Hayirlisi olur canim inşallah ..stress kiloyu etkiliyor malesef az yesekte dikkat etsdkte ...mümkün olduğunca daha fazla protein tüetmeye caliş hem tok tutuyo hem güzel kilo verdiriyo...ve yeterince su icelimDoğru düzgün yemiyorum ama tartıya çok yansımıyor yarım kilo versem şükür edicem....logo olayında da değiştirilebilir diye düşünüyorum sorun olmaz
Merhabalar kızlar giremedim kavga gürültü bir haftaydı. Artı oğlanda askerlik baş vurusu yapmıştı kısamı uzunmu çıktı çıkmadı oda saatli bomba gibiydi bi postada ondan tartıştım neyse dün belli oldu çok şükür rahatladı haftaya Perşembe orda olmak zorunda zaman vermemişler birazdan şubeye gidecek tekrar....işte böyle
Büyük oğlan bitirdi ünv küçük öğrenci..uzun dönem çıktı Isparta Eğirdir komanda bölüğü öyle hayırlısı dedim hep küçükde geçiş için baş vurdu sevmedi Giresun u 29 u da o belli olacakmış hakkımıza hayırlı olanı verir inşallahNereye gidecek peki. Hakkınız da hayırlısı inşallah.
Öğrenci degilmiydi oğlun.?
Sen ne iyi, pozitif bir kaptansın öyletamam haberleri bekliyorum o zaman sevgiler
Kimse yoktu mavimli..
Her zamanki gibi...
Mesajlara bakarsan Perihan ve helopini onayladı onun dişin da 13 -14 kişiden biri bile koca gün uğramadı...
O yüzden demokrasiden konuşmayalım bile. .
Hatta kaptana bile mesaj attım ama bana dönMedi .
Tepkine şaşırdım gerçekten. . Gitmek ne demek.. Bu kadar ufak bir nedenden dolayi gitmek ilginç açıkçası. . Memnun olmadığın durumu değiştirmeye cabalamaktansa kolay yolu seçiyorsun demek...
Tanımadığım ama takıma gelecek olan eski arkadaslarida etiketleyip bildirelim Istersen kazene....
Merhabalar kızlar giremedim kavga gürültü bir haftaydı. Artı oğlanda askerlik baş vurusu yapmıştı kısamı uzunmu çıktı çıkmadı oda saatli bomba gibiydi bi postada ondan tartıştım neyse dün belli oldu çok şükür rahatladı haftaya Perşembe orda olmak zorunda zaman vermemişler birazdan şubeye gidecek tekrar....işte böyle
Doğru düzgün yemiyorum ama tartıya çok yansımıyor yarım kilo versem şükür edicem....logo olayında da değiştirilebilir diye düşünüyorum sorun olmaz
Kızlar bu hafta hep 12 de giriyorum eve gece öğlen arası vakit bulunca anca yazıyorum sonra hiç giremiyorum sabah tartıldım ödemin 1 kilosu hala duruyordu sabaha kadar yine bol su içicem ne kadarını verebilirsem
Logo olayına gelince de ne kadar sürede seçildi o çünkü kısa sürede seçildiyse herkes oy veremez zaten .bir de sonuçfa logoyu site belirlemiyo mu hepsi güzel olabilir biri kelebek biri niye eşşek diğeri de uğur böceği gökkuşağı yıldız su damlası vs diye bir sürü şekil seçilebilir sonuçta
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Hala temizlikle boğuşuyoruz ana kız ama şükür çoğunu hallettik sayılır
Allahtan büyük kızım evde de çok büyük yardımı oldu
Bir ara camları sileyim dedim anam deli etti beni4.Kat olduğu için aklı gidiyor çekil ben silerim tergin oluyorum diye tutturdu bende yok ben sileceğim diyince bu sefer belime sarıldı bırakmıyor
Kız hareket edemiyorum bırak sarkmıyorum ki diyorum yooook
