Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Akşam yemeğimi hatta son ara öğünümü de yaptım geldim
Malum bugün temizlikle boğuştum sonrada kızın yüzme kursuna geçtik az da olsa yürümüş oldum bende o bahaneyle

Beslenme olarak baya sıkı tuttum hatta temizlik bahanesiyle daha sıkı oldu birazdan yazarım menümüde

Yarın için bol bol su içerim yatana kadar birde büyük kızım hadi senin şu büyüden yapalım banada diyor malum Sibelin bana önerdiği çay karışımını ben herşeyi tencereye atıyorum diye büyü olarak nitelendiriyor

İnşallah hepimiz çok güzel eksiler görürüz tartılarda

Bol su iç canım ve stres yapma malum stres bile ödem yapar

Bu arada hedef kilometre 57 ve 10 nisan a kadar . Olur mu sizce

Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz Takım kaptanı Banu
Hemen kendimi tanıtayım
37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşıyorum
Diplomalı ev hanımıyım yani okudum ama hiç çalışmadım desem yeridir bir kaç kere denedim de baktım kariyer olacak gibi değil bari çocuk yapayım dedim
Maalesef benim rekor kilom 124.5 kgdu defalarca al verler yaşadım ve en son 9 ay evvel 118 kilo ile profesyonel yardım almaya karar verdim ve tam 1 Nisanda ( şaka gibi ) Diyetisyene başladım
Çok şükür geçen cuma 85.9u gördüm bakalım yarın ne göreceğim

Bu arada hedefinle ilgil benim fikrim; eğer karbonhidratı mümkün olduğunca hayatından çıkarırsan sende tabiki o rakamları görürsün biraz azim ve sağlıklı beslenme ile tamamdır

Hoşgeldin canım. Ben buranın çakma elemaniyim renk katıyorum arada.
Ayda 5 kg güzel hedef ama sonlara doğru biraz yavaş gidiyor.
Diyet spor planın ne

Aaaa aşk olsun ne çakması senle ben artık Demirbaş sayılırız

Aaaa gözümün önünde eşek kelebek oldu

Evetttttttttttt yoğun istek üzerine kebelek olduk

Logomuz kelebek olmuş kelebekler gibi hafif ve narin olalım inşallah

Hadi bakalım bunun şerefine artık çok daha azimle devam yarında kelebek gibi güzel güzel bildirimlerimiz olsun

Bu kelebek şans getirsin bize çok sevdim Kilolarımızında ömrü kelebek kadar kısa olsun

Aynen öyle fedalaşmalarımız kilolarla kelebek ömrü kadar olsun veeeee tırtıldan kelebeğe dönüşelim hepimiz

Eee Şimdi ne yapıyoruz

Hemen sana özetliyorum ;

Herkesten her gün en az 5 mesaj bekliyoruz
Günlük olarak yediklerimizi günün sonunda menü olarak paylaşıyoruz olurda o gün akşam giremediysek ertesi günde paylaşsak olur tabi
Diğer arkadaşların menülerinde bize göre dikkat edilmesi gereken bir durum olursa motive ederek uyarıyoruz
Spor yapmak zorunlu değil ama yaparsak tam süper olur ( hedefe daha çabuk ulaşmak adına )
Her cuma kilo bildirim günü yani bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu paylaşıyoruz aradaki fark ile

Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı ben esnetemiyorum çünkü Adminler kaptanların her hafta boşuna uğraşmamaları için ancak istikrarlı arkadaşların listelere dahil olmalarını istiyorlar )

3 kere cuma günü bildirim yapmayanlar ( aralıklıda olsa ) liste dışı kalıyorlar
Eğer paylaşımı yetersiz görürse kaptanlar 3.cü bildirimde de almayabiliyorlar yeni üyeyi listeye ama şükür bizde hiç öyle bir durum olmadı

Herkesin tabiki özel hayatı olduğu için yeri geldiğinde gelmediğimiz zamanlarda olabiliyor ama bizler önceden haber veriyoruz ki sıkıntı olmasın heee cuma bildirimini ama kesinlikle ihmal etmiyoruz listeye dahil olduktan sonra

Her üyenin senede 2 kere izin hakkı var
İzne ayırlan üye bildirimden muhaf tutuluyor ve izne ayrılırsa en az 2 hafta izinli oluyor en fazla diye bir kısıtlama getirilmedi izne ayrılıp bir daha gelmeyenler bile oldu

Ohhh iy iyapmısın canım çatlasın fesatlar
Afiyet olsun canım menü gayet güzel olmuş akşamıda erken yemişsen zaten sıkıntı yok şimdi yatana kadar suya devam

