Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün küçük kuzu okula gitmeyince biraz Ana kız fazladan uyuduk hatta kuzu hala uyuyor
Bol suyla güne başladım hemen kahvaltımıda çok geçmeden yapacağım şimdi
İnşallah gün içinde de bol suyumu içip cumaya kadar kaçamaksız devam ederek güzel bir rakam göreceğim

Afiyet olsun banucum...cok hafif atlatmişin gününü..yarindan ittibaren bende senin listeyi uyguluyorum...

Teşekkür ederim canım bende gece acıkınca mutlu oldum demekki doğru yoldayım tabi dengelemeyi öğrendim diye salmanın alemi yok Tam listeye uyup güzel eksiler göreceğiz inşallah

Bugün nasıl boynun Banu. ?

Devamlı ağrı var zaten ama artık alıştım sanırım çok fazla rahatsız etmiyor boyunluk takınca ağrım daha da azalıyor Allahtan Ağrı kesici ve kas gevşetici içince tamamen kesiliyor ama açıkçası iyice de ilaçlarla uyuşturmak da istemiyorum kendimi çok ağrırsa içiyorum yoksa krem kullanıyorum o rahatlatıyor baya

Fizik tedavi noldu canım. .

Günaydın kızlar

Günaydın canım
Ay nasıl sevindim seni burada görünce

Fizik tedavi noldu canım. .

Bugün yeni bir yer daha bakacağım öbür eşşek herif yüzünden yarım bıraktım ya yüzüm yok tekrar aynı doktora gitmeye hem eşimde de boyun fıtığı var akşamları gidebileceğimiz bir yer bul da birlikte gideriz dedi
Var bize yakın bir yer birazdan arayıp bir konuşacağım bakalım ne kadar diyecekler SGk geçiyormuş çok az bir fark alıyorlar dedi arkadaşım sadece ilkten MRı görmesi gerekiyormuş oradaki Fizik tedavi doktorunun sonra SGKdan giriş yapılabiliyormuş

İyiyim canım. Baktım buralar sakin ses vereyim dedim

Ay iyi yapmışsın valla baya bir sakinledi buralar herkes koşturmaca halinde

Takımın eski tadı yok ceza uygulaması yok mu?

Kız ceza verecek kimseyi bulamıyoruz ki

Büyük kız bugün yine laptobu okula götürecekmiş artık cepten bakarım ara ara
İnşallah gelen giden de olur da az sohbet ederiz

Öpüyorum sizi kocaman

Hayirli sabahlar arkadaşlar
Bende simdi 246 kalorilik kahvaltimi yaptim ...birazdan temizlkk yapacagim....hem spor olur bana

Kolay gelsin canım sana
Bende ufak ufak evi temizlemem lazım iki gündür yine saldım azmadan halledeyim

Bende yollardayim. Acayip sis var. Kör sürüş resmen. Bende yaza azıcık daha versem. Gulseeeen gel sende takıma can verelim burdakilerin canı çıkmış. Sıkılmasın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…