Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Açsak sağlıklı yiyeceklerden yiycezzzz ben turp aldm :)
Karnım aç ve mutluyum yaşasın zayıflamak
yasasın zayıflamak evettttt ve psikiolocikman tokum suan :)
Ben suan bi listeye uyacak kadar hazır hisetmiyorum kendimi ama bu listeyi dikkate alıcam çok ama çok teşekkür ederimmmmmmm
çok geçmiş olsun ya Allah korumus cnm bnmmmm
Huhu canımlar nasılsınıziyi mi diyetler
bugün biraz basladım gibi :) aranızda yeniyim zaten kendimi cumaya hazırlıyodum ama şimdiden basladım

Arkadaslar iyi gecelerrr bugün çok düşkün olduğum tatlı çikolata şekerler den uzak durdummmmm bu da burası ve sizin gibi güzel insanlar sayesindeeeee teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm
bikac hafta sonta o tatli cikolatalari hic aramayacaksin aklina bile gelmeyecek canim....ama ilk zamanlarda sabirli olursan mükafatini en güzel haliyle alirsin ileriki zamanlarda....canin tatli cekersede burda yardimci oluruz sana...tatli istegini bastiracak bircok yöntemler var...

Herkese hayırlı sabahlar olsun

Malum bugün perşembe inşallah hepimiz çok dikkat edip güzel rakamlar görürüz tartılarımızda
Gerçi bu hafta yine benden cacık olmaz
Dün nedendir bilmem tansiyonum öğleden sonra bir düştü kaldıramadık
Saatlerce ne yaptıysa evdekiler o tansiyon hep Büyük 9 yada 8 / küçük 5 yada 6 idi
Resmen alık alık bakınıyormuşum hatta hepsi başıma üşüşüp Aşkım iyimisin, Anneciğim iyimisin diyip durdular ağzımı açıp iyiyim bile diyemedim o an Hastaneye götürmeye niyetlendiler bir tek ona itiraz edebildim
Paso tuzlu birşeyler yedirmeye çalıştılar yarım saat arayla ha şimdi yükselir ha şimdi yükselir diye

Şükür geç saatte de olsa o büyük taniyon 10u gördü de az kendime gelir gibi oldum
Sanırım hem regl hem gribin aynı ana deng gelmesi beni böyle yaptı
Bu sabah gayet dinç uyandım ama o dün yediğim tuzlular inşallah beni yarın tırmalamaz

Bugün kızlara ve yeğenlerime sözümüz vardı kızkardeşimle onları kahvaltıya götürecektik eşime kalsa iptal et dinlen diyor ama çıkıp biraz dolaşmam lazım ki en azından kendime geleyim öğleden sonrada yine havuza atacağız kendimizi malum su kuşum yüzecek yine
İnşallah biraz hareket beni daha çabuk kendime getirir de yarına fazla çıkmam tartıda

Ellerine ve emeğine sağlık Baharcığım
İnşallah sonraki Analiz dönemimizde çok daha güzel dereceler alırız

Canım senede 2 izin hakkın var ilkini bu hafta kullanabilirsin tabi ama en az 2 hafta olması gerekiyor yani haftaya vazgeçtim döneceğim dersen 1 hafta daha beklemen gerekecek
Süre kısıtlaması yok ama en son kaç bildirim yaptıysan o kiloda olman gerekiyor tekrar listeye dönmek istediğin hafta Extrem durumlarda artı oluncada alınıyor listeyede sende öyle bir durum olmaz
( alınan kilo %5 fazlası olduğunda ve kısa sürede verilmeyecek bir kilo ise birde 6 aydan fazla izinde olunmuş iİznse )

Yine izne ayrılmaya kararlıysan tabiki bu cuma senin bildirimine de not düşerim

Yine ucuz yırtmışsın bence adım sayısıda güzel eminim eksi olarak dönecektir sana yarın

Fatoşcuğum menü harika bence
Bu hafta listeye dönüyorsun dimi

O minik bir parça baklava mı seni dibe çekecek Bugün biraz daha dikkat edersin ve eminim yarın çok güzel bir eksi görürsün tartıda

Dolunay etkisi mi nedir belki de taşınma telaşı bilmiyorum rejim yapamıyorum doğru düzgün

Valla ben dün öyle yamulunca benim büyük kızda Anneciğim Dolunay seni çarptı sanırım dedi Hakikaten ondan mı yoksa yine nazaramı geldim anlayamadım
Ben iyisimi bu akşam duşumu alıp biraz dua okuyayım hatta şeytana uymazda kıvırmazsam oturup kuranda okuyayım

Arkadaslar iyi gecelerrr bugün çok düşkün olduğum tatlı çikolata şekerler den uzak durdummmmm bu da burası ve sizin gibi güzel insanlar sayesindeeeee teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm

Günaydın canım çok geçmiş olsun. Dolunay etkisi bunlar bu arada ben de izne çıkmayı düşünebilirim haftaya değil ondan sonraki hafta taşınıyoruz ve bir hafta sürecek. Şimdiden dikkat edemiyorum zaten yapılacak çok iş var bir de bebekler. Stres zamanı yiyemeyen insanlara kıskanıyorum resmen. Benim tersine bir iştahım açılıyor Sana haber veririm durumu.

Ben geldimmmmm
Sabah
Yoğurtlu içecek
Ara
1 dilim wasa
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt
Öğlen
1.5 bardak süt
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
3 ceviz
10 badem
1 kuru incir
5 kuru üzüm
1 dilim ananas
Tarçın
Ara
Süt arttırıcı
10 kuru üzüm
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
4 yemek kaşığı mantar sote
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
6 yemek kaşığı light yoğurt
Salata
Birazdan eşim gelince kimyonlu rezene çayı içip meyve yicem sonra da tarçınlı süt içerim ve gün biter
Suyu 5 adet 0,50 lik şişe içiyorum

Tebrikler canom menün hatika...

Benom bugün yediklerim ...

Kahvaltidan 30.dak.önce ....
Elmali chia ve ketentohum karişim smoothi

Kahvalti...
1 az haşlanmiş yumurta
1 hinďiba
1/2 kapya biber
1 parca salatalik
1 parca beyaz peynir
2 y.k. lor penir

Öylen...
4 köfte
1 tabak haslanmiş brokoli az tuzlu ve limon suyu ile

Akşam...
1 bardak elma chia ketentohumu smoothi
4 köfte
1 tabak haşlanmiş brokoli

Ara ...2 kaşik baharatli yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…