- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Akşam yemeğimi hatta son ara öğünümü de yaptım geldim
Malum bugün temizlikle boğuştum sonrada kızın yüzme kursuna geçtik az da olsa yürümüş oldum bende o bahaneyle
Beslenme olarak baya sıkı tuttum hatta temizlik bahanesiyle daha sıkı oldu birazdan yazarım menümüde
Yarın için bol bol su içerim yatana kadar birde büyük kızım hadi senin şu büyüden yapalım banada diyor malum Sibelin bana önerdiği çay karışımını ben herşeyi tencereye atıyorum diye büyü olarak nitelendiriyor
İnşallah hepimiz çok güzel eksiler görürüz tartılarda
Bol su iç canım ve stres yapma malum stres bile ödem yapar
Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz Takım kaptanı Banu
Hemen kendimi tanıtayım
37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşıyorum
Diplomalı ev hanımıyım yani okudum ama hiç çalışmadım desem yeridir bir kaç kere denedim de baktım kariyer olacak gibi değil bari çocuk yapayım dedim
Maalesef benim rekor kilom 124.5 kgdu defalarca al verler yaşadım ve en son 9 ay evvel 118 kilo ile profesyonel yardım almaya karar verdim ve tam 1 Nisanda ( şaka gibi ) Diyetisyene başladım
Çok şükür geçen cuma 85.9u gördüm bakalım yarın ne göreceğim
Bu arada hedefinle ilgil benim fikrim; eğer karbonhidratı mümkün olduğunca hayatından çıkarırsan sende tabiki o rakamları görürsün biraz azim ve sağlıklı beslenme ile tamamdır
Aaaa aşk olsun ne çakması senle ben artık Demirbaş sayılırız
Evetttttttttttt yoğun istek üzerine kebelek olduk
Hadi bakalım bunun şerefine artık çok daha azimle devam yarında kelebek gibi güzel güzel bildirimlerimiz olsun
Aynen öyle fedalaşmalarımız kilolarla kelebek ömrü kadar olsun veeeee tırtıldan kelebeğe dönüşelim hepimiz
Hemen sana özetliyorum ;
Herkesten her gün en az 5 mesaj bekliyoruz
Günlük olarak yediklerimizi günün sonunda menü olarak paylaşıyoruz olurda o gün akşam giremediysek ertesi günde paylaşsak olur tabi
Diğer arkadaşların menülerinde bize göre dikkat edilmesi gereken bir durum olursa motive ederek uyarıyoruz
Spor yapmak zorunlu değil ama yaparsak tam süper olur ( hedefe daha çabuk ulaşmak adına )
Her cuma kilo bildirim günü yani bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu paylaşıyoruz aradaki fark ile
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı ben esnetemiyorum çünkü Adminler kaptanların her hafta boşuna uğraşmamaları için ancak istikrarlı arkadaşların listelere dahil olmalarını istiyorlar )
3 kere cuma günü bildirim yapmayanlar ( aralıklıda olsa ) liste dışı kalıyorlar
Eğer paylaşımı yetersiz görürse kaptanlar 3.cü bildirimde de almayabiliyorlar yeni üyeyi listeye ama şükür bizde hiç öyle bir durum olmadı
Herkesin tabiki özel hayatı olduğu için yeri geldiğinde gelmediğimiz zamanlarda olabiliyor ama bizler önceden haber veriyoruz ki sıkıntı olmasın heee cuma bildirimini ama kesinlikle ihmal etmiyoruz listeye dahil olduktan sonra
Her üyenin senede 2 kere izin hakkı var
İzne ayırlan üye bildirimden muhaf tutuluyor ve izne ayrılırsa en az 2 hafta izinli oluyor en fazla diye bir kısıtlama getirilmedi izne ayrılıp bir daha gelmeyenler bile oldu
Herkese hayırlı akşamlar
Akşam yemeğimi hatta son ara öğünümü de yaptım geldim
Malum bugün temizlikle boğuştum sonrada kızın yüzme kursuna geçtik
Beslenme olarak baya sıkı tuttum hatta temizlik bahanesiyle daha sıkı oldu
Yarın için bol bol su içerim yatana kadar birde büyük kızım hadi senin şu büyüden yapalım banada diyor
İnşallah hepimiz çok güzel eksiler görürüz tartılarda
Esek olmus baska birsey olmus benim icin farketmiyor maksat gonullerimiz bir olsun kizlar
Bu arada yarib tartilcagim icin bugun 2 ogun sabahtan sonrs 1 ara yaptim insallah aksam acikmam birazdan son ogunu yicem yarin arti cikarsa motivasyonum cok bozulur
Bol su iç canım ve stres yapma malum stres bile ödem yapar
AaaaMerhaba. Ama ben yeni gördüm mesajı ya. Memnuniyetle tanıtırım, nerden başlayayım. 32 yaşındayım 76.5 kiloyum. Ve hepimizin ortak hedefi olan zayıflama yoluna sizinle girmek istiyorum. Lütfen ne yapmam gerek şimdi beni yonlendirin
Bu arada hedef kilometre 57 ve 10 nisan a kadar . Olur mu sizce
Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz Takım kaptanı Banu
Hemen kendimi tanıtayım
37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşıyorum
Diplomalı ev hanımıyım
Maalesef benim rekor kilom 124.5 kgdu
Çok şükür geçen cuma 85.9u gördüm
Bu arada hedefinle ilgil benim fikrim; eğer karbonhidratı mümkün olduğunca hayatından çıkarırsan sende tabiki o rakamları görürsün
Hoşgeldin canım. Ben buranın çakma elemaniyim renk katıyorum arada.
Ayda 5 kg güzel hedef ama sonlara doğru biraz yavaş gidiyor.
Diyet spor planın ne
Aaaa aşk olsun ne çakması
Aaaa gözümün önünde eşek kelebek oldu
Logomuz kelebek olmuş kelebekler gibi hafif ve narin olalım inşallah
Bu kelebek şans getirsin bize çok sevdimKilolarımızında ömrü kelebek kadar kısa olsun
Eee Şimdi ne yapıyoruz
Hemen sana özetliyorum ;
Herkesten her gün en az 5 mesaj bekliyoruz
Günlük olarak yediklerimizi günün sonunda menü olarak paylaşıyoruz
Diğer arkadaşların menülerinde bize göre dikkat edilmesi gereken bir durum olursa motive ederek uyarıyoruz
Spor yapmak zorunlu değil ama yaparsak tam süper olur ( hedefe daha çabuk ulaşmak adına )
Her cuma kilo bildirim günü yani bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu paylaşıyoruz aradaki fark ile
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı ben esnetemiyorum çünkü Adminler kaptanların her hafta boşuna uğraşmamaları için ancak istikrarlı arkadaşların listelere dahil olmalarını istiyorlar
3 kere cuma günü bildirim yapmayanlar ( aralıklıda olsa ) liste dışı kalıyorlar
Eğer paylaşımı yetersiz görürse kaptanlar 3.cü bildirimde de almayabiliyorlar yeni üyeyi listeye ama şükür bizde hiç öyle bir durum olmadı
Herkesin tabiki özel hayatı olduğu için yeri geldiğinde gelmediğimiz zamanlarda olabiliyor ama bizler önceden haber veriyoruz ki sıkıntı olmasın
Her üyenin senede 2 kere izin hakkı var
İzne ayırlan üye bildirimden muhaf tutuluyor ve izne ayrılırsa en az 2 hafta izinli oluyor