kız sorma tutamıyoruz bazılarınıKız fazlada minnoşlaşmayayım dedim sonra yanlış anlaşılmasın
Ben sizin gibi cesur değilim Editöre atarlanamam yerinde gözüm var gel kahve içek falan diyemem
Aaaa@GUNES -86 bize kendini tanıtırmısn kaç kilosun hedefin ne
Bu arada hedef kilometre 57 ve 10 nisan a kadar . Olur mu sizceAaaaMerhaba. Ama ben yeni gördüm mesajı ya. Memnuniyetle tanıtırım, nerden başlayayım. 32 yaşındayım 76.5 kiloyum. Ve hepimizin ortak hedefi olan zayıflama yoluna sizinle girmek istiyorum. Lütfen ne yapmam gerek şimdi beni yonlendirin
Bu hangi ara kilometre oldu ya. Kiloooo gerçi kilo konusunda yol almak istediğim için kilometre de olurBu arada hedef kilometre 57 ve 10 nisan a kadar . Olur mu sizce
Hayırlısı olsun canım. Hayırla gidip gelsinBüyük oğlan bitirdi ünv küçük öğrenci..uzun dönem çıktı Isparta Eğirdir komanda bölüğü öyle hayırlısı dedim hep küçükde geçiş için baş vurdu sevmedi Giresun u 29 u da o belli olacakmış hakkımıza hayırlı olanı verir inşallah
Hoşgeldin canım. Ben buranın çakma elemaniyim renk katıyorum arada.Bu hangi ara kilometre oldu ya. Kiloooo gerçi kilo konusunda yol almak istediğim için kilometre de olur
Hoşbulduk canım. Sonlara doğru zor olacağını tahmin ediyorum. Ama kararliyim. Bu arada yeni spora başladım ayrıca diyet de yapıyorum. Hadi hayırlısı bakalımHoşgeldin canım. Ben buranın çakma elemaniyim renk katıyorum arada.
Ayda 5 kg güzel hedef ama sonlara doğru biraz yavaş gidiyor.
Diyet spor planın ne
Haydi hayirlisi bakalim...garibim eşşekte güzeldi ama...Logomuz kelebek olmuş kelebekler gibi hafif ve narin olalım inşallah
Hoşgeldin canımAaaaMerhaba. Ama ben yeni gördüm mesajı ya. Memnuniyetle tanıtırım, nerden başlayayım. 32 yaşındayım 76.5 kiloyum. Ve hepimizin ortak hedefi olan zayıflama yoluna sizinle girmek istiyorum. Lütfen ne yapmam gerek şimdi beni yonlendirin
Hoşbuldum canimHoşgeldin canım
Hosbuldum Yoldaş
Hosbulduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?