Gerçekten az yiyormuşsun. Benim niye veremediğim belliEki Görüntüle 2103756 bu listede gecen haftanin...her hafta değiştiriyor diyetisyen
Sağolasın canım aslında düzenimizi şimdilik böyle oturttuk. Karı koca beraber ilgileniyoruz bebişlerle. Eşim bebişler bir yaşını geçince çalışmaya başlayacak gene, ben de iki yaşını geçince.Bian önce düzenine kavusman dileği ile cnm bnmmm
Ben doktora tez işini falan çocuktan önce halletmiştim. Şimdi ne tezi elimde bir makale var aylardır süründürüyorum onu.Amanın o derece diyorsun
Ama ne güzel işte analı babalı büyütüyorsunuz
Bizde annem var, ben çalışmaya döndüm mecbur, doktora tezi beklemiyorbenim 2. çocuk da tezim yani
En iyisini yapmışsın aslında. Ben de şimdi bitireceğim diye tırmalıyorum işte. Bir yandan makale işleri de var. Allah kolaylık versin hepimize :)Ben doktora tez işini falan çocuktan önce halletmiştim. Şimdi ne tezi elimde bir makale var aylardır süründürüyorum onu.
Vayy... kaptan yardımcımda buradaymışGünaydın 8. takım
Güzel bir gün olsun, bol eksiler görelim tartıda
Tabi her yere yetişiyorumVayy... kaptan yardımcımda buradaymış
Bi selam da benden
Herkesler çok yoğun sanırım, umarım diyetler bozulmuyordur ama
oynakbasi34 banuşa selamlar, neler yaptın allah bilir ayağı yanmış kedimiz :)
Sen ne diyorsun kocam işi bıraktı durum o kadar vahim yanievde beraber bebiş bakıyoruz
Günaydın herkese.
oynakbasi34 Banuşum sana da selamün aleyküm canım
Dün akşam uğrayacaktım size kısmet bu güneymiş.
Cumaya 2 gün kala dolunay bana bi kazık attı ki sorma
Ama biz ne yapıyoruz? Yılmıyoruz Cuma'ya bol eksiler ile geliyoruz
Herkese bol eksili güzel bir gün dilerim
Günaydın
Mutlu çarşambalar. .
Ugrayamiyorum izin sonrası biriken işlerim var...
Hem de çok fazla
haklısın canım.Hayirli mutlu kacamaksiz bir gün diliyorum hepimize......inşallah bugünde hafif saglikli kacamaksiz atlatiriz günümüz..şumaya ne kaldiki..o yüzden sıkı tutalim kizlar...
ay banuş sorma.erkekler evde olmasın.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Sabah beri uğrayamadımeşim bugün işe gitmedi ya adamcağız devamlı ayağımın altında şimdi uyudu da az bende fırsat buldum sizlere bakmaya
Bütün her yerim ağrıyor halsizim diyip duruyordu
Ufaklık kitap okuyorbüyükde hem dişim hem başım diyor ailecek dökülüyorlar
Dün okadar mutfağı temizledim gece eşim ve büyük kız yine af edersiniz mutfağın ağzınabirazdan tekrar girişeceğim mecbur ama bu sefer de kesinlikle sokmayacağım mutfağa eşşekleri
Hoş geldin canım gerçi geç kaldım
Sorma valla totoşum yer görmüyorakşam eve geldim yüzme sonrası hadi yemek faslı sonrada eşimle ve çocuklarla uğraştım biraz
Allah yardımcın olsun canımvalla ben şu tatilin bir an önce bitmesini bekliyorum
Bütüm kadro eksizsiz evde
Çıldırmaya az kaldı doktorum nerde
Mezun olsan da girebiliyorsun zaten tekrar listeye 6 ayı da geçtiği için
Bu cuma hatırlat ama bana malum balık hafızalıyım biraz
Hoş geldin canım sende
Ayağınıza sağlık sevindim uğramanıza
O dolunay sanki komple bana girmiş gibi hissediyorumbakalım şu iki günü düzgün değerlendirebilecekmiyim bol suyla rahatlamaya çalışıyorum
Kolay gelsin canımşu okullar açıınca meğer daha az işimiz varmış bende bunu anladım hatta geçen kızlara sıkıldık diye kapıştıklarında dedim zorunlu eğitimin yatılı olmasını talep edeceğim Mİlli eğitimden diye nasıl gülüyorlar eşşekler heee bekle gideriz diye
mutlu huzurlu günler dilerim herkese
bugün harika hissediyorum kendimi.
umarım kaçamaksız bi gün olur hepimiz için.
bugün temizlik var.
yemekte yapcam.
spora sıra gelirmi bilmem.
gece yapabilirim belki.
akşam menümü yaparsam sporumuda yazarım canlarım
ay banuş sorma.erkekler evde olmasın.
hele mutfağa girerlerse felaket
ne yaptılar banu.yemekmi pastamıHadi kolay gelsin canım o zaman sanabende birazdan tekrar mutfağa gireceğim sağ olsun büyük eşşek ve ortanca eşşek ( ufaklığı saymıyorum ) mutfağı dün halletmişlerdi sabahda geç kalkınca hemen kahvaltı yapıp kenara çekildim şimdi mecbur hem mutfağı tekrar temizliyeceğim hemde akşamlık evdekilere yemek yapacağım
ne yaptılar banu.yemekmi pastamı
Ay bende de durum aynı. Çok açımmmmmmYok canim ne kacamaği..karnim zil çaliyo...ama mutluyum açken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?