Boşver camlar leş gibi olsun karşı aparmantakiler uzak hem yakında olsa canından değerli değil ya falan diye tutturdu
Bol kahkaha eşliğinde camlarda tamam
Ufak bir yemek molası vermiştim sonrada devam ettim de sizler aklıma düştünüz birde kahve molası vereyim dedim
Haber geldiiiiiiiiiiii
Valla benim telefondamı yoksa hatta mı bir sıkıntı var anlamadım arkadaşımda whatsupddan mesaj atmışdı dün sonra telefonla görüştük buluştuk ve biz dışarı çıktığımızda bir arada dolanırken arkadaşın mesaji düştü
En sonunda arayıp şu telefon şirketini bir kalaylayacağımtelefondan olamaz büyük kızın telefonunu aldım
Onuda halledelim evetgerçi Kazen beni en sonunda süpürgeyle kovalayacak ama kıyamaz inşallah bana
Canım hayırlısıyla tezkeresini aldığınıda görürsünüz
Rabbim tüm Mehmetciklerimii korusun ....Aminnnnnnnnnnnn
Ne güzel koşturmacalara rağmen artı da yok daha ne olsun
Sana kolay gelsin canım inşallah yarınki bildiriminde güzel olur
Yarın inşallah oda gitmiş olur da güzel bir rakam görürsün tartıda
Sabah ben Kazene mesaj attım sağ olsun gün içinde değiştirecekmiş
En büyük Kazen bizim Kazen
Sabah en sevimli halimle Kazen Abimize ( gerçi kaç yaşında bilmiyorum belki benden ufaktır ama Mülk sahibi olarak Abimiz sayılır) mesaj attım
Durumu izah edip hani mümkünse daha sevimli kelebek gibi uğur böceği gibi bir şey olursa sevineceğimizi ilettim ve sağ olsun bizi kırmadı gün içinde halledeceğini söyledi
sen mesaj atarsın da dayanabilir mi hiçççç:)Sabah en sevimli halimle Kazen Abimize ( gerçi kaç yaşında bilmiyorum belki benden ufaktır ama Mülk sahibi olarak Abimiz sayılır) mesaj attım
Durumu izah edip hani mümkünse daha sevimli kelebek gibi uğur böceği gibi bir şey olursa sevineceğimizi ilettim ve sağ olsun bizi kırmadı gün içinde halledeceğini söyledi
Aleyküm selam
Yani buyutulecek ve hallelilmeyecek bir konu değil zaten..
Begenmedigimiz düzeni yine biz degisitirecegiz başkası değil ..
Sana da kolay gelsin. Şükür kombi oldu ya temizlik yapılır yavaş yavaş. ..
Ben arı demiştim misal o mesajım noldu bilmiyorum :)
Başka takım arıymış zaten...
sen mesaj atarsın da dayanabilir mi hiçççç:)
tabi değiştirir minnoş minnoş nasıl yazdın kim bilir
Kolay yol değil zor yol benim için çünkü ben burda süper motive oluyorum. Logo bana battı yani bazıları için hiç önemli olmayabilir elbet canım. Şöyle baykuş falan olsaydı ne bileyim bir sürü tatlış hayvan var. Aslında çok öznel bir durum. Banu sağolsun hemen ilgilendi. Bir de başka hikayeler var başka topiklerde rastladığım o yüzden gitmek istedim inan bu topikteki kızlar çok iyi. Herkes sağolsun.Kimse yoktu mavimli..
Her zamanki gibi...
Mesajlara bakarsan Perihan ve helopini onayladı onun dişin da 13 -14 kişiden biri bile koca gün uğramadı...
O yüzden demokrasiden konuşmayalım bile. .
Hatta kaptana bile mesaj attım ama bana dönMedi .
Tepkine şaşırdım gerçekten. . Gitmek ne demek.. Bu kadar ufak bir nedenden dolayi gitmek ilginç açıkçası. . Memnun olmadığın durumu değiştirmeye cabalamaktansa kolay yolu seçiyorsun demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?