Bi arkadaşa bakıp çıkcaktım ondan şeyoldu öyleBizim gizli sırlarımızı öğrenmeye gelmiş
Her zaman bekleriz sizleride
Off yaaa canım kıyamam sanaNe çektin bu dişten yahu
Rabbim bir an önce şifalar verir inşallah....Aminnnn
Ağızdaki yaralara ada çayıyla gargara iyi geliyordu sanırımbiraz tadı kötü ama inşallah sanada iyi gelir
Kızlar bu arada biraz evvel yaptığım içeceği yazayım
Tarif aynen şu şekilde ( gerçi ben yarı ölçülerde yaptım )
2 adet Yeşil Elma
1 adet Limon
2 adet çubuk Tarçın
4 adet tane Karanfil
1 çay kaşığı Karabiber
3 Litre su
Bütün malzemeleri bir tenceredeye koyuyoruz ( elmaları 4 - 5 parçaya bölüyoruz, Limonuda bir kaç parçaya bölelim )
Elmalar yumuşayana kadar kaynatıyoruz
Her gün 2 bardak içilebilir ve dolapta muhafaza edebiliriz
İster soğuk ister sıcak içilebilir
Emzirme sırasında da içilebilirmişama hamilelikte önerilmiyor
Denemistim ben de bu içeceği.
Epey de oluyor yarı ölçü hazırlamakla iyi etmişsin..
cok güzel bir fikir ben evet diyorum...Evettttt kızlar hazır hepimiz yine motive olduk ve toplandık hemen bir oylama yapalım
Bu benim yaptığım tarza yakın detoks içeceklerinden her hafta değişik bir tarif denesek mi
yani çok uğraştırmayacak metabolizmayı hızlandırabilecek tarzda olanlardanGeceden yapılıp saklanabilecek ve çalışanların da yanlarında götürebilecekleri yada işe gitmeden hemen içebilecekleri tarzda
Birde Perşembe günleri en azından akşam yemeği için Lahana, kabak yada ıspanak tercih edelim diyorum
Ben kendi adıma çiğden kabaklı yoğurdumu yaparım diye düşünüyorum salatayla
Çok mu kötü yoksa
Gerçi hedefe giden yolda herşey mubahtır hesabı artık şifa niyetine diyip besmele çekip zerdeçal bile yiyen ben için bu pek kötü gelmez gibime geliyor ( gerçi karanfili pek sevmem ama olsun)
Aslında malzemelerim vardı da hadi denemek için yarısını yapayım dedim midem kaldırmazsa artık fazla malzeme ziyan olmasın diye
Evettttt kızlar hazır hepimiz yine motive olduk ve toplandık hemen bir oylama yapalım
Bu benim yaptığım tarza yakın detoks içeceklerinden her hafta değişik bir tarif denesek mi
yani çok uğraştırmayacak metabolizmayı hızlandırabilecek tarzda olanlardanGeceden yapılıp saklanabilecek ve çalışanların da yanlarında götürebilecekleri yada işe gitmeden hemen içebilecekleri tarzda
Birde Perşembe günleri en azından akşam yemeği için Lahana, kabak yada ıspanak tercih edelim diyorum
Evettttt kızlar hazır hepimiz yine motive olduk ve toplandık hemen bir oylama yapalım
10 numara fikir
Iyi geceler arkadaşlar. .
Allah rahatlik versin.
Aynen karatay beslenmesi coook saglam kilo verdiriyor benim gibi tiroid ve diyabeti olana.Zor biraz fazla aclik oluyor ama yinede tavsiye ederim.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hele şükür eşimden sonunda Laptobu alabildim
Maşallah takımımıza hepimiz bu hafta çok iyi gidiyoruz
Sohbet de çok güzel gidiyor daha ne olsun
Banada aynı şey oldu bir kaç keresanırım biraz sıkıntıdan çünkü ben 1 haftadır yumurta yemiyorum
Şu doktor olaylarında dikkatimi çekti ne zaman stres yapsam özellikle bileklerim kaşınıyor
Ne mutlu bana o zaman
Canım harika bir menü seninkideSüpersin
Kuzu seninde menün gayet güzelbol bol eksi olarak dönecek inşallah yediklerimiz
Bende senin gibi yapıyorum ama bulgur eklemiyorumçok lezzetli oluyor sanki şeker koyulmuş gibi hatta geçen sefer tuz bile eklememiştim daha doğrusu unuttum
Valla bende eşimde bayılıyoruz ama kızlar pek yemiyor daha doğrusu ailecek aslında et oburuz ama kızlar daha fazla sanırım
Sebzenin her türlüsünü sevmezler özellikle büyük ağzına sürmez( Gerçi karnıyarık yaparsam patlıcanı da yer birde börek içinde patlıycan yoksa asla ne desem yemiyor çatlak evlat
ufaklık yine en azından ıspanak yer
Kesinlikle Perşembe günleri için ortak karar alalımbak 7.ci takım ne güzel birlik oluyor hep birinciliklerdeler
Bende bu akşam için internette bulduğum bir tarif yapacaktım ama malzemelerim eksikmişGültenin bana attığı tarifi yaptım bende en azından biraz daha metabolizmam hızlanır belki
Tarifi birazdan yazarım buraya da belki yapmak isteyen olurmideyi rahatsız etmeyenlerden
Harika bir menü olmuş canımtebrik ederim
İyi yapmışsın canım inşallah o arkadaşda bir an önce aramıza katılır
Bencede takılması normalkız benim bu kilolarda takıldı daha senin rakamlar hayal benim için ama imkansız diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır
Eminim seninde direncin kafasını gözünü patlatacaksın ve sonra kalan bir kaç kilo patır patır gidecek
Huuu menü süpermişTebrikler Sanırım Karatayımsı besleniyorsun ( ben herşeyin tam organiğini alıp yapmadığım için geçmişte Karatayımsı diyordum beslenmeme )
Sıkıntı yok ne demek kusur
Her zaman bekleriz
Ne mutlu bize ki birinciler arada da olsa bizlere göz atıyormuş
Canım ne abartmasi resmen aç gezmişsin sen bugünİyi akşam larhanımlar
Akşam tam girdim okudum menümü yazacaktım ki eşim geldi sofra çay meyve derken bu saate kaldım
Sabah 8de 4-5 ceviz 1bardak çay
Öglen 12 30 bir porsiyon melemen
2dilim kepek ekmek çay
Ara 15:30
1 kivi 1mandalin 1kase yogurt
Akşam karnıbahar salatası 2haşlanmış yumurtanın beyazı
Sonra 2bardak çay içtim
Menüm bu şekilde inşallah abartmamışımdır
Ben bayılıyorum kapuskaya yaaKizlar bir fikrim var...perşembe günleri kapuska günümü yapsak...
Kızlar detoks sularını her hafta farklı yapalım dememim sebebi birazda bünyenin alışmaması ve daha etkili olmasımalum bir şeyi çok uzun süre yapınca bünye onu normal olarak algılıyor ve tepki vermiyor bir süre sonra
Banu abla bende varım cuma günü başlayalım ozaman farkı görürüz bı haftada hem
Sorma kuzum şuan açlıktan karnım gurulduyoCanım ne abartmasi resmen aç gezmişsin sen bugün
Kız cuma günü tartilip rakip olalım birbirimize ne dersin canım))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?