Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende hazır aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca ; 06:15de
Şekersiz Türk Kahvesi ve bol bol su

Kahvaltı; 06:45de
1 dilim Süzme peynir ( normal peynir yoktu )
1 adet salatalık
1 fincan Yumuşak içimli Yeşil çay

ara; 12:00de
2 dilim Ananas
1 fincan Naneli Limonlu Yeşil çay

Öğlen; 15:00de
2 kepçe Yayla Çorbası
1 kase marul salatası

ara; 16:00de
1 fincan şekersiz Nescafe

ara;17:30de
1 fincan Ananaslı Yeşil Çay

Akşam; 18:45de
2 Parça Kırmızı Et
1 kase Yoğurt + 1 YK kadar chia

son ara; 20:00
1 adet kivi + 1 fincan sıcak su

İngilizce öğretmenliği canım :) Senin nedir?

Biz de eşimle Almanyaya taşınmayı düşünüyoruz bakalım kısmet. Sana ve oynakbasi34 de danışayım bazı şeyler o zaman :)

Ben de menümü yazayım biraz geç kaldım ama. Dün gece besin zehirlenmesi yaşamış olabilirim çok kustum şimdi iyiyim.
Kahvaltı filtre kahve, ıspanaklı yumurta, çeyrek ev yapımı çörek, bir çatal beyaz peynir, 3 ceviz
Ara iki mandalina 3 badem
Öğlen mercimek çorbası
Akşama doğru arkadaşlar geldi keyif yaptık biraz. Bir kadeh kırmızı şarap, iki likör bir Türk kahvesi 5 fıstık
Akşam 2 parça pirzola

Selamın Aleyküm Kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece biraz geç yatınca ancak uyanıp direk kuzuyu okula gönderdim Bol suyla açılışı yaptım şimdide şekersiz kahveyle kendime gelmeye çalışıyorum
Hemen sonrasında da kahvaltımı da yaparım

Bugün Kızkardeşim Anneme gelecekmiş tabi benide çağırırlar iki saate kalmaz
Öğleden sonra da küçük kuzumu okuldan aldıktan sonra da havuza Yüzme kursu için götüreceğim Cimcime kaç gündür ay çok heycanlıyım tekrar yüzmeye başlayacağım diye tutturuyor

Bu arada Perşembe günü de benim şu meşhur MR ve Tomografi için Hastaneden randevu alabildim İnşallah bir sıkıntı olmadan hallederiz de artık Salı yada Çarşamba son gittiğim doktora kontrolüme giderim Rabbim inşallah hayırlı haberler vermeyi nasip eder ...aminnn

Biz de eşimle Almanyaya taşınmayı düşünüyoruz bakalım kısmet. Sana ve oynakbasi34 de danışayım bazı şeyler o zaman :)

Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip eder inşallah canım Aminnn
Tabiki ne zaman istersen kafana takılanları bizlere sorabilirsin canım

Afiyet olsun canım gayet dengeli bir menü olmuş eğer akşamı da çok geç yemediysen
Şükür şu anda daha iyisindir ama dikkat et Belki şarap ve likörü peş peşe içtiysen midene dokunmuş olabilir Aç karnına alkol genelde mideyi rahatsız eder

Kızlarrrrrrrr ben Anneme geçiyorum havuz faslından sonra damlarım yine

Kaçamaksız ve sağlıklı beslenerek geçirelim inşallah günümüzü
Allaha emanet olun

Bence de ondan oldu açtım ya

Slm kızlar bugün iyiyim çok şükür. Bebişlerim de daha iyiler. Onlar uyudu ben de ıspanaklı peynirli börek yaptım veee hiç tadına bile bakmadım Yeni yıla girerken şöyle 77-78 falan olmak isterdim neyse en azından 80i geride bırakacağım inşallah. Şimdi kefir, lor peyniri ve yoğurt yapma zamanı. Görüşürüz iyi bir gün dilerim hepimize.

Kefir tüketmeyi istiyorum yeniden ama icemiyirum artık
Kefir taneleri dondurucuda keyfimi bekliyorlar :)

Akşam benim de yoğurt mayalamam gerek..

Iyi olmanıza sevindim..

Son düzenleme:
H helopini hepimiz benzer durumları yaşadık yaşıyoruz . .
Ben misal eşimin ailesi tarafından çok aşağılandım bu konuda onlar genetik olarak çok zayıflar rahatsız edici bir şekil de .. şaka adı altın da sürekli bi laf sokmalar mevcut idi.
Öyle çok rencide olduk öyle yaralandık ve üzüldük ki...
Fiziksel görüntünün sosyal yaşamı ikili ve çoklu ilişkileri bu kadar etkilemesi hEp sasirmama sebep olmuştur. .
Sürekli bi laf sokmalar zayıf kişi olunca üstün insan oluyorsun gibi bi algı ..
Sistem de o yönde maalesef.. bir yandan gittikce sisiren ve hasta yapan bir sektör ve buna bağlı çoğalan light ürünler preparedler... kısır döngü gibi bi carkın içindeyiz. . Buna ek olarak bir de organik yaşam . :)

Umarim bu durum da olan herkes sağlıkla hayal ettikleri beden de olurlar...

Izmiri ben de çok seviyorum :) başka şehir de yaşayamam sanırım. . Peki sen izmirlimisin ailen burdamı. ?
Öyleyse görüşmek isterim seninle geldiğinde....

Gulhan1 canım. Bundan sonra hayatın da her şey çok yolunda gider inş.
Hepimizin bir şekil de çok kötü zamanları oluyor imtihan dünyası deniyor. .
Bu gibi olumsuzlukları önemli olan deneyime çevirmek ahlanip vahlanmak yerine. Sen ne güzel yolunu çizmiş yeniden hayatinin arkadaşını bulmuşsun. Bir ömür boyu huzurla sağlıkla yaşayın inş. ..

Bu güzel dileğin icin cok teşekkür ederim canim..Allah hepimizin yuvasina huzur mutluluk versin.aminnn..⚘

Bende 3 gündür iyice cozuttum kizlar ..malesef cuma günü listeye iyi bir katkida bulunamayacagim..şimdiden özürdiliyorum sizden...ama bugün cok şükür toparlandim..hedef kilomuda değiştirmeyeceğim...önce 60 kiloya inip koruyacağim kilomu..bünyem önce alişsin 60 kiloya...sonrasina bakarim

İyi akşamlar kızlar
Menümü yazayım
Kahvaltı sucuklu iki yumurta, üç zeytin.
Öğlen bir bardak kefir bir elma bir mandalina
Ara az dut kurusu, birkaç fındık, leblebi ve latte
Akşam süt kaymağı iki dilim çavdar ve az petek balı

benim bugünkü menü çok karışık çok yemedim ama her şeyden yedim gibi ama sporumu paylaşayım ben de biirde cumadan beri hastayım daha kötü olmamak için dikkat ediyorum ama boğazım bugün daha da kötü oldu inşallah düzelir sınav haftam çünkü
spor : 15 dk cardio 30 dk pilates doga3

Bugün ham yaptıklarım :)

Sabah,
Yarım tost
Yarım yumurta
6 zeytin
1 cherry domates

Ara,
Karışık kuruyemiş

Öğlen,
1 kepçe mercimek çorba
Pancar salatası

Akşam,
Ispanak

Ara,
1 mandalina
Çeyrek armut

1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…