Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Hele şükür Gezenti kaptanınız gelebildi
Gerçi kalıcı değilim birazdan eşim gelecek de ufak kıza kışlık çeket almaya gideceğiz Annem aradı biraz önce Defactoda 39 liraya kışlık çeketler varmış uzuncana beğenirmisin bilmem ama lacivert çok güzel git küçük kıza al bir tane seneye de giyer dedi bu kış için var hatta diyordum kış sonunda bir sonraki kış için alırım diye oda az büyük al iki sene giyer dedi

Eşimde dur ben geleyim kızıda annenden alır gideriz bakmaya dedi
Bende hazır evde yanlızken kendime keyif kahvemi yapıp buraya attım kendimi

Hemen diyetisyen kontrolümden bahsedeyimmmmm ;

Süperrrrrrrrrrrrrr geçti
Tabi evdekinden farklı çıktım ama evi baz alıyorum tabiki

Geçen hafta diyetisyende 88.6 çıkmıştım bu hafta 86.9 çıktım
1.5 kg kilodan
600 gr da yağdan gitmiş
Hadi gözün aydın şu 88 direncini kırdın dedi inşallah bundan sonra daha güzel gider

Bu arada listemide birazdan atarım tabiki birde şu yaptığım limonlu detoks suyunu danıştım faydası olur zararı olmaz hem kış bağışıklık sistemini kuvvetlendirir hatta taze zencefil de ekle biraz dedi ( içimden evde yoktu yoksa onuda ekleyecektim dedim )

Yine haftalık gazımızı aldık Ayşeyle ve sonrasında sağlıklı yemeğimizide yedik Küçük kuzunun havuz için yeni havluya ihtiyacı vardı onuda aldıktan sonra tamirciden arabamı alıp eve attım kendimi
Akşamlık ne olur ne olmaz sadece yoğurtlu kabağımı ve salata yemeyi düşünüyorum hazır ne güzel eksiler gördüm sapıtıp hemen geri almayayım

Listemizide düzenleyip hemen paylaşıyorum aklımdayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…