- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
İlk bildirim liste dışı olan benden gelsin ozaman
Başlangıç 79.5
Geçen hafta 77.7
Bu hafta 76.3
Toplam giden kilo 3.3
Aylık hedefe 3.6
Bu hafta çok güzel bir hafta geçirdiğim halde aynı çıktımanlamıyorım biraz sonra tekrar tartılıp bildirimi yapıcam
Günaydın kızlar
öncelikle dün menü yazmamışım ama akşama kabak mezesi yedim. bir tabak dolusu üstüne bir de ceviz parçalayıp eklemiştim görsellik de hoş olsun diyeben bunu sürekli yaparım artık. Bir de yıllardır bu kadar rahat tuvalete çıktığım bir hafta hatırlamıyorum çok mutluyum günde iki kere gidebiliyor olmaktan
neyse hemen kilomu söyleyim 67.6. bugün çok yoğun bir gün geçireceğim. sabahın en güzel uyanma şekliydi valla 67.6 demek aslında ortalarda 67 kiloyum diye dolaşabilirim demek
geçen hafta: 68.3
bu hafta:67.6
giden 700 gram
Bu arada Mart'a kadar 56 hedefime ulaşamasam bile Mart sonu Etiyopya'ya gidiyorum 15 günlüğüne. Bu hafta belli oldu. Oralarda açlıktan zayıflarım herhalde
bu hafta sadece iki gün spor yaptım 1.5 saat eder.
günaydınn canım eksi görümüşsün sen tebrik ederimmGünaydınlar
stressden olabilir...malesef bende bugün iyi bir bildirim yapamayacagim..kac gündür iyi gidiyordu..akşam cok stress yaptim bir duruma..dün sabah .gecen cumadan 400 gr eksideyken bu sabah 100 gr arti gösterdi tarti....stress cok etkiliyo kilomuzu....Bu hafta çok güzel bir hafta geçirdiğim halde aynı çıktımanlamıyorım biraz sonra tekrar tartılıp bildirimi yapıcam
süpersin çok güzelİlk bildirim liste dışı olan benden gelsin ozaman
Başlangıç 79.5
Geçen hafta 77.7
Bu hafta 76.3
Toplam giden kilo 3.3
Aylık hedefe 3.6
tekrar tartıl bir süre sonra öyle bildirim yap istersen belli olmuyo çünküstressden olabilir...malesef bende bugün iyi bir bildirim yapamayacagim..kac gündür iyi gidiyordu..akşam cok stress yaptim bir duruma..dün sabah .gecen cumadan 400 gr eksideyken bu sabah 100 gr arti gösterdi tarti....stress cok etkiliyo kilomuzu....
çok olmuş canım o yüzde 6 görmen için baya bir artıda olman lazım yüzde 0,164 artıdasınBanu dogru hesapladimmi bilmiyorum ..-6,1 yazdim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?