Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dünkü menümü yazayım unutmadan
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
20 g süzme peynir
Üç parmak boyutunda bazlama
Yeşil çay
Öğlen : 3 parça kıymalı pide
Ayran
Akşam : bir kepçe şehriye çorbası
Su :1.5 lt
Su az oldu havalar soğudundan beri içemiyorum eskisi gibi

Kızlar ben dün bozdum:/
3 gün üstüste güzel gidince sasırmıstım zaten
Arada reklam olur öyle. Durmak yok yola devam
Günaydıın kızlaar ben de güzel bir kahvalrı yaptım bu hafta yeğenimle birlikteyim onunla koşuşturup oynuyorum sürekli :) şimdi uyutuyorum uyusun da spor yapıcam :)
Oo baya hareketli geçiyor o zaman. Kaç yaşında yigenin

banum ameliyatlık bir durum olmadığına çok sevindimbu doktorları ne etmeli bilemedimo kadar stresi sana boşu boşuna yaşattılar,böyle dövesim var onları
aman neyse sonuca bakalım harika bir haber fizik tedavide çok iyi gelsin inşallah

İyiyim canım. Baktım buralar sakin ses vereyim dedim

Iyi ettin . Uğra fırsat buldukça. .

Hahaha ceza bile kesilemiyor yani. :))

Banucum ihmal etme bir an önce bulursun yakın ve uygun bir yer umarım.

Hayirli sabahlar arkadaşlar
Bende simdi 246 kalorilik kahvaltimi yaptim ...birazdan temizlkk yapacagim....hem spor olur bana

Afiyet olsun ve kolay gelsin.

Bende yollardayim. Acayip sis var. Kör sürüş resmen. Bende yaza azıcık daha versem. Gulseeeen gel sende takıma can verelim burdakilerin canı çıkmış. Sıkılmasın arkadaşlar

Hep öyle diyorsunuz. Ceee yapıp sonra yok oluyorsunuz :)
Çıkın çıkın gelin işte :)

Kızlar ben dün bozdum:/
3 gün üstüste güzel gidince sasırmıstım zaten

Önemli olan nasılsa bozdum deyip devam etmemek.
Arada elbet sekteye ugrayacak bol su bol hareketle tolere edilebiliyor sürekli hale getirmedikçe..

Suyu ben de içemiyorum. Öyle zorluyorumki kendimi.
Son günler de sıcağa yakın ılık suya limon vb ekleyip yudumluyorum su formundan uzaklasiyo bi nebze :)

Terziye gittim bende salona giymeye alt almıştım boyları uzun geldi onları yaptırdım yürüyüş dönüşü alıp geldim oğlana kaffe yapda içek dedim anacum benimki sadeolsun dedi sıpa ne zamandır içmemiştim iyi geldi

Merhaba kızlar dün yine çene ağrısı ile mahvolmuş durumdaydım antibiyotikler de bitmişti ama bir fırsat bulup doktora gidememiştim geçen hafta. Bugün 20liklerden birini aldırdım. Diğerinin üstünde kemik parçası varmış haftaya o da ayrı bir operasyonla alınacak.
Bugün sabah sadece çubuk kraker yemiştim ama açlıktan ölsem de şu an bir şey yiyemiyorum.
Üç dört gün taneli yiyecekler yiyemeyeceğim uyuşukluğum geçerse akşama çorba yapıp zorla da olsa çorba içmek istiyorum. Bir kaç gün sadece çorba ve onun gibi şeylerle geçecek benim öğünler.

Çok gecmiş olsun arkadaşim...Allah acil şifalar versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…