Bu arada yeni gelen arkadaşımız hoş geldin:)
Ayrıca logomuz eşekten kelebeğe dönmüş benim için hiç farketmez. Ben tüm hayvanları severim hatta çoğu yerde hayvanları insanlardan daha üstün gördüğüm oluyor. Amaç eğlenceli olmasıydı bence bunu ekleyen arkadaş da o yüzden eklemiş. Biraz gülelim diye çok da şey yapmamak lazım

Hemen aklımdayken bende yediklerimi paylaşayım;

Gerçi bugün temizlikten biraz şapşalca oldu hatta kaloriyi görünce bile şaşırdım yok canım yanlışlık vardır diye
Hemen panik yapmayın kaçamak sayılacak şeyler yok

Uyanınca
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurtanın beyazı ( sarıları kızım yiyor Allahtan )
1 dilim Beyaz peynir
1 kupa naneli limonlu Yeşilçay

ara;
bitkisel çay

Öğlen; ( temizliğe ara verince iş olsun diye yedim )
1 kase yoğurt
1 adet salatalık
1 haşlanmış yumurta

ara;
1 bardak sade Nescafe

Akşam;
1 kase Tavuk suyuna Şehriye çorbası ( şehriyesi yok denecek kadar az şekilde kendime koydum bol karabiber ver kırmızı biberde ekledim resmen alev çıkacaktı ağzımdan )
2 dilim Ananas ( normalde son ara öğünüm ama geçe kalmasın diye akşama ekledim )
1 tatlı kaşığı barbunya ( göz hakkı )
1 tatlı kaşığı rus salatası ( eee insan iki gözlü bir canlı buda ikinci gözümün hakkı )

Toplam olarak fatsecrete göre bu menü 675 kcal miş gerçi bana pek inandırıcı gelmedi sanki eksikmiş gibi ama genel olarak çok çok memnunum açıkçası menümden
İnşallah karşılığıda bol bol eksi olaraktır

Bugünkü menüm....

Kahvalti...
1 haslanmiş yumurta
1 kirmizi sivri biber
1 yeşil sivri biber
1 hindiba
1 parca peynir

Öylen...
1 kepce domates corbasi
1 kaze chiali yogurt
1 kivi...

Ara...kabuğu soyulmuş yeşil elma

Ara...1 çay bardaği sütlü Türk kahvesi

Akşam...
1 kepce domates çorbasi
2 haşlanmiş yumurta
1 büyük kaze karisik salata

Toplam kalori....987..

Ay harikasın canım çok güzel ve doyurucu bir menü olmuş

Kızzzzz yarını iple çekiyorum valla yaaa

Sagol canim...senin menüde güzel olmuş
Ama akşama 2 yumurta fazlami oldu diye düşünüyorum

Yok canım protein takviyesi olmuş işte
Bakma benim cadı her defasında sarılarını sadece yiyor diye bu hafta beyazını yedim hep

Ay harikasın canım çok güzel ve doyurucu bir menü olmuş

Kızzzzz yarını iple çekiyorum valla yaaa

Ya menun harika valla ama nasil dayaniyorsun masallah acikmiyorsun sanirim supersin bence yarin baya gider bu menuyle iradeni ayakta alkisliyorum

Ya menun harika valla ama nasil dayaniyorsun masallah acikmiyorsun sanirim supersin bence yarin baya gider bu menuyle iradeni ayakta alkisliyorum

Sağ olasın canım valla koşturmacada hiç açlık hissetmedim ama sanırım birazda midem ufaldı

Hoşbuldum

O zaman ilk menüm gelsin
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
7 zeytin
1 yemek kaşığı tahin pekmez
3 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı lor peynir
Ara öğün :
1 sade kahve 2 ceviz 2 kayısı
Öğle
Yoğurtlu karnabahar 7 kaşık
1 kase çorba
Yeşillik
Ara öğün
1 elma 15 badem 1 bardak yarım yağlı süt (light alamadım :)
Aksam
5 kaşık patates salatası
1 kase çorba
Bollll yeşillik :)
Ara öğün
4 yemek kaşığı yoğurt
1çay kaşığı tarçın 1 elma

4 litre suuuuu

İyi akşamlar herkese
Bugünkü menümü yazayım ben de.
Kahvaltı kaşarlı sucuklu omlet, bir parça örgü peynir, 4 yeşil zeytin, 6-7 çiğ badem
Geç öğlen yemeği bir buçuk lahmacun, bir bardak ayran
Akşam bir sütlaç.

kızlar ben bu haftadan pek ümitli değilim inşAllah siz çok güzel eksiler görürsünüz . kötü birşey yemedim ama hep çok kötü saatlerde yedim ve sürekli oturduğum yerde ya ders dinledim ya çalıştım hastalık vaktim geldi ama hala olamadım derken baya baya şiştim inşallah yarına çok artı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…