Evet hemen öyle oluyorKacamak konusundada haklisin banu..bu sabah 3 catal pasta yedim günümü zor bitirdim kafada hemen sinyal oluşuyo..diyetin bozuldu yemeye devam et istedigini ye diye...en iyisi cizlardan tamamen uzak durmak
7 buçuk ay canımNe kadar oldu canin dogum yapali
Mart ayı için hedef kilom 57Umay1907 senin hedef kilon kac olsun...bir sen kaldin....
oynakbasi34 kaptanım havuzdaki kızın duruma çok üzüldüm ne sorumsuz anneler var bu dünyada sen iyi yapmışsın Allah razı olsun senden canım.
Kızlar bizde durumlar kötü sanırım ilk dişler geliyo çok huzursuz kuzumben hemen menümü paylaşayım
Sabah
1 dilim light süzme peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
Ara
Süt arttırıcı
Öğlen
6 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
6 yemek kaşığı light yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
Lahana salatası
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
1 hurma
1 ceviz
Ara
1 muz
10 badem
1 bardak laktozsuz tarçınlı süt
Akşam
1 adet enginar dolması
3 köfte
1 bardak light yoğurttan ayran
1 dilim tahıllı ekmek
Lahana salatası
Ara
Kimyonlu rezene çayı
1 adet milka bisküvi kaçamaaaakkkk
Su 2 litre
Mart ayı için hedef kilom 57
Kızlar ben haftasonundan beri hastayım ya mide bulantısı ustune gecti dikkat edemedim cumaya kadar yine dikkat edicem ama tartıya çıkmaya korkuyorum açıkcası + görürsem çok üzülürüm. Kendimi bu hafta suçlu hissediyorum özür dilerim hepinizden
Kızlar bizde durumlar kötü sanırım ilk dişler geliyo çok huzursuz kuzumben hemen menümü paylaşayım
Sabah
1 dilim light süzme peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
Ara
Süt arttırıcı
Öğlen
6 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
6 yemek kaşığı light yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
Lahana salatası
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
1 hurma
1 ceviz
Ara
1 muz
10 badem
1 bardak laktozsuz tarçınlı süt
Akşam
1 adet enginar dolması
3 köfte
1 bardak light yoğurttan ayran
1 dilim tahıllı ekmek
Lahana salatası
Ara
Kimyonlu rezene çayı
1 adet milka bisküvi kaçamaaaakkkk
Su 2 litre
Kızlar ben haftasonundan beri hastayım ya mide bulantısı ustune gecti dikkat edemedim cumaya kadar yine dikkat edicem ama tartıya çıkmaya korkuyorum açıkcası + görürsem çok üzülürüm. Kendimi bu hafta suçlu hissediyorum özür dilerim hepinizden
İyi gezmeler kaptanKızlar ben Pazara gidiyorum gelince damlarım
Allaha emanet olun
Kızlar ben Pazara gidiyorum gelince damlarım
Allaha emanet olun
Kızlar günaydın herkesler nasıllar? Bugün dışarıda yemek olayı var. Arkadaşlar ben gidiyorum diye düzenlemiş. En hafif kazayla atlatmayı düşünüyorum
GünaydınGünaydın kızlar. Bu hafta bir hasta sebebiyle kötü başladım. Şikayetçi oldum bakalım ne olacak.
Üzülme canim bikac hafta önce ayni durumu ben yaşadim..mide bulantisi baş dönmesi...bende artidaydim veya sabittim bikac hafta boyunca...birbirimizi idare edcez tabiki..hergünümüz bir olmuyo...cok gecmiş olsun canimKızlar ben haftasonundan beri hastayım ya mide bulantısı ustune gecti dikkat edemedim cumaya kadar yine dikkat edicem ama tartıya çıkmaya korkuyorum açıkcası + görürsem çok üzülürüm. Kendimi bu hafta suçlu hissediyorum özür dilerim hepinizden
Bizimde ayin 18inde 7 ayimiz olcak insallah7 buçuk ay canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?