugünkü menüm
Sabah boğaz ağrısından sadece limonlu sıcak su çay falan içebildim.
Öğle: domates, salatalık, beyaz peynir, çay yanında birazcık ekmek yedim.
Akşam: üç orta boy haşlanmış patates bol baharat döküp ezip yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?