- 28 Ocak 2018
- 36
- 107
- 8
- 41
Açsak sağlıklı yiyeceklerden yiycezzzz ben turp aldm :)açımmmm
yasasın zayıflamak evetttttKarnım aç ve mutluyum yaşasın zayıflamak
Ben suan bi listeye uyacak kadar hazır hisetmiyorum kendimi ama bu listeyi dikkate alıcam çok ama çok teşekkür ederimmmmmmmEstamel003 bende bu listelere göre diyet yapiyorum eyer listeye uyarsan her hafta 1 kilo verebilirsin...öyle korkulacak gibi deyil...bende cok az diye düşündüm ..ama cesaretini topla ve en azindan 1 hafta dene bence..sonucundan memnun kalirsin....yeterince protein aliniyor...o yüzden iyi kilo verdiriyor bu diyet listesi..
çok geçmiş olsun ya Allah korumus cnm bnmmmmiyi akşamlar kızlar
maalesef diyet adına berbat bigündü.
iştahım bir açıldı sormayın.
helede gece acaip acıkıyorum.
tabi düzensiz uyku az su içmekte bunun sebeplerinden.
biliyorum
bugün baya ekşınlı bi gündü.
kaynanam pazarda düşmüş.
alnı yarılmış.
eşim hastaneye götürmüş.
7 dikiş atmışlar tam kaşının üstü.
verilmiş sadakamız varmış valla.
bugün biraz basladım gibi :) aranızda yeniyim zaten kendimi cumaya hazırlıyodum ama şimdiden basladımHuhu canımlar nasılsınıziyi mi diyetler
bikac hafta sonta o tatli cikolatalari hic aramayacaksin aklina bile gelmeyecek canim....ama ilk zamanlarda sabirli olursan mükafatini en güzel haliyle alirsin ileriki zamanlarda....canin tatli cekersede burda yardimci oluruz sana...tatli istegini bastiracak bircok yöntemler var...Arkadaslar iyi gecelerrr bugün çok düşkün olduğum tatlı çikolata şekerler den uzak durdummmmm bu da burası ve sizin gibi güzel insanlar sayesindeeeee teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm
537. ve 554. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-42#post-54620216
Takım ortalamanız, 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde ortalamanızın yükselmesi temennisiyle tebrikler.
oynakbasi34 kaptanım ben izine ayrılmayı düşünüyorum bu aralar çok yoğunum bu staj da hep öyle geçicek izine ayrılma kuralları neler kaç hakkımız var ve döndüğümde direkt listeye girmem için o cuma mı bildirim yapmam gerekiyor nasıl olucak
İyi akşamlar kızlar merhaba,
İki gündür uğrayamıyordum misafir gelen giden bizim gittiklerimiz derken fena yoruldum.
Bugünkü menüm;
Sabah; peynir zeytin domates ve yeşillik ile iki dilim ekmek.
Öğlen üç tane içli köfte,
Akşam bir kase yayla çorbası, bir büyük kaşık patates salatası.
Biraz dengesiz yedim ama öğlen misafirlik olunca acıkmıştım dayanamadım bu hafta böyle oldu artık. Ama bugün 7822 adım atmışım sabahtan da ev temizliği falan biraz hareketli geçti yakmışımdır birazını diye kendimi avutuyorum:)
iyi akşamlaaar
bugünkümenümü paylaşayım hemen.
sonra geçmişi okurum.
temizlik yemek ütü drken bittim yorgunluktan kızlar.
sabah
bir dilim ekmek üzerine lor peyniri sürüp yedim.
öğlen
activia meyveli yoğurt
akşam
kırmızı mercimek çorbası
hindi haşlama
bir dilim tahıllı ekmek
ara
1 nar
minik kase ayçekirdeği
toplam -1015 kalori
İyi geceler kızlar
Menümü paylaşayım
Kahvaltı tahıllı pancake, az peynir az bal
Ara yarım muz
Öğlen yemeği yayla çorbası ve turşu
Akşam fırında sebze ve yoğurt
Malesef burası kötümisafirliğe gittik bir dilim cevizli baklava çay
Dolunay etkisi mi nedir belki de taşınma telaşı bilmiyorum rejim yapamıyorum doğru düzgün
Arkadaslar iyi gecelerrr bugün çok düşkün olduğum tatlı çikolata şekerler den uzak durdummmmm bu da burası ve sizin gibi güzel insanlar sayesindeeeee teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm
Günaydın canım çok geçmiş olsun. Dolunay etkisi bunlarHerkese hayırlı sabahlar olsun
Malum bugün perşembe inşallah hepimiz çok dikkat edip güzel rakamlar görürüz tartılarımızda
Gerçi bu hafta yine benden cacık olmaz
Dün nedendir bilmem tansiyonum öğleden sonra bir düştü kaldıramadık
Saatlerce ne yaptıysa evdekiler o tansiyon hep Büyük 9 yada 8 / küçük 5 yada 6 idi
Resmen alık alık bakınıyormuşum hatta hepsi başıma üşüşüp Aşkım iyimisin, Anneciğim iyimisin diyip durdular ağzımı açıp iyiyim bile diyemedim o anHastaneye götürmeye niyetlendiler bir tek ona itiraz edebildim
Paso tuzlu birşeyler yedirmeye çalıştılar yarım saat arayla ha şimdi yükselir ha şimdi yükselir diye
Şükür geç saatte de olsa o büyük taniyon 10u gördü de az kendime gelir gibi oldum
Sanırım hem regl hem gribin aynı ana deng gelmesi beni böyle yaptı
Bu sabah gayet dinç uyandım ama o dün yediğim tuzlular inşallah beni yarın tırmalamaz
Bugün kızlara ve yeğenlerime sözümüz vardı kızkardeşimle onları kahvaltıya götürecektikeşime kalsa iptal et dinlen diyor ama çıkıp biraz dolaşmam lazım ki en azından kendime geleyim öğleden sonrada yine havuza atacağız kendimizi malum su kuşum yüzecek yine
İnşallah biraz hareket beni daha çabuk kendime getirir de yarına fazla çıkmam tartıda
Ellerine ve emeğine sağlık Baharcığım
İnşallah sonraki Analiz dönemimizde çok daha güzel dereceler alırız
Canım senede 2 izin hakkın var ilkini bu hafta kullanabilirsin tabi ama en az 2 hafta olması gerekiyor yani haftaya vazgeçtim döneceğim dersen 1 hafta daha beklemen gerekecek
Süre kısıtlaması yok ama en son kaç bildirim yaptıysan o kiloda olman gerekiyor tekrar listeye dönmek istediğin haftaExtrem durumlarda artı oluncada alınıyor listeyede sende öyle bir durum olmaz
( alınan kilo %5 fazlası olduğunda ve kısa sürede verilmeyecek bir kilo ise birde 6 aydan fazla izinde olunmuş iİznse )
Yine izne ayrılmaya kararlıysan tabiki bu cuma senin bildirimine de not düşerim
Yine ucuz yırtmışsın benceadım sayısıda güzel eminim eksi olarak dönecektir sana yarın
Fatoşcuğum menü harika bence
Bu hafta listeye dönüyorsun dimi
O minik bir parça baklava mı seni dibe çekecekBugün biraz daha dikkat edersin ve eminim yarın çok güzel bir eksi görürsün tartıda
Valla ben dün öyle yamulunca benim büyük kızda Anneciğim Dolunay seni çarptı sanırım dediHakikaten ondan mı yoksa yine nazaramı geldim anlayamadım
Ben iyisimi bu akşam duşumu alıp biraz dua okuyayım hatta şeytana uymazda kıvırmazsam oturup kuranda okuyayım
Yarina kadar zaman var ..belki birazdaha gider...yarindi hedef günümüzgünaydınnnn kızlar...
şubat hedefi tutmadı 72,60 idim 72,20 yim hedefim 70 di
Süper gidiyor...birde ben bu sabah kolon temizleyen bi smoothi yaptim....1 bardak sabah 1 bardakta akşam icilecekmiş ac karnina yemekten önce..bakalim etkisini görecekmiyim...2 haftalik bir kürmüş....Heyyyy diyetler nasıl
Yarina kadar zaman var ..belki birazdaha gider...yarindi hedef günümüz
Tebrikler canom menün hatika...Ben geldimmmmm
Sabah
Yoğurtlu içecek
Ara
1 dilim wasa
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt
Öğlen
1.5 bardak süt
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
3 ceviz
10 badem
1 kuru incir
5 kuru üzüm
1 dilim ananas
Tarçın
Ara
Süt arttırıcı
10 kuru üzüm
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
4 yemek kaşığı mantar sote
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
6 yemek kaşığı light yoğurt
Salata
Birazdan eşim gelince kimyonlu rezene çayı içip meyve yicem sonra da tarçınlı süt içerim ve gün biter
Suyu 5 adet 0,50 lik şişe içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?